Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Волен Сидеров: Искаме твърдо в изпълнителната власт! Патриотът слага желязно условие на масата за преговори с ГЕРБ
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Волен Сидеров: Искаме твърдо в изпълнителната власт! Патриотът слага желязно условие на масата за преговори с ГЕРБ
Автор: ПИК
Дата
Дата
145903
Коментари
46
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК ТV! Волен Сидеров: Искаме твърдо в изпълнителната власт! Патриотът слага желязно условие на масата за преговори с ГЕРБ

10% не е достатъчно добър резултат за нас, тъй като искаме да наложим идеите си, а това става през изпълнителната власт. За да направиш нещо, трябва да имаш мнозинство или да участваш в него, заяви пред ПИК TV лидерът на„Атака” Волен Сидеров.

Въпросът за „златния пръст” е за какво ще се употреби той. Най-после може би е дошъл денят, в който патриотична формация да определя насоката за развитие, защото досега в България посоката беше неолиберализъм или неолиберален консенсус, който започна да се срива. Вятърът на промяната води до запазване на суверенитет, обясни Сидеров.

Сега и ГЕРБ и БСП говорят за неща, които дойдоха първо от нас, а те ги обявиха за популизъм. От ЕС вече ни поставиха въпроса за ниски доходи, така че това трябва да е основен приориттет на следващото правителство, категоричен е Сидеров.

Нека да престанем да разглеждаме коалирането като годеж, като съчетаване между този и онзи. Обществото ни трябва да излезе най-после от инфантилизма, в който се намира, убеден е лидерът на „Атака”.

Прекратяването на концесиите ще бъде наше изискване, ако седнем на масата за преговори. Иначе напредък няма – иначе още 10 години ще чуваме, че пари няма. Не, пари има, заяви твърдо националистът.

Предлагам сега преди изборите всички основни партии да кажем какво значи повишането на напрежението в Черно море – това е основен въпрос, много важен. Ако утре кажем, че ни застрашава военен конфликт, какво ще правим, категоричен е Сидеров.

Около 30 млрд. лв. излизат от България като печалби на чужди корпорации, които генерират пари. И после се питаме откъде идва бедността! Това не са инвеститори, а експлоататори, заяви Сидеров. Златни залежи, енерго, вода, бензиностанции – всичко това е в чужди ръце, допълни патриотът.

ГЕРБ беше създаден, за да обере това, което остана от "Атака". Затова сега има много интриги, които се опитат да поставят клин между мен и останалите в коалицията ни "Патриотичен фронт". Когато аз влязох в парламента през 2005 г. и БСП се подразни много, но всичко това все пак беше през 2005 г., а сега сме 2017 г., каза Сидеров.

Гледайте на живо по ПИК ТV!

 

