Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Антон Тодоров изригна: Прибрала ли е фирмата на Елена Йончева шестцифрени суми в БНТ по времето на Станишев? Тя е новата г-жа Лъжа! (ОБНОВЕНА)
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Антон Тодоров изригна: Прибрала ли е фирмата на Елена Йончева шестцифрени суми в БНТ по времето на Станишев? Тя е новата г-жа Лъжа! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
153289
Коментари
52
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК TV! Антон Тодоров изригна: Прибрала ли е фирмата на Елена Йончева шестцифрени суми в БНТ по времето на Станишев? Тя е новата г-жа Лъжа! (ОБНОВЕНА)

Напрежението между ГЕРБ и БСП продължава с всяка изминала минута. Представители на управляващата партия дадоха пресконференция, на която отговориха на всички нападки на социалистите.

"Очевидната цел на вота е да се създаде публична пренагласа. До сега сме давали всички отговори на всички твърдения на опозицията. Резултатите от работата на правителството и парламента са обществено известни, както в бюджетната сфера, така и в икономическия растеж. Доверието в държавата се възстановява", коментира Данаил Кирилов от ГЕРБ.

"Колкото и БСП да твърдят, че нямат фиксация към мен като физическо лице, това не е вярно. Елена Йончева определено има фиксация към мен. Претопля се една и съща манджа вече няколко месеца с цел да ме дискредитират. Няма да успеят обаче. Аз ще продължа да защитавам националния интерес в сектора, в който защитавам. Най-разумното, което можем да предположим, че съм нарушил определени интереси в сектор икономика. Това няма да се промени обаче, защото аз ще продължа да защитавам националните интереси", обяви Делян Добрев от ГЕРБ.

"Заемът, който моят баща е теглил, е от финансова институция, която е лицензирана от БНБ. Лихвата е от 8%. Има всички необходими договори по този заем. БСП се хвана за всички мои роднини, само още децата на братовчедите ми не са замесени, но и това ще стане. Въпросната линия за палета в региона е построена само от кредита на моя баща. Аз изрично му забраних да кандидатства за европейски пари. Сигурно това е единствената линия за палета, която не е получила европейско финансиране", разкри той.

"Ако госпожа Йончева иска да ви каже истината, щеше да ви каже, че тези групи от фирми в Хасково са загубили повече обществени поръчки, отколкото са спечелени. Тези фирми са загубили търгове за около 30 млн. лв. в община Хасково, а са спечелили за по-малко.", коментира Добрев.

"Никой от ГЕРБ не е в общината от четири месеца, включително и моята братовчедка. 10 от 11-те поръчки са спечелени, когато никой от ГЕРБ не е в общината", категоричен е народният представител от ГЕРБ.

"Имам няколко въпроса към г-жа Елена Йончева. Питам дали тя има взаимоотношения с български или чужди служби. Свързана ли е личната атака към мен с интересите на тези служби в сектора, за който отговарям. Познава ли г-жа Йончева Цветан Василев и какви са отношенията й с него или негови сътрудници относно инвестициите в село Коларово, община Харманли? По време на предизборната кампания за парламент, когато беше водач на листата на БСП в Хасково, използвала ли е служебната кола да държавната администрация, за да превози нейния фотограф до границата, за да направят снимки", попита Добрев.

"Никога няма да се занимавам с роднините на г-жа Йончева", каза още той.

Мога да се обзаложа, че Елена Йончева и БСП няма да ме пропуснат и на вота на недоверие и ще си говорим пак по тези теми", добави Добрев. По думите му е ясно, че кредитът, който неговия баща е взел, е от финансова институция.

Относно делото за оставката му в Конституционния съд, той заяви: "Аз оттеглих оставката си в края на миналата година по настояване на моята парламентарна група. Решението на Конституционния съд няма да тълкува моята оставка, а това решение ще има влияние оттук нататък."

