Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЖЕСТОК СКАНДАЛ В ЕФИР: Фандъкова съсипа Мая Манолова в пореден дебат: С агресия и лъжи град не се управлява, ако имате неуредени сметки с г-н Борисов, намерете място да си ги разрешите
ЖЕСТОК СКАНДАЛ В ЕФИР: Фандъкова съсипа Мая Манолова в пореден дебат: С агресия и лъжи град не се управлява, ако имате неуредени сметки с г-н Борисов, намерете място да си ги разрешите
Автор: ПИК
Дата
Дата
147505
Коментари
112
ЖЕСТОК СКАНДАЛ В ЕФИР: Фандъкова съсипа Мая Манолова в пореден дебат: С агресия и лъжи град не се управлява, ако имате неуредени сметки с г-н Борисов, намерете място да си ги разрешите

"Не се гордея с организацията при ремонта на ул. Граф Игнатиев, това беше урок за нас, който научихме по трудния начин, заяви кандидат-кметът на ГЕРБ Йорданка Фандъкова при дебата й с "независимата" Мая Манолова пред Нова телевизия. Фандъкова допълни, че се гордее с това, че 14 години в политиката не съм си сменила принципите.

Манолова пък заяви, че сама се оправя за стайлинга, но най-вече дъщеря й дава съвети за дрехите и прическите й. "В момента живея в Хладилника", обяви Мая Манолова. Ако загуби изборите тя щяла да си намери работа като адвокат.

"София увеличава своето население и за 10 години нови 250 хиляди души са избрали столицата за своето развитие. Най-важна е икономиката, за да се увеличават доходите, производства в добавена стойност. За първи път София попадна в топ 10 на "Файненшъл таймс" за най-добрите градове за живеене", заяви Фандъкова и допълни, че все повече млади хора се завръщат в столицата. "Само в последните месеци 70 компании проучват възможност за инвестиции в София", допълни още тя. 

"Голям шанс за града ни беше да подготвим едно добро предложение и да развием северните територии. Това означава обаче, че трябваше да изградим Северната скоростна тангента, темата не е отпаднала, защото и сега има още двама инвеститори, които порявяват интерес към Кремиковци. Направено е проучване за леко метро или бърз трамвай, който да свързва тези райони", заяви Фандъкова в отговор на Манолова за сделката "Фолксваген", която според "независимата" кандидатка е пропаднала, без да е осведомена за последните новини около нея.

По отношение на инфраструктурата, Фандъкова заяви, че трябва да се обърне повече внимание на кварталите, както и големия проблем с паркирането, като се предвижда програма за изграждане на общински паркинги. Не на последно място и довеждащия транспорт.  Според Манолова най-големият проблем било сгъстяване на строителството и трябва да се изгради инфраструктура за северната част на града.

"Северният град ще бъде зона за нискоетажно и еднофамилно строителство", заяви Манолова и дори се размечта да прави еднофамилни къщи в Доброславци, като не позволи да се пипне нито един зелен терен.

"Вие обещавахте при срещи с гражданите в Обеля, Овча купел и Младост, че ще обезщетяване с терени в Северните територии, а сега казвате, че ще строите къщи за млади семейства. Това са частни терени и не зная как ще съчетавате тези неща", контрира Фандъкова. "Много е лесно да отидете да се снимате и да обещавате без някой да ви търси сметка", допълни Фандъкова на популистките изказвания на Манолова, която не спря да крещи абсолютно махленски. 

Крясъците на Мая Манолова не спряха, а водещия Виктор Николаев бе принуден да припомни, че за разлика от БНТ в Нова телевизия нямат жандармерия. Йорданка Фандъкова бе изумена от махленското и изключително ниско поведение на нейната опонетка, като заяви, че тя не може да крещи като нея, а може да говори с факти. 

"Изумително е поведението на г-жа Манолова, когато не се интересува от истината, но това е част от стила на нейната кампания. Правим конкретни мерки за чистотата на въздуха, изпълняваме втора програма и всеки един от моите опоненти залагат мерките в технята визия, когато ние вече работим върху тези мерки", заяви Фандъкова и припомни, че Манолова няма опит в защитаване на европейски програми и не е достатъчно само да имаш някаква идея.  

"Вие непрекъснато говорите, че имам началник и някой взима решенията вместо мен. Вие говорите с мен, решенията ги взимам аз, с моя подпис, ако имате неуредени сметки с г-н Борисов, намерете място да си ги разрешите", закова я Фандъкова.

