Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Цецка Цачева с последно обръщение преди балотажа (ВИДЕО)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Цецка Цачева с последно обръщение преди балотажа (ВИДЕО)
Автор: ПИК
Дата
Дата
33369
Коментари
61
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Цецка Цачева с последно обръщение преди балотажа (ВИДЕО)

"Ще бъда достоен президент на всички български граждани, без значение дали живеят в страната, или в чужбина. Участвам в обществено-политическия живот на страната от 2009 г. и ми е болно, като българка че при всеки избор и смяна на дадено правителство страната поема нов курс, откричайки постижения на предишни кабинети и влага време и ресурс в нови дейаности. Болно ми е, че сме сменят националните приритети." Това казва в обръщение към нацията кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева. Изявлението е публикувано на страницата на "Фейсбук" на премиера Бойко Борисов. 

Вижте цялото обръщение на Цачева: 

Още по темата
Фандъкова поздрави Цачева за представянето на дебата
Часовник
12:18
„Поздравявам г-жа Цачева, защото тя показа компетентността си по много от въпросите”. Това каза пред журналисти Йорданка Фандъкова по време на проверка на реставрационните дейности на...
Напиши коментар »
(61)
1
цицка след кат каза че Моника Маовей не става ми падна в очите :)
2
Сгреших със Цецка. Реших. Ще гласувам за генерал Радев. Цветанов е войнйк на Партията и ще ме последва.
3
Или е кривогледа, или се чете това което някой друг и е написал
4
Аз и моите колежки в ПИК направихме всичко възможно да помогнем на генерал Радев въпреки, че той е противник на нашия кумир - Борисов. Както знаете, ние сме винаги с победителите. Очакваме Радев да пожали Борисов.
5
ТОВА Е МОЯТ ПРЕЗИДЕНТ!
6
Безсрамница,поне да се извини за лъжите.
7
Аз ще съм Ваш Президент /с извинение/ от Ваше име и за Ваша сметка!
8
Горката...
9
Призовавам моите привърженици да гласуват за генерала. Той е по-красив от мене.
10
Българи, Гласувайте. На първия тур ГЕРБ изкараха само десет процента от циганските гласове, защото бяха сигурни за балотажа. В неделя мангалите, ще бъдат активирани( стимулирани) на сто процента. В МОМЕНТА СЕ ПАЗАРУВА В УМОПОМРАЧИТЕЛНИ КОЛИЧЕСТВА.
11
На мен ми платиа от Бспето да хвърля за Радев ефенди, щото наш Доган щял да се връща пак на влас.
12
Някъде по форумите прочетох едно мнение, което ме впечатли много. А там пишеше, че на Ц. Цачева дядо `и през 1952г. е арестуван за изнасилване и при опит да избяга от тогавашната милиция е убит. Ако това е истина, „майката” трябва да си посипе главата не с пепел, а с камъни, след снощния разигран театър пред очите на целия български народ.
13
И на мен платиа да хвъргам за мангала Радев, щот щял да плющи червената Крадланелия, както плющя на Орлов мост Момата. Голям сеир бещше, и голяма хвайда имаше за нас, от нашите червени братя!
