Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО! Цецка Цачева разкри защо загуби на първи тур и защо отказа да влезе в кампанията досега!
ЕКСКЛУЗИВНО! Цецка Цачева разкри защо загуби на първи тур и защо отказа да влезе в кампанията досега!
Автор: ПИК
Дата
Дата
59092
Коментари
61
ЕКСКЛУЗИВНО! Цецка Цачева разкри защо загуби на първи тур и защо отказа да влезе в кампанията досега!

Аз загубих на първи тур, защото срещу мен имаше кандидати с популистки послания далеч от реалността. Водеше се нетолерантна кампания, в която аз отказах да вляза.Това обясни пред БНТ кандидатът на ГЕРБ Цецка Цачева. „С политическа далновидност и държавническо отношение аз съм говорила само и единствено истината в тази кампания. Това, което аз съветвам активните граждани е, да не чакат последните часове на деня за балотажа, както видях че стана на първия тур. Нека първо упражним конституционното си право, а после да чакаме резултатите спокойно. 

Цачева довери,че доста хора са й се ожалили, че са ги манипулирали на тема „задължително гласуване”. „Моя близка ми довери,че са й казали,че ще й вземат 50 лева, ако не гласува задължително. Имаше и жени, които са плашени,че ще им спрат пенсиите, ако не отидат до урните”, допълни Цачева. И продължи: „По време на цялата кампания имаше хора от моя щаб, които ми казваха,че трябва да отговоря на всичките нападки срещу мен. Те са на ръба и дори минаха добрия тон. Аз обаче отказах да влезна в тази риторика и в тази компроматна война. Нито за един кандидат не съм казала язвителни думи и няма и да го направя сега”, натърти Цачева.

 

Напиши коментар »
(61)
1
Българи, след като в последните два дни над родината ни се сипят такива заплахи и апокалиптични сценарии ,едва ли не ако президента не се окаже да е от ГЕРБ -въздухът,слънцето и водата ще изчезнат и целия "матриял ще изпадне в гърчове. Питам се защо тогава е необходимо да има избори в БГ, по - добре би било да се събират шаманите на жлъчните медии, мафията,олигарсите,политически манафи и тем подобни и да назначават началниците на територията. Такова нещо и през комунизма не е било .Народе възтани за да си запазим поне душата. Господи помогни на България
2
Бибит 08 Ноември 2016, 18:39 I’ve known Rumen Radev since 2007. I first met him when I was the US Defense Attaché to Bulgaria, he was the Graf Ignetivo Base Commander and already a Brigadier General. He immediately struck me as intelligent, competent and blessed with charisma and strong leadership traits, but most striking was his love of country, dedication to improve his Air Force and ensure it had capability to defend its citizens. For four years, I worked closely with General Radev, getting to know him and witnessing his leadership skills as he continued to beat the drum of modernization for his Air Force and support the men and women that dedicated their lives to the defense of Bulgaria. Fiercely loyal to his country, dedicated to improving the Nation’s Armed Forces, honest and plain speaking, in my mind, makes him a perfect man for the high office of President of Bulgaria. David “Dash” Wilmot "Познавам Румен Радев от 2007 г. За първи път го срещнах, когато бях Военно аташе на САЩ в България. Той беше командир на базата в Граф Игнатиево и вече бригаден генерал. Радев веднага ме впечатли като интелигентен, компетентен и надарен с харизма и силни лидерски качества човек. Най-забележителното у него беше любовта му към страната му, желанието му да подобри състоянието на българските ВВС и да подсигури способността им да защитават българските граждани. През четирите години, в които работихме заедно, успях да опозная Румен Радев и да се убедя в ръководните му умения. През цялото време той продължаваше упорито да работи за модернизацията на българските въоръжени сили и да подкрепя мъжете и жените, които са посветили живота си, за да защитават България. Като изключително лоялен към страната си, посветен на каузата да подобри състоянието на българските въоръжени сили, честен и открит човек, Румен Радев е идеалният кандидат за поста на президент на Република България.
3
игра по един шаблон, който отдавна е омръзнал на българския народ. Ще загуби тези избори, защото не е личност, която може да обедини нацията. С поведението си повече прилича на слугиня.
4
ЦЕЦКА Е!
5
Стига смешен плач , Румен Радев президент !!