Манолова стигна дъното, като започна да размахва карти за безплатно паркиране, а Фандъкова я призова да говори с имена, а не постоянно да хвърля напразни обвинения. На въпрос колко сигнала е подала Манолова в прокуратурата за нарушения при обществените поръчки, а тя започна да рови из огромния куп от листа и вместо да отговори изнесе някакъв доклад, който според нея показвал лошото управление. Явно обаче е пропуснала факта, че именно Фандъкова е изпратила доклада с нарушенията в прокуратурата и е подала сигнала.

"Разбирам ви, че понеже нямате проекти говорите само с внушения и обещания", заяви Фандъкова и допълни, че е трудно да се води диалог с човек, който не иска да чува.

"Как смятате като кмет да работите със същата тази държава и да защитавате проектите на града, след като държавата ви спираше да си вършите работата като омбудсман", запита Фандъкова, а Манолова отново не даде конкретен отговор.

На въпрос за коя листа ще гласува Мая Манолова, ако все пак стане кмет, станалата известна, като острието на БСП Манолова не успя да отговори и заяви, че ще реши тогава. Фандъкова й припомни, че зад нея има много сенки. "Точно от вас не искам да чувам обвиненя на задкулисие, като вие бяхте лицето на задкулисието", заяви Фандъкова и припомни пламенната защита на Манолова за правителството на Орешарски.

"С агресия и лъжи град не се управлява. Преди няколко години беше направен опит да бъде похитен, тогава Манолова беше от другата страна - срещу гражданите. Предлагам конкретни проекти, които да вдигат доходите и евъзможно с работа, а не с приказки", допълни Фандъкова.

