Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ивелина Василева в Сунгурларе: Европа подкрепя всяка българска община
Ивелина Василева в Сунгурларе: Европа подкрепя всяка българска община
Автор: ПИК
Дата
Дата
3357
Коментари
3
Ивелина Василева в Сунгурларе: Европа подкрепя всяка българска община

Говорим за Европа, но ние самите сме Европа. Усилията ни в последните години са насочени към подобряване на живота на хората и инфраструктурата в населените места. Отделят се средства за всички общини, без да бъдат делени спрямо това към коя политическа сила принадлежи кметът на общината. Това е причината през изминалата година чрез постановления на Министерски съвет да се отпуснат средства – над 1 500 000 лв. за община Сунгурларе. С тях бе инвестирано в инфраструктура, необходима и значима за населените места и връзката между тях. Това заяви кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Ивелина Василева пред близо 250 жители на община Сунгурларе.

В препълнената зала на читалище „Просвета“ в града тя представи акценти от политическата платформа на ГЕРБ за евроизборите. На дискусията присъстваха народният представител Галя Желязкова, общинският координатор на ГЕРБ Мария Димитрова, общински съветнци.

Ивелина Василева припомни, че в община Сунгурларе вече се реабилитират улици в няколко населени места с отпуснати 600 000 лв. от правителството. „Един от важните проекти, който вече е в напреднала фаза, е ремонтът на важната пътна артерия Лозарево – Черница – Сунгурларе – Славянци – Чубра с дължина близо 12 км. За него бяха отпуснати над 7 млн. лв. през декември 2018 г. с решение на МС. Площадът на село Чубра също придоби нов облик. Училища бяха ремонтирани и беше създадена приветлива, модерна учебна среда за децата и техните възпитатели. Сред приоритетите ни е увеличение на заплащането на учителите. Успоредно с подобряване на заплащането, усилията са насочени и към повишаване на квалификацията, за да бъде учителската професия привлекателна и за младите хора“, сподели още кандидатът за евродепутат.

Василева подчерта, че европейските избори на 26 май са изключително важни за решенията, които се взимат, свързани с бъдещото развитие на страната ни. „България е Европа, нашият регион също е част от европейското семейство. Важно е неговите интереси да бъдат отстоявани на европейско ниво, както и националните. Затова е необходимо в Европейския парламент да има знаещи и можещи хора, които познават работата на институциите. За нас е важно хората в България да живеят достойно, да имат достойно заплащане, да защитаваме родното производство и земеделие. Да няма двойни стандарти и правилата да важат еднакво за всички европейци“, допълни още кандидатът за евродепутат.

По време на дискусията общинският координатор Мария Димитрова благодари на Ивелина Василева за работата й през изминалите години като министър на околната среда и водите и като председател на парламентарната Комисия по околната среда и водите по въпроси, свързани с развитието на община Сунгурларе.

Напиши коментар »
(3)
1
Кел файда от подкрепата , като от милиардите чрез ЕС , предназначени за България и гражданите ѝ , се възползват най - щедро мошеници ?
2
Ако БСП дойде на власт дали мошениците ще намалеят ,или ще сменят партията?Йончева,Нинова ,Гечев,Овчаров и т.н.защо не дадат част от парите си на бедните?
3
Електоралната подкрепа на европейските избори за ГЕРБ и БСП е почти изравнена. В действителност, дали ще те крадат суджук-комунистите от ГЕРБ или чеверме-комунисти от БСП, няма никаква разлика. Комунистът, освен да краде, друго не знае. Но народа пак ще гласува за тях, защото му харесва да го управляват и крадат комунисти, тикви, милиционери, физкултурници, мутри, агенти на ДС, кратуни, румянки, бъчваровки, калинки, теменужки, кристалинки, куневици, десита, цецки, жабляновци, порожановци, сарафовци, пламенгеоргиевци, празни лейки, магдалинчевци, лилянки, цацари, габриелки, манделки, и др. правоверни, които да си живеят на ползу роду в суперлукс апартаменти (вкл. мезонени и тризонети) в центъра на София с площ по 200 - 300 кв. м. с гаражи с частни асансьори и огромни тераси с парни сауни и джакузита, при това на цени в пъти по-ниски от пазарните.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?