Напиши коментар »
(46)
1
Сачмата и Каракачанската мастия, са лесни, те отдавна заедно със СлаНинова, са в сарайския Харем и са го налапали на чалмата. Интересното е как ще извъртят Валери да го налапа на Чалмата!!
2
Москалската АЕЦ в Белий Яр думнала и тия пияни изроди пак ни заразиха и мълчат като задници!
3
Горкият Волен. Идеята за обединение на патриотичните партии беше негова.Беше наперен и горд. Погледнете го сега. Изритан в ъгъла на килимчето пред входната врата,смачкан,безгласен и унижен. Много от неговите привърженици открито заставаха срещу тази нелепа коалиция,която е като орел,рак и щука. Да се коалираш със Симеонов,значи да плюеш върху себе си,партията си ,привържениците си и политическата си кариера. Просто ,удари рамо на Винкела за своя сметка. Бургазлията се пъчи и сее простотиите си наляво и надясно.....Много кофти...
4
Браво , Волене !!!!!!!!ИСТОРИЯ ТВОРИШ , БРАВО !
5
абсолютни глупости говориш..омръзна ми да гледам политиците да се карат,разделят и нищо да не вършат. Интелигентните и отговорни хора загърбват егото и дразгите и започват заедно да мислят как да решат проблемите.... не случайно мотото на парламента е Съединението прави силата...съединени сме по силни от всичко..виж разединени виждаме за 27 години резултата..>ТРАГИЧЕН...
6
Pitam Volen Siderov.Zosto tryabva da si v parlamenta? Raboti nesto drugo za kakvoto ti otgovarya obrazovanieto, kato vsicki nas
7
Волен Сидеров можеше да си кротува и да си гони неговите 4 %, които със сигурност щеше да ги има и ,да си клати шапката в парламента ,но той избра другия път-пътят, който са ни завещали нашите деди-ОБЕДИНЕНИЕТО .Защо някои хора не могат да разберат, че точно за това се искат големи ТОПКИ и ГОЛЯМО МЪЖЕСТВО-да загърбиш лични интереси ,да загърбиш егото си, да отстъпиш от някои свои виждания ,дори и временно да минеш на втора и трета линия, да се оттърсиш от дребните ежби. Всичко това в името на НАРОД и БЪЛГАРИЯ
8
На хаховците им остава само един полезен ход -- вкупом и под строй при партията -майка ДПС и теманета на Бащицата Доган да ги допусне до депутатските листи на Движението !
9
Истината е, че първи ще си свалиш гащите на АМЕТ Доган и със златния ти пръст ще помгнеш на БСП и ДПС да дойдат на власт ! Всъщност какво друго може да се очаква от БЮЗЮКВЕРЕН като теб ?
10
Истината е, че първи ще си свалиш гащите на АМЕТ Доган и със златния ти пръст ще помгнеш на БСП и ДПС да дойдат на власт ! Всъщност какво друго може да се очаква от БЮЗЮКВЕРЕН като теб ?
11
Голяма манипулация. Руското робство ви чака, сънародници, и пак с хубави думи ще ви привържат за юлара, а който не вярва - и малко кюткек, ако трябва. Да живее вярата в светлия утрешен ден, обединявайте се и се обичайте като братя - ако е дошла москалската орда на власт, а когато не е на власт - тогава лозунгите за обединение на нацията се скриват, тогава е на мода да ви подтикват да мразите, кълнете и стирайте държавата си. Но и в единия и в другия случай трябва ви поучават, че врагът на българския народ са гадните европейци - преди "гнилият капитализъм", сега "чуждите експлоататорски корпорации" корпорации"вигевропеда
12
Матушка Расия, елате да ни освободите от колониалния режим, на загниваща еуропа и прогнилата америка.
13
Не вярвайте нито на една дума на тази рубладжийско-- варадеровска гювендия ! Чрез него говори Кремъл -- поробителя на половин Европа , останал сам , без колониите си !
14
ДПС,ГЕРБ И БСП-- СЕ УПЛАШИХА ОТ ОБЕДИНЕНИЕТО И ПЛАТИХА НА БЕЗРОДНИЦИ,КАТО СЛАВИ БИНЕВ, ВЕЛИЗАРИЙ, БАЙРАКТАРИ И ДРУГИ АНТИБЪЛГАРСКИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ И ТУРСКИ МЕКЕРЕТА , С ЦЕЛ ДА СЕ РАЗТУРЯТ,НО НАРОДА МУ Е ВЕЧЕ ЯСНО, ЗАЩО СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ТОВА!!
15