6
Вземи се скрий душо на компанията. Иди да пееш "Цъфнал Герб" в поредната квартална кръчма. До сега гасих телевизора само като се покаже Плевнелиев, а при теб няма да гледам и телевизия - толкова си противна. Как мислиш да се котираш, като още преди да си станала някаква отвращаваш хората. Всички разбираме, че искаш да се пенсионираш с пенсия на президент и облагите от това, защото си на преклонна възраст, но на народа му трябва деен човек, смел и всееотдаен. Ти не си нито едно от тези неща - ти си номенклатура на БКП - измекяр на Винету и негов послушен слуга Колко безсънни нощи имаш за България?? Колко дежурства си дала и си пазила границите на тази държава, в какво си се клела - в нищо
7
Че и красива.......
8
цецке, скрий се ма
9
...като оня от Банкя.
10
Ne rarazbrah kakvo iska da kaze Maikata na naziyata. Nechto uplachena mi se vizda . Ne moga da si ya predstavya kato presidente. Vseki uvazavacht sebe si balgarin ne bi glasuval za neya.
11
да вивди популизъм ли е или не е и така са постъпили с много ама много хора успех за ген. Радев
12
Тази страна жена,която вярва ,че е политиката е в нея,орева света,че е загубила и какъв апокалипсис иде! Нередовно е ,че тя е в политиката !Не нормално е това! Тя е една амбициозна тетка,която си повярва,че е световен лидер!
14
Да посинтезираме още малко "аз загубих, защото срещу мен нямат нищо общо с реалността" - казъл Тръвезтида.. .
15
Тетке, толкова пари дадохте на 'ваши хора' за разяснителна кампания - ако не са успели да обяснят на хората - не се сърди на някой друг! Ама Гербер за работа пари не взима - да работят балъците. Друго си е далаверата... Ккато изглежда - иде и края на Герберската далавере, дай боже и другите да се поучат! РабФак-а си е това - полумалоумни послушковци да се издигат. Имаше и читави - уважение към тях - ама ти не си от тях!
16
Какво ли ни чака, след като преди вота разчитат на заплахи. Ако са загрижени за нас-ДА БЯХА КАЗАЛИ КАКВО ДОБРО ТЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ЗА НАС, А НЕ КАКВО ЗЛО-ДРУГИТЕ. ИСТИНАТА, ЕДНИЧКАТА ИСТИНА Е, ЧЕ ИЗОБЩО НЕ ИМ ПУКА ЗА НАС!!!
17
Изгледайте гостуването на доц.Иво Христов тази вечер в предаването на Цветанка Ризова и какво ТОЙ КАЗВА..Според него ДИЛЕМА ......НЯМА . Тетка Цецка увисва като " ПРАНИ ГАЩИ" , а и няма страшно и Е НУЖНО ГЕРБ да си отиде ЗАВИНАГИ от властта , ,НЕ ИЗПЪЛНИЛ НИЩО от това ,за което бе предпочетен от БЪЛГАРИТЕ в 2009-та година .
18
Цеци стига говори глупости.
19
ГЕРБ,трябва да се научат да губят,а не да реват като Вдовица за ......
20
Маман ЦЕЦКЕ скрий се много ти се моля. МОЛЯ ти се от сърце и душа. ОБИЧАМ ТЕ АМА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА ТЕБ И БОЙЧЕТО.
21
От целия неистов рев от неделя насам излиза, че идва свършека на света за България,ако не бъде избрана мамата.Хайде народе, да опровергаем мрачните шамански прогнози на главния шаман и неговите жреци, защото България е съществувала без тях векове наред, няма как историята да приключи с тях! България може и без вас шамани,незаменими хора няма!
