Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Златният скункс догони Слави Бинев за трансфера в ДПС
Златният скункс догони Слави Бинев за трансфера в ДПС
Автор: ПИК
Дата
Дата
19634
Коментари
3
Златният скункс догони Слави Бинев за трансфера в ДПС

Слави Бинев получи Златен скункс за преминаването си от Патриотичния фронт в ДПС. Статуетката му беше връчена заради решението му, което шокира всички.

"Аз винаги съм бил провокативен, много хора живеят с клишета", обяви Бинев пред репортера на "Господари на ефира". Според Слави Бинев подобно номадство не е проблем. Той дори цитира Васил Левски, че "в завета на Апостола е казано, че няма значение дали се казва Хасан или Халваджиян".

Бинев твърди, че е правил грешки и е говорил неща за ДПС, които е мислил тогава, но нещата са се променили. "Човек да търси предизвикателства. Много грешки съм правил", заяви още бившият депутат от Патриотичния фронт.

Слави Бинев ще бъде водач на листата на ДПС в София. Той аргументира своя трансфер в партията, против която години наред говореше, с това, че проявява патриотизъм. Бинев дори твърди, че ДПС е една от най-патриотичните партии.

Напиши коментар »
(3)
1
Тоя скри рибата като се "трансформира" в политиката... Дали има нещо,което може да учуди народа,когато се касае за власт и грабеж? Плужек!!!
2
Когато на тоя оръфляк му е влязъл рязания под опашката,забравил за род и Родина !ПОЗОР !
3
Чакам с нетърпение репортаж на живо от предстоящия сюнет (обрязване) на Слави Бинев и радостните кючеци изпълнени от ДПС по повод щастливото събитие!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?