Напиши коментар »
(112)
1
Мая към Данчето : Вие какво направихте през последните 4 години спрамо рекета който осъществява топлофикация над гражданите ? Данчето : Работим тясно с гражданите по въпроса и сме направили няколко много добри предложения !
2
пик жалки сте.Подлоги на борисов сте
3
МАЯ ГАЛЕВА ЩЕ ОТВОРИ ПУБЛИЧЕН ДОМ НА ПОЗИТАНО.
4
Майчето направо ни разби.Направо НИ EБHA MAMATA......В ГЪ3Ъ.
5
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Нищо подобно! Свирепа лъжа в перверзното, много мръсно и порнографско сайтче на Недю мазния! Манолова така съсипа даскалицата Данка, че свят й се зави и без малко да се разреве! Уличи я за пореден път в чудовищна корупция, некомпетентност, конфликт на интереси и некадърност! А ти, герберасте №4, по-добре да изпиташ съчувствие към мъжа на даскалицата, че разследване, съд и затвор не й мърдат! Тая ограби и съсипа София!
9
ej pikliowci kwo triete komentarite be :@ podlogi na boiko ste i nedqlko i toi pishe i krie komentarite strahlivci uj se vodite nqkakva mediq
10
Еееее, ама тая САМОКОВСКА ГЮBEHДИЯ е ПО-ТЪПА дори и от мен ТИКВАТА...Ама това сме ние ТИКВИ, КАРТОФИ, ЦЪРВУЛИ.....ама крадливи.
11
След като видяхме Мая в "действие" ни остава само да изкажем съчувствия към Ангел Найденов - защото това безспирно бръщолевещо лапацало му е в къщата и той (ще - не ще) трябва да го търпи.
12
Усеща се как ви прескачат пейсмейкърите от злоба драги червени форумни тапири.Внимавайте някой да не даде фира тракайки на омазанената си клавиатурка.
13
Да намерят и място, като Данчев всичко е през астроном.
14
Да идва арх.Игнатов и да разкара тия кикимори.
15
Типична Червена Сланинеста Пача е Галевата -- тъпа , нагла и врещяща комунистическа гнида !
16
ДРУГАРКАТА ГАЛЕВА Е ТОЛКОВА КУХА, КОЛКОТО ДЕСА ФАТМАКОВА ДЖОЛАНОВА. ЕДНАТА УПРАВЛЯВА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО, ДРУГАТА ИСКА ДА УПРАВЛЯВА СТОЛИЦАТА?
17
Духай ду ду , гад комуноидна !!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Комичната кюстендилска слива с преструвки иска да се добере до кметския стол, за да окраде с братята си и приятелския кръг мутраци общинската хазна!
20
Ама не ли е прав. Абсолютно точен разказ от Фандъкова за готвеният нова Костинбродски преврат и конспирация... .......................................................................................................................................... Софиянци, какво може да очакваме от Костинбродска брантия, с Московска диплома за уруспия, със специалност комсомолска Гейша, с профил как да обслужа устно, дърт и гнусен партиен болшевишки член, от политбюро! Тия болшевишки крадливи отрепки, са готови и с курабиите си да си правят пиар, както корветата на кмето вибратор, само и само до обслужат, червените бандити, като братя Галеви, братя Диневи, Фози, Вако-1 2 3 и цял легион от червени БСПдирастки олигарси, ограбели и грабят народа ни преди и сега...Само питам защо и е на Костинбродката Лая, да сменя 8 000лв. заплата с три пъти по малка такава, ако не се кани със БСПдирастията пак да ни краде. Да не би и братя Галеви да са я снимали, как и навират вибратор с крак, и сега да я изнудват, не е ясно. Ясно е, че софиянци не са 80% дебили както ги изкара съветника на Румен Пъпката, и няма да сменят една читава учителка с една плямпаща повлекана. Работен кон за червена кокошка няма как да стане...
21
гледах го и Фандъчка толкова нервна не я бах виждал понеже неможеше нищо смислено и убедително да каже
22
Фандъкова от сега да се ориентира кое консулство си избира за след изборите. По добре на запад, но знае само руски горката.
23
Браво,Фандъкова!!! Лампата на софиянци трябва да е светнала! По-горе чета,че Мая ще отвори кабаре на Позитано,но със стари ку..и нов бардак не се прави! На тях по-скоро ще им искат пари отколкото да им дават! Горкия Найденов,изгорял е с тази откачена латерна!!! Щяла да бъде адвокат след изборите. А диплома откъде?!?!?!
24
Стия джуки прилича на духачка, ха познайте от първия път коя е тя!!
25
Молдова и да иска да краде,няма откъде.Дупкова окраде ВСИЧКО.
26
Хрътките на Фандъкова пускат Лъжите, нали затова им плаща.
27
Фандъкова попари и разби Костинбродската уруспия.
