Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Иво Христов с ментална аномалия да брани червените корумпирани знамена Корнелия Нинова и Елена Йончева
Иво Христов с ментална аномалия да брани червените корумпирани знамена Корнелия Нинова и Елена Йончева
Дата
Дата
66746
Коментари
26
Иво Христов с ментална аномалия да брани червените корумпирани знамена Корнелия Нинова и Елена Йончева

Подозрението, че новоизбраният евродепутат от БСП и бивш шеф на кабинета на президента Румен Радев е толкова тъп, че изглежда интелигентен, получи своето неопровержимо потвърждение по време на последната му телевизионна изява.

Трябва да си рядък глупак, особено когато имаш претенции да бъдеш политик, за да обвиниш хората за изборната загуба на партията, която те е кандидатирала, в случая на БСП, заявявайки, че българите са някаква аномалия, "че няма нормално общество, което да толерира корупцията, която е документирана, заснета" и има къщи за гости.

Вярно е, няма! И обществото не го направи, което означава, че е напълно нормално. А за разлика от Иво Христов - и адекватно. Докато той все по-натрапчиво се представя като най-голямата аномалия на ментално ниво. Направо като тържество на аномалията.

Защото водачите на битката срещу корупцията се оказаха два пъти по-корумпирани от онези, срещу които се борят. Едната - лидерката на БСП Коренлия Нинова, е олицетворение на грозното разграбване на държавата чрез приватизацията на "Техноимпекс" и неясния произход на хилядярките, с които е закупила акциите на дружеството, както и съдбата на следващите пачки, които е получила след продажбата им.

Другата - вече евродепутатката от БСП, Елена Йончева, също е затънала в мътни сделки, с които е източвала БНТ чрез фирмата си, както и КТБ чрез офшорката с офшорка на банкера беглец Цветан Василев, заради което е разследвана за пране на пари. А пък като стана дума за къщи за гости, съпричастна е и към източването на европари от нейния свекър за цели 3 къщи за гости, които не са използвани като такива, а само са усвоени близо 400 хил. лв. 

Третият - Кирил Добрев, също е до ушите в схеми за снабдавяне с горива на де що институции и общини има, чрез навързани като свински черва фирми, регистрирани на един и същи адрес и обвързващи неговото семейство със  семейството на експрезидента Георги Първанов.

Оставяме настрани едни чанти с валута, с които бе заловен преди десетина години, както и принудителното му оттегляне от едни избори в БСП заради манипулации на гласовете.

И как гражданите да последват такива знамена на борбата с корупцията?! Трябва не просто да ги е гонил луд, ами и да ги е стигнал. Но очевидно не е. 

Оскъдният на аналитична мисъл Иво Христов определи резултатите от евровота като "победа на апатията и автокрацията над здравия разум".

Точно обратното. Здравият разум реши, че с такива борци срещу корупцията на нас борба с корупцията не ни трябва, щом затънали в далавери хора ще правят на абдали гражданите, като се представят за ангели небесни.

Но очевидно на Иво Христов му иде отръки да казва на черното - бяло. Например да иронизира Борисов, че се разхожда небръснат, седнал в телевизионното студио с бухналата си брада. 

Дали от глупост или от първосигнална искреност, но пишман интелектуалецът разкри и някои свои потайни мечти и явни обвързаности. Например, че му се ще да види и у нас Майдан и окървавена Украйна. Нищо, че неговият революционнен хъс се свежда само до държавна, а вече и европейска заплата в нечие кабинетче. Ала местният нереализиран Робеспиер знае и това, че изборите печели този, който държи структурите и контролира изборните комисии.

Последното го каза по повод на Цветан Цветанов, но така става безпощадно ясно защо покровителката му Корнелия Нинова напира да прави нови избори за лидер на БСП на национален вот - защото тя и Кирил Добрев държат структурите и ще контролират изборните комисии на столетницата. Тъй де, защо да си криви душата, при положение, че си признава, че шушне в ухото на лидерката на БСП.

Както не я изкриви и за това, че поддържа топли, направо "идеални" отношения с президента Румен Радев и продължава да ръководи т.н. Стратегически съвет, за който имал поставении задачи от преди.

