Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Защо Корнелия Нинова нахока Елена Йончева за къщите за гости за 400 бона
Защо Корнелия Нинова нахока Елена Йончева за къщите за гости за 400 бона
Дата
Дата
148756
Коментари
65
Защо Корнелия Нинова нахока Елена Йончева за къщите за гости за 400 бона

Червеният митинг по случай 1 май оголи грозната истина за окупаторите на БСП. Колкото повече Корнелия Нинова се прави на социалистка, толкова повече се задълбочава шизофренното състояние, в което изпада заедно с личния си паж Елена Йончева. Последната, въпреки обвинението й за пране на пари и имотите й за над 2 млн. лв., включително в съсобственост с адвокати на КТБ, след бесни скандали и съмнения за уговорено гласуване, Корнелия успя да забучи начело на социалистическата евролиста.

Дори привържениците на БСП не можеха да повярват на ушите и очите си, когато Нинова се провикна на площада: "10 от тях, от властта, си направиха къщи за гости, откраднаха ги от нас".

Елена Йончева ли нахока, защото нейното семейство има 3 къщи за гости за близо 400 бона от еврофондове от нашите данъци? Тя също е от властта - депутатка е, а си почива лятото именно в тези вили.

Елена Йончева ли имаше предвид Нинова, когато говореше и за корупцията и краденето на пари, защото тя е обвиняема за пране на пари от фалиралата КТБ през офшорка. А сега всички българи плащаме откраднатите 3,5 млрд. лв. по времето на кабинета на Орешарски с участието на КТБ... 

Обвиняемата депутатка посърна, когато Нинова заговори за къщите за гости, гузна от аферата, която бе разкрита от ПИК за усвоените от свекъра й пари, с когото вече е била в отношения и е живеела със сина му.

Къщи за гости в крайморския рай Велика ли имаше предвид и самата Елена Йончева, когато каза, че на първомайския митинг: "Ние даваме алтернатива, ние ще съживим българското село, което - не зная дали сте ходили - все едно е в състояние на война". Ясна е алтернативата й - вземаш европари за къщи за гости и правиш палати за себе си на село, както родата на Йончева и съживяваш селото за фамилията си... Интересен подход.

Колкото до самото земеделие, то ще се изразява в битка с "едрото земевладелство", каквото и да означава този самороден термин на тази самородна земевладелка на апетитни парцели край София в съсобственост с адвокатите на КТБ, както ПИК разкри...

Хулейки морала на управляващите заради това, че отстраняват всички, забъркани в "Апартамент гейт, Нинова сътвори метафората-чудо "апартаментен морал". И забрави, че самата тя си е купила такъв за 20 хил. лв.?!!!

А зад гърба ѝ въпросният "апартамент морал" отново гузно надничаше във вид на Крум Зарков и Елена Йончева, придобила имоти за близо 2 милиона лева след спонсорството на фирми с държавно участие за нейни филми, след източване на БНТ чрез нейна фирма и след офшорна афера с банкера-беглец Цветан Василев и фалиралата КТБ.

Както и в лицето на самата Нинова и нейните апартаменти, закупени с неясно как и откъде придобити пари след приватизацията на "Техноимпекс".

Йончева и Нинова съвсем се оплетоха и в измислената манипулация, провиквайки се още, че Борисов ще извади България от ЕС. Само че фактите сочат точно обратното - докато баварският премиер твърди, че България е "силна и стабилна, изключително важен фактор за стабилност в ЕС, показва изключително добро сътрудничество, постига много-много над средното ниво в ЕС", именно Нинова и протежетата ѝ са тия, които искат да вадят БСП от ПЕС и злепоставят собствения си бивш лидер и днешен президент на ПЕС.

Упоена от собствените си мистификации, червената лидерка обвини ГЕРБ, че извършват "подмяна на истината за живота ни, на историята", цитирайки обаче думите не на управляващите, а на анализатора Харалан Александров, който заяви, че нямало турско робство. Нинова обаче ги приписа най-нагло на управляващите, отново манипулирайки пенсионерите на преклонна възраст, които бе докарала с безплатни автобуси на екскурзия до София.

И то, след като поведе червеното първомайско шествие, заобиколена от двама парашутисти в евролистата на БСП - Елена Йончева и Иво Христов, които никой не припознава като свои, а сред манифестантите в челната редица нямаше нито едно знаково лице на БСП.

И то, след като опразни централата на партията от всички снимки, разказващи историята ѝ през последните 30 години,  на които бяха същите тези знакови лица, които завря в мазето на сградата.

