Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Георги Марков за тайните договорки между БСП, ДПС, патриотите и Марешки, за правилните ходове на ГЕРБ и вероятността да има "избори до дупка" (ОБНОВЕНА)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Георги Марков за тайните договорки между БСП, ДПС, патриотите и Марешки, за правилните ходове на ГЕРБ и вероятността да има "избори до дупка" (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
91197
Коментари
49
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК ТV! Георги Марков за тайните договорки между БСП, ДПС, патриотите и Марешки, за правилните ходове на ГЕРБ и вероятността да има "избори до дупка" (ОБНОВЕНА)

Бившият конституционен съдия и кандидат за депутат на ГЕРБ Георги Марков разкрива има ли тайни уговорки между БСП, ДПС, патриотите и Марешки за съставяне на правителство след изборите на 26 март.

Какви са правилните ходове за ГЕРБ, кой стои зад ДОСТ и какво цели истерията на Местан, ще влезе ли България във фазата, определена от самия Марков в зората на демокрацията като "избори до дупка"?

"Изрекох фразата "Избори до дупка" в зората на демокрацията и се оказах прав. Това, че съм единственият депутат от ВНС, ми дава известно предимство и ще донеса доста гласове на ГЕРБ в МИР. Известен левскар съм и това ще добави още гласове", заяви пред ПИК TV Георги Марков.

"Комунистите ни докараха до апокалипсис! Няма лекарства, спря БДЖ, празни магазини. Второто правителство на БСП - същото. Ами правете реформи, другарки и другари! Тогава групировките започнаха да превземат България. Комунистите създадоха една паралелна България. Когато Инджова стана премиер, заяви: "Правителството на Беров беше правителство на "Мултигруп". 90-те години бяха загубени от БСП на България", заяви Марков.

"Защо съм от ГЕРБ? Аз съм реален човек, бил съм конституционен съдия. Аз не чета програми, чета правилата", посочи гостът и допълни, че постигнатото от ГЕРБ е "зримо и видимо". "Те направиха неща, които другите не ги направиха, а сега те ползват тези блага", отбеляза Марков.

"ГЕРБ е партия, която води срещу БСП с 10:1 от 11-те проведени досега избори. Загуби се един мач, но в едно състезание това винаги е възможно. Не мисля, че в тези избори има лява вълна и мисля, че ГЕРБ ще спечели, дори с минимална преднина. От тези, които се предлагат като министър-председатели на политическия пазар - лидерите на партиите, Борисов е най-подготвен. Нинова ръси обиди, исторически неверни неща. Борисов не е правил коалиция с ДПС. Борисов не е подменял вота. И аз благодаря на ПИК - че 2014 г. ми давахте многократно думата, когато му казвах: "Бойко, не прави коалиция", заяви Георги Марков.

Той посочи, че пропорционалната система в България се прилага в много лош вид: "България е един разпокъсан парламент, нагон за правене на партии и коалиции... Какво ще е политическото решение на ГЕРБ, за мен е любопитно. Това, което бих им дал като съвет - не влизайте в коалиция! На другите, които биха сформирали правителство, не бих им дал повече от година".

Георги Марков посочи и толерантността на Борисов към политическите му опоненти. Пример за това са ключови постове на Михаил Миков за председател на Народното събрание, но той отказа, на Мая Манолова за омбудсман, на протестъри и реформатори. "Казах му - Бойко, стига прошки, стига подаръци всеки ден! Дай им да управляват. Почини си и ги остави да ги видиш какво ще свършат. тази държава не е футболен клуб, за да се закрие. Затова е изключително важно ГЕРБ да се съхрани като политическа сила", категоричен бе георги Марков.

"Специално за ПИК казвам - трябва да се преконституира съдебната система. Това означава нов избор на съдебни началници. Изумявам се, че български магистрати държат политически речи, плюс това ги четат. Един съдия трябва да си събере акъла и да говори в прав текст на хората. Безобразие е съдии да се размотват и протестират!", гневно заяви Марков.

Той посочи още: "Много от отдавна, от зората на демокрацията, сме свидетели на публични конфликти между главния прокурор и главни съдии. Това нещо не може да се допусне в една цивилизована демокрация".