И направо закла държавния глава!

Как бе, аланкоолу, ще решаваш стратегическите замисли на президента като евродепутат на БСП, при положение, че той през цялата кампания си дра ризата, че е равноотдалечен от всички партии и не помага на БСП?! Че ти до вчера му беше аватар в президентството, а онзи ден Нинова те избута за аватар на евролистата на столетницата. А пък Радев я развождаше като мечка на мегдан и в Асеноград, и на шествието по случай 24 май.

Значи това не било случайно, така ли?! Значи ти, Иво Христов, си запевчик на симбиозата БСП - Румен Радев?! Е, тогава е ясно защо никой от тях все не може да прокопса.

При това положение не се знае кой в по-тежка или в по-лека форма, но всички тези хора очевидно страдат от раздвоение на личността.

На Иво Христов му се привижда виновен народ, че не иска борбата с корупцията, но не вижда корумпирани водачи на тази измислена от тях борба. На Корнелия Нинова вече три години ѝ се привиждат спечелени избори, та затова сега, след като изгуби националните, иска да участва в партийни.

Какво му се привижда на Румен Радев не е ясно. Но като види човек къде отиват аватарите му - и Елена Йончева, и Иво Христов - в БСП, очевидно му се ще да стане партиен лидер, ако не на столетницата, то на онова, с което ще я ликвирида, докато начело на тази партия стои създателката му Нинова.

В политиката всичко това се нарича крайна фаза на лицемерие, гарнирани с некомпетентност и неподготвеност. Но по-точното определение за подобни проявления могат да се намерят единствено в медицината.

Тъй че случаите Иво Христов, Корнелия Нинова и Румен Радев не са политически, а клинични. И е време експертите да се произнесат по тях, та да не се чудим кое откъде ни идва, кой за какво се бори и защо някои все се кълнат, че искат да стане по-добре, а пък то става както винаги. 

