Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с култов коментар за листите: Корнелия Нинова се уплаши от Пеевски в Благоевград и избяга от дебат с него! Щеше да е добре да се разберат кой е Кой (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с култов коментар за листите: Корнелия Нинова се уплаши от Пеевски в Благоевград и избяга от дебат с него! Щеше да е добре да се разберат кой е Кой (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
50150
Коментари
32
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов с култов коментар за листите: Корнелия Нинова се уплаши от Пеевски в Благоевград и избяга от дебат с него! Щеше да е добре да се разберат кой е Кой (ОБНОВЕНА)

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов направи първия си коментар след представянето на водачите в листите за предсрочните избори.

"Опитваме се да вдъхваме добро настроение в хората, не знам днес колко може да се шегуваме, но трябва да дадем реални решения за България. Едно е да обещаваш, едно е да искаш, а друго е да можеш", заяви бившят премиер от трибуната.

"Виждате, и ние имаме адмирали, летци, изтребители, генерали, зенитно ракетни дивизиони. Кавалерист не намерихме, останаха в БСП. Оставихме се и ние да вървим в тази посока на модерните решения и само за месец време се видя, че държавата иска друго. 

Днес Нинова каза, че не знае кой сменя главсека, областните управители. Въпросът пак е КОЙ. Когато дойде БСП на власт, идва въпросът КОЙ. 

Считате ли, че избраното правителство не знае, премиерът не знае, Нинова не знае. И то по един криминален начин беше сменен. Аз винаги съм бил на принципа като се дойде на власт да се сменят всичките. Така че ако дойдат на власт - да ги сменят, а не сега.

Паритята много ми се е сърдила, омбудсман им направихме от БСП, само и само да има мир. А какво получихме - тежък реваншизъм. Проверка ни направиха, няма проблеми, а сега проверки на проверките ще правят. Само за пет дни взеха неправилни решения според мен. Не мога да си представя, че такива промени се правят без партията майка да знае", каза Борисов.

"С Мамалев имаме подготвен скеч, защото очакваме да има огромна манипулация на изборите. Разиграли сме го този скеч и ще го покажем на следващото събиране", коментира Борисов.

Той се обърна на шега и към Красимир Велчев. "Краси не се подсмивай, защото, ако беше от БСП, както си 3 мандата депутат, сега щеше да си аут", подхвърли бившият министър-председател.

"Нинова се уплаши да оглави листата в Благоевград. Щеше да ми е интересен дебатът там с Делян Пеевски, но тя избяга. Щеше да бъде музика за моите уши - да видим кой какво през годините, да видим всъщност кой е Кой", сподели още той.

"Някои обясняват, че БСП е преди ГЕРБ, защото са 10-ти в бюлетината, а ние сме 11. Защо обаче не се казва, че ДПС е пред БСП, след като те са 9-ти. Пак ще дойдем на въпроса "Кой", заяви лидерът на ГЕРБ.

"Желая успех на всички. Нашият слоган е "Реални решения за България", заключи Бойко Борисов.

 