"Миналата година Корнелия Нинова спечели приза за г-жа Лъжа. Сега не съм сигурен дали този приз няма да бъде спечелен от Елена Йончева. Тя няма нито едно твърдение. Г-н Добрев доказа, че заемът на баща му не е от офшорка, а е от лицензирана институция. Продължаваме да задаваме и въпроса прибрала ли е фирмата на г-жа Йончева шестцифрени суми от продажба на реклами в държавната телевизия по времето, когато нейният възлюбен Сергей Станишев е министър-председател", попита от своя страна бившият депутат от ГЕРБ Антон Тодоров. Той показа и документите за парите, които Елена Йончева е получила и попита дали това не е конфликт на интереси.

"Вторият въпрос, който имаме към нея, е дали е била през 2004 година на посещение в Кувейт, където е посрещана от пресаташета. Била ли е придружаване от лице, чиято фамилия е Даков, който е бил кадрови служител на Военна информация. Какви функция е изпълнявала и този човек бил ли е делегиран като служител на български вестник. Нейните връзки с военните служби продължават ли по фамилна линия", попита Антон Тодоров.

"Ако е вярно, че Елена Йончева е секретен сътрудник на българска или чуждестранна служба, какво прави тя в българския парламент. Нейните роднини били ли са такива сътрудници. Какво прави този човек в Кувейт с нея", заяви още бившият народен представител.

"Искам да попитам защо президентът Румен Радев тихомълком махна Елена Йончева от своята администрация. Дали това е станало, защото са му казали, че тя ще има достъп до секретна информация, а не е човек, който може да я опази в тайна", попита той.

"Честитим рождения ден на Корнелия Нинова и й обещаваме, че в четвъртък пускаме нова порция документи по сагата с "Техноимпекс". Ще ви покажем как са източени над 100 000 долара чрез фиктивни договори с либийски фирми", разкри Антон Тодоров.

