Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лиляна Павлова с най-откровеното си интервю. Ето какво разкри тя - за Борисов, дъщеря си и...
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лиляна Павлова с най-откровеното си интервю. Ето какво разкри тя - за Борисов, дъщеря си и...

Борисов е човек с чувство за хумор и дава доверие на хората... О, карал ми се е! Той бързо избухва, както и аз

Автор: ПИК
Дата
Дата
75501
Коментари
34
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лиляна Павлова с най-откровеното си интервю. Ето какво разкри тя - за Борисов, дъщеря си и...

Аз съм емоционална и свръхпрактична. И както и да си мислиш, че ще правиш компромиси, че ще си различен в политиката, не се получава на практика така. Но въпреки това ми харесва да се занимавам с политика. Това заяви пред камерата на Мариян Станков - Мон Дьо кандидат-депутатът на ГЕРБ и бивш министър на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова.

"Образованието и учителите са едни от трите кардинални грешки на ГЕРБ", не скри тя. "Нещо не го направихме както трябва и то се усеща по реакциите на тези съсловия. Здравеопазването - също. Колкото повече пари даваме, толкова по-зле става. Там също не напипахме правилната посока. И трето - бюрокрацията. Корупцията не почва от "високите етажи", а от ниското. Всеки от нас, когато иска да му се случи нещо бързо, е готов да даде пари", коментира Павлова. 

Тя коментира и въпроса дали е възможна коалиция между ГЕРБ и БСП. "Не, не мисля. Ние сме на коренно противоположни мнения по основни въпроси. Например - със закон искали да притиснат банките, да освободят от лихви младите семейства. След това ще си направят държавно финансиране и предприятия и ще си ги приватизират за жълти стотинки. Е, как да се срещнем с програми и платформи?!".

Павлова не скри, че Реформаторският блок е най-близо до програмата на ГЕРБ. "В коалиционното правителство на Борисов-2 ние имахме в тяхно лице коалиционен партньор. Но ви казвам, не беше лесно, беше тежко. А що се отнася до Марешки - такива "патерици" не са ни нужни. За съжаление е възможен и сценарият предсрочни избори. Двама се карат, третият печели, но като гледам - третите са много. Според социологическите проучвания нито една от двете големи партии няма да успее да направи собствено правителство. В машинациите БСП са добри",  коментира кандидат-депутатът на ГЕРБ.

Запитана как е била открита от Борисов за политиката, Павлова отговори: "Той е обвиняван, че е авторитарен, че не дава право на глас, това не е вярно. Пръв за политиката ме откри Росен Плевнелиев. Той ме представи на Борисов. Той е всъщност човек с чувство за хумор и дава доверие, дава шанс на хората... О, карал ми се е! Той бързо избухва, както и аз. Когато ми предложиха за пръв път да стана министър, моята сътрудничка ми каза: "Е сега стана огнената война!".

Павлова не скри, че срещу нея е имало много спретнати интриги, Борисов обаче я успокоил: "Спокойно, моето момиче. Не им обръщай внимание! Не чети жълтите вестници". 

Бившата министърка допълни, че политиката не се е оказала "време разделно" за част от приятелския й кръг. 

А за дъщеричката си тя каза: "Надявам се, че съм добра майка... София ми прободе сърцето тия дни: "Тази твоя обич ме побърква и съсипва. Твоите думи са като хвърлен камък по мен". Тя знае как да ми разкъса сърцето. Но никога не ме е обвинявала, винаги ме е съветвала. Сега, когато влиза в тийнейджърска възраст, се поизострят нещата. Но татко ми казва, че съм си намерила майстора в лицето на "малкото Лиле". Аз съм авторитарна, но тя ще ме надмине. От малка знаеше кой какъв е в политиката. Тя е Телец с характер. Веднъж я взех с мен на среща, беше малка. Помолих я - мълчи, не се обаждай. Борисов тръгна да казва нещо, а тя отговори: "Ти не си ми шеф на мен, не можеш да ми казваш нищо. Ти си шеф на мама", сподели Павлова.

Тя допълни още, че в семейството получава огромна подкрепа от съпруга си. Той поел грижите за дъщеричката им от малка. "Той й прави закуска, водеше я на градина. А с него сме 17 години заедно. Не мога да кажа, че беше драматично-разтърсваща връзка. Просто животът ни събра отново и се случиха нещата. Но като ме види, че съм сърдита, сам излиза от стаята. Ние, жените, не страдаме от егото си, а от силните си емоции. По скалата от 1 до 10 съм емоционална на 10. Моят мъжки ментор е моят баща", заяви Лиляна Павлова.

