Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО! Политолог разнищи голямата интрига за вота! За кого цъка бомбата "не подкрепям никого" на балотажа?
ЕКСКЛУЗИВНО! Политолог разнищи голямата интрига за вота! За кого цъка бомбата "не подкрепям никого" на балотажа?

Референдумът зависи от много важен фактор – дали бюлетината ще се иска, или ще се дава, обясни Димитър Ганев

Автор: ПИК
Дата
Дата
81918
Коментари
9
ЕКСКЛУЗИВНО! Политолог разнищи голямата интрига за вота! За кого цъка бомбата "не подкрепям никого" на балотажа?

На балотажа има опция „не подкрепям никого“. Това беше заложено при последните промени на Изборния кодекс. Ако го нямаше, щеше да е добре за Румен Радев, но сега това е по-добре за Цецка Цачева. Това обяви политологът Димитър Ганев пред Нова телевизия.

Той каза още, че за референдумът трябва да гласуват 3,5 млн. души, за да е валиден. „При референдума има един много важен момент - дали бюлетината ще се дава при поискване, или автоматично с другите бюлетини. Добре е ЦИК да го каже предварително. Ако се дава автоматично, това ще вдигне избирателната активност. Ако е при поискване, е друго“, обясни още Ганев.

Политологът загатна, че в моментна тече мащабна мобилизация в ДПС и не трябва да се смята за изненада, ако Пламен Орешарски направи много добър резултат.

Още по темата
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Обрат след обрат в резултатите - Цецка Цачева продължава да води на Румен Радев, Калфин догонва Каракачанов
Часовник
15:56
Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева продължава да води на опонента си от БСП Румен Радев, но с малко. Ивайло Калфин може да е изненадата на тези избори, защото догони Каракачанов, а...
Напиши коментар »
(9)
1
Като пресен пенсионер аз ще гласувам за Цачева , не защото ми е много при сърце , а защото Бат"Бойко ще вземе да се направи на мъж и да подаде оставка. Тук едва ли някой си спомня времето когато заради крадливите комунисти МФ не даваще заеми и пенсиите се бавеха с месец и повече ,а инфлацията ги изяждаше, аз си спомням това време защото тогава давах на родителите ми пари за храна и лекарства.Недай се боже , това или нещо подобно да се случи!Президенството е напълно излишна институция ,то само харчи народни пари и от него нищо не зависи. На белотажа няма значение кой ще се избере. Трябва да се гласува на референдума и да се драскат хиксове за да се ограничи политическата мафия! Така че българи гласувайте!
2
Като нормален гражданин няма да гласувам за БИВШ КОМУНИСТ защото от това по-лошо няма, ако ефрейтор от запаса искам да ме командва истински генерал, а не "пола".
3
До всички, които ме агитират за Радев! Аз за ПРЕДАТЕЛ няма как да гласувам! Индивидът Радев, постъпва в редовете на Военновъздушните сили на Народна Република България, с чин лейтенант като пилот на изтребител, когато ВВС разполага с 220 бойни изтребителя в изрядно бойно състояние и се пенсионира с чин генерал-майор, и командир на Военновъздушните сили на Република България, като командва 7 изтребителя, от които едва 3 летят при това на магия! Израстването му във военната йерархия е право пропорционално на унищожаването на бойната ни авиация! След завършването на най-висшето военно училище на САЩ, става командир на военновъздушна база „Граф Игнатиево“ и безропотно лично я предава с екстериториален статут на военновъздушните сили на САЩ!
4
Ако имате сърце и ум, няма да гласувате за "бивш" комунист!
5
ТЪЙ КАТО И ДВАМАТА СА БИЛИ КОМУНИСТИ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ГЛАСУВА СЕКСИСТКИ. ТЯ МОЖЕ ДА ОБЛЕЧЕ ПАНТАЛОН,ЩОМ ВИ ДРАЗНИ ПОЛАТА. НО ТОЙ НЕ МОЖЕ ДА НАДЕНЕ ПОЛА.
6
Радев Президент!!!
7
Този да избереш Цачева! Професионалист и балансиран политик. Нейната кауза е България, а законите и парламентарната република тя поставя над всичко. В живота й няма тайни, а в личната й семейна история няма наранени и пренебрегнати хора. А кандидат за президент като Радев,, за когото семейните ценности нямат значение, не е подходящ да заема такава позиция. Цачева е политик с опит, който не се затруднява да формулира проблеми и да дава решения. Радев се опира на написани опорни точки и от време на време се позовава на някой цитат, сякаш за да потвърди своята интелектуалност! Цачева и Манушев притежават изключителни ораторски способности, умения да комуникират с отсрещната страна. Личните им истории позволяват да им се доверим, защото те не биха искали да загубят доверието на тези, които са избрали тях. Сравнете Манушев с Радев - каква великанска разлика! Адмиралът е вдъхновен от мисията да продължи да служи на своя народ, а Радев се е фиксирал в единствено в това да спекулира и заблуждава. Днес прочетох за един жилищен блок в Харманли, който бил построен преди 89-та година , и едва след приключване на строежа, всички строители разбрали, че тази многоетажна сграда няма нито стълбища, нито клетки за асансьори. Помислете добре и решете - на кого да повярвате. На Цачева и Манушев ли, които ще са част от усилията за утвърждаване на евроатлантическото ни развитие, или за Радев и Йотова, които ви предлагат още една подобна сграда - с обещания вече не се работи!
8
Мамата или Пенсионера, Пенсионера или Мамата? - Горката Интрига плаче и си скубе косите...
9
чесно ли има още такива оФце си мислят че мамката на републиката е свестен човек . че тя съвсем на скоро заяви че обикновенният Българин неможе да се мери с двпутата .А ма пача нали точно този обикновен Българин те е избрал за депутат . Аз не искам да ме управлява или представлява човек който се мисли за богоибран . А съвсем на скоро от разкриване на подробности в биографията и се разб ра как стругарката цецка е станала вишиСка .... комунистическа мастия и доносничка се оказва вашата любима цецка . предлагам след лато си я изберете да предложите и цъфнал герб за химн на българия . Честито
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?