28
Нека червената мъгла манолова която то всички студия зове за честност и откритост да каже Кой финансира кампанията и чии финансови интереси надничат зад гърба и Как с честен труд се печелят 2 милиона лева които е вложила за закупуване на луксозни имоти Как упражнява адвокатската си професия без юридическо образование
29
Гласуваш за Фандъкова - получаваш Борисов. Гласуваш за Борисов - получаваш Пеевски. Гласуваш за Пеевски - получаваш Гешев.
30
Мая Костинбродска да ходи на магистралата да си разтваря шундата на гастейбайтерите. Там и е мястото
31
И пейки по 100 хиляди лева бройката ще купи Фандъкова. Излагаме се с тия от 10 000 лв....
32
Мая Манолова съсипа учителлницата. Направи я за смях! Толкова жалка не я бях виждал. САМО ЗА МАЯ!
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
на 27.10.2019 год. да обрулим гнилата кюстендилска слива,както си знаем.
35
След десет дни,даскалицата Данка си тръгва от "Московска"-33.Налага се да се отворят широко прозорците,за да излезе прокиснатия въздух.Само стените на кабинета й знаят, какво се е раздавало над,под масата.
36
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
37
Данчето живее в паралелна вселена и чете друг ФТ. Нищо ново след 10 години безконтролно осиране на и без това осран град. https://propertylistings.ft.com/propertynews/austria/5722-the-cities-offering-the-best-quality-of-life.html 1 Vienna, Austria 2 Zurich, Switzerland 3= Vancouver, Canada 3= Munich, Germany 3= Auckland, New Zealand 6 Düsseldorf, Germany 7 Frankfurt, Germany 8 Copenhagen, Denmark 9 Geneva, Switzerland 10 Basel, Switzerland
38
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
39
СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ Е ,ЧЕ ИМА ТАКИВА КАНДИДАТИ ЗА КМЕТ НА СОФИЯ , ? КАТО МАЯ МАНОЛОВА - СЕСТРА ГАЛЕВА - КОСТИНБРОДСКА. СОФИЯНЦИ ПОМИСЛЕТЕ ДОБРЕ И ВИДЯХТЕ В ДИСПУТА , КОЙ ЛЪЖЕ И С КРЯСЪЦИ ИСКА ДА ВЗЕМЕ НАДМОЩИЕ.
40
Нецензурно съдържание е цялата лъжлива слуинажна статийка. Колкото и да цензурирате истината за колосалната корупция и далавери я виждат и усещат всички софиянци. С Фандъкова трябва да се заемат правосъдните органи
41
Е бан Рошан,колко тека отнесе от двамата пияни руски бляда на холандския тирпаркинг ?
42
Питам,как НюЙорк ,който има десетина пъти повече жители,се управлява от администрация само два пъти по-голямо от тази в Столична община?
43
МАЯ МАНОЛОВА ИЗПЪЛНЯВА ЗАДАЧАТА НА КИМОН ГЕОРГИЕВ ПРЕЗ 1945 Г - КОЙТО ЧРЕЗ О. Ф. - КОМУНИСТИТЕ ВЗЕХА ЦЯЛАТА ВЛАСТ И УБИХА БЕЗ СЪД И ПРИСЪДА ЦВЕТА НА БЪЛГАРИТЕ. ТЯ СЕГА ЗАЕДНО СЪС ВСИЧКИ ДЕСНИ ЛЕВИ И ОЩЕ МНОГО ИМА СЪЩАТА ЗАДАЧА- КОМУНИСТИТЕ ДА ВЗЕМАТ ВЛАСТТА В СОФИЯ И ПОСЛЕ БЪЛГАРИЯ.
44
Мислех да не гласувам , но като видях тази истеричка ще гласувам за г-жа Фандъкова
46
Е БАНИЯ,като те е баха на холандския тирпаркинг ползваха ли презервативи?
47
ТЯ НЕ МОЖЕ ДА КОНТРОЛИРА СЕБЕ СЕ ТА ЦЯЛ ЕДИН ГРАД. ЗАВИЖДАМ Й НА БЕЗПОКРИТОТО САМОЧУСТВИЕ,, И МНОГО МИ ПРИЛИЧА НА КУХИЯ РАДЕВ, АМА ЕДНО КЪМ ЕДНО И ТОЙ БЕШЕ С СЪЩАТА НЕГРАМОТНОСТ...... АМА НАРОДА ГО РАЗБРА МНОГО КЪСНО... СЛЕД КАТО ГРАБНА ГОЛЯМАТА ЗАПЛАТКА НА ПРЕЗИДЕНТ
48
Има ли още наивници, които вярват че Тази е кмет на София! Тя няма потенциал за обикновенна учителка. Менторът и съсипа България, а Тя съсипа София!
49
Майчето отнесе като бръмбър сламка Фънда ,която гледаше като препикано мушкато и през цялото време мънкаше под носа си,хилейки се глуповато и така и не отговори смислено на нито един въпрос на опонентката си.
50
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
51
ЯЗЕ ЗНАМ КАК, ЧЕ РЕДИМ И ДВЕТЕ! ДАНЧЕТО ОТИ СИ Е БИЛА АРНА ДАСКАЛИЦА , ЧЕ РАБОТИ ПАК ЗА СОФЕТО, ОТИ ВЕКЕ НЕ СТАВА ЗА ПИШЛЕТО! А МАЙЧЕТО ДЕТ САМО ЛАБУЦА ЛАКАРДИИ И ЛОКУМИ ПО ВЕЧЕРИНКИТЕ , ЧЕ Я ТУРИМ НА ПИШЛЕТО ДА МУ СЕ НАЧЕСЕ УБАВАТА! .....А И ОНАЗИ ВЪРТОГЛАВАТА С ВИБРАТОРО, ЧЕ Я ЦАНИМ!
52
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
53
ФАНДЪЧКАТА ЗА ТОЛКОВА ГОДИНИ НАПРАВИ НЯКОИ НЕЩА НО ПОД ДИКТОВКАТА НА ББ СЕГА Е ВРЕМЕ ДА СИ ХОДИ И ДАНО Я ВЗЕМАТ КАТО УЧИТЕЛ В НЯКОЕ УЧИЛШЩЕ НО НЕ ТОГАВА ББ ЩЕ Я ВЗЕМЕ В ПРАВИТЕЛСТВОТО ЗАЩОТО НЯМА СРАМНА РАБОТА ЗА КОМУНИСТИТЕ СТИГА ДА Е РЪКОВОДНА А ФАНДЪЧКАТА Е БИВШ ЧЛЕН А ЗА КМЕТ НА СОФИЯ НЕКА СОФИЯНЦИ ДА СИ ИЗБЕРАТ ВСЕКИ ДРУГ НО НЕ И ДАСКАЛИЦАТА СТИГА И ВЕЧЕ ЛАПАНЕ И ОБЕЩАНИЯ