14
НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ ЗА НЕЯ--НИКОГА,,НИКОГА,ПОРАДИ МИЛИОНИ ПРИЧИНИ..НЕЗАЧИТАНЕ НА СУВЕРЕНИТЕТА НА БЪЛГАРИНА,НЕЗАЧИТАНЕ НА НАЦИОНАЛИЗМА,НЕЗАЧИТАНЕ НА МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ЧРЕЗ РЕФЕРЕНДУМИ,ПРОДЪЛЖАВАНЕ НА НЕОЛИБЕРАЛНАТА ЕВРЕЙСКА МРАКОБЕСНА АНТИ ЕВРОПЕЙСКА И АНТИ БЪЛГАРСКА ПОЛИТИКА,ЗАЧИТАНЕ НА ХЕЛЗИНСКИЯ КОМИТЕТ И ПРОИЗВОЛНИТЕ МУ,ПОДКРЕПА ЗА РАЗСЕЛВАНЕ НА ЕМИГРАНТИ В ЕВРОПА И БЪЛГАРИЯ И ПОДКРЕПА ЗА ТЕРОРИСТКАТА МЕРКЕЛ КОЯТО УНИЩОЖАВА ЕВРОПА--НИКОГА НЯМА ДА СИ ДАМ ГЛАСА ЗА НЕЯ ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ Е ЧЛЕН НА БКП...НИКОГА...НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМ И ЗА РАДЕВ ПОРАДИ СЪЩИТЕ ПРИЧИНИ--ТОВА НЕ СА МОИТЕ ПРЕЗИДЕНТИ..МОГА ДА ИЗБРОЯВАМ ОЩЕ ХИЛЯДИ ПРИЧИНИ
15
Телевизия СКАТ тази вечер имаше важен гост - Цецка Цачева.Тя напусна много щастлива студиото й, след като разбра, че ОБЕДИНЕНИТЕ ПАТРИОТИ ще гласуват за нея. Каракачанов, това ли е вашата съвест, Както винаги вие се спазарихте с Борисов. Сега остава и с Ердоган да се прегърнете. Дано съвестта на привържениците на тези самозвани патриоти е по чиста. Симеонов си е Симеонов - сметкаджия и кариерист. Но в другия парламент няма да ги има. Два пъти един и същ филм не се греда. Сидеров, сега очаквай да ти подновят делата. ти вече не им трябваш. Те постигнаха своето. Стоплиха сърцето но Борисов
16
Защо от 2009 досега не направи това, за което сега говориш? Пак ли БСП е виновна?
17
Ген. Радев ми прави все по-добро впечатление с всяка своя публична изява. А за Цачева просто нямам думи. Срамна и жалка картинка. Неугледна и неука женица, поставена в унизително за нея положение.
18
Бойко Борисов каза, че избора на „майката” бил ГРЕШКА!? Сега ни агитират да гласуваме за…..ГРЕШКАТА! Ами, ако ГРЕШКАТА стане Президент? Ще имаме – ПРЕЗИДЕНТ ГРЕШКА! НАРОДЕ????
19
В НЕДЕЛЯ КАТО Я ИЗБЕРЕМ, ЩЕ ВИ ВИДЯ КАК СОБСТВЕНИТЕ ВИ ОБИДИ ЩЕ СЕ ВЪРНАТ КЪМ ВАС. ЩЕ ВИДЯ КОГО ЩЕ ПЛЮЕТЕ
20
..............ЗА МОХАТА ЦЕЦЕ ГЛАС НИКОГА!
21
Горката женица, зорлен се сили да "кумка лисунка"... но е хипер провинциално...номерът може и да мине в някъде из плевенското землище .. но таз да ни представлява пред света и то в "най-ютиено " време от поне 30г. насам ... си е аномалия от всякъде...
22
Това баба Цеца библиотекарката ли е?
23
Брюксел е държава, Индира Ганди е мъж! С други думи - Плевнвлиев 2! ГЕРБ с такива капацитети разполагат - това предлагат. Ние сме български дипломати. Говорим единствено и само български език.
24
Le Generale 80%, Le Crocodile 20%. !!!!!!!! 20%=Mestan+Erdogan+Karakachan
25
Аз си харесвам Бойко , защото е СЕЛЯНИН , като мене . И поради тези причини си позволявам да го критикувам . Заслужил е да бъде сериозно критикуван , защото е виновен и напоследък прави много грешки. Преди ни излъга да гласуваме за магаре , после ни сочи магарици . Човек е все пак , не е безгрешен , но и съветниците с които се е заобиколил , навярно го / хлъзгат/ . И заради това му обръщам внимание / ако има някой който го познава да му каже / да си наляга "парцалите'', да не плямпа много глупости в ефира за оставка , а да вземе да СВИКНЕ с новия ни президент ген. Радев , защото ако не може да свикне , ние можем да свикнем без Бойко !!!
26
Те не я пускат в селото тя за поповата къща пита. Защо не дойде при нас в чужбина да види какъв срам берем с нея о ББ.
27
Те не я пускат в селото тя за поповата къща пита. Защо не дойде при нас в чужбина да види какъв срам берем с нея о ББ.
