Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: Орлин Павлов с концерт на плаваща сцена
ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: Орлин Павлов с концерт на плаваща сцена
Автор: ПИК
Дата
Дата
5969
Коментари
0
ЗА ПРЪВ ПЪТ В БЪЛГАРИЯ: Орлин Павлов с концерт на плаваща сцена

На 28 август на Гребната база в Пловдив ще се проведе забележителен плаващ концерт на Орлин Павлов. Това ще бъде първото по рода си събитие на вода в България, което ще разполага със специално изградена за случая сцена от плаващи понтони.

На сцената заедно с Орлин Павлов ще се качат някои от любимите български изпълнители - Белослава, Любо Киров, Владимир Ампов-Графа и Бобо.

Концертът е част от програмата на "Пловдив - Европейска столица на културата 2019" и ще бъде напълно безплатен. Публиката на плаващия концерт ще стане пряк участник и във филма "Завръщане", който също е част от програмата за 2019 т. 

Докато тече концертът, в реално време ще се заснеме финалната сцена на най-новия филм на Ники Илиев, в който Орлин играе ролята на един от тримата приятели, които се прибират в родния си град Пловдив, за да спасят от разруха къщата от детството на свой приятел. Романтичната комедия е посветена на Пловдив и е за ценностната ни система, за запазените традиции и мотив за всички, които искат да се върнат към корените си. 

Още по темата
Орлин Павлов озвучава хитова анимация
Часовник
00:37
На 14 юни в кината у нас излиза дългоочкваното продължение на любимата анимация "Сами вкъщи". Филмът предизвика истински фурор през 2016 година, отбелязвайки най-голям дебютен уикенд за оригинален...
Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?