И то, след като подмени целия апарат от социалисти с ченгета без партийна принадлежност.

И то, след като по ниновски открадна 1 май от левия печат и левите интелектуалци като техен празник. До преди година ярки личности, останали верни на левите си идеи през целия си живот, бяха център на внимание и разговори с левите привърженици на празника на в. "Дума", който невероятният публицист Стефан Продев прекара през иглено ухо, през огън и вода, но го остави на терена на активната журналистика.

Този път личности Валери Петров и Стефан Продев, които вече са само ярки звезди на небосклона, като Анжел Вагенщаин и много други ярки леви интелектуалци бяха заменени с... Николина Чакърдъкова. Простичко и без вкус. Но за сметка на това олицетворяващо "дълбинното" интелектуално ниво на самата Нинова и цялото ѝ днешно обкръжение на "Позитано" 20.

Така поне стана ясно кой "подменя истината за живота ни, историята" - самата Нинова. Тя задраска знаците и символите на БСП, тя заличава историята ѝ, тя подменя истината  за своето пребиваване  начело на партията.Тя се провикна, че от 3 години БСП се борело! От три години?! А къде зачеркна историята на столетницата?

От всичко, което Нинова и Йончева наговориха на първомайския червен митинг се разбра, че те страшно не харесват самите себе си заради това, което вършат, и смятат, че такова поведение трябва да получи присъдата на хората. Така прозвучаха думите и обвиненията им, които дословно и факт по факт се отнасят за самите тях.

И какво  друго може да се очаква от човек, който влезе през задни вход на върха на столетницата и вече там изоставя дори и възрастната си майка на площада, поемайки нанякъде с лимузината и охраната си.

Дори и с майка си постъпи, както с всички и всичко останало - направи си пиар с нея, като я вкара на стари години в БСП и вече не ѝ трябва. Така постъпи и с Георги Гергов, и с Красимир Янков, че дори и с Михаил Миков и кой ли още не. Изтъка си платното и ритна кросното.

Така би постъпила и с държавата си, ако някога докопа властта. Като нищо, първо, ще взриви Мадарския конник, сетне ще изравни Плиска и Преслав, а после може да подпали и Търновград, за да започва всичко от нея и да изтрие от паметта ни и Виденовата зима, и "Техноимпекс", и "Хохегер", и уволнението си, и КТБ.

Стана ясно също, че богаташките Корнелия Нинова и Елена Йончева нямат общо с празника на хората на наемния труд и затова страняха от тях, оградени от охранителите си.

Но след последното честване н 1 май е напълно ясно, че единствената слава, която могат да завоюват е славата на Херострат, изгорил храма на Артемида, за да се прочуе. Двете вече се прочуха като подпалвачите на БСП. Дано не успеят да подпалят и държавата с манипулациите и лъжите си.