23
"Файненшъл таймс": Бивш командир от ВВС на път да разбърка българската политика - статия Дипломати в София казват, че няма причина да бъде поставяна под съмнение лоялността на Радев към ЕС и НАТО, пише още изданиетоЗа разлика от Цецка Цачева, чиято липса на познания по английски може да е пречка за ролята, която включва изяви като лицето на България пред външния свят, генерал Румен Радев свободно говори английски, немски и руски. Дипломати в София казват, че няма причина да бъде поставяна под съмнение лоялността му към ЕС и НАТО, и отчитат, че за стремящите се да привлекат гласове български политици е било естествено да се заиграят със значимите русофилски настроения у електората. Предсрочни избори са вероятни не на последно място, защото България трябва да поеме шестмесечното ротационно председателство на ЕС през януари 2018 година – роля, която подобава на правителство с нов електорален мандат, което ще има време да се подготви за европейските си отговорности. Ако този сценарий се реализира, вероятно усложнение е това, че както изглежда нито ГЕРБ, нито социалистите могат да спечелят пълно мнозинство в следващия мандат. Е - какъв е проблема. ? Трябва нов човек, с друго мислене, а не слуга на Борисов. Че тази е с понанията си по английски като вожда си на партия Герб - 00 Хората на запад не са притеснени от Радев, но виж всезнайкоците и всеможещите от ГЕРБ повестиха , че Радев е заплаха за света и всичко свършва свършва ако не са те на власт!!! Ами слезте малко от властта и идете да поживеете с другите хора, за да видите какви са резултатите от Вашето некадърно управление
24
Тая е грозна като Беновска
25
NE PLACHETE GOSPOJO CACHEVA AKO GENERALA E KORYMPIRAN KATO VAS I TOI SHE E VAN SKORO ,NO AKO NE E POJELAVAME MY USPEHI IVQRVAME CHE SHE ZASHTITAVA INTERESITE NA NARODA I MILATA NI STRANA.
26
Тази жена е освен тъпа, и адски нагла и безочлива. Изучила се е от Вожда си. Тя е едноклетъчно. У тази жена няма мисъл. А агонията й вече дразни.
27
Очернянето на противника никога не се е считало за добродетел. Уважението към избирателите изисква не да кажеш колко лош е противникът ти и колко зле ще бъде, ако той победи, а да кажеш ти какво можеш, знаеш и ще направиш. Само че, за да ти се повярва е нужно да заслужиш това. А парламентът е с най-нисък рейтинг в тази страна. И това казва много...Даже всичко.
28
Леле мале....то що имаше медия, вестници, телевизии,професори, атакисти и ферментирали реформатори, министри, гледайки и врачки ....цялата тази машина работеше за ГЕРБ , а тя госпожата се оплаква че всички са били против. Господи каква хипокрация. Аз винаги съм подкрепял ГЕРБ, но вие се забравихте, вие се отдалечихте от народа си....е всеки си заслужава забърканото
29
ТА ИЛИЯНА ЙОТОВА ЗНАЧИ СТАВА ВИЦЕ С МНОГО ПО-МАЛКО ПРАВОМОЩИЯ И 5 ПЪТИ ПО-НИСКА ЗАПЛАТА. ДА Е МИСЛИЛА. НО АЗ КАТО СЕ ЗАМИСЛЯ, ТО ТУК В БЪЛГАРИЯ ТЯ ЩЕ Е ПО-МАЛКО ВРЕДНА.
30
Цеце, престанете на дразните народа. Просто се скрийте и не се обаждайте.
31
Привет,Цеца вьй невидете нармалньй людей хатят с рассий,а вьй нет ета так палу4ается вьй небудте президентам,всьо ясна дасвидания на вашей партий...........
32
БОМБА!!!Към земятя лети небесно тяло,и само Цецка Цачева може да го спре,ако стане президент!Иначе апокалипсис
33
АЗ КАТО ЧИСТОКРЪВЕН БЪЛГАРИН НЯМА ДА ГЛАСУВАМ НИТО ЗА КОМУНИСТА РАДЕВ НИТО ЗА КОМУНИСТКАТА ЦАЧЕВА..ДРУГАРИ,РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ ИДВА НАШИЯ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗЪМ И НИЕ КАТО БЪЛГАРИ ЩЕ ИЗТРЕПЕМ ВСИЧКИ КОМУНИСТИ СЛУЖЕЩИ НА СВЕТОВНОТО ЕВРЕЙСКО БАНКЕРСТВО..ВОЙНАТА ВИ КОНУНЯГИ СРЕЩУ БЯЛАТА РАСА ЩЕ ЗАВЪРШИ С ВАШИЯ КРАХ
34
ГЕРБАДЖИИ СВИКВАЙТЕ С ТОВА, ЧЕ ВЕЧЕ ОТ ТУКА НАТАТЪК РЕЙТИНГА ВИ ТРЪГВА ГЛАВОЛОМНО НАДОЛУ. А СЛЕД ПЕТ ГОДИНИ ГЕРБ НЯМА ДА СЪЩЕСТВУВА. БОЙКО ГЛАСУВАХМЕ ЗА ТЕБ И ЧОВЕК ТЕ НАПРОВИХМЕ, НО ТИ НЕ НАПРАВИ НИЩО ЗА НАРОДА, А НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД НЕ МУ ТРЯБВА МНОГО-НОРМАЛНО И ДОСТОЙНО ЗАПЛАЩАНЕ И СИГУРНОСТ ЗА УТРЕШНИЯ ДЕН. БОЙКО АКО НЕ БЕШЕ ТОЛКОВА АЛЧЕН, ТИ ИМАШЕ УНИКАЛНИЯ ШАНС ДА СИ НА ВЛАСТ ДО ЖИВОТ, НО ТИ ГО ПРОПИЛЯ, ЗАЩОТО НЕ ЧУ НАРОДА. ВЕЧЕ ТАКЪВ ШАНС НЯМА ДА ИМАШ, НИКОГА.
