Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКШЪН В БСП: Кирил Добрев иска главата на Нинова на поднос! Червените в шок от прогнозата на Асланов за тежка загуба
ЕКШЪН В БСП: Кирил Добрев иска главата на Нинова на поднос! Червените в шок от прогнозата на Асланов за тежка загуба
Автор: ПИК
Дата
Дата
100690
Коментари
31
ЕКШЪН В БСП: Кирил Добрев иска главата на Нинова на поднос! Червените в шок от прогнозата на Асланов за тежка загуба

Прогнозата за тежка загуба на евроизборите на червения шаман Юрий Асланов е взривила БСП и е довела до фатален разрив отношенията между лидерката Корнелия Нинова и дясната й ръка Кирил Добрев. Поврътливият зам.-шеф на столетницата, който успява често в годините да сменя посоката и да влезе под кожата на всеки нов председател, веднага е разлюбил бившата костовистка щом лъснала истината, че ще погребе тотално партията .

"Главата на Корнелия Нинова я искам да поднос, ако това се случи и загубим изборите!" Това заявил на всеослушание след инфарктната среща на изпълнителното бюро на БСП Кирил Добрев, щом чул Юрий Асланов да вещае тежък провал на червените на вота в неделя. Както ПИК съобщи преди ден, социологът е шокирал неприятно Нинова в понеделник и я е потопил в бяс.

Това е причината изследването му да не бъде публикувано на следващия ден. Лошата новина осуетила и пътуването на лидерката до Бургас, където трябвало да държи реч на подготвяния уж за голям митинг на БСП. Нинова била толкова шокирана, че отказала да отиде и така не видяла жалката истина, която медията ни по-късно показа - на площада се събраха обидно малко симпатизанти на социалистите, въпреки напъните да бъдат докарани такива с автобуси чак от Ямбол и Сливен. 

"Киро вече изобщо не крие пълната си неприязън към нея. Беше й верен и лоялен, докато имаше някакви шансове, но вече вижда, че тя води партията към дъното и няма да я остави да я съсипе съвсем", обясняват социалисти, присъствали на сбирката пред ПИК. По думите им Асланов е попарил Корнелия Нинова не просто с процентите, с които ГЕРБ водят пред БСП, но и с разкритието, че управляващата партия има повече от 100 000 гласа спрямо столетницата - разлика, която социалистите няма как да стопи дори с лъжи и манипулации.