28
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
29
ПИК,защо ми триете мнението? В него имаше критика за Цачева .Нямаше нецензурно съдържание!!!Къде е свободата на словото?
30
Чудесен предизборен клип.Но знам малко за личността.Само ще кажа,че това не ми пречи да гласувам,защото имам глас.Аз вярвам,че доброто побеждава винаги.
31
... която да се използва за заглавието на тази статия. Сиреч, който иска промяна да гласува за генерал Радев.
32
на вторият тур мухата Цеце-да бъде смачкана
33
аз ще работя, та аз ще работя,...- ами гепи мотиката, за друго не ставаш!
34
Предпочитам майката, отколкото комунягите да ни... майката отново!
35
утре пак могат да си сменят мнението. Как да им вярвам.
36
Съкратен съм по вашето направление... Ще ви гоня до дупка,гербери червиви. Радев Президент!!! Борисов в пандиза!!
37
КОМЕНТАР НА ЧИТАТЕЛ от БЛИЦ , представил се като Бибит/пействано/ По информация с източник от родното село на Цачева Драгана, Т.нар. „дядо“ убит от комунистите, всъщност е втори мъж на баба и. Наистина са го разстреляли за участие в заговор на Петковистите. Пропуска се малка подробност, че баща и се е отрекъл от пастрока си и така дъщерята безпрепятсвено прави кариера. Това вече обяснява някои детайли от биографията и! Навремето когато се кандидатстваше в Университета се попълваше един подробен формуляр с биографични данни, не само за студента, а и за семейството му, цял чаршаф. Та в този формуляр имаше следния въпрос: Имате ли близки засегнати от мероприятията на народната власт? Интересно как е отговорила Цачева на този въпрос, но едва ли си е позволила да затаи такъв важен факт! Но ако, както казват нейни съселяни, това не и е роден дядо и баща и се е отказал от него, то тогава тя е имала чисто минало, което и е позволило да ползва привилегията на Рабфак и през 1980 година да бъде приета за член на БКП! По свидетелства на студенти от това време в ЮФ на СУ, през 1981 година, Цачева е била ЗКПЧ /Заместни командир по политическата част/ на студентската бригада село Капитановци, Видинско. Това изглежда е станало, защото иначе, както отбелязват мнозина, с миало на засегнат от народната власт, цената на членството в БКП е обвързаност с едни други другари с пагони!
38
Поне да беше го наизустила.Личеше от километри,как ти шаваха очетата,за да поддържаш темпото на аутокюто. Пролича и друго.Че са накарали,да го минеш текста,поне три-четири пъти.То не беше патос,то не беше градация! Но пак Ви питам Данговска. При важни,международни срещи и форуми,от който може да зависи бъдещето на България,пак ли ще четете със аутокюто.Там изискванията са огромни.Там не е Парламент.Да цитираш параграфи и алинеи.
39
без измама никога няма да станеш президент
40
Имахме вече един " назночен от ББ президент и видяхме какмо беше- американсща подлога- козируваше на Герб, но и на авепиканците, униди Бълария, скара ни с Путин и загубихме и стокооборот, туристи и тн..Тази е същото тазначение, няма да смее да гъкне на Бойко- мазна, лъжлива, лицемерка и без диктуване и четене своя мисъл не може да изкаже..Голям срам, че и ще уплаши международната общност:)) Никога повече такива чучела, трябва ни достоен президент с кауза! ТОЙ Е!
41
Лъжата на Цецка за дядото лъсна, както за дядото на Бойко. И двамата са бивши членове на БКП. Явно комунистите са закърмени с лъжи независимо къде са те.
42
Б.Б. въпреки , че е печелил много избори не разбира от много азбучни истини за тях. Ако беше издигнал за втори мандат Плевнелиев, всички дясно ориентирани хора щяха да го подкрепят и като прибавим и членската маса на Герб победата беше сигурна. Сега се очертава много голяма загуба и оттук нататък за Герб много проблеми.
43
Както винаги досега, щом се натрупа голяма сума в Държавния резерв, социалистите предизвикват нови избори, поставят за премиер някоя кукла на конци, като Орешарски , източват държавната хазна, фалират банковата система и НЕК и следват отново избори. И всичко това става с активното участие на преобладаващата част от малограмотното ни население, циганите и турците Затова аз ще гласувам за Цецка. избирател
44
Колко е голяма сумата която се е натрупала в Държавния резерв? За заема я знаем. Над 20 милиарда.