35
Думи на Цецка Цачева: "Ако си на 20 години и не си социалист (член на БКП), нямаш сърце. Ако на 40 години продължаваш да си социалист, нямаш мозък." Какъв президент може да бъде човек с подобно мислене? За съжаление партията ГЕРБ, гъмжи от подобни "слънчогледи" начело със своя вожд! Не е ли това висш цинизъм?!
36
кво си разбрала ма?! то за това се иска акъл ма!
37
Тъпа и нахална лелката от село Драгана. С това си поведение и говорене още повече отблъскава потенциалните си избиратели и налива вода в мелницата на генерала без да се усети. Просто казано иска да оглави бащина дружина, но не за да и защитава интересите, а да я предаде на заколение на хиените от Брюксел. Била много компетентна-нека другите да кажат, но ако ти си ни най-големият компетент, горко ни. Плюс това до сега е била председател на НС, нито една инициатива не е излязла от нея, всичко се гласува след нареждане по телефона, кукла на конци. Нито ще се свърши света без тебе, нито ще настъпи някакъв апокалипсис от предсрочни избори.
38
ГЛЕДАХ ЦЯЛОТО ИНТЕРВЮ!!!МНОГО Е БОСА ЗАВАЛЙКАТА!!!!ГЕРБ- ПРОСТО НЕ МОГАТ И НЕ ЗНАЯТ ДА СИ ПРАВЯТ КАМПАНИЯТА!!! ПРОДЪЛЖАВАТ ДА МИСЛЯТ ЧЕ СЛЪНЦЕТО ИЗГРЯВА ЗАРАДИ ТЯХ!!!ШАМАРА КОЙТО ПОЛУЧИХА,ДАЖЕ ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ПО-ЗВУЧЕН!!!ЯД МЕ Е ЧЕ ДЕСНИТЕ ТРЯБВА ДА ИЗБИРАМЕ МЕЖДО БЕЗПАРТИЕН С БОЛШЕВИШКА ПОДКРЕПА И КОМУНЕ!!!АМА НАИСТИНА ОТ СЪРЦЕ СЕ ЯДОСВАМ!!! ДО ТАМ ЛИ СТИГНАХМЕ??? ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ЛИ НЯКОГА ОТ БОЛШЕВИЗМА?????
39
Цецкее, Цецк. Още не си разбрала на къде духа вятъра. Цецке, Цецке, във всички областни градове ти загуби и ако по този начин си го обясняваш, явно си една куха лейка.
40
Цецке, цецке РАБФАКова, с твоето образование и с твоето излъчване, къде си тръгнала да се мериш с Генерал Радев? Толкова ли ти е акъла, та не чувстваш, че той е на светлинни години пред теб! Цецке и съответните твой неграмотни колеги - помолете ваш грамотен колега (такива в ГЕРБ има) да ви обучи, че: Русия не е столица, Брюксел не е държава, Индира Ганди не е мъж, 40-годишните социалисти не са без мозък, че 900 не е цифра, че VII не се чете ви ай ай и т.н. и т.н. Цецке - за ссъжаление си!!!
