Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЗАПИСИ РАЗКРИВАТ: Христо Иванов - чест гост на Десислава Иванчева. Цветан Василев и Прокопиев дават по 500 и 1000 лева за кръвопролития и разбиването на парламента утре (ВИДЕО)
ЗАПИСИ РАЗКРИВАТ: Христо Иванов - чест гост на Десислава Иванчева. Цветан Василев и Прокопиев дават по 500 и 1000 лева за кръвопролития и разбиването на парламента утре (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
99441
Коментари
44
ЗАПИСИ РАЗКРИВАТ: Христо Иванов - чест гост на Десислава Иванчева. Цветан Василев и Прокопиев дават по 500 и 1000 лева за кръвопролития и разбиването на парламента утре (ВИДЕО)

Корумпиране на граждани, за да атакуват претендента за главен прокурор Иван Гешев, а след това и правителството на Бойко Борисов. Разпределяне на огромен финансов ресурс от стотици хиляди лева, отпускани за този замисъл от подсъдимите олигарси Иво Прокопиев и Цветан Василев.

Ръководната роля на осъдената за корупция в особено големи размери Десислава Иванчева в организирането на фалшиви граждански протести срещу прокуратурата и властта и разпределяне на финансовите потоци. Стройна схеме за финансиране и организация на държавен преврат, начело с Прокопиев, Цветан Василев, Христо Иванов и техни креатури във вид на граждански организации, наподобяваща организирана престъпна група.

Това съдържа сигналът, внесен днес в прокуратурата, от един от участниците в нея на много ниско ниво Йордан Бонев, на 21 страници, придружени със звукови и видео записи, които доказват твърденията му и са направени от самия него. Разкритията стават възможни, тъй като Йордан Бонев е син на един от посредниците в разпределянето на парите, който го прави срещу заплащане - Венцислав Ангелов-Чикагото. Достъпът му до разговорите във всевъзможни профили, предимно фалшиви, става възможен, защото Бонев е в една група с него.

Освен до главния прокурор Сотир Цацаров, сигналът е адресиран до президента Румен Радев, до премиера Бойко Борисов, да шефа на парламента Цвета Караянчева, до председателите на всички парламентарни групи и партии, до омбудсмана Диана Ковачева и до председателя на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер.

Йордан Бонев се включва в обявените инициативи за борба срещу корупцията и несправедливото правосъдие у нас, като събира подписи в полза на тази кауза и предоставя своята он лайн медия за пропагандиране на идеите й и привличане на съмишленици.

Скоро обаче попада на тайните чатове, които му разкриват, че основният финансов поток на тези начинания идва от забегналия банкер Цветан Василев и подсъдимия олигарх Иво Прокопиев. След това парите се разпределят между приближения на Василев шеф на сдружение "Боец" Георги Георгиев и шефа на партия "Да, България" Христо Иванов. Организационният център на заверата пък е осъдената за корупция Десислава Иванчева, а щаб-квартирата им е нейния апартамент, където тя се подвизава, след като беше пусната под домашен арест.

След като проследява чатовете между Иванчева и баща си, Бонев разкрива, че целта на цялото мероприятие и отпусканите пари за него е дискредитирането на Иван Гешев като кандидат за главен прокурор и издигането на следователя от Софийска градска прокуратура Бойко Атанасов за поста. Иванчева получава големи суми като организатор на заверата и ако тя е успешна, очаква Атанасов да свали обвиненията й.

Записите, които Бонев е направил, разкриват още, че крайната цел на заговорниците е сваляне на кабинета "Борисов" и завземане на властта, за което Иванчева говори открито. Точно такава е целта на двата протеста - вчерашният и утрешният - организирани от Иванчева. Те трябва да доведат до безредици, стълкновения и да се пролее кръв, за което спонсорите Василев и Прокопуев обещават по 500 и 1000 лева на хората, които станат инициатори на кръвопролитията.

От думите на Иванчева се разбира, че целта е да се повтоирят сцените с т.н. "бял авторус" пред парламента, който трябваше да изведе обсадените депутати от протестиращите през 2014 г., след което правителството на Орешарски подаде оставка.

От чатовете и записите, направени от Бонев, става ясно, че в дома на Иванчева се провеждат редовни "събрания" за организирането на размириците, на които чест гост е Христо Иванов.