Напиши коментар »
(65)
1
..............ШО НА БСПЕ ФГЗО ОШТИ СФЕТИ ЛАМБО ?......
2
Жан Виденов беше единствения що-годе свестен и разумен политик от червената партия. Затова и другарите му спретнха подобаващо и по ленински преврат и изритване от голямата политика и на негово място възкачиха основния приватизатор и унищожител на България - другаря Иван Костов и сивия му кардинал - другаря Муравей Радев. Резултатите са на лице. Видната им ученичка и последователка – дугарката Нинова прилапала Техноимпекс в едно с алчната Йончева и клепоухия Каун всячески отклоняват вниманието, бавят правосъдието, мъчат се да замитат следите от разбойническата приватизация и още по- успешно затриват и последните остатъци от комунистическите наивници и пенсионирани баламурници !!! А ти спиш Цацаров ! СПИШ !!! ДОКОГА ???
3
Кога я накоха? Когато я прегърна ли и каза точно това - "10 от тях, ОТ ВЛАСТТА, се направиха къщи за гости, откраднаха ги от нас". От властта, ПИК, от властта! Йончева няма къща за гости. Ами някои гледаха шествието, други бяха там...Не минава!
4
И двете крадли и измамнички комплект в сливенския след 25 май,стига им толкова да мърсят въздуха на свобода!
5
............КУРНЕЛЕИ Е ФАШИЗ КОИ Е ПРАТЕН УТ ХИТЛЕР А УТЕПА ЛЕНЦЕ КОЯ С ПАРАШУТЕ ПАДА У БУЛГАРИЯ ЗА СВОБУДАТА НА НАРОДА !.................БАЦО ИЗЛИЗА НА БАНКНОТЕ УТ 1000 € СЛЕД 26 ТОГЛАЯ МАЯ БЕ !.......
6
П...дялко,дебело ,мазно недоразумение такова,баща ти трябва да се срамува от теб,казва си,че е било по-добре да да те изхвърли в някой през....в,мазно, продажно говедо Бойко е будала,че те финансира още,от твойта гнусна медия,от политическите к...ви Антон Тодоров и Тома Биков,от крадеца на тръби Харизанов му пада рейтинга
7
ДРУГАРИ. Форума е анонимен. Да го задръстим с коментари и пасквили срещу ГЕРБ и най-вече срещу Борисов.. Малко сме , ама ще имитираме калабалък. Нека покажем на какво са ни научили в областта на омаскаряването , плюенето и ползвaнето на прокси VPN . Слава на БКП и лично на другаря Кутев, другаря Радев и другарката Нинoва !!! Слава и на другаря Ким Чен Ун !!! И помнете : Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов ---> НЯМА ПЛАЩАНЕ !!!
8
Елена катебето има имоти за 2 милиона документи не лъжат а и тя не се крие
9
Foruma e anonimen za takiva elementi kato teb. Zachto ne si pichech imeto?
10
да има лумпени които да вярват на глyпостите на pik
11
Какъв срам ще е за Българея - когато и свалят имунитета в Европарламента
12
отговор на коментар
Елена е чиста като сълза,мъжът и е крадльо,Лозан Панов е светец,жена му е далавераджийка!Стига с тези комунистически пинизи!
13
Ти като не си анонимен е ясно че си неграмотен комунист по писането ти с йероглифи се вижда колко ти е умствения багаж!А колкото до коментара на 7 то е ясно че е до такива като теб !
14
отговор на коментар
Ти за законодателна власт да си чувал и кои включва тя. Йончева само ходи на гости на мъжа си, в кащата за гости на баща му, като си прави резервация, плаща престоя и попълва адресна карта. Щом да не си плати, има 2 000 000.
15
Дебилите на Герб който вярват на лъжите на Пендалко ще бъдат сериозно изплющяни на 26ти .Дерзайте Герберасти не остана .
16
няма червени ка-ти-ли,има радост човешка!!!!!!!
17
EDIN NA PREDATEL KAKVO MOJE DA GOVORI KOI PREDADE ATANAS MAN4EV NEDELKO P0-ITAI BA6TA SI
18
Napichi si imeto be débil. Ili ti e trudno. Ne sam komunist no ne sam I prost chaikadziya.
19
не ти четат статиите. Четат ти само заглавията манипулативни. Иначе правилно сте отразили какво каза Нинова - 10 от тях, от властта, откраднаха...Ама кой да чете! Ха, да се върнат и да прочетат статията! Мързи ги, не им е удобно, няма да я прочетат, както винаги! Минусите са по-удобни под коментарите на тези, които внимават какво четат.
20
Ивче, пи си хапчетата, че иначе пращам колата да си те прибере. Ем си грозна, ем луда, тва няма лек. Простотията не се лекува.
21
ЧЕРВЕНОГЪЗИТЕ МАЙМУНИ , КОМУНЕТАТА , СИНОВЕ И ВНУЦИ НА Б К П / Б С П СИ ТОЧАТ ЗЪБИТЕ ЗА ВЛАСТ ---- 96-ТА РАЗБИХА И ОКРАДОХА ДЕ ЩО ИМА , 2013-ТА Б С П + Д П С ДОРАЗСИПАХА БЪЛГАРИЯ - БЪЛГАРИ БДЕТЕ !