Напиши коментар »
(31)
1
Аз съм извъртена и пиша чиста проба фантасмагорий всички факти тука са измислени от извъртения ми мозък, а вие ако сте улави недейте ходи да гласувате..
2
След като Курнито не можа да отреже главата на Станишко,то това свърши доведения брат на Сергей Юри Асланов със агенцията си "АФИС" и хоп...резна зелката на Курнито.Абе другарски и приятелски огън,по комунистически от време оно.
3
ГЕРБЕРАСТИ,НА 26 ЩЕ ВИ ШИБАМ ПРЕЗ НАСРАНИТЕ ГАЩИИ!
4
"Към 17 май, когато завърши последното проучване на „Галъп интернешънъл“, двете основни формации оспорват първото място, респективно БСП с потенциален вот между 28 и 32%, и ГЕРБ с потенциален вот между 27 и 31% от действителните гласове, подадени за партии и кандидати. Текущата последна седмица ще реши всичко и ще покаже дали и доколко ГЕРБ мобилизира периферията си. ДПС има очакван вот около и над 15-16% от действителните гласове, подадени за партии и кандидати. До около 6% към 17 май вече достига ВМРО, което означава, че преминава бариерата от 5.88% и дали и с колко ще влязат в ЕП зависи от мобилизацията на електората. „Воля“ може да финишира на нива между 5 и 6%, а ДБ – между 4 и 5%.
5
на БСП 27,4% а на Герб 26,1% Къде я видяхте победата на Герб бе? Пише го в Епицентър. Че даже фантазирате и за някакви глави...
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
В тези часове върви масивна социологическа атака в полза на властта, целяща да убеди избирателите, че ГЕРБ не само печели изборите и изпреварва на финала „БСП за България“, но и го прави с убедителна преднина от 4-5 процента. Почти всички социологически агенции вече излязоха с прогнозни резултати за евровота на 26 май, като че ли написани на индиго. И всичките ни убеждават, че ГЕРБ е победителят понеже това показвали социологическите сондажи… След като в последните три седмици обиколих почти цялата страна и проведох десетки срещи с избиратели, ще изнеса личните си впечатления: В страната цари масов страх от ГЕРБ и дълбоко стаен гняв от безсилието на гражданите пред феодалния модел на управление на общините. На почти всичките ми срещи хората споделяха, че страхът постепенно отстъпва пред гнева и на 26 май този гняв ще се излее в масов протестен вот. Вот, който малцина смеят да декларират открито и пред социолозите, страхувайки се от полицейщината и репресиите на властта. Затова се питам: Защо социолозите в един и същи ден обявиха резултатите от новите си проучвания, които поразително си приличат и в същото време са коренно различни от сондажните данни отпреди само седмица? Всъщност какво се промени за една седмица в обществените нагласи? Скандалите около ГЕРБ ли намаляха? Имотните афери ли се забравиха? Източените евромилиони от къщите за гости ли се върнаха в бюджета? Барцелонската вила ли се оказа собственост на опозицията? Апартаментът на Каракачанов ли се оказа изряден и купен на пазарна цена? Европейската сметна палата ли ревизира решението си да проверява присвоените европари от магистралите на Борисов? Това са логични въпроси, пораждащи тревожни отговори. И един от тях звучи така: В ход е социологически Костинброд, който трябва да донесе служебна победа на ГЕРБ и ВМРО!
8
Ами допреди час "АФИС" даваше други прогнози.Ами...някои другари са посъветвали другаря Юри Асланов да обърне палачинката немедлено.Абе тези от "АФИС" на всеки час ли правят социологически проучвания.
9
Не е препоръчително да се влиза в сайта ПИК поради хигиенни съображения. Цял ден се проявиха, като клоаката дори на Факултето. Развоняха се! И това били жулналисти, "интелектулаци", деца на номенклатурчици преди Прехода, целували задните части на Живков, сега се прехвърлиха на охранителя му мутра.
10
Андрей Райчев още се надява, че Румен Пъпката ще спаси тотялния банкрут на Импексовата БСПдирастия на 26ти! ........................................................................................................................................... И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
11
БСП може да победи само в определени соц. прогнози но не и на избори!
12
БСП УМРЯ УРА.ЧЕРВЕНАТА ЧУМА СВЪРШИ. ЩЕ СЕ ДИША ПО ЛЕКО.
13
Аман от простаци - автори на този сайт
14
Червените крадли с банкови афери и агентите не трябва да побеждават,това гротеска!Това е под достойнството на българите да изпращат некачествени хора които ще работят за чужди интереси в ЕП,където има още 27 държави и различни лобита ,а за това са нужни стойностни и компетентни хора!Не се излагайте ,не е само до победа на партия,а за имиджа на БГ.Червените стигнаха дъното от напъни! Някакъв трол номер 7 тиражира простотии,пак за тераси и гейтове,а на Курна апартамента от 120 кв.м плюс гараж за 21 000 лв. от 2004г. когато е била директор на Техноимпекс и прочие да не се брои,нито на Йончева семейните 3 къщи за гости.Пускат се димки,за страх,е какъв страх,нали се вижда листата и поведението на червените бандити.
15
Победа, каква победа не мишоци от ПишоАк? И да имат един представител повече от ГЕП, кого побеждават? Техните представители и всички останали са безгласни букви. Я ми кажете, като били повече от партията на Мутрагеньо, какво направиха за България? Едно голямо и тлъсто нищо. Както и останалите, трупаха тлъсти пачки и това е. Какви победи и какви загуби?? Това не са местни избори, които са важни, там е грабежа. Изпъ@рдялко да си завре в дебелия дуп една свирка и свирне!
17
Ха, ха, ха, пак "отлично информираните"атенти от Позитано са пробили ушенце на сайбийчето на сайтчето-кенефче ПИК и то толкова се е "впечатлило"от фъшнята, че даже забрани да се публикуват данните на "Галъп",а само поръчковите измислици на захранваните със суджук янлъшагенцийки! Правилно!
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
"В ХОД Е СОЦИОЛОГИЧЕСКИ КОСТИНБРОД, ЦЕЛЯЩ ДА ОСИГУРИ СЛУЖЕБНА ПОБЕДА НА ГЕРБ И ВМРО НА ЕВРОВОТА" ГЕРБ съвсем са развързали кесията...
20
Логично е да имат под 20%.
21
Az sam taksimetrov shofior,mnogo riadko niakoi ot [patnicite mi kazva,che podkrepia Mutrata Borisov i sie,a kakvo se poluchava nakraia - GERB pecheli makar i s pechalen 1 procent. I kakav e izvodat - falshifikacii,falshifikacii i pak falshifikacii i nai-veche strah u horata!!!EEEE kade go ima tova po sveta ia kajete !?!
22
ПИК останахте без език от лизане игърлото ви пресъхна от лъжи.
23
ПИК останахте без език от лизане игърлото ви пресъхна от лъжи.
24
Попитайте този измекяр защо не публикува резултатите на "Афис" а прави коментар по своему върху тях ? Вие, които му вярвате можете да прочетете нашите резултати в множество сайтове и медии. Накратко: БСП - 27, %. ГЕРБ - 26.1 %. ДПС - 14.2 %. Воля - 5.9 % и ВМРО - 4,7 %. Не се оставяйте на един лешпер като Heдялко да ви манипулира. Eбeтe го в гъзъ и гласувайте с бюлетина № 18.
25
Тази партия трябва да си промени името, а може и да се раздели на части, така ще има яснота за крилата и.
26
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
27
Вътрешните кръгове в бсп са наясно,че ще има тежка загуба и са в състояние на полуразпад! На 27.05 ще гръмнат окончателно и тогава ще видим вътрешнопартийно разчистване на сметки!
28
Кире,ще танцуваш като Саломе с главата на кака Курни в поднос.Поне ще си промениш имиджа на перуански лешояд-контрабандист.
29
И срещу ГЕРБ да бегате, нема да ги стигнете! Номер 3 разбра ли?
30
ГЕРБ ЩОМ ИМАТ 100 000 ГЛАСА ПОВЕЧЕ, ОТ КЪДЕ ЩЕ НАМЕРИМ 100 000 ЦИГАНИ ДА ИМ ПЛАТИМ ПО 50 ЛВ. ТА ДА ГЛАСУВАТ ЗА БСП? А И ТЕ БЪРКАТ С ТОВА МАШИННО И ГЛАСУВАТ ЗА ДРУГ ИЛИ ДАВАТ ФИРА, НЕДЕЙСТВИТЕЛНИ БЮЛЕТИНИ.
31
то е 56 секунди и е направо ужас ..радикално полшло е ..това коено ще видите ...напишете в ЮТЮБ ..Социализъм - корнелия нинова ..
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?