45
ако решите да проверите, все някъде са качени някои съотношения от първия тур: Цачева към Радев - Римляни 5 : 1; Студентски град 1: 2, Турция 60: 1 ,може и да греша проверете....
46
Писна ни! Писна ни ! Писна ни от вас! От вашата демагогия! От вашата некадърност! От вашето високомерие! От вашата безпардонност! От вашата наглост! От вашето незачитане мнението на хората! От вашите некомпентентни решения, които сътворявахте всеки ден! За Бога, Освободете ни от вас!
47
Когото и да изберат за президент няма никакво значение, защото скоро предстои нов световен ред, който ще бъде въведен от TR-3B и от X-37B /виж на гугъл-търсачката посочените инициали/.
48
Преди време писах, че ЦЦ прилича на крокодила Гена. Явно, тя е чела това, тъй като почна да лее сълзи.
49
Nikoga nqma da glasuvam za tazi jena
50
Партийната секретарка на БКП Цецка да се прибира в кирливото си плевенско село и да гледа кокошки и прасета.
51
Г-н Борисов вярваш ли си? След балотажа - г-жа Цачева да отиде на една дълга почивка. Предполагам, че от толкова много напъни и сълзи се е изтощила. Г-жо Цачева, г-н Борисов омръзна ни от клишета и заплахи. Съжалявам за дядо Ви, но Вие не разбрахте, че се гласува за ПРЕЗИДЕНТ НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ. Какъв президент ще.бъдете, ако ще ни занимавате само с миналото и със себе си. Не видях във Вас мъдрост, която много би отивала на една жена. И още нещо: Смятам, че хиляди пъти е по-добре да те хвалят, припознават в РУСИЯ отколкото в Турция. Българският народ знае, че в най трудният момент от историята на България ни е помогнала Русия. Защо не посочихте, че г-л РАДЕВ води в САЩ и повечето европейски държави. Дори новият президент на САЩ е прозрял Голямата истина,че Русия е велика сила и трябва към нея да се отнасяме с уважение. РАЗБЕРЕТЕ, ЧЕ Е ВРЕМЕ ЗА ПРОМЯНА КАКТО В БЪЛГАРИЯ ТАКА И В СВЕТОВЕН ПЛАН. МОЯТ ИЗБОР Е ГЕНЕРАЛ РАДЕВ - ДОСТОЕН ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯ.
52
Имам въпрос към Цачева и ако е честна да отговори точно без овъртане. ЗАЩО СТАНАХТЕ ЧЛЕН НА БКП: 1.ЗАЩОТО СПОДЕЛЯХТЕ ИДЕИТЕ НА ПАРТИЯТА, . 2.ЗАЩОТО СТЕ ИСКАЛИ ДА СЕ ВЪЗПОЛЗВАТЕ. или 3.НЕЩО ДРУГО, КОЕТО ВСЕ ОЩЕ НЕ Е ИЗВЕСТНО? Моля да отговорите? Член на БКП не се ставаше с убит дядо. Много хора, които са нямали тази история искаха да членуват, но не ги приемаха.
53
Ген.Радев отива на 20% разлика...с мамата и герберастка...