22
И Баба Яга се включи,хора искам да ги помните тези изчадия от ПИк какво пишат сега и какво ще пишат,ако евентуално БСП вземе управлението,тази медия е най-гнусната,създадена през демокрацията
23
отговор на коментар
Ей,комуне,ние не пасем теменужки по луната,на твоята мелодрама и майката на Импексова няма да повярва!
24
отговор на коментар
Т,ва гербаджиите наистина сте дебили. Какво общо има законодателната власт! В случая е важна съдебната, а тя нищо не казва след като викна семейството ѝ в прокуратурата. Мълчете, поне, бе, че се излагате! А №3 е прав. нахокването беше към властта. Четѝ статията!
25
отговор на коментар
Тук е бъкано от простаци, ей! След проверката на прокуратурата вече е пълно мълчание. Мислиш ли, че ако беше вярно тези нямаше да ни проглушат ушите! Какво общо има тук Лозан Панов, бе, тъпънар! Ти изобщо четеш ли за какво става дума?!
26
Понеже видях тази лъжкиня ,реших да Ви представя и още един такъв АРМАН БАБИКЯН четете внимателно и най вече му вярвайте.Най младата майка в света е перуанката....която през 1939 г роди момиченце което днес е на 5 ГОДИНИ. И възмутително е генерали да получават пенсия и заплата.Навярно е искал да уязви Борисов,ама не се е съобразил че и хвъчилото е в тази категория.
27
И то, след като баба Ива е седесарка. И то, след като Прдлко е гласувал веднъж, романтично упоен, за принца Желю. И то, след като се надпреварват с часовника да правят сфирки на мьекия на Тиквата. Абе яяяя, вървете ва м-йната си у газо, Пикаджийски ляйняри! На никой не го интересува от вашите аргументи, хабите си клавиатурите. И от есето за майка Бавария, и от Хайнц Зайдел-Майдел. Който е решил да ходи да гласува, ще гласува под строй. Най-много мюретата да свалят нещо в рамките на статистическата грешка на европейските, за месните вече хората да се усетят. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
28
Две крадли в бели ризки!
29
pik вие сте срам за гилдията
30
Пореден напън на фантастите от ПИШ, поредна изгъзица. Нека работят така, всичко в крайна степен ще помогне на Йончева да има най-много гласове за ЕС. Както и на Нинова да спечели местните избори. Благодарим на Опър:::Ялко за добрата работа.
31
Двете полит-.урви (К.Н и Е Йо.) ще загубят изборите и ще изчезнат завинаги. Остават им около 24 дни и БСП ще се кротне като упозорена.
32
отговор на коментар
Я да видим кой е заседнал от обяд на ракия! Дете, родено през 1939 година днес е на пет години?! Бравос за математиката!
33
Неолибелалната джендърска върхушка от американския естабилишмънт бавно но сигурно си отива.С тях си отиват и поместните слугинажи.Като се замисли човек, какво се прави с непотребната стара и омърсена изтривалка, ами хвърля се или се изгаря. За ББ и компания съдбата ще е същата, за да не пречат, пандиз или свинец.Нищо лично разбира се, просто е бизнес.
34
...не вярвам Йончева да е "посърнала"от срам ! Тези хора са дебили, чувството за срам у тях...отдавна е атрофирало!
35
До преди два-три месеца никой не можеше да повярва, че една жена ( 48 кг.) ще смачка една свиня от Банкя и заедно със свинята ще детронира цялата шайкаджийска партия. Днес вече всички са наясно , шайкаджиите си отиват, а имат да връщат толкова много пари. Тук нон-стоп плюват срещу тази жена, срещу Нинова и президента. Виждате резултатите от тези плювни: БСП води на ГЕРБ, Радев с двойно по висок рейтинг от този на Тиквопитека. Важно е да гласуваме за всеки друг но не и за ПП "Шайка". Веднага след това избори и ще видим трите прасета с пранги. Дайте да направим 26 май национален празник.
36
ПИК, отново доказвате, че сте обратното на умното и острото!
37
Другари моля обяснете ми какъв ще съм след 26 май. Станишев джендър ли ще ме прави или Йнчева ще ме прави собственик на къщи за гости а пък Курнелия собственик на акции - много ви моля !
38