54
Много ми е интересно, как Фандъчка разби Мая??? С думи, факти или с общи приказки? Горката Фънди, когато е сама и без подкрепата на Падишаха, направо си е като спукан презерватив. Видимо объркана, притеснена, уплашена, защото за 10 години само далавери и поръчки на фирми на Падишаха, без да се мисли за града. Голяма лапачка падна, днес е притеснена, че при една ревизия ще и лъсне ос:::ания задник, а след него и крадливите ръце на Падишаха. Трябва да си малоумник да кажеш, че учителката разбила Мая. Ако Фандъчка бе по-умна щрше да се оттегли, колкото крала, крала. Но Падишаха е обещал отново да е кмет. Отдавна е специалист по манипулиране и фалшифициране на избори и всичко ще направи тази смешна женица са е отново кмет.
55
Кой и кога ще открие сайта, в който ежедневно Мая Манолова обеща да публикува поименно "даренията от граждани"? Защо всички и навсякъде подминават ТОЗИ ВЪПРОС?! Защо никой не търси ТОЗИ ОТГОВОР от ТАЗИ манипулаторка, завършен демагог и лъжец?
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
58
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
59
Съвсем различно беше, другарката Фандъкова си глътна граматиката особено след като се разбра как е прикривала доклади за безобразията в общината! Прокуратурата дали гледа?
60
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
61
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
62
и сама си НАРЯЗА ШАТРАТА ....КОЙ НОРМАЛЕН ЧОВЕК - ДЕМОКРАТ ЩЕ РЕЖЕ ШАТРАТА НА ГАЛЕВА ..ТЯ НАРОЧНО Я ПОСТАВИ ТАМ ЗА ДА СИ Я СРЕЖЕ САМА !
63
Грачещото плямпало мая костинбродска беше отвратителна!!!! Досадно беше да слушаш едни и същи лъжи, повтаряни до безкрайност....!
64
Майчето беше така разпалена по време на Костинбродската афера, при защитата на правителството на Орешарски , при назначаването на Пеевски за шеф на ДАНС, при поправката - Ванко 1. Днес обаче, тя била "независима", нямала вече нищо общо с БСП и щяла да се бори срещу задкулисието, част от което довчера беше. Тя вече е чиста като сълза. Софиянци добре да си помислят, дали може да се вярва на тази двулична,фурнаджийска лопата.
65
ЛУДИТЕ КОМУНИСТИ ПОСТАВИХА ШАТРА НА БСП ПРЕД НДК ..И НАРОЧНО СИ Я НАРЯЗАХА САМИ ...ТИЯ РАБОТИ СА ПРИЙОМИ НА ЛУДИТЕ КОМУНИСТИ ОТ 44 ГОДИНА , КОИТО СМЕНИХА ПОРТРЕТИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ И СЛОЖИХА СТАЛИН И ЛЕНИН ПО УЧИЛИЩАТА ПРЕЗ 48 ГОДИНА ..РОЗОР ЗА ГАЛЕВА ..ЛАТЕРНА , ГОДНА , ВСЕЯДНА ..
67
И на вас ли да вярваме или на очите и ушите си.А те ни казват че Мая мина като валяк през Фандъкова и и даде възможност само да меца и да се оправдава.Малко грубичко , но те герберастите само от бой разбират.
68
Костинбродската уруспия само това си може ...махленски скандали , изкуствено напрежение и с много шум и патардия да прикрие собствената си некомпетентност! Просто се набира като назобена кобила колко балъци ще излъже ! В неделя ще има преброяване на "дебилите"! Тази изобщо не се глади да кметува...некадърна е ! Надява се да докопа поста , да назначат навсякъде свои "другари" и после да хукне да превзема властта! Тя няма да съумее да защити нито един европроект, но виновни ще бъдат ...Борисов , ГЕРБ ,ЕК и цялата планета, но не и собствената и селяния!
69
Фандъкова ще запомним с това , как един мастит западен политик я хвана за задника , а шефа и ближеше неговите задни части.Класическа тройка.
70
Не ви ли е срам поне малко от лъжите дето ръсите надявайки се че хората не са го гледали?? Искави се фандък да го е направила защото и вие като нея с лицемерие и манипулации се изхранвате, но хората все пак имат собствени сетива.. Фандъка ако имаше малко останало човешко достойнство щеше да спре да лъже и маже и да се позасрами че за пореден път ще да я назначат с манипулации и фалшименто..
71
Фандупката по едно време даже се отрече от Тиквата, хич не го познавала! Случайно е сигурно, че неговите отраци печелят поръчките...
72
мая костинбродската в коя програма е по добра,във волната или задължителната при с,!ек?!са?
73
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
74