54
БЪЛГАРИ, ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПРОМЯНАТА! ГЛАСУВАЙТЕ МАСОВО, СРЕЩУ ПРОДАЖНИЦИ НА НАЦИОНАЛНИТЕ НИ ИНТЕРЕСИ, СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА, СРЕЩУ ЛЪЖИТЕ, СРЕЩУ ПЛАДНЕЖКИТЕ ГРАБЕЖИ,СРЕЩУ МУТРИТЕ, КОИТО ДОКАРАХА НА ВЛАСТ ОЛИГАРСИТЕ, СРЕЩУ КОНТРАБАНДАТА, ЗА ПРЕРАЗГЛЕЖДАНЕ НА ПРИВАТИЗАЦИОННИТЕ СДЕЛКИ СЛЕД 1989 Г. НАСАМ, И НЕЗАКОННИТЕ ДА БЪДАТ ВЪРНАТИ НА ДЪРЖАВАТА, А ВИНОВНИТЕ ДА БЪДАТ СЪДЕНИ И ОСЪДЕНИ,СРЕЩУ НАРКОПРОИЗВОДИТЕЛИТЕ, СРЕЩУ НАРКОТРАФИКА, СРЕЩУ ОКУПАЦИОННИТЕ АМЕРИКАНСКИ ВОЙСКИ, АРМИЯТА ТРЯБВА ДА БЪДЕ НАША, А НЕ ДА ХРАНИМ ЧУЖДА, КТБ ДА БЪДЕ ДАДЕНА НА ПРОКУРАТУРАТА ЗА РАЗСЛЕДВАНЕ, ВИНОВНИЦИТЕ ДА ОТИДАТ В ЗАТВОРА, ДА СЕ ВЪЗСТАНОВЯТ ПРОЕКТИТЕ ЮП, АЕЦ-БЕЛЕНЕ, НАБУКО, ДА СЕ АНАЛИЗИРА ЗАЕМА ОТ 16 МИЛИАРДА ЕВРО, ЗА КАКВО Е РАЗХОДВАН, А АКО СЪЩИЯ Е ИЗТЕГЛЕН НЕПРАВОМЕРНО, ВИНОВНИЦИТЕ ДА ОТИДАТ В ЗАТВОРА! БЪЛГАРИ, ДА СИ ВЪРНЕМ ДЪРЖАВАТА,АВТОРИТЕТА, НЕ ПОЗВОЛЯВАЙТЕ НА ТЕЗИ, КОИТО НИ НАПРАВИХА РОБИ НА ЦИГАНИТЕ И ПРЕСТЪПНИЦИТЕ-МИГРАНТИ ОЩЕ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС, ГЛАСУВАЙТЕ!
55
това с дядото не е ново затова я дарихме в плевенската крепост с 19 % а тази седмица като прибавим и това как бащицата ни подари като крепосни селяни на реформаторите я чакат 1,9%
56
За първи път можем да гласуваме за човек,който няма да ни излага по света.Защо управляващите искат цялата власт на всяка цена като при Живков.Неистово желание с цената на всичко.Хора ,съмнявам се ,че изборите ще ги фалшифицират както стана при Плевнелиев.Пак ли ще се опитват да ни заблудят.Те мислят ,че хората не виждат и са глупави.Наистина има и глупави/които гласуват за тях/но има и други.
57
Тая баба Яга и за актриса не става! Това получовешко същество срам няма! Наглостта и безочието й нямат граница, а за простотията й нямам думи! Може ли зряла жена като нея, на толкова висок държавен пост да се излага пред всички българи по този безумен и недопустим начин за разумен политик от такъв ранг?! Къде изчезна самоуважението на тази обикновена жена? А къде е достойнството й на човек, майка, политик и българин?! Пълна и безусловна излагация! Срам и резил!
58
....., най-лошото е че и така крадът. Затова е целия този театър за а крадът безпрепядствано, без да се притесняват. Воят от всички нива на власта и техните лакеи го доказа, което оставя само един избор на обикновения гласоподавател утре , а именно да гласува за ПРОМЯНАТА, в лицето на генерал Радев.
59
опааа агитация в деня за размисъл. никой не иска цивреша и лъжлива маман запрезидент. и през целите избори ходи е едни и същи дрехи,голяма смрад. спомнете си само как се държеше със студентите по време на протестите или как отклонява парламентарния контрол към бойко и НЕ гласувайте за това недоразумение циврещо.
60
Мама Цецка Ердогонска плаче от радост и дипли сополи само като види рязани.
61
Всички разбрахме за лъжкинята, мама на ГЕРБЕРИТЕ, нека да си я гледат и да ги лъже тях, а не българският народ. Колкото и голяма да е една лъжа, тя не маже да бъде по-величествена от най-малката истина. Сега ни лъже за дядо си, утре за друго и така до края на света. ББ ни излъга за неговия дядо и стана премиер. За президенската институция на България и трябва достоен, почетен, нравствен и честен човек, а не лъжец или лъжкиня.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?