Погледнах автора на тази измишльотина и не се изненадах, Баба Ивче. Красивата, чаровна, обективна и професионална платената женица, чиито вид те кара да се погледнеш в огледалото и разбереш, че носиш красота. Бабето е жестоко чаровно! И човек си мисли, че тя не случайно е в този сайт. Някак си НВ Съдбата си знае работата. Това отвратително създание си е намерило точното място, в кенефа на журналистиката, където наистина и е мястото. Какво мислене трябв са имаш за са пишеш такива пасквили, толкова далече от реалността. Знаем, че получава някакви пари, но кой ще се върже на такава измислица? Горката женица, някога беше интересна в ТV 7, но днес е дъното! Тя е рядка комбинация, ужасяваща външна грозота и тотален духовен упадък! Дали го разбира, мисля, че да. Но все пак трябва да се живее и поради липса на морал и избор е в този сайт. Един път плати 40 000 лева на един вицепремиер. Осъди я! Явно не си е взела поука. Ще плаща още, нека нещата се променят. Никой няма да и е виновен.
39
Тези двете в Белене!Съсипаха БКП-то
40
Авторката на това писание е клошарска храчка! Те е еталон за обратното на умното и острото.
41
Jalko 35 i drugi takiva kato teb kolto ne vijdat po dale4 ot nosa si Publi4na taina e koi iznese parite na Balgaria koi falira bankite koi jivee i pritejava lux imoti po sveta Samo vie obi4asti BSP ne vijdate tova Nikade dori i v Rusia niama kompartia Sramota!
42
НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОКАЖЕ ЕДИН БЕДНЯК В ПАРЛАМАТА. КОИ СА БСП. ДЕЦА НА КОМУНИСТИ И ЧЕНГЕТА. КОИ СА ГЕРБ. ПРОИЗВОДНИ НА БКП. КОИ СА ПАТРИОТАРИТЕ. АМИ ЖИВИ КОМУНИСТИ ОЛИГАРСИ. КОИ СА ВОЛЯ. ОЛИХГАРСИ МИЛИОНЕРИ. КОИ СА ДПС. ЧЕНГЕТА ОТ ДС. ЗА КОИТО И ДА ГЛАСУВАТЕ ПОЛУЧАВАТЕ ЕДНИ И СЪЩИ САМО ЧЕ В РАЗЛИЧНА БОЯ ПРЕБОЯДИСАНИ. ТОВА АКО НЕ СТЕ ГО РАЗБРАЛИ ЗА 30 ГОДИНИ ЖАЛНА ВИ МАЙКА. ОЩЕ 100 ГОДИНИ ЩЕ ВИ ТЪПЧАТ НЕ САМО ТЕЗИ НО И ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ ИМ. СЪБУДЕТЕ СЕ БЕ ДОКОГА ЩЕ СПИТЕ ЛЕТАРГИЧЕН СЪН.
43
колко са зомбирани червените гласоподаватели?
44
Браво Не-до-дял-ко, хиляда пъти трабва да го набиеш като новина на по тъп'ите!!! И се получава. Ще има тран' ш от Цвин'окио и за тази седмица. /от субси' дията/
45
Daite niakoia nova recepta,po-zavarzana,neshto briukselsko,ta makar i zele da e.....
46
ВСЕКИ ЧОВЕК ПРЕКРАЧВА ПРАГА НА МОРАЛА И ЧЕСТНОСТТА ??? , НО ТОВА КОЕТО НАПРАВИ НИНОВА ВЧЕРА НА МИТИНГА НЯМА МЯРКА И Е НЕСЪИЗМЕРИМО С НИКАКЪВ МОРАЛ , С НИКАКВА СЪВЕСТ Е С НИКАКВА ЧОВЕЧНОСТ . ?? ЛЪЖИ , ЛЪЖИ И БЕЗОЧИЕ В РЕЧТА СИ.
47
Аз съм раздвоен за коя листа да гласувам. От една страна в листата на БСП са Сачева и Станишев. От друга в тази на ГЕРБ са Майдел и Габриел. Все прекрасни хора застъпници за истанбулската конвенция. Ами искам да стана евроджендър и то дигитален ама как да гласувам за всичките бе.
48
Освен сто автобуса от изкукуригали червени бабички, кой друг вярва на двете импексови лъжливи и крадливи смърдящи дърти кучки, бе Пик!!
49
Ха, ха, ха, какъв вопъл, какъв плач и загриженост от "нежната красавица""с особените уши за партийните дела на Столетницата и каква мъка беше да се добере до някой на митинга, за да откопчи някаква клюка, но усещайки по миризмата с кого си имат работа, хората само се отдръпваха и слагаха носните си кърпички на носовете!Затова е тази безсилна злоба и злъч в писаниците и!
50
отговор на коментар
Няма, ама има. Има, не една, а 3 къщи за гости, за които свекъра и мъжът и са получили 400 000 лв., и в които уродливото ленче си почива от кражбите и измамите. На лъжата, че не познавала свекъра и мъжа си може да вярват само малоумници, има снимки и документи доказващи, че е живяла с мъжа си една година преди усвояване на парите за къщите, а със свекъра е купувала гори над Панчарево...Но, за съжаление има малоумници и неграмотници, които вярват на блядката и лъжкинята...
51
Тони, явно ти си малоумник и неграмотник! Всичко придобито преди брака не влиза в СИО! Няма да ти обяснявам какво е това. А когато собствеността е и на родителите на половинката ти, може и никога да не стане твое! Те могат да го продадат, дарят, да го оставят на другото си дете и т.н. Да не говорим, че има семейства където родителите (свекъра и свекървата) не искат да видят снахата! Сложно е, но е така! Да си внимавал като си се женил, трябваше да търсиш тъст с къщи за гости! Тогава щях да те питам, тези къщи твои ли са?
