Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов и еврокомисарят по вътрешния пазар на ЕС с важни послания за бизнеса на форум на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов и еврокомисарят по вътрешния пазар на ЕС с важни послания за бизнеса на форум на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
15297
Коментари
5
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Борисов и еврокомисарят по вътрешния пазар на ЕС с важни послания за бизнеса на форум на ГЕРБ (ОБНОВЕНА)

Предприемачи ГЕРБ и бизнес асоциацията на Европейската народна партия МСП Европа (SME Europe) организират голям форум за предприемачеството и малкия и среден бизнес в София.

Основен говорител на конференцията „Предприемачество за растеж“ ще бъде европейският комисар по вътрешен пазар, промишленост, предприемачество и малки и средни предприятия Елжбета Биенковска.

На форумът на високо ниво ще участва и бившият министър-председателят на България Бойко Борисов. 

Кметът на София Йорданка Фандъкова ще представи развитието на София като регионален предприемачески център, а бившите министри Томислав Дончев, Владислав Горанов и Делян Добрев ще очертаят визията за икономическо развитие на страната през следващите четири години. Специално за форума идват и главният изпълнетелен директор на еМаг Юлиян Станчу, директорът на Европейският икономически сенат Михаел Ягер и директорът за Източна Европа на Капш, една от най-големите чуждестранни компании у нас, Михаел Вебер. 

Конференцията ще открият Председателят на ПГЕРБ Валя Чилова и Изпълнителения директор на МСП Европа Хорст Хайц.

Изправени сме пред сериозни предикзвикателство, трябва да работим за това хората да останат в България, да създават бизнес и да се развива икономиката. Само правителството не може да създава работни места, това трябва да става от вас предприемачите, а правителството трябва да създава добри условия за това", заяви на форума Елжбета Биенковска и поздрави организаторите за този този форум. 

Кметът на София Йорданкова Фандъкова също направи важно изявление за столицата. „София се развива като една от европейските столици с най-голям ръст на стартиращи компании в IT - сектора. Ние в София се опитваме да стимулираме предприемачеството от страна на млади хора“, заяви Йорданка Фандъкова, кмет на София участва в кръгла маса на тема „Предприемачество за растеж“.

„В последните години нашият град се развива динамично, получи признание в много престижни международни класации“, коментира тя. Фандъкова уточни, че София е на 10-то място по стартиращи компании и на трето място по създадени фирми, като 90 % от тях са в областта на информационните технологии.  Фандъкова посочи, че причините за това са десетките хиляди професионалисти, които получават тук добро образование и възможностите те да работят в големи мултинационални компании.

Напиши коментар »
(5)
1
КАКВИ СА ТИЯ ПРЕДПРИЕМАЧИ ОТ ГЕРБ. ТОВА СА МНОГО ПРИНУДЕНИ ОТ БОРИСОВ ФИРМИ ДА МУ ДАВАТ ПО 60% ОТ ПЕЧАЛБИТЕ СИ И ДА ГИ ПАЗИ. ТОЧНО КАТО 94 ГОД. МУТРАТА И РЕКЕТЬОР НИЩО НЕ Е ПРОМЕНИЛ. КАТО НЕ МУ ИГРАЕШ ПО СВИРКАТА ТЕ УНИЩОЖАВА С МЕТОДИ КОИТО НЕГОВАТА БАНДА ГЕРБ ВЛАДЕЕ ДО СЪВЪРШЕНСТВО. А ДА ВИ Е ЧЕСТИТО ДРАГИ БИЗНЕСМЕНИ
2
Мутрата Борисоф е ПЪТНИК и го усеща това с инстинкта си на ХИЩНИК..Затова е толкова агресивен, неадекватен, стресиран и разнопосочен в действия, думи и поведение. Страшна ПАРАНОЯ тресe МУТРИТЕ, КРАДЦИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ от МУТРЕНСКАТА ГРУПИРОВКА ГЕРБ и вече съвсем изперкаха, но това е много добре за България, защото всеки ден губят хиляди привърженици. В крайна сметка всеки плаща за това което е извършил. БОГ да ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !!!
3
Ченгеджийската машина на Борисов и ГЕРБ отново работи безотказно. Безброй са арсеналите на Борuсов и Цветанов да манипулират обществото използвайки КУПЕНИТЕ С НАШИТЕ ПАРИ МЕДИИ БУХАЛКИ ( 24ch.PIK ). Цялата управленска тактика на Борисов е МЕНТЕ, МАНКЬОРСТВО и шменти-капели, което доста хора смятат за забавно, но това забавление ни излиза на нас – данъкоплатците много скъпо. В политиката това е НАЙ-СКЪПОТО, защото зрителите, ние - плащаме, а манкьорите – ГЕРБ КРАДАТ. За реалитито „Борисов” вече ПРЕДСТОИ ДА ПЛАТИМ 22 МИЛИАРДА .
4
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
5
IT не храни нито държавата,нито народа.Няма ли мощна лека и тежка промишленост, няма принадена стойност,няма високо заплащане,няма и високо потребление на стоки и услуги.Фъндъчката ми хвали някакъв Технопарк,където работят има- няма хиляда души.Със софтуерни продукти,и подобни технологии,не става.Да,трябва да ги има.Задължително! Но те не могат да бъдат основен носител на икономиката.И никъде не са! Погледнете кой са " големите" европейски фирми- всичките са от електронната търговия.Тук продава външни стоки и услуги,през Интернет,а огромните пари навън! Това ли е Страхотната Ви програма за развитие на България?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?