"Прокуратурата не може да мине към изпълнителната власт. Но тя трябва да остане независим орган на държавното обвинение. А съдебната власт е същинската, тази, която правораздава", отбеляза Георги Марков.

"Голямата вина по отношение на България и демокрацията се пада на Иван Костов и Стефан Софиянски. Костов защо направи това политически изчадие ДСБ - което заби нож в гърба на СДС, а сега и Реформаторския блок?! Как може госпожа Нинова да е шеф на най-голямото външнотърговско предприятие?! Христо Бисеров излезе най-главният зъболекар на републиката - тръгна да вади зъбите на Бойко Борисов и Цветан Цветанов... А Борисов прости всичко. Той качи Радан Кънев на самолетчето и го закара да види на живо Меркел. Толкова жестове им направи! И тази негова политическа наивност трябва да спре. Който и да ни управлява от другите, ще ни вкара в политическа изолация още първата година", категоричен бе Марков.

"В зората на демокрацията ДПС стана част от българската политическа действителност и винаги ще бъде така", коментира още той и изтъкна, че "заслуга" за това е имал натиск от страна на американците.

"Аз поздравявам ПИК и лично вашия главен редактор, че много отдавна застанахте зад Тръмп. Тръмп - все едно съм викал от прозореца, че Левски би ЦСКА. Защото той спря износа на демокрация и революция. В този смисъл Орбан заяви - Европа трябва да е християнска! Той стана ракурса на Меркел. Тръмп каза - тя направи катастрофална грешка. А втората й беше, че могъща Европа сключи договор с Турция да ни пази. Защо му отидохте на килимчето той да ни пази?! А пратиха НАТО за бомбардират мостовете в Нови Сад. Евала на Тръмп, че се извини! Меркел измисли чрез своето протеже Юнкер тази невероятна глупост мигранти да се заселват. Всичко е Мара Втасала в България, само еврото не е въвела! Аз по-голяма глупост не съм чул! Поне на нашите пенсионерки пенсиите са трицифрени. А искаме да ги направим двуцифрени", коментира Георги Марков.

"Орбан не е евроскептик. Той е много силен привърженик на ЕС. Но той иска друг ЕС. Не Европейски съединени щати, а съюз на силни суверенни държави. Орбан е срещу ЕК. Защо ние го нямаме? Защото те имат най-малко своята 56-та година, когато всенародно въстанаха срещу съветските танкове. А ние 45 години лягахме и ставахме със СССР и си вкарахме дружбата със Съветския съюз в конституцията", допълни гостът.

На финала на разговора Георги Марков заяви: "Сигурно ще има правителство. Ще надделее уплахът, че ще председателстваме от 1 януари ЕС. Не е голяма драма! България без правителство не може да остане. Ще ги посрещнем, ще ги нахраним, живи и здрави! Но аз не искам ГЕРБ да участва в такова временно нещо. Това, което според мен обаче трябва да се направи в първия ден на парламента - да се върнем към смесената избирателна система - 120 на 120. Това е реалното и мисля, че около това ще се получи мнозинство в парламента". 

Георги Марков нарече "голяма глупост" задължителното гласуване и допълни, че е много добре, че е отпаднало. Той прогнозира, че няма да има голяма активност на вота в неделя: "Хората са уморени. Общо взето същите играчи играят в играта. И може би активността ще бъде същата като на миналите избори - 40-47%. Мисля, че партиите в новия парламент, ще са много по-малко. Патриотите тежко катастрофираха, а партиите-джуджета нямат голямо бъдеще. Що се отнася до ДОСТ и ДПС, мисля, че ДПС ще е факторът. Изявлението на Доган му спечели повече привърженици. В интерес на истината то прозвуча тежко, но бе една пробългарска, пронационална позиция. Докато това, което прави господин Местан - да кокетничи с Турция, не мисля, че е печелившо".