52
до 15 не лепи етикетите си на други ДРПАПЕРС
53
Oбичам тиквa!
54
Откъде накъде Елена Йончева ще си купува къщи за половин милион, а аз ще стоя вечно с един yвиcнал нeдялkoв в ръце?
55
Курни крадливата крушарска циганка която като млада чевръста активистка на сдс заради приватизацията на импекса била изяла де що седесарски чеп видяла, а след това преминала на рязани депесарски суджуци. Със същия сурат и тази година ще целува тъпия си електорат на Бузлуджа.
56
Начи,нахокване към властта,МОЖЕ,а към другарите,НЕ.
57
Пик пак преиграват , всъщност си оставят вратичка ? Добре знаете, че лъжливата "импексова приватизаторка " "държи" всички с компромати . Било то Р.О , Г.Г , "бившият" ,бесепар - милионер Кадиев , лансирал б.....а Иванчева за кметица , бат Таско Ерменков , " великият" разузнавач Велков , мишлетата , вигениновци , стойневци , недоразумението Зарков , срама за достойният си баща "кирилчо" Добрев , съдружник с др. Първанов в хотелиерският бизнес , "великите политолози , социолози и тем подобна пасмина станали милионери , Райчев , Кънчо , ще е обидно да не споменем др. Станишев , който в комсомолска възраст "стана" министър председател /това е и първата му работа/, дай боже всеки му , не споменавам "ездачката" на моторчето му, щото тя е чиста като сълза милата ?И т.н и т.н и т.н. и така до края на света .
58
До № 51! Трябва да си шизофреник! Каква СИО, например има между Цветанов и тъщата му и нейните апартаменти. Осрахте се, тъпи комунисти, провалихте се и сега всичко извъртате - дори за кацането на Луната. Субсидиите на БКП-БСП, платени на трите манипулационни телевизии, няма да я спасят, но ти като лешояд, открадвай малки парчета. Добър апетит с мършата на БКП-БСП!
59
Преди да гласувате вижте кой има интерес да падне правителството.Баневи Минчо Стайков Иванчева Милиончева Митьо Очите - всичките с тежки обвинения !Така че преди да хвърляте пари през балконите за червените измамници добре премислете !
60
За Кънчо не си прав! Парите са от рекламата за ученици на С.Дянковия презарватив.
61
Ро.сен Гео.ргиев Ди.митров ---LZ1RGD--ЕГН 73 09 29 66 64-- Е бан Рош ко--Е БАНИЯ.. // бивш шофьор на ТИР,напиван и е бан от двама руски тир-аджии преди 9 години в Холандия // ... София кв Лозенец ул Кричим №3 вх В ет 4 ап 32 .. тел...087 7 58 38 45....088 9 67 66 78..http://roshko vip.snimka.bg/.....Единственият трол разкрит в нета..От А до Я..!!!!
62
Точно първомайската манифестация на БСП показа колко е далеч от хората БСП е трагична и комична с недодяланото си ръководство С манипулации и политическа мимикрия буди смях и презрение у трудовите хора български граждани тук и по света.Милионери и парии презрени не могат да бъдат заедно на крак Капиталисти и работници в дружен строй не сме виждали и няма да видим Приближени на партийната върхушка пенсионери за попълнения за камуфлаж да
63
ЦК на БС(к)П съобщава на всички свои привърженици, че след Първомайската манифестация, служителите по чистотата в София са докарали на "Позитано"- 20 : 18127 броя ченета (протези), 7453 броя забравени бастуни, и други соц.артикули ! Молим притежателите им,които са ги загубили да се явят в Централата или се обадят в местните Партийни организации за изготвяне на график за меренето на ченетата !!!
64
Хитрото Корне е чело и препрочитало "1984" на Дж. Оруел! Усвоило е до съвършенство прочетеното и идеално пасва за министър на Министерството на истината. Само така ще може да докара България до бленувания рай от нея и подобните и, описан във "Фермата". Дерзай, Корне, лъжи и да не ти пука! Това го можеш перфектно!
65
Де що е бесепар е дебилен олигофрен и долен крадлив мангасар начело с тяхната водачка курни крадливата крушарска циганка, серГея, който денонощно го лапаше на бея и т. н. ЧЕРВЕНИ НАСЛЕДСТВЕНО ОБРЕМЕНЕНИ клептомани
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?