Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Овните да се пазят от изкушения, Раците - от интриги
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Овните да се пазят от изкушения, Раците - от интриги
Автор: ПИК
Дата
Дата
15554
Коментари
0
ЗВЕЗДИТЕ ГОВОРЯТ: Овните да се пазят от изкушения, Раците - от интриги

Овенът да се въздържа от желанието да харчи повече пари от планираните. Навсякъде го дебнат изкушения, пише в своя дневен хороскоп за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

Телецът да опита конструктивно да изясни недоразуменията с хората, с които са възникнали разногласия. В този ден ще разбере, че е твърде чувствителен дори към незначителни проблеми.

Близнаците да слушат внимателно новините днес - информацията, която получават, може да ви бъде полезна. На този ден да бъдат готови, ако се наложи бързо да реагират и да започнат да действат. 

Ракът може да е напрегнат, склонен към прибързани решения, илюзии, безполезна загуба на сили и средства. Да се пазят от интрига на тайни врагове! 

Лъвът в началото на деня трябва да прояви максимална сдържаност, за да не направи нещо глупаво от бързане. Този ден е по-добре да не взема сериозни решения. Да е  по-сдържан в своето поведение!

Девите не е нужно да правят всичко, което са планирали. Да не бързат. Не е необходимо да прекарват вечерта у дома, днес имат възможност да се забавляват. 

Везните няма да имат сили да контролират ситуацията сами. На този ден другите ще им диктуват идеите и мислите си. Ще следват друг сценарий, без да се замислят за смисъла.

Зз Скорпиона този ден не е най-добрия за обсъждане на бъдещи планове, нови проекти и първите стъпки за тяхното изпълнение. Да се научат да реагирате по-спокойно! 

Стрелецът не бива да губи контрол, особено в края на деня. Сега не е най-доброто време за романтични срещи. Ако той (тя) има някакви планове, вероятно ще трябва да ги отложи.  

Козирогът да помага на другите днес, те ще са благодарни! Да не се поддава на съмнителни предложения! Съществува опасност от измама. Ситуацията не е благоприятна по отношение на паричните средства.

Водолеят днес да не се ядосва за дреболии, да говори по-малко, да не хаби излишно енергия! Да прекара вечерта не с приятели и познати, а сам, възстановявайки вътрешната си сила!

Рибите няма нужда да отлагат решението на семейните конфликти за дълго време, по-добре е да намерят кураж, за да се разберат и да решат всички недоразумения днес! Препоръчително е да прекарате останалата част от деня в уединение.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?