"Разбира се, в политиката всичко е възможно. На мен ми се иска ГЕРБ да се съхрани, да събира сили. Орбан чака 8 години. Нека и те изчакат една година. А не да му викат в парламента - ти си такъв, ти си онакъв. Това, което казах, са лични мнения, не ангажирам ГЕРБ. Искам Бойко да го посъветвам - да следва Орбан и Вишеградската четворка. Държа и на Цветанов, който в днешно време - не е лесно да направиш една партия, да държиш структурите и да се ръкуваш с всеки член на партията", коментира Марков.

На последния въпрос как ще отговори на упреците, че Борисов е вкарал за кандидат на ГЕРБ човек, който има досие в ДС, Марков отговори: "Мен още президентът Желев ме е преценил. А това прословуто досие във Второ ГУ, докато съм бил студент, е прекратено знаете ли кога - 76-та година! Убиец да бях, щях да съм си излежал присъдата. За мен е чест, че Борисов ме предложи. Аз съм личната номинация на Борисов. И той ме предложи пред Орбан. Пред един истински мъж".

Напиши коментар »
(49)
1
Продължавай да си показваш противната комунистическа мутра и Боко ще вземе 6%най-много.Противен си на всички!
2
Направеното от Герб било " ЗРИМО И ВИДИМО" Ела да ти отворя хладилника да се ВЗРЕШ вътре и дали ще видиш нещо ВИДИМО бе плъхок гнусен
3
Лоша поличба, прекъснаха ви серията.
4
Вече на всички е ясно ,че Патриотите са съгласни на коалиция с ДПС. Затова този път решиха да блокират границата за да защитят интереса на "новият Левски" и ДПС, така новата коалиция БСП-Обединени патриоти(Атака,ВМРО,ПФ и ДПС) ще имат повече депутати и по-стабилно правителство.
5
Българинът днес живее 3.5 пъти по-зле отколкото през 1988 г. Консумация на: Прясно мляко – литри на човек за 1 година: През 1988 г. сме консумирали 195 литра мляко на година – През 2014 г. – 20 литра Месо: През 1988 г. – 75 кг. – През 2014 г. – 32 кг. Яйца: През 1988 г. – 263 бр. – През 2014 г. – 143 бр. Плодове: През 1988 г. – 109 кг. – През 2014 г. – 50 кг. Захар: През 1988 г. – 35 кг. – През 2014 г. – 7 кг. Тези данни са жестоки показатели за това как живеят хората и какво потребяват. Храните у нас са поскъпнали 50 пъти за последните двадесет години, а цените на тока, парното и здравните услуги са скочили 120-130 пъти. Това показват данните на националната статистика към декември 2014-та година в сравнение с декември 1995 г. В същото време средната работна заплата от 2000 г. насам (от когато са наличните данни) се е увеличила едва 4 пъти .
6
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
7
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
8
Този агент на ДС и Мишок близундер не може да помогне потьването на Кораба ГРОБ с крадците на борда му с Капитана Мутрев Тиквоч Крадливия Милиардер
9
На агенти на ДС вяра да нямаш!
10
А защо трябва да се вярва на един бивш доносник? Всъщност няма бивши такива. Доносникът винаги си остава помияр.
11
г марков ев михайлов м андреев бягайте далече от тези хора като ги видите и чуете 27 години само простотии от устата им на нищо не се научиха за тях няма евроценности само омраза и антикомунизъм разделение на хората до дупка
12
ЩО СТАНА БРЕ ДРУГАРЕ ,че от 27-ми у свето сте най-бедните у Европата,най-бързо изчезващата нация на планетата Земя ???? Продължавайте ДА СЕ СНИШАВАТЕ ! Нема лабаво ДругарЕ.....Ха,ха,хаааааа.....
13
АЗ ЩЕ ВИ НАПЪЛНА ХЛАДИЛНИКА СЪС СУДЖУЦИ И ЛУКАНКИ АМА ДРУГ ПЪТ !
14
ТОЗИ НАИСТИНА Е НЕНОРМАЛЕН!!!
15
Такъв, онакъв, обратен бил, не знам какъв бил...., НО Е ПРАВ!!!!! Хайде почвайте с минусите, че Илянчето и Курни гледат!!!!!!
16