Наистина хората виждат, но кое? Как за десет години една обикновена учителка стана милионерка, как презастрои града, стана сляп изпълнител на желанията на един тотално неграмотен и неук премиер, както и заигра със Строителната мафия от която получи тлъсти кинти. Безсрамно удари Иванчева, играейки с мафията, потъвайки в далавери от ремонтите, на ремонтите, на ремонтите. С което отврати жителите на града, затвори улици с което затрудни движението, както и наслага велоалеи, по-широки от колкото трябва. Щеше да направи паркинги, нито един, само зони за да събира пари, които някъде потъват. Мая я разби така, че учителницата нямаше думи, щеше да колабира.
75
Няма две мнения.Данчето разби Галевица.
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
...слепец, или платен Позитански Трол не могат да видят направеното от Фандъкова за последните 10 години! Но за червените кретени е нормално да са слепи ! Дори Румен Петков се изказа , че трябва да си "извратен" , за да не видиш направеното от Фандъкова! Може ли някой да каже , каква принадена стойност е донесла Манолова за държавата! Тя си е един паразит , който винаги си е живуркал на държавната хранилка!
78
Задавам следните въпроси на Манолова: 1. Кой конкретно я финансира и не става ли зависима от съответните субекти? 2. Защо досега не показа диплома за правоспособен адвокат? 3. За всяко дете по една детска градина - хайде бе! 4. Каза че живее "В Хладилника ! И от кога.....5. Ако говорим за прозрачност тя трябва да отговори на много въпроси но мълчи. Ех Манолова - С истерична крясъци не става. 6. БСП стои ли зад теб или не. И други неща бих я питала но знам че ще излъже
79
Мая е неуравновесена и свирепа. Освен това й личи, че се запъва в изразяването на идеите си, сякаш на момента ги формулира. Не ни трябва такъв кмет. Фандъкова е човекът с опит.
80
м-ка ви да е-а гробаджийска! Очаквам ви при мен в най-скоро време
81
До 74. ВЗЕМИ ДА СЕ ОБЕСИШ КОЗЕЛ НЕЩАСТЕН
82
Мая Галева Орешарска си смени адресната регистрация от лятото - Решиха , че ще я правят кмет на столицата . Екип ще и бъде опозицията на Корнелия - онези другари изритани от всякъде , а тя само ще ходи да разлава кучетата . От тази работа не чакайте - само сеири .
83
Автобусът за Кюстендил през Дупница е № 27 10 19... Който е от там - да си ходи
84
С каква диплома ще стане адвокат Галевата к---------а,с тази за снайперистка ли???????
85
Като ги гледам двете на едно място веднага личи коя от двете е редовно сайдисвана от партньора си . На омбудсманката и липсва редовен се..уален живот - да не кажем никакъв. Такава свирепост може да излъчва само непоглеждана от мъжете стара мома. Всъщност след 7/8-ми ракии може някой и да се врече.....
86
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
87
Човек не може да не се отврати от изказа на Мая Манолова!Тя говори на диалект с неприятния си глас на пушач и Ака на всяка дума!А,А така,АА,онака.Смешна и некомпетентна
88
Фалшива новина от Коcтинбpод объpна избоpите пpез 2013 г. и даде влаcтта на Opешаpcки.... Мая Манолова е депутат и заместник-председател в 42-то Народно събрание с премиер Орешарски. Същата, която наричаше протестиращите срещу Орешарски „лумпени“ и която първа вдигна ръка „ЗА“, като зам. председател на Парламента при гласуването на Пеевски за шеф на ДАНС.Аферата “Костинброд“ е един от най-грандиозните и срамни скандали в изборната история на България. В деня за размисъл преди извънредните парламентарни избори през 2013 г. Николай Бареков, тогава все още „журналист“ и изпълнителен директор на ТВ7, направи директно включване от печатницата „Мултипринт“ в Костинброд, на която беше възложено отпечатването на бюлетините и излъчи е ефир материал за подготвяна изборна измама с фалшиви бюлетини. Прокуратурата е на място, открила е 350 000 бюлетини, а сигнала е подаден от Мая Манолова.
89
Толкова жалка не съм я виждала Мая Феята от години! Ох, искам да не спира да се показва тези дни! С всяко предаване става все по-безсилна и смешна.
90