ДПС,ГЕРБ И БСП-- СЕ УПЛАШИХА ОТ ОБЕДИНЕНИЕТО И ПЛАТИХА НА БЕЗРОДНИЦИ,КАТО СЛАВИ БИНЕВ, ВЕЛИЗАРИЙ, БАЙРАКТАРИ И ДРУГИ АНТИБЪЛГАРСКИ НЕБЛАГОДАРНИЦИ И ТУРСКИ МЕКЕРЕТА , С ЦЕЛ ДА СЕ РАЗТУРЯТ,НО НАРОДА МУ Е ВЕЧЕ ЯСНО, ЗАЩО СЕ ПРАВИ ВСИЧКО ТОВА!!
16
Боже пази ни от този ; И той иска да влиза в изпълнителната власт . Помниш ли за златното ти пръстче - помниш ли когато раздаваше правосъдие наляво и на дясно спомни си за хулигансвата ти по самолети . аерогари . по улици и площади . Ще видиш изпълнителна власт само ако преминеш при твоият покровител Доган . Ти за нищо не ставаш но Доган може да ти измисли едно местенце например като заместник областен управител някаде си / пак е изпълнителна власт / . Помниш ли че правителството на твоето златно пръстче фалира КТБ . и Българският народ се бръкна и извади 4.000.000.000 милиарда лева за да плати БАКИИТЕ на правителството което ти подържаше . И вместо да млъкнеш и се скриеш в дън земя - искал да влиза в изпълнителната власт . ИСКАШ АМА НЯМА
17
Пълен боклук
18
През седмицата излязоха резултати от социологическо изследване на "Тренд", според които всеки четвърти българин се замислял дали да не емигрира. Основните причини - бедността (62%) и престъпността (над 50%). Сред младите, хората между 18 и 29 г., желаещите да емигрират били повече от половината. Привличали ги главно Германия, Великобритания и Испания. (Много странно, но Русия не ги привличала...) Бягайте, деца! Бягайте без да се обръщате! Сложете по една снимка на Бор исов, Нин ова, Сид еров, Кара качанов… в портфейла си и като ви домъчнее за родината, ги погледнете. Ако можех, и аз щях да тръгна с вас. Но не мога, късно ми е. Ще остана и ще продължа да се опитвам да обичам България и българите такива, каквито са…
19
ЕЙ СИДЕРОВ. ВИЕ НЯМА ДА СТЕ В ПАРЛАМЕНТА. ЗАТОВА ПАЗАРЛЪКА ПОСЛЕ. А СЕГА ВЗИМАЙ КОЙ КОЛКО ДАДЕ И БЯГАЙ. ТИЯ ИЗВАДКИ НА СОЦ АГЕНЦИИ СА ОТ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ. В РАЙОНА В КОЙТО ГЛАСУВАМ ИМАХТЕ 16% А СЕГА НАЙ МНОГО 2. ПАРАШУТИСТ ОТ НЯКЪДЕ СИ ВОДАЧ НА ЛИСТА. ТОЙ НЕ ЗНАЕ КАК ДА СТИГНЕ ДО ИЗБИРАТЕЛНИЯ СИ РАЙОН.
20
Волене МЛЪКНИ . Твоите бълнувания за изпълнителна власт на сериозно ли ги говориш ? Да може но при условие че се присъйдениш към другарката Нинова или както вече ти може би знаеш те си имат вече ново име ЖЪЛТОПАВЕТАЖИИТЕ . Ти и Те вдигате едно чуждо знаме на вашите мероприятия и само тя може да те вземе под нейното червено крило . Но не ми се вярва да направят този жест към теб защото те си имат доста хрантутници . Виж ако се обадиш на Решетников може да стане нещо . Дерзай Волене - Дерзай златно прастче
21
Сидеров е психично болен хомосексуалист.
22
НАЦИОНАЛИЗМЪТ Е ОСНОВА НА ДЪРЖАВНОСТТА ! В никакъв случай дане допускаме до властта продажниците слуги на чужди интереси, крадците, ограбили и унищожили икономиката ограбили народа, властвали след 1990 година никога да не помислят за власт!
23
Много скоро на т. н. "патриоти-доносници" ще им се наложи да застанат не на трибуната на победителите, а до стената на осъдените национални предатели, защото времето тече в ущърб на руските шпиони.
24
А бе Сидеров, нали вие от АТАКА И Патриотичния фронт подкрепихте Радев за президент, сега какво квичиш на умряло за Черно море и други действия на НАТО?????
25
Изглежда шестото чувство на Воленчо му подсказва, че Караибските плажове, луксозните хотели и царски гощавки ще му останат един мил спомен и затова гледа да се закачи за борда на пиратския кораб ГЕРБ.
26
А , БЕ СИДЕРОВ ИЗПЪНИ СИ СРЕДНИЯ ,,,ЗЛАТЕН ПРЪСТ ,,, И СИ ГО ПЪХНИ ОТЗАД И ЗАМЪЛЧИ ЗА ВИНАГИ !
27
Варадеро-Куба ще го гледа през крив макарон. Скъса се да харчи държавна субсидия но всичко трябва да има край. Но беше шоумен правише се на артист, че прави нещо за хората.
28