В сигнала са приложени не само скрийн шотове на самите чатова, но и видео и аудио записи, които разкриват схемата на финансиране и целите на организацията. Въпреки непрекъснатите уговорки те веднага да бъдат изтривани, Бонев е успял да ги запази. Вчера вечерта обаче Десислава Иванчева е изтрила най-използвания си профил.

В един от чат-разговорите си с Ангелов Иванчева обяснява колко пари отпуска Цветан Василев, когото тя нарича "нашия", за атаката срещу Гешев и правителството и колко ще получи самия ангелов, ако помогне.

ЕТО СТЕНОГРАМИТЕ ОТ ЗАПИСИТЕ И ЧАТОВЕТЕ, ПРИЛОЖЕНИ В СИГНАЛА:

В. А.: Колко очакваш да получим за атаката на Гешев и кабинета?

Д.И.: Минимум 400 хилки. За теб 40 хилки са отделени. Но изпрати от Русе хора на протеста.

По-късно Иванчева продължава да агитира Ангелов с думите:

Д.И.: "Всичко ще е шест, ще успеем да стопираме Гешев. Нашият от Белград вкарва много голям ресурс за протеста, чакам да договаря и кметските избори да налее лв. за гласове!

Венцислав Ангелов обаче е доста притеснен за финансирането на операцията и иска да знае колко души да събере и по колко да им обеща, за да идат на протеста. Като диспечер на финансите за протестите Ианчева обяснява:

Д.И.: На 10 човека 1 координатор, 50 лв на човек. Ти реално получаваш 75 лева и 25 лв. са за теб. Важното е да има масовост на 10.09 и на 12.09 за да не може Гешев да стане прокурор.

Като добавя в по-късен разговор за разпределянето на парите и мястото, на което ще бъдат платени на протестиращите:

Д.И: Цецо налива много лев в пространството през септември. Ще победим.

И посочва на Ангелов как ще стане финансирането:

Д.И: На 07.09 ще имаме финансирането от Цецо!!! Ти ще отидеш при счетоводителя на Дунарит!! От там ще получиш финанси за превоза на автобусите.

Дедислава Иванчева обяснява лично на подалия сигнала Йордан Бонев какви пари се дават за предизвикването на кръвопролитията по време на протестите.

Д.И.: Цецо Василев и Прокопиев плащат протеста! Между 500 и 1000 лева за радикализиране. На човек ще се дават! Няма как да ти го кажа в нас, защото имам съмнение, че се слуша всичко!

В друг общ разговор между Бонев, Иванчева и Ангелов, на който също има запис, осъбената бивша кметица обяснява какъв е целият замисъл на организацията:

Д.И.: Бутаме и мачкаме правителството и превземаме Народното събрание и обявяваме Велико народно събрание.

А механизмът за постигането на тази цел Иванчева описва така:

Д.И.: Като не става законово... Те искат нещо като когато е било това с белия автобус пред "Александър Невски".

На уточнениято на Бонев дали искат да правят нещо като сблъсъка с т.н. "бял автобус", който беше блъскан от протестиращите през 2014 г., Иванчева обяснява, че въпросният абвобус трябва да нахлуе в парлалемта::

Д.И.: Да, да влиза вътре в Народното събрание и такива неща. Револяция по принцип така се прави.

И заявява, че и "българите в чужбина" искали същото. Което пряко кореспондира с т.н. "Световен и национален протест", организиран в течение на 3 дни пред парламента през миналата година от група лумпени, който обаче се разпадна още на втория ден.

По-нататък от сигнала на Бонев, подкрепен със звукозапис, става ясно, че баща му няма намерение да остава в комбина с Иванчева, а ще работи с нея само докато получи парите, което е трябвало да стане ясно на 6 септември в Букурещ.

Във видеозаписът, предоставен от Бонев на прокуратурата, в президентството, в Министерския съвет и в парламента, Десислава Иванчева обяснява на Бонев за протеста на 12 септември:

Д.И.: Против Гешев, трябва да свалим Гешев, пък кой ще дойде дето се казва няма значение. Е, има значение естествено.

Да, трябва да са наясно за какво са там, за да не стане като с циганите, вие за какво сте тук, ми де да знаем.

