Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Каракачанов внезапно отмени поръчката за ремонт на Су-25
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Каракачанов внезапно отмени поръчката за ремонт на Су-25
Автор: ПИК
Дата
Дата
38933
Коментари
18
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: Каракачанов внезапно отмени поръчката за ремонт на Су-25

Министърът на отбраната Красимир Каракачанов е отменил решението беларуска фирма да изпълнява ремонта на изтребителите Су-25. Решението е публикувано само ден, след като БСП алармираха, че цената на ремонта може да надвиши многократно определената сума от 82 млн. лева без ДДС.

Отмяната на поръчката може да бъде обжалвана пред Комисията за защита на конкуренцията в 10-дневен срок от получаването му.

Вариантите за ремонт на 14-те самолета са или в авиационен завод в Беларус, или в завод в Русия.

Още по темата
Министерството на отбраната опроверга "Дневник" за ремонта на самолетите Су-25
Часовник
20:47
Министерството на отбраната опроверга "Дневник" за ремонта на самолетите Су-25. Изданието съобщи, че те ще бъдат ремонтирани за 310 милиона лева.  Във връзка с публикации в медиите, визиращи...
Напиши коментар »
(18)
1
USA ?? >> https://www.youtube.com/watch?v=SLEOB8Ig9EY
2
Само в Русия.
3
Шкембето се уплаши много ще му дойдат разкритите далавери
4
ШК - Шкембе Крадец -министър на отбрана ! СРАМОТА !
5
ку*ви , мъжете дваж ! Гнусно червено туловище и безродник !
6
Какви цървули ни управляват.Ине това е най-жалкото.Най-жалкото е,че няма по-добри.Направете сметката какви са другите.
7
Дебелият му гъз лъсна за паспортите. На път беше да лъсне втори път и за самолетите. Защо Heдялкo мълчи , а не квичи, както квичеше за Радев ? Този дебелак чакаше да стане министър от 1989 година. Влиза и излиза в коалиции с различни партии, най после се добра до много пари. Работи неуморно под зоркият поглед на началника си ( оня с мушамата, под магнолията). Много пари могат да се изтърсят от тях двамата, особено от втория.
8
Който и където да се качи на високо от първия ден мисълта му е къде да крадне повече.На българите трябва със закон да им се забрани да управляват каквото и да е.
9
Питам Дащо? Уплаши се. И там се опитаха патриотите да спечелят малко пари. Далаверите нямат край.
10
Агент Иванушка Свинчок!
11
Има съмнения плюят ,спират поръчката пак плюят. ...
12
ДИРЕКТНО , МАРШ от ОТБРАНАТА , от ПОЛИТИКАТА !!!!! НЕ СИ ДОСТОЕН БЪЛГАРИН - МЯСТОТО ТИ Е ДА ЧУКАШ КАМЪЧКИ И С ИЗЦЯЛО ОТНЕТО ИМУЩЕСТВО . СЛАМЕНА КОЛИБА ЗА ТЕБ ЩЕ Е ПОДАРЪК от СЪДБАТА ... И ПРОКУРОРКАТА - ЖЕНА ТИ - НЯМА МЯСТО В ,, ПРАВОСЪДИЕТО ,, ... НА СЕЛО ИМАТ НУЖДА ОТ ПАСТИРКИ за ЖИВОТНИ !!!!!!
13
от русия комисионната чисто.
14
Алоооооу ГЕЙберастите, квичахте за "Грипен"-ите, без основание, а за ДАЛАВЕРИТЕ НА ШКЕМБЕ ВОЙВОДА МЪЛЧИТЕ КАТО Шутки.Квичете бе ПЕЕЕЕЕРАСчета, КВИЧЕТЕ.
15
До колега № 14. Не мълчаха като шутки, мълчаха като пут.и.
16
ЗАЩОТО ЖЕНА ТИ - ,, ПРОКУРОРКАТА,, ПОМАГА УДОБНО на ГЕРБ , на ВАС ,, ПАТРИОТИ - МАФИОТИ ,, !!!!! ВЕРОЯТНО и ТЯ е С ПОДАРЕНА ДИПЛОМА , ЗАРАДИ ЗАСЛУГИТЕ ТИ КАТО АГЕНТ от ДС. ОТ ЮРИДИЧЕСКИЯ ФАКУЛТЕТ на ВИМЕСС - РУСЕ , КОТИЛОТО на РУСЕНСКАТА Д С - ПРОИЗВЕЛА БОЛ АГЕНТИ - ДОНОСНИЦИ , СИКАДЖИЙСКИ МУТРИ - ТАКА ТЪРГУВА с ИЗПИТИ , ДИПЛОМИ - КАКТО И ТИ СИ ТЪРГУВАЛ С ПАСПОРТИТЕ ..... С ВИНКЕЛА , С БЯЛАТА ЗЛАТКА ПОД РЪЧИЧКА и КЪДЕТО ВИ Е МЯСТОТО . ЩОМ И ТАКСИДЖИИТЕ СЕ ВКЛЮЧИХА В ПРОТЕСТИТЕ - КРАЙ НА КРАДЛИВАТА ВИ ПОЛИТИКА И ВЪН ОТ ВЛАСТА !!!!!!
17
Русенският влах го обича в задния двор.
18
Ако така критикуваш Управата на ''братска русия'' със сигурност ще получиш безплатен билет за вакзала за Сибир та по добре да наблюдаваш Северното сияние за награда...даже няма да квичиш а ще мълчиш като скопена свиня......????
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?