Като чета тези инфантилни коментари виждам колко е бил прав дядо Славейков-НЕ НАРОД А МЪРША и бих добавил ГОЛЯМА АМА ГОЛЯМА МЪРША която си заслужава съдбата
29
Волен Свирката иска безплатно анално обслужване и по-големи рога.
30
Всичко което говореше Сидеров за всички партии беше популизъм. В момента се надпреварват да обещават как ще изгонят така наречените инвеститори. Смачкахте го и го принудихте да сведе глава и все пак народа не е толкова прост.
31
Лидерите на Европейската комисия,никога няма да позволят в тези размирни времена,да влязат в управлението на България "родолюбци",които са на "нож" с югоизточната ни съседка Турция.Трябва да си много тъп,за да вкарваш фрагменти в демагогската си предизборна програма,свързани с една от най могъщите държави на нашия континент и далеч извън него.Плеснахте с ръце и се прегърнахте "патриоти" наши,не да оправите толкова лошото дередже на нашеаницът,а за мънгизите които ще свивате по 4-5-хиляди на месец. "Негово величество" електоратът, както винаги ще се гърчи със своите 170-180-лева пенсия.Прост народ сме и това е!
32
Много е умен Сидеров, мисля, че идва неговия час. Успех на обединени патриоти. Да го д...т ес сащ и турците.
33
АБЕ ТАРИКАТИ СА ПИШМАН ПАТРИОТИТЕ СЕЛЯНЖЪРСКИ. ВИДЯХА ЧЕ ПО ЕДИНИЧНО НЯМА ДА ВЛЯЗАТ В ПАРЛАМАТА И ЩЕ ИЗГУБЯТ МИЛИОНИТЕ СУБСИДИИ И ВЕДНАГА СИ БРЪКНАХА ПО ДУПКИТЕ. ДО ВЧЕРА СЕ ПЛЮЕХА С ОНЯ СЕЛЯНЖЪРИН СКАТАЖИЯТА А ДНЕС В УСТА СЕ ЦЕЛУВАТ. ПАТРИОТ ДУШАТА СИ ДАВА И С НАРОДНА ПАРРА ТЕЛЕВИЗИЯ СИ ПРАВИ. ВМЕСТО ДА ПОДЪРЖАШЕ ОНАЯ ТИКВА НА ВЛАСТ СЪС ЗЛАТНИЯТ СИ ПРЪСТ МОЖЕШЕ ДА ГО ПРАТИ НА МАЙКЯ МУ У ДУПКАТА И НАРОДА ЩЕШЕ ДА МУ СДОБИЕ ДОВЕРИЕ. А СЕГА КАКВО ДОВЕРИЕ НА ЛАПА.Ч С НАРОДНИ ПАРИ ЕКСКУРЗИИ СЕ ПРАВИ ИЗЛАГАНИ В ГЕРМАНСКИ САМОЛЕТ ПРАВИ ОРГИИ ПО ХОТЕЛИ ЗА ШЕЙХОВЕ А НА НАРОДА ВИКА ТЪРЧЕТЕ ТАМО СА РАИТЕ! АРЕ СТИГА БЕ НЕ СМЕ ПРАВЕНИ У ЗАДНИО ДВОР БЕ . АЗ СПЕЦИАЛНО НЕ ГЛАСУВАМ ОТ ПЪРВИТЕ ИЗБОРИ КОГАТО ГЛАСУВАХ ЗА БЕЗПАРТИИНИТЕ А ТЕ СЕ ОКАЗАХА ПАРТИИЦИ. ТЕГЛИХ ИМ МАЙНАТА И КРАЙ С ГЛАСУВАНЕТО. ЗА ДЕЦАТА НА КОМУНИСТИТЕ ЗА МУТРИ И ЗА ОВЧАРИ НЕ ГЛАСУВАМ.
34
Stoimen Penchov какво ни слагаш при венецула, нигерия и третия свят , може и с индия да ни сравниш , ние да не сме плиткоумни маймуни българите , че да ни експлоатират като третия свят и като при аборигените във венецуела
35
Ще гласувам за "Атака", ако Волен и купонджийската му компания я напуснат. Тук чета едни които възхваляват Америка. Разбрах от вас какво Русия иска да направи с нас. Само не разбрах какво е направила Америка за нас ?
36
народееееее който и да е на власт че го духаме во веки веков не го ли разбрахте овце заспали тия всичките в парламента са дявола
37
28 години ни управлява некадърна измет за която обогатяването чрез далавери афери кражби е всичко кисело пърд т за народа
38
ПЛАНЪТ СИДЕРОВ - НАЦИОНАЛНА ДОКТРИНА ! Само Волен знае през какво е преминал , всички го оплювате и в същото време го копирате .Ей тва не мога да го разбера
39
Волен е проcтитyтkaтa на Доган
40
Тоя Волен е наистина Болен!
41
AN IRON DICK IN NYLON POWER PIK ......!!!
42
OK. GOOD NIGHT ...!!! SOME ANOTHER DAY ....!!!
43
Ще гласувам за Волен, защото е единственият,който е последователен в политиката и каквото каже се случва,слушайте го повече.Единственият,който не е грабил България,в никакви фирми,сдружения не участва.Тези ,които говорят за "златен пръстен"дори не знаят за каква ситуация говорят,но повтарят,като папагали думите да продажните водещи от Нова,Стара,БТВ,и всякакви такива.Мислете с главите и слушайте,а не повтаряйте,като папагали.
44
Аман от шизофреници в политиката. Задължителен психо тест и за наркотици за всички депутати и министри
45
"Патриотът"?!? Вие бъзикате ли се?
46
Ей пишещи тъпаци.Много ви е кеф да седите наведени със свалени гащи,а зад вас да съм аз.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?