Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ето къде няма да има вода днес
Ето къде няма да има вода днес
Автор: ПИК
Дата
Дата
3775
Коментари
0
Ето къде няма да има вода днес

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение и пожарен хидрант на бул. „Президент Линкълн“ в жк. „Овча купел“ 1, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: бул. „Президент Линкълн“ от ул. „Промишлена“ до бул.“Монтевидео“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: бул. „Президент Линкълн“ ъгъла с ул. „Петя Дубарова“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Самоков“ в жк. „Изток“, се налага спиране на водоподаването от 09.30 до 20.30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Д-р Стамен Григоров“, по ул. „Тарас Шевченко“ от ул. “Самоков“ до ул.“Антон П. Чехов“; ул. „Чарлз Дарвин“ №13, №15, №17. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Тарас Шевченко“ ъгъла с ул. „Д-р Стамен Григоров“.

Във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Хан Аспарух“ в центъра, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Хан Аспарух“ от ул. „Ангел Кънчев“ до ул.“Георги С. Раковски“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Ангел Кънчев“ ъгъла с ул. „Хан Аспарух“.

Във връзка с изграждане на сградно водопроводно отклонение на ул. „Отец Генадий“ в кв. „Драгалевци“, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 18.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Наум“, ул. „Свети Горазд“, ул. „Ябълкова градина“, ул. „Отец Генадий“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Отец Генадий“ ъгъла с ул. „Наум“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Летоструй“ в местност „Бели брег“ гр. Банкя, се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 17.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Летоструй“ от ул. „Бели брег“ до края на улицата, ул. „Елин Пелин“, ул. „Сердика“, ул. „Кипарис“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа

„Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Летоструй“ ъгъла с ул. „Баба Тонка“.

Във връзка с монтаж на пожарен хидрант на ул. „Георги Бенковски“ в с. Лозен, се налага спиране на водоподаването от 13:00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на: ул. „Георги Бенковски “, ул. „Масларица“, ул. „Св. Спас“, ул. „Могила“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Георги Бенковски“ ъгъла с ул. „Рашовец“.

Във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Пролет“ в кв. „Бояна“, се налага спиране на водоподаването от 09.00 до 21.00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на ул. „Пролет“. При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Подграмада“ ъгъла с ул. „Пролет“. 

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Напиши коментар »
(0)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?