Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Екшън в ефир! Социолози се изпокараха заради президентските избори
Екшън в ефир! Социолози се изпокараха заради президентските избори

Георги Харизанов и Татяна Буруджиева изненадаха с разгорещен спор за кампанията на кандидатите

Автор: ПИК
Дата
Дата
19057
Коментари
7
Екшън в ефир! Социолози се изпокараха заради президентските избори

В словесен екшън се превърна гостуването на социолозите Татяна Буруджиева и Георги Харизанов по Нова телевизия. Двамата бяха поканени, за да коментират предстоящите президентски избори и липсата на кандидати към този момент. И докато според Татяна Буруджиева кандидатите вече трябва да са ясни, за да може да има политически дебати, Георги Харизанов беше на мнение, че два месеца са напълно достатъчни за президентската кампания.

"Две ще са основните фигури, които ще спорят на президентските избори. Може би ще има около 10-ина кандидати. Всяка партия по един или друг начин вече прави кампания, въпреки че няма кандидати", заяви Буруджиева във връзка с интригите за президентската битка.

"В момента нямаме кандидати, защото самите партии още нямат такива", категорична е тя.

"Когато изваждаш кандидатите си от по-рано, тогава дебатите ще трябва да бъдат политически. В сегашния случай обаче кампанията ще се превърне в един спринт и хората няма да има възможност да се запознаят с политиките на кандидатите", категорична е Татяна Буруджиева.

В предаването взе участие и Георги Харизанов от Института за дясна политика. "Ако предположим, че ГЕРБ вече има кандидат, ако го обяви, той срещу кой ще излезе в предизборната кампания. Кой друг е обявил своя кандидат", попита той.

"Мисля, че два месеца са достатъчно и кампанията ще бъде много наситена. Личността ще е от изключително значение. За съжаление сме ставали свидетели на случаи, в които кандидатите се оповестяват по-рано и те са атакувани с всевъзможни политически компромати", заключи Георги Харизанов.

Още по темата
Стартира вътрешнопартийно допитване в БСП - с кого на президентските избори
Часовник
20:00
Днес започна вътрешнопартийното допитване до членовете на БСП в цялата страна. В него право да упражнят своя вот имат над 100 000 социалисти. Допитването ще продължи до 3 юли включително, като...
Напиши коментар »
(7)
1
ПОРЕДНАТА ДЪЩЕРЯ НА ЧЕРВЕНИ УБИЙЦИ И ТЕРОРИСТИ, ОТ КРАВЕФЕРМАТА.
2
Аз съм социалистка от София. Предлагам някой от моите заможни другари милионери Гергов, Добрев, Стойнев да се кандидатират за президент. Те има финанси и могат да спечелят изборите. Знаем, че избори се печелят с пари. Хайде другари, извадете по някой милион ,та най-сетне моята обичана партия БСП да спечели едни избори.
3
А бе, този ,дето затри напояването в България, беше подсъдим, пребиха го и т.н., откога е социолог, че и водещ в една телевизия? НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА!!!!!!!!!!!!!!!!!
4
ОТ КОГА КАЛИНКАТА НА герб Георги ХАРИЗАНОВ ВЗЕ ДИПЛОМА ЗА ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ И ТО ЗА социолог? След като ликвидира напоителните системи на България щяха да го съдят, а то какво става. Стана социолог в институт за дясна политика, издържан от чичко Сорос.
5
ХАРИЗАНОВ Е АЙДУК А БУРУДЖИЕВА Е ПОТОМЪК НА НАЙ РЕТРОГРАДНИ КОМУНЯГИ...Е ТИЯ ЛИ ЩЕ НИ ПОУЧАВАТ???? Това е идиотска работа!!!
6
Колкото по-късно ГЕРБ обявят своя кандидат ,толкова е по голяма вероятността той да се казва Бойко Борисов /щото на него кампания не му требе/.
7
ХАРИЗАНОВ с фалшивата диплома Нали го съдиха Този глупак с далаверите е за затвора Кой го глави за социолог СРАМ СРАМ ГЕРБЕРУХИ
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?