Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЖЕСТОКАТА ИСТИНА! Социолог разби Корнелия Нинова: Стилът й на поведение доведе до отлив на гласовете
ЖЕСТОКАТА ИСТИНА! Социолог разби Корнелия Нинова: Стилът й на поведение доведе до отлив на гласовете
Автор: ПИК
Дата
Дата
92004
Коментари
35
ЖЕСТОКАТА ИСТИНА! Социолог разби Корнелия Нинова: Стилът й на поведение доведе до отлив на гласовете

Ако погледнем как се развиха кампаниите, загубата на БСП не е особено изненадваща предвид позицията на г-жа Нинова по редица важни въпроси

Стилът й на поведение доведе до отлив на гласовете. Това коментира пред Би Ти Ви социологът Добромир Живков.

Подкрепата за ГЕРБ расте още, така че тепърва ще видим колко депутатски места ще спечели. Ясно е, че снощи имаше изненади, доста партии се движеха около бариерата от 4%, допълни социологът.

Тези големи електорални размествания след президентските избори бяха провокирани от самите партии. На изборите вчера хората гласуваха откровено за идеологии, за партии, които дори не бяха сигурни, че ще влязат в парламента, коментира Живков.

Чакаме гласовете от чужбина, за да видим какво ще се случи при ДОСТ, която определено откъсна от електората на ДПС, допълни социологът.

