Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Жозеф Дол поздрави ГЕРБ и Реформаторския блок за успеха на изборите
Жозеф Дол поздрави ГЕРБ и Реформаторския блок за успеха на изборите
Автор: ПИК
Дата
Дата
6076
Коментари
2
Жозеф Дол поздрави ГЕРБ и Реформаторския блок за успеха на изборите

Председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол поздрави днес ГЕРБ за победата на вчерашните предсрочни избори за Народно събрание.

Българите изразиха доверие в ГЕРБ и председателя на партията Бойко Борисов да застанат на кормилото на държавата, се посочва в поздравителния адрес на Дол. Поздравявам моя добър приятел Борисов за победата му с голяма преднина пред социалистите, добавя той.

Според него само правителство, предвождано от ГЕРБ и Борисов, може да предприеме необходимите реформи, които да донесат на България стабилност, нужна за растеж на икономиката и напредък на гражданите. Убеден съм, че Борисов ще успее да състави дясноцентристко коалиционно правителство, способно да посрещне тези предизвикателства, заявява председателят на ЕНП.

Той поздравява и Реформаторския блок, постигнал по думите му "също добър резултат" на изборите, съобщи БТА.

Напиши коментар »
(2)
1
Този ДОЛен еврогеец наистина мисли да ликвидира с помощта на БОКо лошия български мат'риал...!!!
2
Порноманиака Дол? Дето в юношеството си минавал на опашка алзаската граница от Франция към Германия да гледа филми за възрастни в кината за американски войници и докато се нареди филмът свършвал? Не е майтап, а негово изявление към младите да илюстрира свободата на движение!!! Хрчк.............................Пфу!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?