Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЗАВЕСАТА ПАДНА: Бивш министър хвана Радев по бели гащи за F-16! Президентът издал кой е най-добрият изтребител
ЗАВЕСАТА ПАДНА: Бивш министър хвана Радев по бели гащи за F-16! Президентът издал кой е най-добрият изтребител
Автор: ПИК
Дата
Дата
111014
Коментари
22
ЗАВЕСАТА ПАДНА: Бивш министър хвана Радев по бели гащи за F-16! Президентът издал кой е най-добрият изтребител

Мислех, че днес ще говорим с приповдигнат тон. Длъжен съм да припомня фактите и тези близо 9 усилия, за да кажем, че сме пред финалната права да закупим изтребители. Това каза бившият вътрешен министър Валентин Радев от ГЕРБ от трибуната на парламента по време на дебатите за ратифициране на договор за изтребители F-16.

"Платихме една сметка от над 500 милиона, защото договорите от вас не бяха сключени правилно. Искам да кажа на г-жа Нинова - 4 години нямахме нищо в Министерство на отбраната и е много отговорно да си платим цялата сметка. Второто правителство на ГЕРБ всички гласувахте против тези инвестиционни проекти. Ангел Найденов беше "за", но не му дадохте повече от 3 минути да говори",заяви още той.  

"Третото правителство на ГЕРБ отново продължава последователно политиката за мобилизация на армията. Поискахме милиард и половина, но преценихме, че няма да стигнат и казахме на министъра да действа без таван. Нито един от нас не би могъл да каже каква точно е цената. Може да направим нещо ориентировъчно. Нима не иска всяко правителство да спести някои лев? Четирима министри се занимаваха с този проблем", обясни Радев. 

"Когато критикувате нас, критикувате цял екип, който е работил. Аз им имам доверие, както имам доверие на президента Радев. Той ми каза кой е най-добрият самолет", разкри още бившият вътрешен министър.  

"Защо го правим сега? Защото видях числата. Числото е такова, че близо 5% ни е нараснал БВП и затова сега можем да извадим тези пари и да ги дадем Нямаше как да стане преди. Облаците се сгъстиха и това ни кара допълнително да бързаме да извадим парите. Говорите за доверие, но къде се позиционирате вие в тази графа", попита той.