Напиши коментар »
(52)
1
Дали си вяват в това що говорят
2
Браво на Ленчето - разказва им играта на теа третополови ГЕРБ-ерасти!!!
3
Браво на Ленчето - разказва им играта на теа третополови ГЕРБ-ерасти!!!
4
до 2 и 3 Бай Иван Бачо Иване да еве кой те хване-на тебе партипта ти е разказала играта отдавна-нема се опомниш никога...........
5
БСП СА АКТИВНИ БОРЦИ ЗА "ИСТИНАТА" САМО КОГАТО ИМ ЗАМИРИШЕ НА МНОГО ПАРИ! ДАЛИ Е ЗА БЕЛЕНЕ, ГРИПЕНИ ИЛИ В СЛУЧАЯ ЗА НЯКАКВА ДАЛАВЕРА В ЕНЕРГЕТИКАТА ОТ КЪДЕТО МОГАТ ДА ЛАПНАТ МНОГО ПАРИЧКИ, ТОГАВА СТАВАТ БОРБЕНИ, ГЛАСОВИТИ, БЕЗКОМПРОМИСНИ БОРЦИ С КОРУПЦИЯТА, НИЩО ЧЕ ТЕ Я СЪЗДАДОХА В ТЕЗИ МАЩАБИ.
6
НАП И КОМПИ ДА ПОВЕРЯТ ЕЛЕНАТА ЗА ДЕКЛАРИРАНИ ДОХОДИ, ОТ КЪДЕ СА ИМОТИТЕ И НА ТИКАВА ОГРОМНИ СТОЙНОСТИ !!!!
7
дружинката на курнела от бсп никога няма да отговорят на тези въпроси но документите показват че освен лъжци и крадци са и без памет,жалко за тия подведените дето им вярват
8
Джукльото скача, толкова повече му влиза. Наглец от висша герберастка класа.
9
Тя и прокуратурата доказа и излезе с декларация, че до премиера не е стигнал нито един суджук...
10
айдеее пак впрегнаха мумията да излиза на амбразурата и да се жертва за каузата гербаджийска, хаха
11
Щом са извикали главния фекаломет Антончо, работата е ясна, безсилие. Йончева им разказа играта на гепачите!
12
ГОВОРИ СЕ, ЧЕ ЧЕРВЕНАТА БАБА и СЛАНИНОВА, ИМАЛИ ЛОША МИРИЗМА В ИНТИМНАТА ОБЛАСТ. МИЙТЕ ГИ ТИЯ ЛЪЖЛИВИ И КРАДЛИВИ КУРАБИИ ВЕ, ЧЕ ВОНЯТ СА НЕ ТРАЯТ!
13
Тодоров се държи от Шайката с една цел, да вади верно и неверно и да помага на крадците. И това няма да промени мнението на хората, че бившето министърче не е създало мафиотска структура в Хасково.
14
В БСП МНОГО МРАЗЯТ НЯКОЙ ДА ЛЪЖЕ И КРАДЕ ПОВЕЧЕ ОТ ТЯХ, А В МОМЕНТА НЯМАТ НИКАКЪВ ДОСТЪП ДО ФОНДОВЕ, ПОРЪЧКИ, ДЪРЖАВЕН БЮДЖЕТ. АКО МОГАТ НЯКОЯ БАНКА ДА ДУМНАТ ИЛИ ДА ПРИЛАПАТ НЯКОЙ ПРОЕКТ ЗА МИЛИАРДИ /ЮЖЕН ПОТОК ОТ 1 МЛД. СТАНА 3 МЛД., 2 МЛД. ЗА ДРУГАРЕТЕ/ ИЛИ НЕЩО ДРУГО.
15
ТОНЧО ВЯРНО ЛИ Е ЧЕ СИ ПЕ ДИ АМИ СЕГА
16
Сега станали ви ясно защо изхвърлих двете шафрантии, от живота си. И на двете дърти, уруспии им воняха курабиите, и двете червени вещици крадяха и лъжеха повече от мене!!
17
Антошка,стига се престарава,смешен си.
18
Щом са впрегнали и Антончо, значи шайкста е в режим "отбрана". Мафията не допуска вмешателство.
19
Напълно съм съгласен с пост 14. Само добавям, че в момента комунягите са озверели от глад и със зъби и нокти се стремят да се докопат до властта, иначе са загинали. Това са хора, пардон, индивиди, свикнали да получават по двеста лева на ден и да харчат по две хиляди, без никой да им държи сметка. А си ги попитал, а са ти казали, : Ти знайш ли кой съм аз бе, имам ти пълната биография със Сибирски парийни доплънки, внимавай!"
20
Всички от червеното котило са крадливи свине , защо този гнусен травестит да прави изключение ?
21
Всички от червеното котило са крадливи свине , защо този гнусен травестит да прави изключение ?
22
...зададе простичък въпрос/като за малоумни/ , прибрало ли е невротичното Ленче шестцифрена сума когато "любимият" и е бил Премиер ,или не ! Търчат Позитанските Помияри да заливат с помия , само и само да не чуят въпроса!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
ПРОДАДЕ СЕ КАТО ЯНЕ ЯНЕВ И МНОГО ДРУГИ ЗА 30 СРЕБЪРНИКА..........
25
Много интересно. Цял отбор руски подлоги срещу съветска възпитаничка. Май за руските подлоги е по-важна властта по съветски модел. Срам за другарите от ГЕРБ и техните началници, които проповядват съветската идеология.
26
ДЕЛЯН Е ПОЧЕРНЯЛ ПОВЕЧЕ ОТ МАНГАЛА МОСКОВСКИ. КОГАТО СЕ УПЛЕТЕЛ В ЛЪЖИ. СТРЕСА ТИ ИДВА В ПОВЕЧЕ. ДИАБЕТ ЩЕ ХВАНЕШ ЕЙ МОМЧЕНЦЕ. ДА ТИ ИМАМ ПАРИТЕ. ДРУГ ЩЕ ГИ ХАРЧИ
27
ДЕЛЯН Е ПОЧЕРНЯЛ ПОВЕЧЕ ОТ МАНГАЛА МОСКОВСКИ. КОГАТО СЕ УПЛЕТЕЛ В ЛЪЖИ. СТРЕСА ТИ ИДВА В ПОВЕЧЕ. ДИАБЕТ ЩЕ ХВАНЕШ ЕЙ МОМЧЕНЦЕ. ДА ТИ ИМАМ ПАРИТЕ. ДРУГ ЩЕ ГИ ХАРЧИ
28
антон, е като една малка пружинка, която като трябва да се каже няква гнусотия се навива и се пуска в медийното пространство. Тони шайката.
