Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станишев захапа Корнелия Нинова след отстраняването му: Тази листа не е на БСП (ОБНОВЕНА)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станишев захапа Корнелия Нинова след отстраняването му: Тази листа не е на БСП (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
80903
Коментари
35
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станишев захапа Корнелия Нинова след отстраняването му: Тази листа не е на БСП (ОБНОВЕНА)

Ще се боря за победа на евроизборите. Тази листа не е на Изпълнителното бюро на БСП, нали разбирате. Листата на БСП, която виждам за евровота, ще бъде голям подарък за ГЕРБ. Това заяви пред камерата на ПИК TV невключеният в евролистата на БСП Сергей Станишев Лидерът на ПЕС бе отстранен от номинации с мотива "обновяване" на лицата на партията-столетница в Европарламента. 

Станишев запази умерен и възпитан тон и не нападна лично нито Корнелия Нинова, нито Кирил Добрев, които, както разкри ПИК, стоят в основата на заговора срещу него. 

Сергей Станишев посочи, че лидерът на БСП Корнелия Нинова е избрала не диалога, а конфронтация. “Месец и половина се провеждаха събрания, конференции. Партията се произнесе категорично за своите предпочитания и за вижданията на листата. Дали Националният съвет ще каже, че се вслушва в гласа на партията или че всичко това е било един фарс? Вторият въпрос е какво е посланието на БСП и Националния съвет към българското общество, т.е. начинът, по който се управлява БСП, ще бъде транспориран по начин, по който се управлява България, ако спечелим управлението“.

„Близо една година се води доста яростна и последователна кампания, която изтъква различията между БСП и ПЕС. Това неизбежно поражда въпроса „А що дирите там“, обясни Станишев.

На въпрос дали ще се бори в място в листата, Станишев посочи, че ще се бори да има листа, която има ясен социалистически и проевропейски опит.

Неочаквана бе номинацията на човека на президента Румен Радев - Иво Христов, който заема четвърта избираема позиция в евролистата на БСП. 

Пленумът на социалистите започна скандално, а гласуването, за което активистите твърдят, че ще мине "демократично", тепърва предстои.

Припомняме, че Корнелия Нинова и верните й хора от Изпълнителното бюро, вече са наредили евролистата, която е следната: Първото място е за Елена Йончева на второ място отива Янаки Стоилов, след него е Деница Златева, на четвърто място е началника на кабинета на Румен Радев, на пето място е Румен Гечев. Следват Иван Кръстев, Момчил Ненков, д-р Тасков от Варна, Цветелина Пенкова, Велизар Енчев, Петър Витанов, Крум Дончев, Тодор Стоилов, Иван Френкев, Марияна Модева и Емил Георгиев от „Екогласност“.

Вижте всички разкрития във видеата на живо на ПИК TV:

Напиши коментар »
(35)
1
СЕГА СЕРГО, НЕКА ТЕ ПРЕДЛОЖИ ИНИЦИАТИВЕН КОМИТЕТ И ИМ ВЗЕМИ ПОЛОВИНАТА ГЛАСОВЕ... ЛИСТАТА Е РЕДЯТ РУСНАЦИ,А ТИ СИ УКРАИНЕЦ БРАТО... ВЛИЗАНЕТО НА ЯНАКИ СТОИЛОВ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ДОКАЗВА ЧУЖДА НАМЕСА...
2
Мили мои канарчета. Това е положението. Листата няма нищо общо с партията. Това са все наши хора. Ние ще Ви оправим. Всимки тези хора са доказани русофили. Братя социалисти гласувайки за нас получавате СССР. Успех другари.
3
Ще гласуваме за БСП..на 26 БЪЛГАРИЯ ще каже НЕ на Корупцията,НЕ на Бедноста...долу долу долу РОБСТВОТО и ГЕНОЦИДА на славните крадливи,корумпирани,насраните КАЛИНКИИИИИИИИИИИИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИИИИИИИИ от ОПГ Гепи хайдук Груп.....народа едвам свързва двата си края тези крадци ще колекционират апартаменти с размерите на Олимпийски стадиони и с ВИП асансьорчета....успех на БСП и нейната водачка Елена Йончева на Евроизборите...долу долу долу чумата Гепи хайдук Груп
4
От партийните организации на ОПГ мутромилиционери ГЕРБ.за събиране на пластмасови капачки за Цв.Цв. Колеги,Цецо вече е безработен. За да може да обзаведе новият си апартамент,да ходи на молитвени закуски в САЩ,да поддържа асансьора си и луксозният си стандарт на живот му трябват парични средства.Капачките ще се събират в клубовете на ГЕРБ. С ГЕРБ сме по-силни,гарантирано от ГЕРБ.
5
Е , ТИЯ , ЧЕРВЕНОГЪЗИ ,, КОМУНЕТА НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ЧОВЕК ДОРИ ДА СИ ХАБИ ПЛЮНКАТА ЗА ТЯХ ---- СЪЩИТЕ , КОИТО 45 год. НИ ТЪПКАХА , 90те год. ОГРАБИХА И СРУТИХА БЪЛГАРИЯ , А СЕГА ,, ЧИСТИ , КАТО СЪЛЗА ,, МИЛИОНЕРИ , ПАК ИСКАТ ДА НИ ЗАГРОБЯТ ---- Е , НЯМА КАК ДА СТАНЕ -- НАРОДЪТ НЕ ПРОЩАВА ! КАЗАХ !
6
Да изметем шайката долу ГЕРБ, това не е листа на БСП, прав е Станишев, това е ЛИСТАТА НА БЪЛГАРИЯ!!!
7
ЗАЩО няма СЪД и наказание за крадливите,корумпираните КАЛИНКИИИИИИ-СУДЖУЦИИИИИИИ..... Тези лукс имоти са купени с огромни кражби и корупция и ЗАЩО Вожда им толерира тези нагли крадци и мошеници само с една оставка....Алуууууу Амет и Асан като откраднат две-три кила желязо,една-две кокошки се вкарват в кауша,а тези крадци на милионииииии-милиардииииии КОГА ще ги видим оковани с пранги и на СЪД....за това няма да гласуваме за ОПГ Гепи хайдук Груп на герб ЕООД ....гласуваш за личността Борисов и хоп получаваш крадливи,корумпирани,третополови КАЛИНКИИИИ-СУДЖУЦИИИИ
8
Кака Ива сигурно тайно членува в БСП. Много присърце приема нещата.
9
Ме интересува лицето Велизар Енчев.Този борец за истината,този стожер на правдата.Отиде и се на.дупи на бсп-то.Ейй това кокала е голямо нещо.
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
В.Енчев отдавна е превербован, а Решетников диктува от Москва - просто нищо неочаквано.
12
ГИ ВЪЗДИГНА С ПЛАТЕНА СОЦИОЛОГИЯ И ТЕЯ СЕ УСРАХА НА МЕТЕНОТО
13
Трите триите кур_и от пик .
14
Добре те подредиха д-р.Станишев!! Навремето вместо да пратиш Корнела в затвора ти само я уволни!!! Сега д-р Иван Костов ехидно се усмихва!!!! А Корнела свърши работата, разгони ви майката сто годишна!!!!!
15
ПИК, много сте се притеснили за Станишев бе, да се чуди човек на лицемерието ви. Трябваше да турят Ива крокодила в списъка и след нея Сергей Станишев и БСП щеше да стане любима партия на редакцията ви.
16
смърт на цоциализма
17
смърт на цоциализма
18
"Най-достойните" българи са в нашата листа- листата на БСП. Русофили патриоти на Майка Русия. Ще защитаваме руската политика в ЕП.Чрез депутатите ни (2-3)ма и другара Мучо президента ще браним Русия в Европа.ще победим.
19
"Различията между БСП и ПЕС неизбежно поражда въпроса"А що дирят там".Преди няколко дни ПЕС замразиха членството на румънските социалисти в европейската организация.Сега са наред БСП.
20
