Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Емил Радев присъства на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ-Силистра
Емил Радев присъства на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ-Силистра
Автор: ПИК
Дата
Дата
3457
Коментари
3
Емил Радев присъства на откриването на предизборната кампания на ГЕРБ-Силистра

С водосвет за здравето на жителите на силистренска област и благополучието на страната и региона, днес ГЕРБ-Силистра постави символичен старт на кампанията си за европейските избори на 26 май.

Той бе отслужен в православния храм "Св.Св. първоапостоли Петър и Павел" в Силистра от отец Добри Чаков.

В храма присъстваха кандидататът за евродепутат от ГЕРБ Емил Радев, областният координатор на ГЕРБ-Силистра Тодор Тодоров, ръководителите на общински партийни структури, членове на областния предизборен щаб, кметове, членове и симпатизанти на ГЕРБ.

Напиши коментар »
(3)
1
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена, задомиха се в Брюксел и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, която трябва да бъде устроена на добре платена служба. Всички магистрали, построени от г-жа Лиляна Павлова, придобиха вълнообразна форма, станаха на коловози, напукаха се, взеха да зейват дупки по тях и да друсат като празен трамвай за депо. Ама май и за нея важи фразата на Цветанов: „няма кой да ме накаже“, защото хем е от висшата номенклатура на ГЕРБ, хем е от стар партизански комунистически род. И вместо да отиде, където й е мястото, сега ще я пращаме по Европата и там да им оправя работите ... А г-н Цветан Цветанов (милиционер-физкултурник), г-жа Цецка Цачева (член на БКП от 1978 г.), г-н Борислав Сарафов (участник в „прожекцията" за журналисти на тефтерчето на Филип Златанов, където буквите Д.П. бяха преправени от прокуратурата на „10", но от това нищо не последва), г-н Пламен Георгиев (с милиционерско училище от Симеоново) и някои други отговорни другарки, другари и милиционери пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти на престижни места в София. А на тези, които им гласуват и за тях има по нещо - да се радват от старите си панелки на видимите финансови и апартаментни успехи на висшето партийно и държавно ръководство.
2
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
3
Алтито и Стамата кадруват като слагат в държавните структури на Силистренска област : Депесар-Приватизатор-Депесар човек на Гюнай Сефер- Приватизатор -Депесар-Приватизатор,,,така че ида палите свещи вече сте бита карта ,,едвам на снимката сте събрали двайсетина човека на хранилката ви !
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?