Напиши коментар »
(35)
1
Лошо Тикваров, Лошо. Сдаде властта да се отървеш от едни боклуци, мислейки, че ще се окопаеш след изборите с Власт, а попадна на по-крехка и невъзможна коалиция със същите боклуци, които сега ще ти разкажат играта от изнудване. Халал да са ти Мутро!
2
ТИКВАТА - ЛИКВИДАТОРА на България си КУПИ отново МАНГАЛИТЕ. Те му СПЕЧЕЛИХА изборите. МАНГАЛИТЕ са минимум 1 млн. в България
3
Райчев що ма излъгахте с червен Колю, че сам принцесаааааааа, а аз съм била една червена свеняяяяяяяя!
4
НИНОВА, КОРНЕЛИЯ, НЕЩАТА НЕ СТАВАТ САМО С ИЗКУСТВЕНА УСМИВЧИЦА, ЕХИДНА ИЛИ ПО-СКОРО НАДМЕННА ДАЖЕ, И ТИКОВО ПОТРЪСКВАНЕ НА БРЕТОНЧЕТО!!! ВЪТРЕШНА, ВАША СИ РАБОТА Е ДА ПРАВИТЕ АНАЛИЗИ И СЪОТВЕТНИТЕ ИЗВОДИ!!! СЪС СИГУРНОСТ МОГАТ ДА СЕ ПОСОЧАТ ПОНЕ 4-5 ПРИЧИНИ, КОИТО "СПОМОГНАХА" ЗА РЕЗУЛТАТА ОТ ИЗБОРИ 2017 г. ......ПЪРВО.........ШИКАЛКАВЕНЕТО ТИ С НЕДАВАНЕТО НА ЯСЕН ОТГОВОР НА ВЪПРОСА ИМАЛО ЛИ Е СРЕЩА С РЕШЕТНИКОВ ИЛИ НЕ !!! ................ВТОРО..............ТОТАЛНОТО МЪЛЧАНИЕ ЗА ПРЕБИВАВАНЕТО ТИ ОКОЛО СДС, ОГЛАВЯВАНЕТО НА "ТЕХНОИМПЕКС" И НЕГОВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ !!! .......ТРЕТО ........... СКАНДАЛЪТ ЗАФОРМЕН ОТ ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА И ПОДКРЕПАТА, КОЯТО ТИ НЕЕДНОКРАТНО ОБЯВИ!!! НЕИЗКАЗАНАТА ПРИЧИНА ПОРАДИ КОЯТО ТЯ БЕ ИЗГОНЕНА ИЛИ НАПУСНАЛА ПРЕЗИДЕНТСТВОТО!!! .........ЧЕТВЪРТО.........НЕПРЕМЕРЕНОТО ТИ ИЗКАЗВАНЕ ЧЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА НИ ОТНЕ......"!!! САМО ПО СЕБЕ СИ ПОДОБНО ИЗКАЗВАНЕ НАМЕКВА ЗА НЕЩО ДРУГО, РАЗЛИЧНО ОТ ДЕМОКРАЦИЯТА!!! КАКВО МОЖЕ ДА Е ТО, ОСВЕН ВРЪЩАНЕ НА ЧЛЕН 1 В КОНСТИТУЦИЯТА!!! ......ПЕТО...........НАЙ-ГРОЗНОТО НЕЩО, КОЕТО МОЖА ДА СЪТВОРИШ, ПО ВРЕМЕ НА КАМПАНИЯТА БЕ ПОЯВЯВАНЕТО ТИ С ТОВА ПЪПЧИВО НЕДОРАЗУМЕНИЕ ЗАРКОВ!!! КАКВА НАГЛОСТ Е ТОВА, В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР, ДА СЕ ПОДИГРАВАШ СЪС СЪСИПАНИ СЪДБИ НА ХИЛЯДИ СЕМЕЙСТВА!!! А ТВОЕТО ПОДХИЛКВАНЕ В ТОЗИ МОМЕНТ, ПРОСТО НЯМА С КАКВО ДА СЕ СРАВНИ, НА КАКВО ДА СЕ ОПРИЛИЧИ!!! НОРМАЛНАТА И ПРАВИЛНАТА РЕАКЦИЯ БИ БИЛА ПРОСТО ДА ГО ИЗГОНИШ НЕЗАБАВНО НА МОМЕНТА ОТ СТУДИОТО!!! И ТЪЙ КАТО ТОВА НЕ ГО НАПРАВИ В ОНЗИ МОМЕНТ, ТО БИ ТРЯБВАЛО ТОВА ДА НАПРАВИШ СЕГА!!! ОЩЕ ДНЕС!!!
5
Е, какво може да се очаква от една СЕЛСКА ПРЪЧКА?
6
Суксиолок (мъщка суксиолощка) не мое да разбие нищо, най ного да строщи некоя патка с оста.. ..
7
Гледайте си светлото герберско бъдеще.
8
Гледайте си светлото герберско бъдеще.
9
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
10
Като гледам %-те на гласуващите с основно образование повечето са гласували за БСП. Колкото до мангалите - масово гласуват за ДОСТ, а тези в Сливен, които хич не са малко гласуват за БСП срещу заплащане.
11
Истината докато циганите турците и малоумните Българи гласуват за българоубийците от гроб опс герб нашата родина България никога няма да се оправи.
12
ЧЕСТИТО българи, Генерала ни пак изрина червено-турския башибозук за 11 път! Днес е един хубав и слънчев ден на демокрацията, която взе на комунетата и на СлаНинова кражбата и ЛЪЖАТА. Врабчето Радев има 24 часа, да изрине всичките комунета на СлаНинова, която назначи през последните дни, иначе и той ще хвръкне като нея...
13
СЕГА КАКВО ПАЗАРЕНЕ ЩЕ ПАДНЕ - Б.Б. ЩЕ СЕ ИЗПРИЩИ! ТИЯ ДА СИ ГИ НОСИ НА РАМО - ТО НЕ Е ДС, ТО НЕ Е АПТЕКАРИ И ПОДСЪДИМИ И В МОМЕНТА.....НАПРАВО ДА ПОВРЪЩАШ ......ДЪЛГО!
14
Тази дама си изпълни задачата-БСП,да загуби за пореден път!
15
НАЙ МНОГО ГЛАСОВЕ БСП Е ПОЛУЧИЛА В БУРГАСКИЯ ЗАТВОР? А СТИЛА НА НИНОВА БЕШЕ ДА ВИКА "ХОП" ПРЕДИ ДА СКОЧИ! РЕШИ ЧЕ Е СПЕЧЕЛИЛА ВЕЧЕ УПРАВЛЕНИЕТО И С НАЗНАЧЕНИЯ НА СЛУЖЕБНОТО И УВОЛНЕНИЯ НА ГЕРБЕРИ ЗАПОЧВА НОВОТО ЛЕТОБРОЕНЕ НА БСП НА ВЛАСТ! АМА ДРУГ ПЪТ.
16