Напиши коментар »
(32)
1
Борисов: "Уважаема БАНДА КРАДЦИ, колеги, Аз отдавна СЪМ за ЗАТВОРА"
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
„…така ги тиквата замая,/ че бедните кратунчици накрая/ решиха: тиквата е гений!/ Научите ли някой път,/ че тикви някъде със много ум блестят,/ с кратуни, знайте, те са оградени.” Алберт Декало
4
Първият коментар е ясно доказателство защо убийствата и престъпните деяния в България са на високо ниво.
5
ГЕРБ, преди да обяснява нещо, Борисов трябва да се научи как се изринват от властта крадливите комунисти най напред. С какво помогнаха и помагат за каузата на ГЕРБ, Мая Манолова, Бокова, Р.Овч. и целия борд от червени министри във БЕХ, Клара Маринова, Волгин и още цял легион от червени храненици оставени на тлъсти държавни хранилки именно под влиянието на Борисов.! Генерала има късмет, че Рада дълбоката разби дясното и хората стоят все още в ГЕРБ заради тоя факт. Ако Борисов не се разграничи от комунистите на СлаНинова, и започне яростна кампания срещу нея, ГЕРБ ще стане ботикова партия като РБ. Все пак анти комунистите във ГЕРБ искат така жадуваната справедливост. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- ЕТО ЕДНО ХУБАВО ПРЕДЛОЖЕНИЕ С КОЕТО ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАТ ДВОЙНО ПЕНСИИТЕ НА ПЕНСИОНИРАТЕ: ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Всеки доказан ДС доносник, или е работел в политбюро, и има трудов стаж като партиен или комсомолски секретар, да бъде оставен на минимална пенсия, а парите да отидат за другите пенсионери!!! И без това всичките станаха червени капиталисти и милионери, и за тях това са жълти стотинки..
6
Е не ке се роди друг такъв идиот по нашите земи!
7
Бойко, БУЛКА, тази вечер ще ти обяснявам КАК с ТЕБ си ИГРАХЕМЕ на кавалеристи у ВАС
8
КОМУНИСТИТЕ СА ПРОКЛЯТИЕТО НА БЪЛГАРИЯ,ТОЗИ ПЪТ ДА ГИ ИЗМЕТЕМ ЗАВИНАГИ ГЛАСУВАЙТЕ С № 11
9
Абе БАтко май най много го е страх от Пеевски ама хайде...
10
Охраната на Тодор Живков и масажор на ушите му сега яко плюе комунизма!
11
вече се опари от партия Бойко. Да гласуваш отново за ГЕРБ, трябва да имаш психично разтройство...
12
В България има.2'Клана на.една МАФИЯ - Клана Борисов и.Клана Пеевски Цв Василев
13
Ние от "Обединени пенсионерски клубове" взехме твърдото решение да гласуваме за ГЕРБ.
14
Борисов,моли се на твоя господ,Пеевски да не проговори.Стига си баламосвал този прост и ошашавен народ.Хората на 26-ти март,ще кажат,че ти твоята компания трябва да си вървите.Кой ти каза,че ти ще продължиш на управляваш държавата!?Хората искат, кадърни и честни хора да застанат начело на България.Не им се живее повече в най обрулената и бедна държава в ЕС.
15
Али баба и четирийсетте разбойника отново напират да заграбят властта. Да доизсмучат и последната капка кръв от народа.
16
ГЕРБ Е МИНАЛО
17
Никой не каза докога ще продължи ограбването на българския народ с високите цени на природния газ, бензина, дизела и ел. енергията. И защо няма в затвора нито един мафиот, олигарх, монополист или контрабандист.
18
В Пловдив дали Боко Тиквата ще намери смелост да се изправи в пряк двубой срещу проф.Иво Христов.Пишете го бегал !!!! От сега гарантирам ,че той няма да се изправи срещу проф Христов.Боко е пъзльо,страхливец!!!!! Знае да ръси само простотии,да заклеймява другите ,да лъжи.Абсоллютен популист!!!!! Дано няма повече баламурници ,които му вярват