Браво, Георги, браво Марков. Големи мисли на Гошо Дантелата. Къде си тръгнал с тези, дето са яли филии с мас.
17
ГОШЕ НЕ РАЗБРА ЛИ ВЕЧЕ ЧЕ БЪЛГАРИТЕ ЩЕ СЕ САФИРЕСАТ В НЕДЕЛЯ. РАЗЛИКАТА ЩЕ Е ДВИЦИФРЕНА В НЕДЕЛЯ. ЗА ВАС С БАЦЕ АНТОН ТОДОРО ДЕСИ ОБЩАТА ЦЕЦА КАРАЯНЧЕВА БОЖО ДИМИТРОВ ЦВИНОКИО И ДРУГИТЕ СЕ СВЪРШИ ОСТАВА ВИ САМО ЕДНО С И М И Т Л И ЗА НЕДЕЛЯ И КОЙ ОТКЪДЕТО Е. И СЕ ОКЪПЕТЕ ПРЕДИ ДА ОТИДЕТЕ В СИМИТЛИ ЗАЩОТО И БЕЗ ТОВА ВИЕ ГРОБ В НЕДЕЛЯ НЯМАТЕ ПТЕСКОНФЕРЕНЦИЯ В НДК. ВЕЧЕ МИРИШЕТЕ ГОШЕ И БОКО. ЧАО. МИРИЗЛИВЦИ
18
тоя мазник кървопиец по думите на ББ няма ли да се гръмне да спаси природата
19
Аман от доносници.
20
на Бойко най голямата грешка е ,че покани Марков, Тодоров,Б Димитров ,Харизанов да го защитават и това ще му бъде краят
21
Тзи пак го хвана логореята.Щом са опрели до него, работата отива към закриване на герберската шайка.
22
Защо плюеш Костов,бе лизгар?Нали беше гигантският шутиращ г.з на черен Костов?Нали със неговото управление, вкара Закона за едрата градска собственост- Тъй наречената Реституция.Така направи стотина ваши- седесарски помиари, за месец собственици на имоти за милиони.И над четвърт век лапат стотици хиляди левове от наеми. Благодарение на теб и онзи,с камбестият нос.- Лучников, никнат непрекъснато все нови,и нови реститути.На градинки, междублокови пространства,детски градини и зелени площи. Заради теб, същият Борисов и Фъндъкова платиха, заради реституционни претенции десет метра стълбище на метростанция Младост 1.Платиха над 270 хиляди лева.От нашият джоб.Сега и Южен парк е на прицел.Над една трета е в ръцете на реститути.Ей,ще дойде ден.И когато настъпи,Белене и Скравена,ще ви се струват Малдивите.
23
Георги Марков - добре, ама д-р Лъчо за чий са го включили на избираемо място в листите. Не ги виждам един до друг тези двамата.
24
Нищо ново, Пръднята отдавна го го лапа като Момата на Чалмата!
25
Из една биография: При правителството на Иван Костов, за изпълнителен директор на „Техноимпекс” е назначена неизвестната, твърде млада – на 28 години и без никакъв управленски опит Корнелия Нинова.Тя е назначена и на поста председател на борда на директорите на ”Техноимпортекспорт”.„Техноимпекс” и „Техноимпортекспорт” са външнотърговските дружества. Петър Жотев, министър на икономиката и енергетиката при Костов, признава, че не е могло да се попречи на назначението на младата дама, защото „премиерът Костов му подал кандидатурата на Нинова като “тъмносиня”.През септември 2005 година, съвсем неочаквано, от квотата на БСП, тъмно синята Корнелия Нинова е назначена за зам-министър на икономиката и енергетиката – мегаминистерството в кабинета на тройната коалиция с министър Румен Овчаров, зам-председател на БСП и председател на най-голямата партийна организация на социалистите – Софийската.В мегаминистреството на Румен Овчаров тя е натоварена с много сериозни задачи – отговоря за външно-икономическите връзки; държавния резерв; търговията с оръжия; офсетните споразумания, свързани с доставки на армията. Нинова е шеф и на две стратегически предприятия – „Международен панаир” Пловдив и ”Булгартабак холдинг” – предприятие, известно като „Бастилията” на ДПС. Толкоз!
26
Дори само заради този доносник- студент,прецакал много по кадърни хора от него,който дори не са предполагали какъв завършен мръсник е,и заради Иконата му,Тиквоч велики,трябва да направим така,че да нямат дори 4 %.Направо да изпаднат от Парламента.Завинаги! Гласувайте за когото решите,но само за тази нагла сбирщина- Не! Както същият боклук казваше навремето- Здрав Народен шут в г.за! Иначе,този гъонсурата,ще живее нашироко,ще си врътка далаверата в закона дейност комисия( той е юрист,а тази комисия е най- важната за цялата бъдеща управленска дейност).Шут в г.за Народе! Да лети със метри,преди да се приземи и завие на умряло!