Чак пък скандал? Манолова била размазана?! Дрън! Дрън! Може доводите на Манолова да са били по-слаби (тя няма достъп до информацията, която има Фандъкова), но пък лъжите на г-жа Кметицата не бяха по-малки. София се била увеличила с 250 хил.!? Може регистрираните с настоящ или постоянен адрес да са повече, но реално живущите, колко са? Ако приемем твърдението, че София е половин България, то живущите вече в чужбина софиянци са над 1,5 милиона. Вижте ЖК Люлин. Опустя. Само пенсионери и цигани. А..да - циганите се увеличиха. Реално!!! Може би за тях говори г-жа Фандъкова?! Тя си ги обича и си ги котка. За тях няма данъци, билети за автобус, нито такси за вода (проверете Филиповци и Факултета и авт. линии 56, 111, 42,1081 83, 82 и тролейбуси 6 и 7). Друга лъжа -мерки за чистотата на София. Дванайсет години ГЕРБ с кметове на София. От 1977 г. живея в Люлин. В началото въздуха беше кристален. Сега всеки ден трябва да бърша прахта в жилището и да мия балкона. Получих алергия към прахоляка. Бил голям града и трудно се поддържал. В Лондон (който е половин България по територия и две Българии по жители) може да ходиш бос по бели чорапи и може да спиш на тротоара!? ЖК Люлин не само, че е мръсен комплекс (чистичко е само около сградата на общината), но комплекса е изоставен, с разбити улици и тротоари, мърляви градинки, жалък транспорт (дилижансите са били по-редовни от тролейбуси 6 и 7).. Стари автобуси и тролейбуси, , които се движат на интервали 20 минути. За старите автобуси оправдавам Кметицата, защото циганите бързо ще съсипят новите и билетите ще станат 2,50 лв. Стари коли изоставени по тротоари и градинки. Коли, паркирали навсякъде. Мръсни улици. Крадци и наркомани...Това сега е Люлин, комплекса, който беше вилна зона на София... . .
91
В кв.Надежда и същата цигания!Човек има чувството,че живее на село,а не в Столицата !
92
За съжаление г-жа Ф. не е забравила провинциалните учителски маниери и поучения. Основните й контра-доводи на всяка критика на М. Манолова са : "ПАК! идвате неподготвена", или "Не знаете как става" и пр.последвани от общи приказки... Уважаема Г-жо Ф. Когато станахте Кмет през 2009 г бяхте ли подготвена? Да не говорим за (слава Богу!) краткото време, когато бяхте и МИНИСТЪР на Образованието и Науката.
93
София се презасели с прости селяндури по комуняшко! Те си донесоха и простотията в големия град и столицата придоби провинциален вид с гъсто заселени селяндури по кваталите! Още си хвърлят боклуците от прозорци и тераси, плюят, храчат и не им пука за другите?! Останаха си диваци, такива са и децата им! Какво искате от ФАНДЪКОВА, ПИШМАН ГРАЖДАНИ ПРОСТИ?! Вие рушите, цапате и обезобразявате красивото, създадено от ФАНДЪКОВА И ГЕРБ!
94
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
95
и на Лая Костинбродскатяа уруспия устата се затварят само със силен шут!
96
Скъпи софиянци, От сърце ви моля,не правете моята грешка и не сменяйте елитен породист кон За оскубана,кюстендилска кокошка! Грешка,която ще ми тежи до края на живота ми и ще ми напомня всеки ден с кресливи си махленски,скандалжийски глас колко съм бил глупав и в какъв сексуален амок съм бил изпаднал да настъпя такава динена кора!! УМОЛЯВАМ ВИ не я настъпвайте и вие!!!
97
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
98
отговор на коментар
костинбродска никога няма да бъде подготвена. Дори и след смърта си
99
Фандъкова отново ще е кмет на София!
100
Няма как да има скандал между войствена посредственост и културна и възпитана жена ! Другари мислете още от сега какви оправдания ще си търсите ! Предлагам ви една -че изборите в София са фалшифицирани хо хо хо бегайте по селата да залъгвате бабетата.
101
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
102
отговор на коментар
