Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ГЕРБ със сигнал срещу БСП за купуване на гласове в Троян
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ГЕРБ със сигнал срещу БСП за купуване на гласове в Троян
Автор: ПИК
Дата
Дата
44366
Коментари
7
ИЗВЪНРЕДНО В ПИК: ГЕРБ със сигнал срещу БСП за купуване на гласове в Троян

Сигнал до Районна избирателна комисия – Ловеч и Районна прокуратура –Троян подаде общинският ръководител на ПП ГЕРБ – Троян Иван Миховски. 

На 25.05.2019 г. в предизборния щаб на ПП ГЕРБ за провеждане на избори за Европейски парламент в град Троян се получи сигнал, че лицето Лалка Маринова Колева, която живее в кв. Велчевски, обикаля свои близки и познати и раздава пари, за да гласуват за БСП. Имайки предвид гореказаното, молим да извършите проверка на сигнала и вземете необходимото по закон отношение. Ако имате нужда от допълнителна информация, можете да се обърнете към мен или хората от щаба на ПП ГЕРБ, 

пише в жалбата до институциите.

В област Ловеч изборният ден стартира нормално, всички секции са отворени.

Напиши коментар »
(7)
1
Рано - рано "отличниците" почнаха !
2
Къв сигнал бе мишки шайката купува на килограм.
3
за болшевишките разбойници нищо ново,сега ще разчитат на м-ургавите оркит които ще се юрнат под строй над вечер но и м-анговците няма да спасят комунягите от погрома!
4
„Гласувайте за нас, за да продължим да крадем апартаменти, мезонети, тризонети, къщи за гости и партийни субсидии от вас. Гарантирано - от ГЕРБ."
5
УТРЕ ЩЕ ВИ СЕ СТЪЖНИ!!!
6
Мачкайте червените въшки!
7
отговор на коментар
№2 -Тази "шайка" от един милион членове, ще ти направи " отделителният " орган на петолъчка !!! Цветко ли си, буренчо ли, няма как да го отнесеш !?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?