27
„… Борисов безсрамно си правеше реклама като главен секретар, умело комбинирайки влиятелни контакти със собствениците на медии и по холивудски перфектните си медийни инстинкти, за да осигури благоприятно отразяване, върху което се базира имиджът му … Журналистите споделят в частни разговори, че Борисов плаща в брой за позитивно отразяване и заплашва тези, които пишат негативни репортажи… Обвинения в миналото свързват Борисов със скандали с източване на гориво, с нелегални сделки в комбинация с "Лукойл" и със сериозна контрабанда на метаамфетамини. Информацията от SIMO е в потвърждение на тези обвинения. Смята се, че Борисов е използвал поста си като глава на българските правоохранителни органи, за да прикрие криминалните си деяния, а жената, с която съжителства, Цветелина Бориславова, управлява голяма банка, която е била обвинявана в пране на пари за престъпни организации, както и в участие в незаконните транзакции на самия Борисов…. С други думи, ние трябва да продължаваме да го бутаме в правилната посока, но никога не трябва да забравяме с кого си имаме работа”. Classified By: Ambassador John Beyrle Толкоз!
28
Днес Скунксът (Бойко Борисов) е не просто уплашен Той е вцепенен. Парализиран. Смръзнат. Изправен пред бездната на своя неизбежен провал, неизбежен като собствената му политическа смърт, той е в тежко паническо разстройство, обзет от ужас, ръмжи, рие, съска и насъсква своите верни хиени. Скунксът е природно спекулативен, надарен с прелъстителния чар на простащината. Скунксът лъже, както диша. Денем и нощем. Насън и наяве. Лъже, клевети, позори, хули и мърси всеки почтен, талантлив, просветлен, достоен и храбър човек. Той други оръжия няма. Това е неговият вонлив арсенал. Арсеналът на подлеца, на бездарника, на безграмотника, на недостойния, на страхливеца, на позьора.
29
Г.М. се превърна в една разнебитена,ръждясала латерна,от която се "изливат" фалшиви панаирджийски мелодии.Не жали шекера, когато трябва да възхвалява новият си началник.Този индивид,не може да проумее,че Борисов си отива и историята ще каже на подрастващите кой е бил той. PS- №-24 ще направиш голяма услуга на роднините си,ако се самонагълтъш,с което ще им спестиш излишен масравф .
30
агент Николай и той стана любимец на ПИК. Срам нямате! Стигнахте дъното!
31
ПЪЛНО ,НЕСПАСЯЕМО НИЩОЖЕСТВО! АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ОТКАЖЕТЕ ГЛАСУВАЩИТЕ ЗА ГЕРБ- ПУБЛИКУВАЙТЕ ПАСКВИЛИТЕ НА МАРКОВ!
32
явно много са закъсали. На първа линия показват една политическа проститутка. С това ли ще ме убедят да гласувам за тях.
33
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
34
ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА ГО КАНИТЕ И ДА МУ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИТЕ...СЛЕД 26 ЩЕ ВИ ВИ СЕ ОБАДЯ ДА ВИ ПОЧЕРПЯ, НЕ Е НЕОБХОДИМО ТРОЛОВЕ НА БСП...
35
От всички досегашни партии и техните председатели само Валери Симеонов не се е издънил и заслужава някакво доверие.Не си спомням някога да е казал нещо което да не е истина.Пожелавам му да е все така прям и критичен към делата на фалшивите народни изедници .Всички този път много се изложиха с агитациите да гласуваме за тях и им излезнаха всички мръсотии.Толкова малка държава сме а да няма ред и закони .Валери Симеонов и онова момче Ангел Джамбаски те са нашите хора те са нашия Левски те са моята последна надежда.!!!!
