Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Жилищен парк Royal Garden с преференциални предложения в Ден на отворените врати (СНИМКИ)
Жилищен парк Royal Garden с преференциални предложения в Ден на отворените врати (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
2969
Коментари
0
Жилищен парк Royal Garden с преференциални предложения в Ден на отворените врати (СНИМКИ)

Галакси Инвестмънт Груп организира Ден на отворените врати в жилищен парк Royal Garden тази събота, 27 юли 2019 г. от 11:00 до 16:00 часа. Той ще се проведе в търговския офис на компанията, в непосредствена близост до обекта, между ул. Владивосток и ул. Митрополит Максим в град Пловдив.  

Жилищен парк Royal Garden ще бъде завършен тази есен и всички, които планират да посрещнат предстоящия сезон с нов дом, ще могат да се възползват от специалните предложения за покупка на апартамент. В рамките на събитието клиентите ще могат да направят оглед на желаното жилище и да получат подробна информация за материалите, използвани в строителството на Royal Garden. Благодарение на своята отличителна архитектура, просторни апартаменти и удобства проектът се утвърди като един от най-предпочитаните в град Пловдив.

Естетика и качество са заложени във всеки елемент от строителството му. Фасадната топлоизолационна система е на лидера в бранша – Baumit. Използваната мазилка е със специални характеристики,  които я правят устойчива на всякакви атмосферни влияния. Избраната вентилируема фасада от HPL в земни тонове освен, че придава индивидуалност на сградите, също така и повишава хидро и шумоизолацията. Вложените в строителството на комплекса материали са подбрани по множество критерии за качество, предвид експлоатацията на сградата и намаляват последващите разходи за отопление и охлаждане. Използвана е 6-камерна дограма от висок клас на Rehau Synego с отлична топлоизолация и модерна визия. Предвидено е и отопление от ТЕЦ. Royal Garden разполага с единични и двойни гаражи, подземен паркинг с автомобилна рампа с подгряване, станция за зареждане на електроавтомобили и топли връзки към жилищните сгради.

За спокойното детство на най-малките обитатели на жилищния парк ще бъдат обособени кътове за игра, а предвидените зелени площи и растителни видове в градината на Royal Garden ще внесат усещането за живот в близост до природата.  За сигурността е подсигурен 24-часов контролиран достъп и видеонаблюдение.

Royal Garden е разположен на ул. „Кръстьо Раковски“ и ул. „Ген. Георги Вазов“ в квартал „Отдих и култура“. Кварталът предлага спокойна атмосфера в новоизградена и отлично поддържана паркова среда. 

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?