Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО! Татяна Дончева посече Нинова: Последните законодателни мохикани - тя ги отстрани от парламента
ЕКСКЛУЗИВНО! Татяна Дончева посече Нинова: Последните законодателни мохикани - тя ги отстрани от парламента

ДПС и ДОСТ са се хванали гуша за гуша в Кърджали, да не ставаме арбитри

Автор: ПИК
Дата
Дата
21945
Коментари
9
ЕКСКЛУЗИВНО! Татяна Дончева посече Нинова: Последните законодателни мохикани - тя ги отстрани от парламента

Представете си какво ще стане пленарна зала, когато депутатите от тези партии се затворят в пространство без пряка светлина. Само след час парламентът ще бъде обезсмислен, те ще говорят по този начин, нищо няма да се чуе.

Така че нека гржданите решат искат ли толкова силно конфронтационни партии на едно място. Така Татяна Дончева коментира скандала в студиото на БТВ, при който на косъм от бой бяха Евгений Михайлов от ДОСТ и Юлиан Ангелов от Патриотичния фронт.

Двете етнически партии в момента са се хванали гуша за гуша, особено в Кърджали и задача на държавата е да успокои ситуацията. Нека българите не стават арбитри в този спор, допълни Татяна Дончева.

Тя е оптимист за влизането на коалицията АБВ - Движение 21 в НС, макар че повечето социолози са скептични дали ще преминат бариерата. В нашата коалиция има много хляб, категорична е Дончева.

Нито ГЕРБ, нито БСП са в състояние да измислят с какво да се заемат и как да го правят. Ние имаме изисквания и нашата подкрепа не е безусловна, категорична е Дончева.

Последните законодателни мохикани - Корнелия Нинова ги отстрани от парламента, а ГЕРБ такива не е имала, коментира в типичния си ярък изказ Дончева. 

Напиши коментар »
(9)
1
ДОНЧЕВА ЗАЩО ЗАВИЖДАШ НА КОРНЕЛИЯ ЗАЩОТО Е ПО УМНА И КРАСИВА ОТ ТЕБ ЛИ?
2
Из една биография: При правителството на Иван Костов, за изпълнителен директор на „Техноимпекс” е назначена неизвестната, твърде млада – на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова.Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на ”Техноимпортекспорт”.„Техноимпекс” и „Техноимпортекспорт” са външнотърговските дружества. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, признава, че не е могло да се попречи на назначението на младата дама, защото „премиерът Костов му подал кандидатурата на Нинова като “тъмносиня”.През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП, тъмно синята Корнелия Нинова е назначена за зам-министър на икономиката и енергетиката – мегаминистерството в кабинета на тройната коалиция с министър Румен Овчаров, зам-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите – Софийската.В мегаминистреството на Румен Овчаров тя е натоварена с много сериозни задачи – отговоря за външно-икономическите връзки; държавния резерв; търговията с оръжия; офсетните споразумания, свързани с доставки на армията. Нинова е шеф и на две стратегически предприятия – „Международен панаир” Пловдив и ”Булгартабак холдинг” – предприятие, известно като „Бастилията” на ДПС. Толкоз!
3
Да си напуснат държавата, това е естествена реакция на българина, гледайки дърти моми като тая или Момата . Как иначе да освободим тая руско-турска колония от крадливи цигани и още по крадливи комунисти. Като няма кого да крадат и кой да ги храни, те ще измрат като вируси, и тогава българите ще се завърнат да възродят държавата!!
4
До ЗАВИСТ Чак пък красива!
5
Стига си осирал всички статии. Няма да забогатееш от тролене,
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Време е за промяна №5 Коалиция на Недоволните!
8
До ЗАВИСТ, ЧАК ПЪК КРАСИВА И УМНА, колко да е красива и умна удобен бушон като мамин Пеевски. Пръскат чар, чак ще се спукат.
9
Няма синьо,няма червено.Всичко е едно
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?