Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Актрисата Ирен Кривошиева пред медията ни за сватбата на сина си от Ламбо и развежда ли се заради Елена Йончева - само в "Жълтите новини"
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Актрисата Ирен Кривошиева пред медията ни за сватбата на сина си от Ламбо и развежда ли се заради Елена Йончева - само в "Жълтите новини"
Автор: ПИК
Дата
Дата
249052
Коментари
16
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV! Актрисата Ирен Кривошиева пред медията ни за сватбата на сина си от Ламбо и развежда ли се заради Елена Йончева - само  в "Жълтите новини"

В началото на декември Ирен Кривошиева и Стефан Данаилов се сродиха с главния прокурор на американския щат Джорджия. Неговата дъщеря Виктория пък стана българска снаха, като сключи брак със сина на двамата актьори - Владимир.

В началото на годината Кривошиева се върна от Америка, а днес гостува в "Жълтите новини", за да разкрие за пръв път детайли около тържеството, съвпаднало със 75-ия юбилей на Ламбо на 9 декември. Оказа се, че въпреки финансовото състояние на тъстовете, церемонията е преминала изключително скромно и семпло, без да се доближава по никакъв начин до разточителните пирове, с които поливат браковете си родните милионери.

"Сватбата не беше бляскава, най-много блестеще кръстчето на врата на Виктория, което бе подарък от Стефан. Дори венците им в гръцката православна църква в Сарагоса бяха направени от лозови пръчки. Сватовете са много симпатични, даже скромни хора. Подарих ми биографията на Стефан, имат голям респект към него, въпреки че не се познават още", разказва звездата от "Хотел Централ".

На сватбата я придружи нейният съпруг - оператора Николай Николов. Неотдавна се заговори, че семейният им живот е на път да катастрофира и Ирен ще приключи с развод и този свой брак, а причината са изневерите на мъжа й с журналистката и депутат Елена Йончева.

Вижте коментара на Кривошиева в интервюто й за "Жълтите новини":

Напиши коментар »
(16)
1
Ламбо МАИОРШЕТО ЛИ ?....ТОИ Е ТРЕТИ ПОЛ .....ФТОРА ДУПКА..... УТ ПРАВИЛА ЗА ГОЛФ У ГРАДИНСКИ УСЛОВИЯ !....
2
АКУ СА РАСЦЕПИЛ КЛИТУРА НА КУРНЕЛЕИ УТ ИБАНЕ ДААМЕ НИЕ САВЕЦКА USA ЕИН ....НАЧИ ЕДИН !...1 !....АСТРОНУМИЧЕЗКИ ЧАС ИБАНЕ НА ДВЕ !....ДВЕ ИЛИ ТРЕ ТРИ 3 !.....БАИБИ !.....ДВЕ ТРИ БАИБИ ИБАНЕ И ТО С МУЗИК !.....МУЗИК ШЕИ БОЛЛЕРО УТ РАВЕЛЛ....ШЛЯЯЯП ШЛЯЯППП....ШЛЯПП ШЛЯП....РАВЕЛ !...БАИБИТА СА ПУДГОТВАТ МОЗАЧНО И КОТУ ХИГИЕНА !....ДОЛЕ !....
3
До 1,2. Ако искаш някой да ти чете глупостите пиши на български. Ако си пишеш за кеф и да си губиш времето продължавай в същия дух.
4
Много му дълъг уя на мъжа ти ма.
5
тая орева орталъка.. ми да не беше си лягала с тоя и оня.. нито беше красавица, нито актриса кой знае каква..
6
Не мога да си представя, че съществува мъж , който изпитва желание да си легне с този грозен и отблъскващ травестит , какво женско намира в него и как ще го възбуди , за да я пожелае като любовница . Погледнете го на снимката това същество и ми кажете не съм ли прав ? Не че Ирен е по-красива , но поне все още има нещо женствено в нея , спомен от младите и години, докато при " съществото " няма и зачатъци от женственост .
7
значи,си,за психиатрия!
8
Още по-голяма чуденка бихме си задали за Данаилов. Той е овършал де що е имало красива и класна дама, а грозната Ирен го е вързала за дете.
9
Таз пак ли ши съ парясва..........
10
Ленчето е като Велислава Дърева.. страх да те хване като ги погледнеш.
11
ако ти е омръзнало да ти викат шамандура,буца,тлъстата,цоцолана,дебелата,пълничката ,вземи си това гарантирам ще спреш да плюскаш като луда ще отслабнеш без диети и упражнения http://bit.ly/2p1tJi2
12
Ега ти миризливите грозни курабии, обслужвали устно тъпанара Ламбо.
13
Друже, грозната Ирен няма да го е обслужвала само усто след като му е родила син.
14
КОНЧЕВА ПЛЮЩЕШЕ СЕРГЕЯ С ПЕНИС КОЛАН !!!
15
Ако не я познавахме Е.Йончева като я видим в този вид ще я помислим за клошарка.
16
Стига с този и семейството нас изперкалият Стефан Данайлов
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?