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
На тая зас'таряля,увех'тяла булшевишка пач'авра мога само да и са се'ра на прот'ивната мут'ра.
31
много скоро курни ще отиде там където и е мястото заедно с другарите си от мафиотската бсп- затвора, а бсп ще бъде забранена със закон и ще настъпят добри времена за страната
32
долни и мръсни герберасти, начело с мутрата банкянска
33
Казала е за герберите-бог ще ги накаже! Той вече започна! А относно простите 99% дебили гербаджйиски които по цяк ден пишат пи сайтовете -няма какво да се каже..:-)) Живейте си в калта и се радвайте на трохите които ви хвърлят пренебрежително!
34
Явно му е харесал на тоя олигофрен шайката и се е присъеднил към нея! Какво да каже повече за това човек, В Италия се борят с мафията ,а в България се присъединяват към нея!
35
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Когато се включва Антончо значи е напечено и трябва някой да се защити а друг да се опетни.Браво Антончо браво ,но когато всичко ще излезе на яве ти къде ще си -може би в БСП.-с нова роля БЛЯ БЛЯ
38
курни е долна крадлива крушарска пачавра шеф на партия с членска маса от антибългаски дебилни олигофрени
39
Ако имаш упорити гъбички по краката ,не чакай да ти паднат ноктите.Ако нищо не помага да се спасиш от тях -не губи надежда -опитай с този мехлем премахва ги завинаги http://bit.ly/2BMZArR
40
Тотална педофилия, някой се възползва от момческата чиста непренуденост излъчвана от лицето на Делян,ма не мога се сетя кой
41
И все пак,Асен Йорданов е смел и достоен журналист.
42
Ей,пичове? Ама нищо не казвате за папката с документите, които Ви дадоха на пресконференцията на БСП. А всичко в нея са документи, които доказват колко е корумпиран Дилян Добрев. Срамота е, ако мълчите за това!
43
АЗ ДАЛАВЕРИ ГАРАНТИРАМ ЧЕ ДЕЛЯНЧО Е НАШЕ (КРАДЛИВО) МОМЧЕ ! ВЕРВАЙТЕ МУ !
44
Делянчо се отнася към хасковския край като към бащиния. Нахално и нагло копеле.Държи се като шериф.
45
антон тодоров и Антон Хекимиян са най големите педераси на България
46
А бе, Тончо, кат са видиш в огледалото не ти ли иде сам да са заплюеш?!!
47
ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2kqNpXz
48
на Анто ,че е борец с корупцията когато извади документи за приватизацията на Булгартабак Общинска банка.
49
Ами то невротичното Ленче хич го няма.Слушах го сутринта при Хекимян и се чудя що за въпрос зададе блондинката. Какъв бил произхода на средствата на офшорката, която била собственик на фирмата, от която били взели кредит семейството на Добрев. Ами нали те са едни кредитополучатели. А фирмата, от която е взет кредита е лицензирана от БНБ да извършване на такава дейност. Тъпият въпрос все пак не трябва ли да бъде отнесен до БНБ. То излиза, че ако взема кредит от банка или друга лиз. институция, г-жата може да ме пита откъде са парите на банката или другата фин. институция. и аз няма да мога да й отговоря. Голям срам.
50
този чиляк като какьв се изказва я в обора обратно кои ти вярва на брьщолевенето
51
Стар маниер на поведение: атаката е най- добрата защита. Питат Стоян: "защо си се напикал?"- а той не отговаря по същество, а контрира: - " А Петър защо се осра?" Акцентът вече не е върху Стоян, а върху Петър. Това между другото е болестен проблем на психиката. Човекът, който го прилага трябва да бъде консултиран и лекуван от психиатър.
52
Дърти хамелиони,обгрижвани от богати партии,са като глутница беззъби помияри,които се пускат да хапят когато положението е напечено. Хасковлийския "фактор"джобен формат,е потънал в собствените си л...а до брадата,още малко и ще се задуши окончателно,но в този момент се появява един смотан пенкилер,вади от 99-ет дерета вода и с баналната си демагогия,омайва зрители и читатели с амбалажни новини.Аланкоолу,има институции следствие,прокуратура,съд,ти за какво лаеш като побесняло куче!?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?