Да, но най-вече прокуратурата, на Гешев и следователно те хората искат, които ще са там, ще искат и правителството да си ходи. Да лбутаме мафията и т.н. Аз мога да ти дам против Гешев едни такива цветни сме направили, на миналия протест бяха или от Фейсбук можеш да си ги вземещ, на предишния протест ги бяхме качили. На "Да, България" са жълто и електрик, нашите са зелени.

След което Бонев и Иванчева дори си правят снимки за спомен.

Всъщност от тези думи да осъдената за корупция кметица става ясно, че има пряко участие в протестите, които Христо Иванов организира пред сградата на ВСС през юли.

Сега пък се изясни, че макар да е под домашен арест, Иванчева броди из София, събира подписи и участва в протести с разрешение от ВКС, оглавяван от скандалния Лозан Панов, който също е изключително приближен на компанията около Христо Иванов и Иво Прокопиев.

Ето така изглеждат "будните граждани" около кръга Цветан Василев - Иво Прокопиев - Христо Иванов, които твърдят, че се борят срещу корупцията и пороците в съдебната власт: пари, пари и пак пари, свобода за осъдените и подсъдимите и власт за самите тях.

И всички, които прилагат закона спрямо тях - да бъдат свалени, отстранени, атакувани и унищожени. Това искат техните противници - повечето разследвани или осъдени клиенти на прокуратурата.

Чуйте и вижте и разговорите, записани от Бонев на видео и аудио файлове и също приложени в сигнала:

Напиши коментар »
(44)
2
Очилатио дзвер защо го пущиха от кауша ???
3
утре ще е само от анycите на шайката и на пикaджиите защото кръв ще серАт от страх хихихихихихихихи
4
ПИК ЗАЩО ПРЕКРАТИХТЕ НАШИЯ МАРШ? КОЙ ВИ УПЛАШИ И ЧЕ ОНЕЗИ СА ПОВЕЧЕ ЛИ? МОЖЕ ДА БЯХМЕ ПО МАЛКО НО СМЕ ПО СМЕЛИ И СЪРЦАТИ. ЩЯХМЕ ДА ИЗЛЕЗЕМ СРЕЩУ ТЯХ ПРЕД ПАРЛАМЕНТА И ДА ОКАЖЕМ СЪПРОТИВА. НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЧЕ СА ПОВЕЧЕ, ПРЕД AK-47 ВСИЧКИ СА РАВНИ. ЗАЩО ДНЕС КАПИТУЛИРАХМЕ ПАК ПИТАМ ? ЗАЩО СЕ ОТКАЗАХМЕ? ЗАЩО ГИ ОСТАВИХМЕ ДНЕС ВЕЧЕ ДА СА ПЪЛНИ ГОСПОДАРИ НА СОФИЯ И ДА ШЕСТВАТ ЕДНОСТРАННО КАТО ПОБЕДИТЕЛИ? ЗАЩО ЗАЩО?
5
Днес средната цена на дизела в Австрия e 2,19 лв./литър, а в България е с 8 стотинка по-скъп - 2,27 лв./литър (https://fuelo.net/world/prices?lang=bg), само че минималната заплата в Австрия е 1500 евро, а в България - 286 евро. Въпреки огромните си приходи, братската руска рафинерия край Бургас не плаща данък печалба, като по този начин ощетява със стотици милиони левове православния и христолюбив български народ. И как става така, че г-н Бойко Борисов (член на БКП от 1977 г. и от семейство на членове на БКП), г-н Румен Радев (член на БКП от 1984 г.), г-н Сотир Цацаров (член на БКП от казармата), г-жа Корнелия Нинова (разбойническо-мениджерски приватизатор), г-н Волен Сидеров (патриот, руски или турски – който плати повече), кметът на Бургас, НАП, ДАНС, самият рицар на справедливостта г-н Пламен Георгиев, шеф на КПКОНПИ, се правят, че такава рафинерия няма и не се интересуват защо тя не плаща данък печалба?!? (Да вземем пример от най-справедливите монополисти – руските „Газпром“ и „Атомстройекспорт", които нямат никакъв проблем да съдят и да осъждат български фирми и българската държава.)
7
„Човекът е завършил полицейската школа, ходи с пистолет на кръста, няма нито интелект, нито задръжки. Ако още плащаме арестите на Цветанов, тепърва ще започват незаконните арести, които ще трябва да плащаме заради Гешев" - 28.08.2019 г. ++ Иван Гешев за Главен прокурор – това е изборът и на ДС: Димитър Иванов (Митю Гестапото), последен шеф на Шести отдел на Шесто управление в Държавна сигурност пише: „Заместник главният прокурор Иван Гешев се очертава като бъдещ главен прокурор на Република България. Дългогодишната работа в системата му осигури приемственост и летящ старт като наследник на друг компетентен главен прокурор – Сотир Цацаров.“ . (https://www.dnevnik.bg/analizi/2019/07/31/3945406_edno_naum_bivshiiat_shef_na_politicheskata_policiia_v/)
8
Гешев няма да стане главен прокурор. Не се хабете ПИК-аджии. Тази пешка я загубихте вече, няма да стане царица, мислете за следващите ходове.
9
А само го разбият, че накрая да се кротнете от теа изФъргачки!!!
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
ПРОСТ НАРОД -- СЛАБА ДЪРЖАВА ! БЪЛГАРИ , ОБЕДИНЕТЕ СЕ ! ОЛИГАРСИТЕ В ПАНДИЗА !
13
Щом тия феномени от пик подкрепят някого, то той най вероятно не става за никъде чеп! Закон божи! Най хумористичната и уникална "медия" . Тъжно е....
14
Смучи София и Дай ограби България на бойкикиеви и гнома в схемата ли са?
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Ами какво чакат Специалните служби и ДАНС а какво това ако се случи във Русия ще има бая работници за Сибир,да ги съберат като след Девети септември и да го предадат на Ментора им Путин той си знае работата........????
17
След като всичките тия БОКЛ'УЦИ от снимката скачат срещу Гешев,значи той е най-правилния човек за главен прокурор!!!!!!!!!!!!!!!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
до Генералния Секретар на НАТО и до Ким Чен УН...
20
https://m.offnews.bg/news/Politika_8/Sashito-s-beli-kontci-Signalat-za-prevrat-sreshtu-Borisov_710978.html
21
ТОЙ И ПЕТЪР СТОЯНОВ-СУМИСТА КАЗА ПРЕДИ ИДВАНЕТО НА ОРЕШАРСКИ,ОЩЕ МАЛКО И НАШТИ ИДВАТ И ПАК ЩЕ СЪМ НА СВОБОДА... АМА ДЕБЕЛИЯ МУ ЗАДНИК ЩЕ ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА...ГАДНИ КОРУМПИРАНИ ЧЕРВЕНУШКИ ПАК НАПИРАТ ДА ОГЛОЗГАТ БЪЛГАРИЯ.... ИЗГЛАДНЯЛИ СА КАТО ПЕСОВЕ ПОСРЕД ЗИМА.
22
Давай Гешев, почвай ги....
23
БСП СКОЧИХА НА АМБРАЗУРАТА ДА ЗАЩИТАВАТ РУСКИТЕ ШПИОНИ.
24
акъла не и дойде!Жалко ,че утре пак ще я приберат !Егати държавата ,щом това са и превратаджиите!
25