41
...г-жо Цачева говорите ли английски.....''О,но моля Ви аз прекрасно говоря руски''
42
Ханс Франк, виден юрист от Националсоциалистическата партия, провежда разследване и твърди, че е открил писма, според които навремето майката на Хитлер е работила като прислужница в еврейско семейство в Грац. Франк твърди също, че деветнадесетгодишен член на това семейство на име Леополд Франкенбергер е биологичният баща на Хитлер И още „Мария-Ана Шикългрубер е живяла във Виена по времето, когато е била бременна. По това време тя е работила като слугиня в дома на барон Ротшилд. Много скоро, когато семейството разкрило нейната бременност, тя бива изпратена обратно у дома си, където се ражда Алоис.”Информацията в книгата на Ленгар произтича от много високо равнище – от офицера от Гестапо Хансюрген Кьолер. Тази информация е публикувана през 1940 г. под заглавието “Инсайд Гестапо” /Вътре в Гестапо/. В тази информация се съдържат изследвания върху Хитлеровото родословно дърво, направени от австрийския канцлер Долфус.Кьолер съхранява копия от документите на Долфус, дадени му от някой си Хайдрих, служител от нацистките тайни служби. По-късно той пише, че информацията, която имал, предизвикала шок със своето съдържание – “Вътре в Гестапо”, стр. 143….
43
Стига сте ни натрапвали тази зллбна женица.Превръща личния си провал в национална матастрофа!
44
Една партия като бсп която пали църкви,разтрелва проповедници,здривява църкви,вкарва деца в затворите ,генетично с дефурмирани мозъци лижат сибирски гъзове,първи дружки с помаците от.дпс,не спасиба няма да гласувам за нея
45
ВЕче ми омръзна, всеки тъп министър и активист на ГЕРБ да повтаря едно и също. Никакъв интелект. БУДА ги пратил по телевизии и паланки да си кажат рецитацията. Смешни сте. Страх вие. Нарциса най много.
46
ТИПИЧНАТА ЕВРЕЙСКА ПРОПАГАНДА,,СТО ПРОЦЕНТА ПРАЗНУВАШ ШАБАТ МРЪСНА ЕВРЕЙСКА СВИНЯ ГНУСНА...ДА ЖИВЕЕ НАЦИОНАЛСОЦИАЛИЗМА..ХИТЛЕР БЕШЕ ПРАВ ТОЙ ЩЕ Е ВЕЧНО ЖИВ В НАШИТЕ СЪРЦА..СМЪРТ ЗА ЕВРЕИТЕ И КОМУНИСТИТЕ
47
колкото повече говори тетката и я показват в близък план по телевизията, толкова повече ми се иска гласуването да е утре, за да си получи заслужения шамар. то не бяха заплахи, то не бяха ужасии, които ще се изсипят на главите ни , ако не изберем "мама тетка цачева" от село драгана за президент. герберастите мисля, че вече прекаляват с пророкуването за огромния обем от нещастия, които ни очакват, ако изберем радев. абе другари бивши комунисти - герберисти, не разбрахте ли, че хората не ви искат, просто ни омръзнахте с вашата алчност, наглост и простотия, разберете бе хора.
48
не знам защо, но като гледам цецка цачева, се сещам за анита мейзер. Защо ли? никой не е избирал външния си вид, не бива човек да прави капитал от това, но все пак, абе набива се на очи.
49
Марш,марш с ГЕНЕРАЛЪТ наш, в бой да летим, Ердоган да победим!!!! Снощи слушам, че Кукунева обещава МОЯТ глас на Травестита Тетка Цацева??? Ще гласувам за ОСТАВКАТА на шайката негодници от ПП Роми ГЕРБ и за едно НОВО НАЧАЛО на Родината, неподчинено на Ердоган. Тетка Ви печели само в окръг Бурса и Измир, а ГЕНЕРАЛ Радев - във САЩ и Великобритания!!!! Вие БЪЛГАРИ кого ПОДКРЕПЯТЕ?
50
Вотът срещу г-жа Цачева е протестен: винетките цените на горивата от картела мизерните "увеличения" на пенсиите ,билетите на софиянците за транспорта мизерните заплати и корупцията на работодателите с двойните ведомости корупцията в болниците толерирането на циганите липса на контрол върху такси и данъци оправдания на "светците" Бисеровци КРАЖБАТА вКТБ 4милиарда без наказания всичко тежи на УПРАВЛЯВАЩИТЕ и ето Корнелия Инкасаторска използва гнева на народа и ето ЧЕРВЕНИЯТ генерал се оказа миражът на спасението на този смазан от житейските проблеми народ който връща Герб на поправителен .