Напиши коментар »
(22)
1
По Член 108 от НК ще ИЗБИВАМЕ Семейства на К-ОПЕЛЕТА от БКП, К-УРВИ от МВР и П-ЕДЕРАСТИ от ДАНС ! Председателя на ШАЛОМ Александър Оскар и Комунистическото К-ОПЕЛЕ Сотир Цацаров Искат ПЕТ Години Затвор за Антидемократична Идеология По Член 108 ! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво ! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
ПОЗИЦИЯТА НА КАКА КУРНИ Е: ДА СЕ ЗАКУПЯТ ЗА НУЖДИТЕ НА АВИАЦИЯТА МЕТЛИ И ДА ГИ ЯХАТ ОСТАНАЛИТЕ, ВСЕ ОЩЕ НЕ ПЕНСИОНИРАНИ ЛЕТЦИ, КАКТО ПРАВЯ АЗ!
3
Задунайската Армия, Като Задунайския Военен Министър - Съветска ДРИСНЯ ! ЛИКВИДИРАЙТЕ ЗАДУНАЙСКАТА СЛАВЯНО МАНГАЛСКА КОЧИНА, ТЯ НЕ Е БЪЛГАРСКА ! ИЗБИВАЙТЕ Комунистите, ТРЕПЕТЕ Милиционерите, Най-Вече ПОТОМСТВЕНИ, Те не са ХОРА 30 Години ФАЛШИВ Преход ! 75 Години НЕЗАКОННА Комунистическа Власт! 141 Години ЗАДУНАЙСКА Славяно Мангалска Губерния ! КОЙ Е КОМУНИСТ, ТОЙ НЕ Е ЧОВЕК ! КОЙ Е МИЛИЦИОНЕР, ТОЙ Е ПОДЧОВЕК ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
4
Не съм много веща по бойните самолети но разбирам, че един ф-16 блок 70, може да се бие с 15 руски или турски щайги едновременно. Така 15 х 8 = 120 руски шайги. После ще станат 16 което прави, че се равняват на 240 москвича. Сега разбирам защо мурзилските импиксови духачи, толкова много виеха срещу тоя великолепен самолет във парламента!!! Румен Пъпката е ясен, той реве затова, че губи едни милиони от комисионни!! ......................................................................................................................................... Затова ще продължавам да питам, импексовата Курабия, Румен Пъпката, омбоцмана Мая Костинбродска и СС Момата “защото са цоцаалисти“, както и Сарайската Чалма, как така крадливата кучка Йо, има три къщи за гости и то с басейни, а аз нито една. Как така Импексовата курабия, приватизира и източи милиони долари от Импексовото дружество, а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Как така Сарайската Чалма приватизира ТЕЦ Варна, а аз нямам дори един фотоволтаичен панел. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Толкова ли съм глупава, или само защото не съм цоцаалистка с шалвари, затова не можах да си вредя, или защото не съм била ДС доносничка, и не съм близала сладоледа, на ничий премиер с чалма, както Импекса и Кучката Йо!!
5
НФСБ и Валери Винкела и тe засвири на руския кавал.Още един руски задник лъсна,дълбоко скрит до сега. Слушах и Тотев по СКАТ.Е,стана ясно.Тази партия и тази телемизия са до сега най-скритата руска опорка.Ама и те лъснаха.
6
ТЪПИЯ ФАТМАК Е МНОГО УМЕН И ИНТЕЛИГЕНТЕН. ТВЪРДИ, ЧЕ ЧАЙКА И ВОЛГА СА ПО ДОБРИ ОТ МЕРЦЕДЕС? ДАЖЕ МОГЛИ ДА ПАЛЯТ С МАНИВЕЛА, А ТОВА Е ЕКСТРА КОЯТО И БЕНТЛИ НЯМА! ДАЖЕ АРМАТА ПАЛИ С БУТАНЕ, КОЕТО Е ПЛЮС ЗА ДЕБИЛИТЕ ОТ БСП?
7
Аз и с БМВ то си мога да победя поне 120 руски турски щайги, въпреки че не съм много компетентна по байните самолети
8
Бил фатмак и бил тъп, ти кск разбра бе, мушмул? С какво образование си, че даваш оценки на хора които не познаваш? За разлика от Тиквара който славите съвсем безмислено тук, Радев превъзхожда такива шебеци като теб и вижда, неграмотни, алчни, страхливи и продажни. Добре, че е той за да бъде приет навсякъде без преводач и куп слуги, говорещ два езика и е истински генерал, а не натресен такъв без умения и познания.
9
ИМАМ ВИШУ УБРАЗУВАНИЕ ПО БОЙНИ САМУЛЕТИ И МНОГО РАЗБИРАМ ОТ ТЕХ
10
Защо Кауна като знае английски и РУСКИ се държи като Шибек?
11
За такива като теб се казва рядко лай;;;о!!!
12
отговор на коментар
Какво БМВ сънyваш, бe_~-_ имаш ТIR , недей да лъжеш за бмв..Какво БМВ сънyваш, бe_~-_ имаш ТIR , недей да лъжеш за бмв...
13
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
14
Този, дето упротребява думата " фатмак" , вероятно не знае какво означава. Фатмак наричаха старшините на роти или старшините по обслужването в армията и то с цел да ги пообидят. Този Радев не ми е любим образ, НО не е фатмак! Стигнал е до генерал и това си е истината. Нищо , че не става за президент. Що "вета" наложи ... та чак се изложи...!!
15
отговор на коментар
АМИ Я СИ ВИШТЕ ВАШИТЕ ДРАСКАНИЦИ ИЛИ СТРАХ ВИ ХВАНА ЗА БЕЛИТЕ ГАЩИ... КОЕТО НЕ ВИ ОТЪРВА ГО ТРИЕТЕ... СТРАХ ВИ Е ОТ ГЛАСНОСТТА НА ДРУГАТА СТРАНА, ЗАЩОТО СТЕ ПОДКУПЕН САЙТ...
16
Министър Радев е такъв профан, че може само собствените си гащи да свали, ако не са му свалени вече
17
отговор на коментар
"Армата" и с бутане не пали! С дърпане - също!
18
Фатмакът е "мъж" само в очите на трите недоклатени лелки! Като шофьор на самолет може да е бил най-добрият, но като политик се вживява като най-обикновена ...Фатмак! Без да е свършил работа и за пет стотинки ,се вживява като някакъв ментор , който можел да плюе властта, а всъщност си е един жалък комплексар, на който тепърва ще му берем срама! Знаел бил/устава/ на английски...Ще ме извиняваш , но във Англия всяка пакистанска чистачка знае английски, и върши далеч повече работа от него! Той просто си харесва да е ...вреден!
19
Няма кой да разбира повече от бг.болшивиките.Избиват хора,взривяват църкви лъжат като техните братя циганите,фалират банки 30 броя със заслугата на проф.Умен ГЕЧЕВ,докарахани братска радиация и милиони болни от рак.Умно БКП.
20
Видял ли е някой самолета който сопуваме НИКОИ ной е още на челтеж. Да ама е американски. Ако беше друг правителството още на другия ден щеше да е на дезпата.
21
отговор на коментар
Абе ,велно ли , е на челтеж?
22
Я как се наточил генерала-президент. Позивните му като летец от ВВС са "моузес" демек Моисей. Значи шъ ни води 40 години през пустинята и накрая шъ ни удави в морето.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?