Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! И Бойко Борисов с честитка за 3 март
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! И Бойко Борисов с честитка за 3 март
Автор: ПИК
Дата
Дата
22581
Коментари
25
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК! И Бойко Борисов с честитка за 3 март

Честит 3-ти март, българи! 139 години след Освобождението на България всички ние можем с гордост, но и с дълбоко уважение да си припомним подвизите, осъществени от прадедите ни, чиито стремежи и устрем са били в основата на възможността днес да живеем в независима държава. Това написа на профила си във Фейсбук председателят на ГЕРБ и бивш министър-председател Бойко Борисов.

"Животът и успехите на поколения българи са ярък пример и до днес за необходимите усилия и съпътстващите ги трудности, които трябва да се положат в името на националните идеали. Затова и днес обединението продължава да е силата, която ще ни помогне да постигнем стремежите си като народ", сподели още той.

"С усилията на всеки гражданин, на всеки българин, на всеки един от Вас страната ни е постигнала немалко цели, но ние трябва да продължим заедно, всички, обединени да работим, да се трудим и да надградим за бъдещите поколения. Честит празник!", допълни Борисов.

Кой уби гениалният поет и революционер? Кой предаде Апостола на свободата? За пръв път категоричен отговор на тези и много други сакрални въпроси дават книгите „Разстрелът на Христо Ботйов“ и „Васил Левски. Факти и фикции“. Сензационните документални разследвания на историка Веселин Игнатов са на пазара с логото на издателство „Милениум“.

 

Напиши коментар »
(25)
1
УДРИИИИ БАТЕ БОЙКООООО,,ОГЪН БИИ ПО ЧЕРВЕНАТА СГАН !!!!!!
2
Празник е на българите,не на простите тикви.
3
Такъв човек трябва да е министър-председател !
4
Голяма навалица стана в този Фейсбук.Внимавайте да не стане някакъв сакатлък там на 3 март,че без вас сме загинали.
5
Ние българите не сме като хората.Човекът колко пъти ни вади от блатото но ние 'не' пак налитаме навътре.
6
ПОСЛЕДЕН КРЕДИТ НА ДОВЕРИЕ КЪМ Б.Б......АКО НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА НОРМАЛНИТЕ ХОРА......БАСТА
7
Слава на братята-освободители. Дълъг живот и много щастие за Горби, който ни освободи от последния комунистически сатрап.
8
КОЙТО ЛЪЖЕ И КРАДЕ НАРОДА СИ НЕ Е БЪЛГАРИН А ПРЕЗРЯН ЗЛОДЕЙ И ПОЗОР. СКРИЙ СЕ С МАФИЯТА СИ ПОНЕ НА ТОЗИ ДЕН ПРЕДАТЕЛЮ
9
Срамно е, че в честитката му няма нито дума за братята освободители...
10
Повечето българи ме познават като Бай Миле. Честит празник ! Мисля, че съм допринесъл добро на всички вас, като ви обучих човек за премиер. Вие сте умни и сте готови трети път премиер да го направите. Той беше добър ученик, не само при мен , а при колегите Самоковеца, Мааргините, Маджо и Пашата. Даже за послушание Пашата му беше подарил черен пояс. Пускахме го за спаринг-партньор на Алексей Петров и му гледахме сеира. Обучихме го на правилен изказ и правилна походка. Както знаете, аз отдавна съм на по доброто място, мисля, че заслуга за това има и ученикът ми, когато той беше гл. секретар на МВР. Чакам го тук за да му върна добрината.
11
А ще честитиш ли и на Делян , на Прокопиев , на Цв. Василев , на КОТАРАЦИТЕ ,на Вальо Златев , на Левскарите за добрите условия за развитие и отличното развитие , които си осигурявахте ВЗАИМНО !? Да са ни честити всички кръвопийци , паразити , боклуци , паплач , смучещи от народа , наречен МАТРИЯЛ !
12
Здравейте г-н Бонев, вие за пръв път се обаждате от толкова години след случая в ресторант "Славия". От това което сте написали разбирам, че вие чакате вашия ученик горе, а Сретен Йосич го очаква долу. При това положение ученикът ви е на чакмак сокак. Как мислите, ако той не е премиер и след него не се движат два камиона с охранители, ще успеели да остане на земята или ще ви дойде с краката напред - горе ?
13
ОТ 70 години аз 86 годишен не помня по добър и успешен министър председател като Бойко Борисов. Господ да ти дава живот и здраве за да изведеш БЪЛГАРИЯ на спасителния бряг и в благоденствие на народа ни.
14
какъв българин си бе тикво,защо не си на Шипка ,защото ще те освиркат както цачева
15
И нито дума за нашите освободители.Тези, които се отричат от Русия да се засрамят, че без нея нямаше да я има България. Каквито и да са били подбудите на тогавашна Русия, тя е нашият освободител! Кой ни подаваше ръка толкова години, кой ни помагаше, коя друга държава , а, сега без нея е- разруха.
16
Освобождението на България от турско робство!
17
Забелязвате ли, че не споменава от кого сме се освободили, гербераста "горд"? ето - https://www.youtube.com/watch?v=P0i1yL7JNzE
18
ТАКЪВ ВЕЛИК ЧОВЕК КАТО БАТ БОЙКО ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА И ДА ЧРАВИ КОМПАНИЯ НА ТАТКО ПЕШО ПАНДИСЧИЯТА
19
Срамно е и каква грандиозна лъжа се тиражира ,че Русия ни е помагала,след като толкова много сме бедни .Това значи че сме експлоатирани.Отворете си очите и стига сте ЛЪГАЛИ като Нинова.
20
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
21
До - истина- Драги господин или госпожа, не се уточнява, крие се. Днес се празнува освобождението на България и с чия помощ? Всички въстания са били опустошавани от турците и ако не е била Русия, България нямаше да я има на картата. Защо от запад не ни освободиха? Защото обърнахме гръб на нашите освободители, затова сме бедни. Имаше фабрики и заводи, работеше народа, не беше беден, както сега. От западната глобализацията сме бедни.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
Е страх и от народа. Има защо. Гледа да не развали Бостана.
25
Аз пък считам,че ПИК слабо отразяват Бойко. Трябва да ни информират за него на всеки кръгъл час. Лично за мен ,Бойко е моят стимул в живота,моята надежда за по-добро бъдеще,моята визия за национална политика. С него лягам,с него ставам.Всички останали са маскари и лош матриал. Така си е. Какво не му харесвате,бе? На мен вече и от ютията ми блика благоденствие.Неблагодарен народ...
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?