Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ВМРО дават официален старт на кампанията си за евроизборите на Възкресение Христово (ОБНОВЕНО)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ВМРО дават официален старт на кампанията си за евроизборите на Възкресение Христово (ОБНОВЕНО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
24208
Коментари
31
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV: ВМРО дават официален старт на кампанията си за евроизборите на Възкресение Христово (ОБНОВЕНО)

В парк „Св. Троица“ до храм „Св. Троица“ в столичния район „Илинден“ (на ъгъла на ул. „Цар Симеон“ и бул. „Константин Величков“) Патриотите от ВМРО откриха предизборната кампания на листата за евроизборите през месец май.

На светлия християнски празник Възкресение Христово българи се хванаха на хорото и слушаха патриотичните български народни песни на Илия Луков и потанцуваха с ТФ „Мездра“.

Инициативата „Да се хванем на хорото“, която е с подкрепата на водача на листата на ВМРО – Българско национално движение Ангел Джамбазки, обикаля България вече от месец и ще продължи, докато премине през всички големи градове на страната.

На събитието присъстваха лицата от листата на ВМРО – БНД, ръководството на партията и народни представители.

„Каним всички да се хванем заедно на хорото, защото хорото е патриотизъм, връзка с традициите и бащиното огнище“, посочиха от ВМРО.

"Не е случайно, че стартираме кампанията ни на Великден - заяви водачът на листата Ангел Джамбазки. - На Великден е възстановена българската екзархия и църква. На Великден България възкръсва от робства, поражения. Не е случайно че избрахме и мястото на представянето ни - квартал „Илинден”. Той е символен за нас, символен за българската нация. Ето отбора, с който отиваме заедно: Юлиян Ангелов, организационен представител и организацинен секретар. Най-добре запознат. Александър Сиди – народен представител, ветеран в десетки борби на организацията. Андрей Слабаков - няма нужда от представяне, само ще го поканя. Генерал Шивиков - достоен български войн и няма нужда от представяне. Дамата Мария Цветкова - журналист, публицист, автор на най-добрите филми и до момента за Първата световна война. Карлос Контрера – общински съветник. Цветомир Петров, млада наждежда. Не вярвах, че и аз ще представям някой като млада надежда, но това време дойде.

Не е случайно, че стартираме кампанията с българско хоро. Хващат се за ръце непознати хора и играят в един ритъм. Хорото, което ги обединява и ги прави българи. Хорото, носията, шевицата. Целта ни е трето място на тези избори".

„За нас предстои тежка кампания, която ще водим с националните символи, с нацията, с хорото, което сме правили и до сега. Няма да участваме със замерянето с кал. Абсолютно постижимо е да сме трета политическа сила“. Това заяви пред камерата на ПИК TV водачът на листата на ВМРО евродепутатът Ангел Джамбазки.

Той допълни, че всички хора в листата са изключително подготвени и разчита да има разместване в листата и да се гласува с преференции. Джамбазки бе доволен от десетките събрали се днес в парк „Илинден“ при откриването на кампанията.

„Интересите на България са да се преборим да не ни третират като държава втора категория – заяви генерал Шивиков. – Европа на политиктите срещу природата. Няма трети пол. Ще отстоявам тази своя позиция. Един мъдър политик отпреди 140 години е казал, че няма значение колко голяма е една страна. Ако тази страна има учреждения, ако тържествува закона и правдата, то тогава тази страна ще бъде равнопоставена с другите страни. Това е е мисията ни”

„Най-важната европейска ценност, окято аз ще отстоявам, е християнското семейство – каза Андрей Слабаков. – Всичко друго може да бъде наречено само семейство. Не смятам, че библията трябва да бъде поправяна и да говорим за джендър-генерация.

Аз отивам в Брюксел, защото съм убеден, че трябва да има повече граждани в Европейския парламент, защото политиците прекалено много мислят за своите политически семейства. Полиците се занимават с политика, ние сме просто граждани, които ще се занимават с интересите на България. Ние ще защитаваме първо българските интереси, защото има такива, които смятат, че трябва да защитават първо европейските интереси. Смятам, че всички държави в Европейския парламент са равни. Законите трябва да са в интерес на всички от Съюза, а не само за някои от държавите.

Лично аз имам и свои приоритети, да преборим неграмотността в Европа, защото това е развъдникът на престъпност. Това касае няколко милиона европейски граждани. Така престъпността ще спадне до 70 процента, защото това е една огромна маса и за някои политически партии е много удобна да бъде купена. Не само в България".