Напиши коментар »
(26)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Иво Христов не е изтрещял.Изтрещели сте вие с тази омраза,която струи от всичките ви публикации срещу умни и интелигентни хора и издигане на пиедестал на простотията,която ще залее и вашите деца.А може би това ви харесва?
3
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
4
в ЕП като тоя русофилски бацил и перачката от КТБ ще работят открито за кремълските си господари
5
Отивай в кенефа на импексова за нови инструкции как да пърдиш в сайта червен г-овняр!
6
еее чак пък толкова тъп, недей така обижда, вярно ,мислиш се за недооценена , ама не можеш повече бе момиче, е вярно другите се уредиха в ТВ ЕВРОПА ама сигурно повече могат, но Ти продължавай в същия дух и слънцето ще огрее на твоята улица, но трябва да признаеш Тони Тодоров ви скри шайката,пардон шайбата, в скоро време може и професор да стане, гледайте го Лъчо Мозъка
7
Ако борците с корупцията са корумпирани, според авторката, това оправдава ли корупцията?
8
Тази журналистка ,приличаща на бабаЯга е толкова гнусна,че и на екран като я гледам ми се повръща .Злобата е изписана на мутрата и,а колкото до5,уверявам те че нямам нищо общо с БСП. Този богат речников етикет от селския нужник ли го извади?Вече ли е ясно чии избирател си.
9
Това ли са новите инструкции? Вече не сме от БСП, но защитеваме червените боклуци, ей така от морални съображения. И това няма да мине. Ще ядете бой на всички избори докато не изчезнете.
10
Не съм сигурен , дали е "тъп", но със сигурност, със своите манипулации и демагогия, прави българите... на по-тъпи от себе си ! Накрая, ще попадне във собствения си капан, както Корнелия правеше хората на луди, и вече взе да и личи! Прекалено шлифован тарикат, на който май не му е ясно, че Българинът ги намирисва такива отдалече! Затова и му трябваше някоя марионетка като Фатмака, че иначе никой няма да му хване вяра! Със обсебващата амбиция да манипулира, този винаги ще си остане в сянка!
11
Даже на руснаците още през 1993 г. им писна от наглите и крадливи комунисти , биха им шута като със закон забраниха тяхната КПСС и рахатясаха.Само ние и диваците в Северна Корея продължаваме да ги търпим и дундуркаме..... Докога ???
12
Иво Христов е духовен брат на бай Г.,и двамата са безкрайно влюбени в себе си и аха ще си посегнат.
13
Абсолютно вярна преценка и диагноза за съвременните "строители" на социализма. Мнооооого точно !
14
В статията всичко е вярно и добре казано. Браво Ива! проекта на президента сега стяга партизаните , мълчат и се крият по гори и землянки свили знамената. Къде е майката кучка дето бори Борисов, къде е приватизаторката и бореца с демографската криза - дали не е отишла при синчето си в … не в Русия, а при така лошите капиталисти в САЩ? Къде са децата и внуците на върлите комунисти? Да ги върнат тук и да оправят демографската криза. И да върнат откраднатите пари на българския народ, за да се повишат пенсии и заплати, нали искат да сме равни...????
15
Абсолютно вярна констатация!!! Налага се намеса от лекарски екип!!!! Страх..., болезнен страх ги тресе в ляво, добре знаят какво ще се случи!!! Този страх доби болестни размери и стигнаха до шизофрения!Нямат никакъв полезен ход!!! В Европа на вратата ги чака Кьовеши! В България народа им удари сега мощен шамар, но септември ще бъде мощен шут! А отМосква милост няма да има никаква, след като провалиха плана на Решетников!!!! Жална им майка!!!! Но си го заслужават!!!!
16
отговор на коментар
Кой знае пък ти какъв красавец си!
17
Абе г-жо Николова, нали знаете, че злобата и обидите издават безсилие и превъзходтсво на опонента.... Защо се ,,набутвате,, там дето нямате никакъв шанс.... Допускам, че много Ви се изка да направите впечетление, но там нивото е друго.... Пишете, говорете за ,,успехите,, на ГЕРБ...там определено сте на ниво.... (в свои води)
18
ТЪП ТА ТЪП! И МНОГО ПРОСТ ПАРАШУТИСТ. КАЦНА В ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, СЕГА И В ЕВРО ПАРЛАМЕНТА? КАК ТАКА ИДВАТ ОТ НИКЪДЕ И ОГЛАВЯВАТ БСП, ДЪРЖАВАТА?
19
празен , болшевишки маргинал ..мислещ себе си за нещо повече от другите ...просто е ЛУД ..
20
ТОЙ НЕ Е ОТ ТАЗИ ПЛАНЕТА ...А ОТ ПЛАНЕТАТА НА ЧАВЕРМЕТА И КИБАПИ ...БЕЗПЛАТНО ...ПАДАТ ОТ НЕБЕТО
21
В сравнение с тази на гноясалият ПЛЪХ, който вмирисва президентството.
22
отговор на коментар
" ..... Простакът е демон без лик, весдесъщ. Акула на сухо,безкрил, а хвърчи. Удариш на кухо, простакът звучи.Простакът не чака,не знае предел и стига простакът до своята цел. Защото, простаци до него вървят, дават му знаци, проправят му път . ........" Ех Радой , как хубаво си го казал ! Като,че ли си имал в предвид " Флагманите " на прос.....в столетницата : Иво, Корни , Руми ,Лена ,Киро и малко други ? Поклон !!!
23
Толкова диво и злобно нещо като този христов рядко се среща и като го погледне човек със смешните му бакенбарди като злодея от дикенсов роман е. Е няма защо да се учудваме, такива се пръкват от семейства на бивши ченгета, такава им е закваската. Злобен смешник и нагаждач с претенции за интелект, но без никакво покритие.
24
През 2014 г. Томислав Дончев я осъди. Съдът присъди тя да му плати 40 000 лева. Осъди я, остави я само с една гола пyткa. Тя заслужава само това, началникът и - също.
25
Ще осъди на баба ти осраните гащи невежо червено говедо
26
Ха, ха, ха, един възмутен човек в коментар 24 явно е бил много ядосан,та така"ласкано"се изказва за "милата хубавица"с особените уши!Иво е умен, начетен и културен човек и никога не би се цапал и губил времето с нея, защото знае че тя е наказана от Господ и даже да я остани само по онази и гола работа, пак няма да има мераклия даже да я погледнат, кому ли да я използват!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?