36
Жестоко грешиш!
37
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
38
Г.н Марков,как да се съхрани ГЕРБ като нещата които вършат гаулайтерите му по места са събрали толкова справедлива омраза у хората,че дори такива като мен симпатизанти на Б.Борисов вече започваме да се замисляме.Елате в Хасково и вижте какви ги върши Малкия мавър за да се усъмните във възможността ГЕРБ да бъде съхранен.Той е ненавиждан от мало и голямо в града и не мога да разбера как г-н Борисов още го търпи,но това се отразява на партията.
39
Heдялko , Неправилно сте започнали статия като пишете "Бившият конституционен съдия..." . Нали се разбрахме с тебе ? Всичко за Николай-Стефан-Георги Марков ще го започваш с " Агента-доносник на ДС от Шесто......". Ако направиш още веднъж такава грешка ще ти спра парите и ще се одремеш като даракчийско магаре. Вие в този сайт толкова свестни хора оцапахте, а този мръсник го правите света вода ненапита. Ясен ли съм ?
40
МАРКОВ ЛИЗОГЪЗЕЦО ГЕРБЕРСКИ...ТИ СИ И ЩЕ СИ ОСТАНЕШ ЖАЛЪК ДОНОСНИК ОТ ДС...ОТРЕПКА
41
-Тате, аз циганин ли съм? -Да! -А ти циганин ли си? -Да! -А мама циганка ли е? - Да и тя е циганка, всички сме чисти цигани! Що питаш? , -Ами като сме чисти цигани значи сме за БСП?!?!? -Аааа, чак пък толкова цигани не сме!!! .
42
Разговор между кандидат депутати от БСП: -Ти купуваш ли гласове? -Не,аз съм честен с изберателите ,разчитам на голи обещания!
43
Жорката го е закъсал за кинти. БиБитко за гласове, обединили са се, нямат избор. Жорката е агентин на ДС за чудо и приказ. Що хорски съдби е затрил, няма срама да се показва и смуче макарона на члена на БКП, също агент на ДС, под псевдонума БУДА. Колкото повече се правят на велики и ни убеждават, че са носители на новото и прогресивното, толкова повече ги намразват. Не го ли разбират, не знам. Но така губят изборите. Sorry!
44
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
45
If you’re interested in winning millions, then I’m here to help! At Casino you can play over 450 world-class games and I’m giving you an exclusive Welcome Bonus to get you stuck into winning. Use it today to increase your chances of hitting our jackpots. All you have to do is sign up today and watch the rewards come rolling in. skyliteboom.com Prepare to hit the big time Hacer giros para ganar millones Holen Sie sich spinnen, um Millionen zu gewinnen http://i63.tinypic.com/ofdmds.jpg
46
Running late with the deadline for your work? Then we are your reliable assistant in paper help. Get ready to ask for our assistance when you need essays, research or course works, reports, case studies, etc. Our experts have seen it all and are ready to start working on your assignment right away. Go for it! Get an essay or any other homework writing help http://bit.ly/2ykp1Qw please write my paper you can count on me rds can do my essay wzzo do write my paper mr m writing my research paper iwon do my history essay hjk write my paper ytmag write my how to write an essay paper for college writing my research paper qgr buy narrative essay kvet need help do my essay nvcc write my philosophy paper gba http://tinyurl.com/y9wrk5dt
47
see tiktok more to get tik tok followers free see this website KW: Dominos Life Hacks TIK TOK AUGUST 2020
48
see tiktok more to get TIKTOK hack https://penzu.com/p/a1ea3262 KW: TIKTOK Likes Hack App Download AUGUST 2020
49
see tiktok more to get tik tok generator https://videosandmoviesweb.wordpress.com/ KW: Free TIK TOK Likes Generator AUGUST 2020
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?