SAM NA MIASTOTO NA G-H geshev SHTIAH DA SE OTKAJA. tAKAVA GROZNA DANDANIA,TAKAVA PROSTOTIA,TAKAVA FALSHIVA GLASNOST VSICHKO TOVA E TOLKOVA OBIDNO ZA G-N geshev I SEMEISTVOTO MU I TOVA STAVA SEGA PREDI IZBORA,A PREDSTAVETE SI POSLE KAKVA EJEDNEVNA POM MIA GO CHAKA VSEKI DEN. pROSTO NE SI STRUVA DA SE JERTVA,NIAMA TAKAVA CENA SEGASHNOTO POLOPJENIE NA DARJAVATA, VSE SHTE BADE OPLIUT.MAKAR I PRAV...
26
Abe kato ste tolkova otvoreni zashto nikloi do sega ne razsledva zashto Danka Fandachkata e kandidatstvala i e prieta tochno RUSKA FILOLOGIA I predi da doide v DERB e bila v BKP. Kak pak tochno stana uchitelka i to ne kakvato i da e a DASKALICA PO RUSKI. nE SE LI ZAPITVATE OT KADE NADNICHA MOSKVA?????????
27
отговор на коментар
Тишината в спалнята на Т Дончева става застрашителна и ражда словоблудство! Предлагам да се събере с Р Петков!
28
В тази страна който не мисли "правилно", не живее добре.
29
ПИНОКИО БИЛ ЧЕСТ ГОСТ НА ФРИЗЬОРКАТА? МИ МОЖЕ ДА СЕ ХАРЕСВАТ БЕ И ДА СЕ ВЗЕМАТ!
30
наритаме шибаните алчни кратуни и ги пращаме в историята жълто-лилавата-червена смрад!
31
А сега Вие от ПИК ми кажете кой е Йордан Бонев
32
Във всеки случай, ще се роди нормално същество, а не урод при съвкупление между баба Яга николовата Ива и началника й, нали? Ега ти урода ще бъде тогава, татко му направо ще е като цвете!
33
Време е ! Разгулната пастмина около фризьорката, която искаше инвитро, за да излезе от затвора, а то тя се пише войвода, какви са тия мухльовци около нея да ги води една осъдена фризьорка , на всичко отгоре и грозна. Органите по сигурността да обърнат внимание не само на руските шпиони, а на престъпниците българи и тая под домашния арест щом излезе на улицата - бързо в затвора.
34
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
35
Промяна на мярката на иванчева от домашен арест в задържане под стража и да си лекува гнойните пъпки на лицето в затвора в сливен!
36
отговор на коментар
И още как , после щу ви е@е маматя.
37
Вие сега ли разбрахте колко чини Ичо ? Той е от номенклатурно комунистическо семейство, водил се е "адвокат", но никой не го е виждал в съда. За пет пари работа не е свършил през живота си-само лапане от разни фондации, центрове, "институти" и пр. "програми". Като юрист е гола вода, не знам защо изобщо го допуснаха да бъде министър на правосъдието- това също бе провокация. Какви изявени юристи-професори има, те турили Ичо с физиономия на талибан за министър. Това бе голяма излагация ,а сега тръгнал да прави завера срещу властта, за да не го окошарят него.
38
Подвеждане под съдебна отговорност превратаджиите!!! Гнусни изчадия!
39
Как така една осъдена за тежка корупция престъпничка -Иванчева се вихри по площадите когато трябва да е в къщата си с мярка"Домашен арест" ??? Има ли закони в България и защо не се спазват ??? Защо тази престъпничка веднага не е въдворена в ареста ,след като е нарушила съдебна заповед ??? Или законите не са за престъпниците ??? Или народът е оставен на произвола на престъпниците ??? Къде е власт и полиция ??? Как да спим спокойни за утершния ден ???
40
Гореописаната схема наистина показва алгоритъма по който се вземаше властта в България от 1989г. насам - палатки на жълтите павета, обсада на Парламента,палеж на Партиен дом,павета по автобуси,бецален на ръка на протестъри....Тее.. психодесните се провалиха от рутинното прилагана на тоя алгиритъм. Пък и бай Дончо спря парите които даваха либерастите от САЩ. Тее.. либерастните пари са "законни" и никой не смееше да мъцне срещу САЩ,както иникой не мъцва срещу парите на немските фондации. Когато едно прасе се научи вместо тикви да плюска пари ,тооо...това е като наркотик. Не може 30 години да си храненик-опричник и като ти секнат парите да се хванеш да работиш. Просто лапаш без да подбираш всяка парА,дори да е от такси за кенеФ.
41
Аз ли нещо съм пропуснал или не разбирам ? Какво прави Иванчева в организацията на протестите след като беше осъдена на 20 години на първа инстанция. Къде са отговорните институции ?
42
бойкикеФ и иванчеФа са комунистически смърдели!
43
koleloto na kusmeta,opitai https://bit.ly/2KXeQ9q
44
Иванчева пак "хилки" сънува и бленува и пак ще и се изплъзнат!Ненормална жена!Цецо пък чака по пътя на " руската дружба" да му се разминат кражбите,за Иванчева няма значение кой дава "хилките"!Докъде я докарахме!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?