51
Такова достойно поведение е резултат на професионализъм и политическа компетентност, точни и ясни отговори, умения за формулиране на проблеми и даване на решения. Колкото за Радев - да се помолим да получи просветление и да се запише в някое училище за политически науки и държавно управление. Мога да рекламирам най-доброто , но не е редно през сайта да го правя.
52
ТОВА Е НАКАЗАТЕЛЕН ВОТ СРЕЩУ ГЕРБ............ЦЕЦКЕ СПРЕТЕ ЕЗИКА НА ОМРАЗАТА С КОЙТО ГОВОРИТЕ.......ОМРЪЗНАХТЕ НА ХОРАТА.....КОГА НАИСТИНА ЩЕ ПОГЛЕДНЕТЕ РЕАЛНО НАПРЕД БЕЗ ДА ВАДИТЕ ОМРЪЗНАЛИТЕ СКЕЛЕТИ ОТ ГАРДЕРОБА.......ОТЗОВЕТЕ БЕСНИТЕ СИ КУЧЕТА......ОМРЪЗНАХТЕ И СТАНАХТЕ ДОСАДНИ........СПРЕТЕ ДА ГОВОРИТЕ И ИЗМИСЛЯТЕ СТРАХОВЕ--САМО ВИЕ ГО ПРАВИТЕ......
53
Румен Радев бе определен и "съгласуван" с Кремъл при визитата на Нинова и Първанов там. Това, с което Ви облъчват днес, че изборът му е "made in Sofia" е за наивници. Неговата задача е да не допуска ярки антируски ангажименти на България в рамките на възможна ескалация на конфронтацията със Запада, /която между впрочем става все по вероятна/ и най-вече като върховен главнокомандващ да предотврати разполагането на значителни натовски активи на наша територия. Тезата е - няма руска заплаха - трябва ни национална армия - сами ще се защитаваме. Справка - позицията срещу съвместното патрулиране на въздушното пространство със самолети на натовски държави. Притчата как той случайно бил избран и Нинова му предложила в телефонен разговор е несръчно опростяване на много по-сложен и многопластов процес. Все едно да Ви убеждават, че е подал оставка с идеята да стане пенсионер или безработен!? Радев е нужен на БСП като нейн гарант пред Москва, че руските интереси ще бъдат отчетени там където най-много я боли - в отбраната и външната политика на България
54
Вече започна найстина да ме е жал за вас госпожо Цачева , за да спечелите сте готова на всичко .Генерал Румен Радев с нищо по никакъв начин не ви е засегнал или обидил а вие не спряхте с клеветите по негов адрес.Толкова сте сигурна в победатаси ,а не би трябвало .
55
Ненчев ти ли си бе? Или Митофф?
56
Компетентността и професионализма на Цачева бяха подобаващо оценени от циганския електорат и този на партия ДОСТ в Турция. Гордейте се и не ни натрапвайте вашите фантазии. Народът, БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД, решава, а не вие и лапачите от ГЕРБ.
57
На 13 ноември с номер 13 ДОСТОЕН ГЕНЕРАЛ ЗА ДОСТОЕН НАРОД УСПЕХ ГЕНЕРАЛ РАДЕВ
58
Леле майкооо, много е зле тази жена! Опомнете се всички докато е време! Тази не бива да заема президентството на България. От Плевнелиев на Цачева -това вече е национална катастрофа! Искате ли Цачева да ви боботи глупости с новогодишно обръщение, ще се радвате ли да я чувате? Мислите ли, че тя има мисъл и креативност, може ли да взема самостоятелно адекватни решения? Половината от гласовете за нея дойдоха от Турция. Какво повече да говорим???
59
Рабфак - малоумните влизаха на обучение през задната врата, и накрая им подаряваха дипломи. От този контингент е и тетка Цачева. Тя не знае нито един западен език. По горепосочените причини, горката. Но малоумни президенти на България вече не трябват!
60
mamo na naciqta 30 lv li striva sadbata na edin balgarin tolkova predlaga vashata partiq gerb za da stanete prezident
61
wh0cd439252 medrol pak Erythromycin
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?