Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Жената на Бареков внася жалба срещу психиатрична клиника
Жената на Бареков внася жалба срещу психиатрична клиника
Автор: ПИК
Дата
Дата
20884
Коментари
39
Жената на Бареков внася жалба срещу психиатрична клиника

На 15 септември в 10:00 часа кандидатите за народни представители Светлин Танчев и Мария Календерска ще внесат в Министерство на здравеопазването петиция против „Държавна психиатрична болница за лечение на наркомании и алкохолизъм", която се помещава в близост до детски градини и училища. Това съобщиха от пресцентъра на „България без цензура”.

Припомняме, че Календерска е кандидат за депутат и е интимен партньор на лидера на партията Николай Бареков.

Напиши коментар »
(39)
1
Ето това е мислене за хората! Дано успеете! Браво!
2
Прави са да искат закриване.
3
Ми тя е в центъра на София!
4
Аз харесвам Мария Календерска!
5
Наркоманите да ги пратят на Белия генерал - той ги съсипа, той да ги лекува.
6
Това, че е интимна партньорка на Бареков не е толкова важно. Важното е, че каузите по които работи си заслужават. Евала на хората от ББЦ!
7
мАрия Календерска е страшна мацка. Ще гласувам за нея.
8
Кой въобще е допуснал такъв проект? Това е неморално!
9
Така е - тая болница не и е мястото там!
10
Това не е проблем от вчера! Питам се, къде бяха управляващите и кой допусна тази клиника да е там?
11
"Интимен партньор" звучи много тъпо, що за простотия. Жената внася адекватно предложение.
12
Като се заговори за психиатрия - как си представяте Борисов да беше наредил интимната си приятелка Бориславова в листите на ГЕРБ,Миков да беше наредил жена си да води листа.Вижте кои лидери са сторили това - трябва ли ви жокер???
13
Ами не е много редно да е там психиятричната клиника.
14
Момичето си знае защо го прави- не можем да я съдим и тя е майка, и тя има дете. Освен това тази подписка се събира от доста отдавна.
15
ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА!
16
Радка Пиратка 2 се е притеснила за психичното здраве. сигурно искат да си го прибЕрат барека.
17
Прави са! Не би трябвало психиатричната клиника да е в съседство с детски заведения.
18
8 бавноразвиващи се за 3 минути! Календерска да не бърза да иска закриването на клиниката, защото ще й бъде много по-близо да посещава любимия си. Центъра на София си е център на София, ако преместят клиниката някъде между Люлин и Волуяк, дали би намерила време да ходи да го вижда. Сутринта при Кулезич Ангел Славчев каза, че тая благоевградска мърла държала парите на партията. Ако е така, дните на Бареков като политик са преброени, а и едва ли ще му даде пари да се разведе със законната си съпруга. Менгемето, в което е попаднал Бареков, е убийствено, но и заслужено, ако сме справедливи!
19
Колко трябва да си прост да напишеш такъв коментар. Ей такива сте платените, не коментирате проблемът, а това е сериозен проблем, а плюете хората, които търсят разрешаване!
20
Хубаво, ще внася жалба, ама да вземе, политика с себе си, да го прегледат там. Може да бъде известно време на лечение, според мене няма да има полза, но от опит глава не боли. И себе си да прегледа, че се занимава с такъв човек като Бареков, но всеки си избира. Но единия е прав, дето е писал по нагоре, само Бареков, и волен си слагат жените до тях, в листите, никои друг не си позволява подобна лицемерие и наглост.
21
ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!! ББЦ МИСЛИ ЗА ХОРАТА! ЕТО ГИ И ХОРАТА - БАРЕКОВ , ЛЮБОВНИЦАТА МУ, АЛЧНИЯ СВЕТЛИН И БУРГАСКАТА ГАДИНА КАЛИНА!!
22
бареков колко жени има вече , да го е ба
23
...............Ей такива сте платените, не коментирате проблемът..............Предполагам, че тази дама има отношение към наркотиците, а мрази наркоманите. Това се вижда и с просто око!!!
24
Мария Календерска е тъпа К.УР.В.А И П.Р.О.С.Т.И.Т.УТ.К.А ако влезе в парламента депутатите ще си отебът Всеки ден поне 10 депутата ще я Е.Б.Ъ.Т
25
Да не вземат да я запалят, че ще им изгорят епикризите на Светлин Танчев, Мария Календерска и Бареков, както стана с кредитните им досиета в КТБ?
26
Любовницата на Бареков Мария Календерска освен че е невротизирана алкохоличка и наркоманка е и п.роститутка.Много пъти е била засичана на околовръстното на София.
27
Горкото момиче. Това да се опитат да те изнасилят е ужасно нещо.
28
И друго да попитам българския народ: КАКВИ КАЧЕСТВА ИМА БАРЕКОВ, за да ни представлява в ЕП? Какви са моралните му качества, има ли организаторски качества, има ли знания и опит в парламентаризма, знае ли нещо за европарламента и за своята работа там? Знае ли Бареков КАКВО ДРУГО ТРЯБВА ДА ПРАВИ В ЕП освен да иска обяснение от председателите на комисии? Някой очаква ли Бареков да направи нещо друго в европарламента ОСВЕН ДА ПЛЮЕ ПО БОРИСОВ от по-високо място? И това за нормално ли се приема от българския народ? Някой знае ли изобщо нещо за Бареков преди да е гласувал или се е подвел по скъпо платената му реклама? Да стане Алеко че да види как неговият Ганьо вършее из Европа. Да стане и Паисийй да ме пита ПОРАДИ ЧТО СЕ СРАМЯ ДА СЕ НАРЕКА БУЛГАРИН, че да му ги покажа Станишев, Кутев, Манолова, Сидеров, Бареков, Христо Бисеров, да му покажа каква съдебна власт имаме, че и той да се засрами, че е булгарин.
29
Браво за жената, истинска българска патриотка!
30
Не разбирам ЗАЩО НИТО ЕДИН ЖУРНАЛИСТ НЕ УПОТРЕБИ ТОЧНИТЕ ДУМИ ЗА ТОЗИ СЛУЧАЙ, а именно че Бареков има незаконен син. Защо умишлено се избягват ТОЧНИТЕ ДУМИ, а ни баламосват с глупости от биографията на любовницата му?
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Защото не искат да и разкрият тъмното и минало.Била е п.роститутка в един спа-център.След това когато е участвала в сървайвъра почти всички мъже са я е.бали А и не се знае дали детето което дудука се пъчи че е от него дали е от него.Говори се че е от друг тъпкач.
33
Плюенето по Мария и обидите, които сипете върху нея показват само, че сте едни платени злобари!
34
Много се дразня, когато чуя или прочета ПРИЯТЕЛ/КАТА , а не ЛЮБОВНИКА/ЦАТА на тоя или оня.. Какви приятели та те си правят Любов и за това са си любовници. Колкото до тая кака ми е ясна защо е с дудука, като Моника със Сер-гей.
35
Може ли такива глупости да пишете за момичето, бе тролища миризливи? Личи си, че сте платени и то от злобарите от ГЕРБ и ДПС!
36
Тая много грозна бре! Бахти и мастията, няма такъв травестит, като тая пачавра. Ще я взема вкъщи само да ми прекопа градината
37
Само такава грозна и изтрещяла кукумявка като тази на снимката може да се върже с такъв психопат като Дудуков! Да внесат жалба и срещу лудницата, задето не ги е прибрала с тъпкача ѝ!
38
САМО ББЦ!
39
Другарю Бареков добре ли ти плащат американците за да работиш против народа си???
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?