 

Напиши коментар »
(31)
1
Мазни сребролюбци.
2
Няма да успеете да опорочите светия празник паразити долни.Хората разбраха че не сте никакви патриоти.
3
Група потомствени комунисти интересчии , в ролята на "патриоти" !
5
А ще има ли намаление в цената на паспортите
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Къде са 300.00лв. минимална пенсия и падане на тавана за другите пенсии; къде е наборната армия. Да, на недекларираната тераса на Красимир Каракачанов!
8
С оркестъра на Илия Луков и щатните служители на ВМРО бяха 50 души. Лъжци. Измамници. Продавачи на национално гражданство. Боклуци!
9
Чета коментарите,и виждам ярката народна "любов", към ТИЯ ПРОДАЖНИ CBИНЕ. Присъединявам се към написаните по-горе коментари.
10
Простотия, чалга, кражба, измами. Вън!
11
А паспорти на промоция ще има ли???
12
тръгнали другарите да успиват хората с голи думи , песни и хора , виждащи в тях само инструмент , чрез който да се докопат до власт , пари и тлъстия кокал в Брюксел !
13
Пиене ,ядене ,калабалъци и празни приказки !
14
Сложна на В М Р О да е БРАНКМ БЪЛГАРИЯ ОТ ШКЕМБЕ ВОЙВОДА ! И ще вкарате не 1 а ТРИМА
15
СРАМ И ПОЗОР ЗА ПАТРИОТИЗМА В МИЛАТА НИ РОДИНА! ПРОДАЖНИЦИ И СРЕБРОЛЮБЦИ!
16
Къде е минимална пенсия от 300лв веднага още 2017г обещана?! Джамбазки тука плюва Истанбулската конвенция, но в Европарламента е гласувал " въздържал се", сега се прави на мъж, а всички го знаят че е Г.Е.Й! Шкембе войвода Праси Каракачанов има на 3 етажа апартамент мезонет само терасата му е 187кв метра, и тръгнали да искат пак да ги избираме, ПОЗОР, а Джамбазки като евродепутат е взел 860000лв за 5г само от заплата чисто, без премиите и бонусите
17
Аз ще гласувам за някой независим , от когото нищо не зависи но поне да дава 80 процента от заплатата за дарения
18
.......БРАНИМ БУЛГАРЕСА ТИКВЕСА !...............МАНЕТЕ ТЕЯ ИЗРУДИ !.......НЕШТАСНИ ПЕЕРАЗИ !......
19
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
20
Браните си яките заплатки в омразната за вас Европа. Що си не стоите тук да бачкате с нас за любимата си Родина. Мръсници!
21
Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, шуреят на Щкембевойвода – Андрей Слабаков – ще защитавал християнското семейство, защото той има само семейство: женен е за еврейката Ернестина Шинова...
22
Македонските цигани и косовските албанци, където ги направиха българи. Продажници долни
23
Кой ще се занимава днес с тях
24
25
Как Джамбазки и ВМРО не отхвърлиха Истанбулската конвенция Така наречените войводи се правят на патриоти у дома, но в Брюксел гласуват заедно с либералите и джендърите, пише вестник Телеграф. Твърде агресивно и далеч преди началото на официалната кампания за евроизборите ВМРО върти телевизионен клип с Ангел Джамбазки. Впрочем Джамбазки тече отвсякъде, гостува във всяко второ предаване и буквално задръства и без това задръстения ни ефир. Няма нищо лошо в това млад, амбициозен и очевидно свръхактивен човек да се бори за национални каузи и патриотични идеи. Стига в същото време да е коректен към тези, които засипва с обещания, и всичко да не е обикновена демагогия. Цялата си кампания за нов мандат като депутат в Европейския парламент Джамбазки всъщност гради върху една опашата лъжа, а именно че е последователен борец срещу Истанбулската конвенция. В същото време електронна справка от сайта на Европарламента показва, че европатриотът и колегата му от групата на консерваторите Николай Бареков не попадат в списъка на консерваторите, които са гласували против третия пол, гей браковете и против това децата на България да имат нормални майка и баща. Излиза, че ВМРО започва кампанията си с опашата лъжа, която пишман войводите смятаха, че няма да лъсне.
26
Агресивни, надъхани и популисти- това са патриотарите. Джамбазки още преди кампанията заля всички програми с рекламните си клипове- много български паспорти са продадени за такава мощна и скъпа кампания! Патриотари в действие! Продажници , а не защитници на националната кауза.!
27
Заградил е 8 паркоместа, които са собственост на съседите. Когато свърши тия работи да нахлузи дънките. Ония дънки които правят левент. Да наложи каската. Оная синята. И едва тогава да иска вот от хората. Джамбаски не трябва да бъде евродепутат. Слабаков ако бъде изкъпан може да заеме банка в ЕП. Къпането може да се извърши на Автомивката в Гара Искър. Там цената е само 2 лева. Покрай него и жена му може да мине под струята, тя също има нужда от това. Ако сте обърнали внимание , разбира се. Сигурен съм, че след третата кожа от гърба на Слабаков ще свалят и потника му.
28
Питека, ми те докато стигнат до потника на баща му, нищо няма да остане от него. А цената може и да я намалят, ако ползуват жена му за сапун.
29
Колко са били на брой ли? Някой пише за 50 човека с оркестъра. Друг пита нямат ли семейства. Еми нали са семейна партия, къде без семействата. Е, в тези стари махали повечето са малко омешани, ама Слабаков нали е режисьор, макар и бездарен...
30
Ачо е забранил на Митко"с Магарешкия от Златица да се появява на публични места.ревност бате , да"н му го не открадът хидравличният чук ...
31
И аз ще гласувам за Атака. Единствените,които досега не са участвали в грабежи и схеми. Винаги гонещи интересите на хората.Единствените,които се осмеляват да казват на нашите господари,че не са прави и че ни грабят.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?