Рубин си го каза защо е дошъл и изпълни обещанието.Едно посолство нареди,а една цик изпълни.Без изчистване на списъците от мъртви души а на цик-от поъчкови цикаджии,няма оправия.
17
А сега по същевстфо. Суксиолощката смята, че да не раздадещ на смуглото нъселение по 40 лв. след шест часа е стил на поведение, скрънзавост един вид? Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!
18
Да гласуваш за ГЕРБ за да накажеш БСП е същото като вместо да се гръмнеш да се обесиш
19
НЕ СЪМ ОЧАКВАЛ , ЧЕ ИМА ТАКЪВ ГОЛЯМ ПРОЦЕНТ ЗАБЛУДЕНИ БЪЛГАРИ ДА ГЛАСУВАТ ЗА БКП-БСП. ТОВА Е ОТЧАЙВАЩО ЗА БЪЛГАРИЯ. НИМА ИМА ОЩЕ БЪЛГАРИ , КОЙТО ИСКАТ ДА ЖИВЕЯТ ПО РУСКИ ОБРАЗЕЦ В МИЗЕРИЯ И БЕДНОСТ, КАКВАТО Е ПРИ РУСИЯ , ВЪПРЕКИ БОГАТСТВАТА , КОЯТО ИМА ТАЗИ СТРАНА.
20
Честно казано на мен поведението на СЛАнинова ми харесва.С глупостите които върши е на път да доразсипе булшевишката седянка!Браво другарко,води си партията в същия дух и те така до пълното и унищожение.Дай Боже да е час по скоро!!!!!!j
21
има чест Корнелия не забавно трябва да подаде оставка. Тя допринесе БСП да бъде смазана на тези избори . Държанието и бе като на партизанка в гората.
22
Зетя на Дилян Добрев от ГЕРБ ОТК.РАДНА от НАС 100 милиона
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
НИНОВА СИ ИЗИГРА КАРТИТЕ ПО БРИЛЯНТЕН НАЧИН И ЗАТОВА БСП ПОЛУЧИ ДВОЙНО ПОВЕЧЕ ГЛАСОВЕ НАЛИ ЗНАЕШ,ЧЕ ПЕЧЕЛИ ТОЗИ,КОЙТО СЕ СМЕЕ ПОСЛЕДЕН ДА ПОЧАКАМЕ И ДА ГЛЕДАМЕ ТИ СИГУРЕН ЛИ СИ,ЧЕ ГЕРБ ЩЕ ИЗКАРА МАНДАТА ДОКРАЙ ТОВА ,ЧЕ КУПИХА ПАК ЦИГАНИТЕ НИЩО НЕ ГОВОРИ ГЕРБ ЗАГУБИХА ТОЛКОВА ГЛАСОВЕ И ГОЛЯМ ПЛЮС ЗА ТЯХ БЕШЕ,ЧЕ КМЕТОВЕТЕ В ОБЛАСТНИТЕ ГРАДОВЕ СА ОТ ГЕРБ ТОВА ГОВОРИ МНОГО ЗНАЕШ ЛИ ГОСПОДИНЧО КАКВИ ЯКИ ШАМАРИ ЩЕ ПОЛУЧАВА БОРИСОВ В ПАРЛАМЕНТА ТОЙ ГО ЗНАЕ МНОГО ДОБРЕ ТАКА ,ЧЕ ПОБЕДАТА Е ЗА БСП НИЩО,ЧЕ НЕ СА 1 ПОЛИТИЧЕСКА СИЛА,
25
Госпожата да вземе една тояга и да ви изгони!
26
Горките комуняги.Нека не забравяме,че те са се специализирали във взривяването на църкви,обирането на мандри,убиването в лагери,гъзоблизтвото на кремъл и предателството на националните интереси.Помним какво беше при всяко едно от техните управления-УЖАС!!!Кака куриЛЕНКА да яхва коня и да отива на майната си!
27
Жалко но Нинова не притежава НОВА,Дарик или бТВ и още наколко от Пеевсите медии...иначе репликата за "демокрацията ни отне" най-много да бяхме я чули веднъж-дваж, точно като репликите на Вожда за "лошия материал",инженерстването и пасането на овце",и "отглеждането на картофи".
28
И не само в областните , ами в малките -Луковит, Угърчин,Тетевен -говорим за Ловешка ,в Луковитско се търгуваше яко ,Грънчаров е обигран играч,плащаше ,питайте мангалите,те ще Ви кажат, ако смеят разбира се.В Угърчин е същото
29
курцелия да вика ленин за помощ за другите избори-бит и .....насищане нямат!поговорка
30
Не е задължително да си политолг,социолог или какъв да е идиотолог за да разбереш,че Корнелия е "простакеса"
31
Когато говорите за победата на Герб не забравяйте, че е извоювана с платен вот.. В град Плевен не е тайна как Герб спечели 1000 гласа в с. Буковлък.
32
Абсолютно точен е този социолог - непремереното нагло поведение на корнелията я изигра, провал...............................
33
За какъв стил говорите, от къде у Корнелия стил, тя е едно недоразумение, което ще ликвидира столетницата. Само не е ясно, по чия диктовка.
34
Тя направи за БСП това,което Цецка направи на президентските избори за ГЕРБ
35
Корнелия успя да възстанови БСП след разгрома 2014. Е, не и стигнаха силите за победа, но пък мутрата ББ беше впрегнал цялата администрация по места. Няма лесно отърване от герберската мафия, удобен за кукловодите от чуждите посолства, включително турското, щото ги слушка. А сега и чалгаджията глупак Слави Трифонов му уреди мажоритарен вот.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?