Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Томислав Дончев проговори за оставката на премиера! Вицето на Борисов загатна: Доколкото го познавам, ще удържи на думата си
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Томислав Дончев проговори за оставката на премиера! Вицето на Борисов загатна: Доколкото го познавам, ще удържи на думата си
Автор: ПИК
Дата
Дата
50423
Коментари
10
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! Томислав Дончев проговори за оставката на премиера! Вицето на Борисов загатна: Доколкото го познавам, ще удържи на думата си

Въпросът за оставката на премиера е негово лично решение, но доколкото го познавам, той ще удържи на дадената дума. Това каза в студиото на Би Ти Ви Томислав Дончев. Според него, резултатите, които все още не са окончателни, а само базирани на екзитпол, са такива, каквато е била и кампанията.

„В тези избори нямаше представител на кабинета и затова те не могат да бъдат оценка за п работата на правителството. Но ще приемем най-тежкия сценарий и ще предприемем това, което резултатите изискват”, допълни вицепремиерът. Той определи предизборната кампания като "странна" и обяви ,че не е имало политически мнения и сблъсъци, а криене зад инициативни комитети.

Дончев обяви ,че като член на кабинета няма проблем да си подаде оставката, но остави това за след изясняване на крайните резултати, тъй като в момента знаем само предварителин резултати. Според него, не е имало насрочена среща с министрите на ГЕРБ в Бояна, а всички без премиера са се събрали в централата на партията.

Напиши коментар »
(10)
1
Некомпетентност, корупция, арогантност, надменност, безпреспективност, престъпност, лоша бизнес среда, лошо здравеопазване, лошо образование доведоха до логичното. Незабавна национализация, конфискация и съд за виновните на фалшивият и криминален преход.
2
BIGGY PIGGY THE COMMUNIST PARTY ASSHOLE BOKO BORISOV IS HIGHLY CORRUPTED THUG ...!!!
3
Аре маиняйте се бе човек
4
ГЕРБАДЖИЙСКОТО НАХАЛСТВО БЕШЕ БЕЗКРАЙНО. КРАЖБИТЕ БЯХА ИЗУМИТЕЛНИ! СТРАНАТА БЕШЕ УПРАВЛЯВАНА ОТ ИНДИВИД С ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НИСЪК ИНТЕЛЕКТ! ЗАТОВА И РЕЗУЛТАТА НЕ Е СЛУЧАЕН. ГЕРБ ВЪН ОТ ПОЛИТИЧЕСКИЯ ЖИВОТ НА СТРАНАТА!!!
5
Глупаво прибързвате да се радвате за оставка на ББ, напротив. Една оставка на ББ е възможност за брилянтен политически ход от негова страна, който ако го направи ще влезе в учебниците по политика. Самият ход е: подава оставка на правителството вследствие загубата в надпреварата за президент, оттегля кандидатурата на ЦЦ на втори тур и призовава ГЕРБ да подкрепи третия в надпреварата за президент. Воеводата е политик, а не фуражкаджия за разлика от Лудия Шапкар и ще бъде подкрепен от всички без БСП/ДПС за избор на президент. Уникален възможен политически ход от страна на ББ - определя лоялността на президента в замяна на бъдеща подкрепа от ПФ/АТАКА/АБВ та и РБ даже; падането на правителството ще заличи част от негативите на управлението му; едно временно служебно правителство ще трябва да вземе неотложи непопулярни решения за сметка на 100% пасив; на ББ/ГЕРБ няма да му падне рейтинга спрямо неминуеми събития и решения около избори в САЩ, бежанци, Турция, ЕС/Брекзит, взаимотоношения с Русия, приемане на евро и т.н.
7
като фащаш вяра на комунисти(АБВ и НФ) това те чака.
8
а дано ама надали
9
... познава добре или се прави че не го познава добре. Днес хората показаха, че познават по-добре Тиквоносеца от теб.
10
Първо Цецка е комунистка, а не Радев!Излишно е да говорите.Какво ще кажеш Радане?Тя е истинска номенклатура!На следващо място,защо ходи със охрана Цеццка.В непланен отпуск ли е?Може да е дребнаво ,но трябва да знаем.Какво правят министрите ,тичат като алтави наксам ,нататък.Работят,или ,в отпуск ,или не .
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?