Дядo му е бил пapтизaнин, цели двe години се е препитавал с кaшkaвaл в гората около Aйтoc. Три-четири месеца преди съратниците му в София да вземат властта на 9.09.1944 г. той е предал на полицията четирима от своята чета. Те са : братята Ивaн и Тoдop Чeнгeлиeви, майка им Kaля и пoeтa Aтaнac Maнчeв. Четиримата са разстреляни на 21.05.1944 година на площада в гр. Aйтoc. През 1950 година той иска от ЦК на БКП да го признаят за активен бopeц против фaшишзмa и кaпитaлизмa. На същият плeнyм присъства и сepкpeтapят на ЦK на БKП Гeopги Чaнкoв, който казва следното: „ Другари, сред се намира един пpeдатeл. Той иска индулгенции, а предаде четирима наши дpyгаpи, които бяха разстреляни за да спаси кожата си. Ако вие не ми държите сметка, аз бих го застрелял веднага.“ Бaщaта на Heдялкo е бил член на БКП цели 28 години. Предал е тази партия през ноември 1990 година. Преди това е написал 167 стихотворения за правилната Aприлска линия, за възхвала на БКП, за прослава на Съветската apмия и т.н. Днес техният внyк и син Heдялко иска да оправя политика в България, да ни поучава, да ни назидава, вместо да оправя на магарето кypa, което най му приляга.
21
ВЗЕМИ СИ КАКА ДА ТЕ ОТРАКА,но СергГЕЙчо зарежеш ли я става лошо,тя по младо си намери ама ти остана на улицата Серьожа,Серьожа
22
Ха ха, колко е жалка гнусната крадлива и лъжлива Момата. Това за което Бойко го съжали и не му стори нищо, е на път да го стори Импексовата крадлива и лъжлива Барсала, заедно с крадливата му кучка, която му близка сладоледа години наред, но се окучи от друг ПЕС!!
23
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
24
И двете каки имат за какво да си отмащават на Станишев. Корнелия бе изгонена от правителството на Станишев за корупцията , а Елена от леглото му. Но най-голямата изненада от тази листа е, че човека, който фалира България през 1996 г.( Румен Гечев) е на избираемо място и заминава за Европа, надяваме се не да я фалира.
25
Интересно е КОЙ и КОЛКО пари е бутнал на Сланинова за да НЕ се вслуша в предложенията на първичните организации ипо места и решенията на регионалните организации???Сигурно са много? Със сигурност знам че Пловдив , Смолян , Благоевград и Пазарджик са предложили -Станишев!?!? Защо са подменени протоколите от тези градове???Защо и срещу КОЛКО?
26
отговор на коментар
В леголото му няма дами,още ли не си разбрал? Нормални промени. Все пак БСП искат да спечелят изборите.Не може Станишев да подерпя джендърството,евро съеднени щати,и смърт за БГ и да е в листата. Кой ще гласува за БСП с подобен човек вътре? Същото важи и са герб.Глобалисти слуги са в листите.
27
В БСП ЗА ПОСТОВЕ СЕ ПЛАЩА. ИМА СИ ТАРИФА. ЗА ПРЕДСЕДАТЕЛ, ЗА ВОДАЧ НА ЛИСТА, ЗА ПРЕДЕН НОМЕР, ДА ПОПИТАМЕ ГЕРГОВ, СТАНИШЕВ, КОРУМБАШЕВ, ОНОВА МЛАДОТО НА КОЕТО БАЩА МУ Е ВЪВ ВТОРИЧНИТЕ СУРОВИНИ? ВСИЧКИ ЗНАЯТ НО СИ ТРАЯТ! И НЕ Е ДА НЯМАТ МИЛИОНИ, НО НАЛИ ТРЯБВА ДА ГИ ОЗАКОНЯТ ПО НЯКАКЪВ НАЧИН!
28
Сложете си го в листата на шайката.иначе сме като скритата коалиция с дпс.троянската война свърши отдавна,но някои не четат книги и не са разбрали.
29
ЕДВА ЛИ КОРНЕЛИЯ МАХА СТАНИШЕВ , ИЛИ НЯКОЙ ОТВЪН!!!!
30
Нали с Бойко са приятели, вместо непрекъснато дареве за него да си го вземе в неговата листа. Станишев си е завршен еврочиновник и работи за своите шефове като двете снахи Габриел и Майдел и изобщо не му дреме за дереджето на българите
31
Абе тоя Станишев колко пъти бутна на Борисов и му даваше пировата победа като на истински авер? А защо разби собствената си партия, а защо се обявява така категорично за Истанбулската конвенция и джендърите, като неговия народ е против разбиването на семейството и съда отсече, че е противозаконна...е кой ще представлява този човек освен себе си за дебелата заплата и светла европейска кариера?!
32
Към № 20! Отлично за публикацията боец! Отлично!!!
33
ЗАПОВЕД ОТ КРЕМЪЛ: СТАНИШЕВ ВЪН ОТ ЛИСТАТА ЗАЩОТО НЕ ЗАЩИЩАВА РУСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В ПЕС !!
34
Б. Борисов, Цв. Цветанов и Недоклатенко да чстят фашкиите в конефермата на Банкя!
35
madiratora ne mi puska komentara poneze pozelavam uspeh na izborite na g-n Stani6ev ZA6to?
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?