Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Изборите стартират: Първите камиони с бюлетини тръгнаха
Изборите стартират: Първите камиони с бюлетини тръгнаха
Автор: ПИК
Дата
Дата
7148
Коментари
4
Изборите стартират: Първите камиони с бюлетини тръгнаха

Днес са тръгнали първите камиони с бюлетини за 5 области. Това заяви говорителят на ЦИК Александър Андреевпо време на брифинг, като  маркира работата на ЦИК от края на миналата седмицата до този момент.

Стана ясно, че ЦИК са взели принципно решение по отношение на заличаването на кандидатите, които са се отказали от надпреварата.

Второто решение на ЦИК е за сгъването на бюлетините на тези избори. Това сгъване е примерно и избирателят може по всякакъв друг начин да сгъне бюлетината, но условието е да бъдат видими частите, които са предназначени да бъдат видими за секционната  комисия .

Александър Андреев показа как става сгъването. То е същото както и в предходните избори.

Има общини, където бюлетината е доспа по дълга. Бюлетините са направени от плътна хартия и  в тази връзка от ЦИК  препоръчват избирателите добре да я сгънат, за да се избегне това тя да се отвори.

9 сдружения са се регистрирали за извършване на наблюдение на изборите в страната. По отношения на международните наблюдатели са се регистрирали само 2 сдружения. 55 сигнала и 153 жалби са постъли до момента в ЦИК, каза Андреев.

Напиши коментар »
(4)
1
Да информира главния прокурор,че се движат бюлетини и че с тях ще бъде размазано БйеСйеПйету,тъй де същия стар номер от Костин брод?! Те комунягите бяха научени 45 години бюлетината да е една и само с името на кандидата на любимата им "партия"?! Като видят много бюлетини на куп и почват да усещат как им се изплъзва почвата под краката и студена пот да ги облива,при мисълта само че не са почнали,а ще загубят от батя им Бойко!!
2
Какво лакърдии герберастки плещиш бе, банкянско нищожество и долен лакей? Да, тръгнали комионите! А КОЙ ще следи кога ще тръгнат другите камиони с готовите попълнени фалшиви бюлетини, които на едни други избори бяха спрени в последния момент в една гербеарстка печатница в Костенец? И оттогава герберастките престъпници и измамници не спират да квичат, че това било "афера"! Афера ли, просто ви хванаха по бели гащи,герберасте №1! Благодарение на Бареков и мая Манолова!
3
Да се внушава : " Камионите са с тройни дъна " !! Не прикривайте възхищението си от мен тролчета изроди мои !!
4
Ама,говорителя на ЦИК още ли не е съобщил за резултатите от гласуването и как социологическите агенции са познали резултата.Аз мисля,че вече е стъкмен от дървения професор.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?