19
до 8 точно ези с номер 11 са най големите комунисти и наследници на БКП
20
БАНКЯНСКИЯТ ПЕЕРАС ДА ГО ДУХА!
21
Малеййййййййййй, тоя такива комплекси има от Нинова, че не пропуска да я спомене.... А за Пеевски да не говорим. Не случайно народният фолклор казва, че ББ две години не се оглежда в огледало, защото му се привиждал все Делянчо. Бойко, два пъти повтаряш едно и също отделение. Ждрапаш за трети път да ти се даде възможност да захвърлиш оставка, без да има политическа причина за това, а само заради собственото си его.... Е, тая няма да я бъде. С Данкини Люртови, като тази №3 от Пловдив-област, тая няма да я бъде. Голо дупе се онождя един път, втори път, ама ТРЕТИ ъ-ъ-ъ-ъ-ъ-ъ!!!!!
22
ПРОЧЕТЕТЕ В "ГАЛЕРИЯ"- "Как НСО забърка в скандал Десислава Радева". МАФИЯТА Е ЗАРАЗИЛА И ЕДНА ОТ НАЙ-ВАЖНИТЕ СЛУЖБИ В БГ. ИДВАТ ИЗБОРИ И ЗАТОВА МУТРАТА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗХВЪРЛИ ОТ ВЛАСТТА. ВСЕ ОТ НЯКЪДЕ ТРЯБВА ДА ЗАПОЧНЕ РАЗЧИСТВАНЕТО НА МЕТАСТАЗИТЕ НА МАФИЯТА.
23
ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И ДЕМАГОК СИ И НЯМА ОПРАВА! кОЙ КОЙ СИ ТИ И ПЕЕВСКИ БЕ, ЛЪЖЕЦ! ЗАЩО НЕ КАЖЕШ КАК КАДРУВА ПЕЕВСКИ В ГОРИТЕ-ВЕЛИНГРАД, СЪРНИЦА, РАЙОНА НА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ! КОЙ МУ ДАДЕ ДА КАДРУВА, БЕ! ДАЖЕ И ЦЦ НЕ СМЕЕ ДА ГО ПРАВИ И ДА СЕ СБЛЪСКА С ПЕЕВСКИ! СПОРЕД НЕГО ТАМ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БЪРКА, ЗАРАДИ ТВОИТЕ ПО-СПЕЦИАЛНИ ОТНОШЕНИЯ С ДОГАН И ПЕЕВСКИ! КОЙ ЛЪЖЕШ! КОЙ ТИ СПАСИ ВЛАСТТА НЯКОЛКО ПЪТИ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ ГЛАСУВАЙКИ С ГЕРБ-КОЙ, КОЙ, КОЙ! ПАТОЛОГИЧЕН ЛЪЖЕЦ И ДЕМОГАК СИ!
24
"Въпросът пак е КОЙ. Когато дойде БСП на власт, идва въпросът КОЙ. " А когато ГРОБ е на власт ТОЙ работи с КОЙ......Бочко ще лапа хЕя мой!
25
Мисля,че този човек страда от психично разстройство или казано с други думи царя е умствено гол!
26
Борисов е Престъпник, Крадец и Мутра... Държи се така, все едно до вчера други бяха на власт. Борисов е РЕПУБЛИКАНСКИ ШМЕНТИ-КАПЕЛАН. Лъже, Краде, Мами и Манипулира, но не знае, че за всичко това той ще си ПЛАТИ...
27
Смей се сега , Бойко ! След изборите други ще се смеят . Винаги твоите шеги са на чужд гръб - нашия. Твоя си го пазиш. А и се обиждаш , като го правят с теб. Както се случи с РАДЕВАТА шега на президентските избори. Сигурно още ти кънти в главата , щото изглеждаш много ОБИДЕН. Както го каза президента.....ОСТАВАТ ТИ .......ДНИ !
28
Бойко тиквата това ли измисли БББ - Бойко бастиса България
29
http://glasove.com/categories/novini/news/denica-zlateva-predstavi-podgotovkata-na-ndk-za-predsedatelstvoto-pred-poslanicite-ot-es
30
Мачкай Бойко!. Размажи Лъжливата Курабия! Курнелия може да те бие само на килограми. Я да погледнем менюто за 26 март вечерта - (из)Пържена слаНин(ов)а с много лют Червен пипер!
31
Този дембел-Бате ти Бойко на килограми може да го бие само Любо Ганев, а на 26 март менюто ще бъде ПЪРЖЕНА и ОПЕЧЕНА на ШИШ ТИКВА С НАСТЪРГАН ГЕРБ и МНОГО ЛЮТ СОС за гарнитура, само че няма да има кой да се яви на пресконференцията за да му го сервират
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?