Явно сте новоизкласило герберче, израснало под сянката на охранен корумпиран гербер и още толкова тъп. В София по "комуняшко" можеше да се заселиш, само с придобито жителство. Трябваше да си кадърен (учени, артисти, музиканти, писатели...) и/или трудолюбив със занаят (строители, металурзи, техници и др.). Или да се омъжеш/ожениш за софиянец/софиянка. Да...имаше между тях и селяни. Със селски манталитет. Тупаха от балконите и хвърляха боклуци. Но чистеха, садяха цветя и дървета. Откъде мислиш, новопокълнало герберче, че София стана "зелена" столица. Имаше ленински съботници и се извършваше масово залесяване. От живущите. Не от общинарите. Но общините (районни съвети) осъществяваха организацията и раздаваха фиданки. Тогава и кварталните улици се миеха редовно.Масово нахлуване на селяни, и не само, а на всякаква измет, стана, след като отпадна .жителството. Няма нормален софиянец, който да отрече, че ГЕРБ промени изцяло транспортния облик на София. Сивотата в център изчезна. Изградиха се нови комплекси и модерни сгради. Но за сметка на това старите комплекси се превърнаха в гета. Опустяха и все по-малко се срещат млади майки (с изключение на циганите). А за тези процеси не са виновни селяните а мутренско-партийното-роднинско управление на общинарите (и не само в София и не само на ГЕРБ)..
103
Аз и Деса,ще гласуваме за Лая!
104
Нова явно пуска две различни неща:)))едното за мислещите другото за неадекватните.... Добре че са ме преценили като мислещ и за това не съм гледал това що вие ''сте гледали''....Фандъка си беше умрело ''цвете'' дето се чуди как да се надигне, ама как да ибягащ от съшността си на кукла на конци дето упражняваш бая време...
105
Аз червения тъп педерунгел, съм долен лизач на миризливите шунди на Мая общата миризливата Кюстендилска слива и курни крадливата крушарска циганка, която заради приватизацията на импекса като млада игрива седесарка била изяла де що седесарски чеп видяла, а другарката мая е известна в нашите бесепарски среди като мая картечарката и галевица
106
Не знам дали Мая Манолова може да спечели, то би било резил дори да стигне до балотаж, но не искам да коментирам симпатизантите й. Тяхно право си е да си я подкрепят, просто не разбирам какво толкова намират в нея.
107
ДВЕ КОФИ ПРОДЪНЕНИ СТОЯТ НА ПОКАЗ И СТАВАТ ЗА РЕЗИЛ И НА МАХЛЕНСКИТЕ КУЧЕТА.МОЛЯ ВИ СЕ ЯХВАЙТЕ МЕТЛИТЕ И В ТУРКМЕНИСТАН НА ЕКСКУРЗИЯ БИЛЕТИТЕ СА ПОДАРЪК ОТ МАЛАЙЗИЙСКИТЕ АВИОЛИНИИ.ХАХАХААААААА.
108
Чакам голите снимки на М.М. - отдавна се тиражира, че ще ги пуснат преди изборите. ДС няма грешка!
109
Никой не е забравил зулумите на сестра Галева Костинбродска !!! Няма равна на себе си! По делата ги познаваме! Борис ѝ даде най- голямата възможност , като омбудсман да докаже как може да работи за народа , но освен че нагази до колене в проблемите на хората, нищо не докара докрай и остана само празното плещене!
110
Палим, па-палим, Палим, Виждам ва двойно, Па-па-палим, палим па-палим, палим Костинбродската схема, братчед, централно, Криско бийтс, Мая Манолова, бейби Минимум-максимум 10% Виждам я редовно, пукаме се готино Дрехи по земята и в нас е пълна кочина Най ми е удобно дупето ти сочно - Ставам кат животно един път като почна! Карам го айляк и гледам всичко да е точно Мога да я галя по дупара денонощно Пуши от Ямайка, псува ги на майка, Кара най-лъскавата скъпа таратайка. Всяка нощ троши пари и са прай на мозайка, После ми звъни, че съжалява и са вайка. Тялото ѝ мазно пипа си го бавно Хваща ма за джоба, вика: "Нещо ми е жадно" Аз ѝ викам: "Найш кво? Знаеш ли няк'во място, Някъде къде ще правим секс много бясно?" Покажи на тия хора как са мяташ, Как го движиш, как са бараш, колко са раздаваш! Как са мяташ, как го движиш, Как го бараш, колко са раздаваш! Съседите бучат, пенсионерите кълнат А ние сме на път да съборим града София! Съседите бучат, пенсионерите кълнат А ние сме на път да съборим града София!
111
Не знам каа,ма неа така??!!
112
Как да няма косулство фандъкова. Не консул, а посланник в Русия при Путин, там е нейното място. Проблемът е обаче, че Бойко няма да е при нея да я напъства. Жалко. Пропуснах и бях забравил, че Б.Б. влаее само махленски език, та това няма да е в полза на учителката. Известна е обаче неговата фраза "Ако не бях аз никой нямаше да познава Фандъкова". Тя Фандъкова, била независима от Б.Б. Абе Данче, той цял Парламент управлява, та тебе ли няма да управлява.Отива в Народното събрание и Менда Стоянова , без да спазва 24 часов срок свиква комисия. Бай “Тодор не правеше така навремето. Б.Б.макар де е бил негов бодигард, не може да се мери с него. Той флиртуваше и със Запада и с Русия. Бойко има много да се учиш от Бай Тошо.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?