Запитана дали вярва във Възмездието, тя отговори: "Не съм сгрешила и няма от какво да се притеснявам. Защото съм вярвала в това, което правя. Искам да бъда запомнена като решителна, правеща и с твърда ръка... Ние трябва да спечелим изборите, защото сме честни, имаме ясен план какво искаме да направим. Готови сме да признаем грешките си, да отстъпим назад, за да направим нещата по правилния начин, а не на всяка цена".

 

Още по темата
Лиляна Павлова предупреди: БСП опитва да узурпира властта и да влезе през задния вход
Часовник
15:49
 Има опит за узурпиране и влизане във властта през задния вход, на БСП или кадри от Тройната коалиция. Това каза на пресконференция във Варна Лиляна Павлова, министър на регионалното развитие...
Напиши коментар »
(34)
1
Калинки – стръвници налазиха наш’то село. Хем лазят, хем хапят, и много лапат. Пол’вината храна на селяните изядоха. И колкото по- ядат, по- лакоми стават и по- ядат... Научих, че на 26ти ще раздават безплатно цяр срещу тях – бюлетини му викат…
2
Антрополог съм. Има лака уста, което предполага ,че има и малка пyтka. Дебел гъ и гладки кълки , като каба родопска гайда.
3
Лилето е откровена единствено когато лапа
4
Не знам какво сте направили ама нищо не е в ред в тая държава.
5
ДО-1!!МНОГО ПРАВИЛЕН КОМЕНТАР!!!ИМА ЕДНА ИНДИАНСКА,ПОГОВОРКА-"КОГАТО ВЪЛЦИТЕ И КОЙОТИТЕ СЕ БИЯТ-БИЗОНИТЕ ГЛЕДАТ ОТСТРАНИ-ЗАЩОТО ПОСЛЕ ЩЕ ИМАТ САМО ЕДИН ВРАГ"!!!В ДЪЛБОКАТА ПРОВИНЦИЯ,КОАЛИЦИЯТА НА ДВЕТЕ БКП ФРАКЦИЙ СИ Я ИМА!!!АМА БОЛШЕВИШКАТА ВНУЧКА НЕ ХОДИ ТАМ!!!
6
Хм червената внучка седнала да изброява с какво не са се справили ,че то има ли нещо което да направили и да не са оср.али . Като пропуснем лап.аницата в друго не са успели направо задминаха и учителите си от БКП.
7
Миличка, то каквото имаше за приватизиране отдавна е направено. Не валяй дурака.
8
Лепим стиропор за 300 лева на квадратен метър. Днеска има , утре няма, гласувайте за нас с бюлетина № 10. Пътувам за Велико Търново, там ме чакат лапнишараните, хем знаят, че ще им говоря за двете летни магистрали и за стиропора и пак идват. Лъжат се срещу 20- лева които получават още на входа. На път за там спря и огледах лампите на тунел "Ечемишка". Можехме и от там с Лилито да приберем някой лев , но не стана.
9
всеки път по охранена е тази,какъв врат само е отпрала,от боба и лещата!
10
Рошко Ка пута--LZ1RGD....Напиван и Е бан преди 7 години от руски тираджии(екип двама) в Холандия - Росен Георгиев Димитров ЕГН 7309296664 София квЛозенец улКричим№3 вхВ ет4 ап 32.....тел..0877 58 38 45.....0889 67 66 78.. http://roshkovip.snimka.bg/
11
Ви трябваше да разтрива ушите на Доган, можеше да научи нещо. То и сега не е късно. Иначе всички от антуража му сте посредствени.
12
1 vi Cqra e biyletinata I bsp.ti si NENoRMALEN
13
Тази ще я хареса само някой с рязан пищов или трябва да си ударил някоя и друга напитка. Язък и за годините. Така се е наляла.
14
Този врат не е по-дебел от този на краднелията.....
15
Колко е "откровена" милата! Запитана, кои са най-големите грешки на ОПГ Г Е Р Б, тя посочи образование, здравеопазване и корупция! Първите две бяха сурнали на деформаторите и сега си измиха ръцете с тях, а третата била по вина на администрацията от долните нива, а не на министрите!? Тези още ни мислят за иди.оти!
16
"Корупцията не почва от "високите етажи", а от ниското." ЗАТОВА ОпГ гЕрБ НЕ МОЖЕ ДА СЕ БОРИ С КОРУПЦИЯТА- ЗАЩОТО ТАКОВА Е МИСЛЕНЕТО ИМ. А КАКВО ЩЕ КАЖЕ, АКО НЯКОЙ Я ПОПИТА КАК В БЪЛГАРИЯ ПРИ ТОВА УПРАВЛЕНИЕ СЕ СРИВА БИЗНЕС, ИЛИ СЕ ДАВА КОНЦЕСИЯ, ИЛИ СЕ ПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНА ПОРЪЧКА ЗА МИЛИОНИ. СИГУРНО НЯКАКВИ ХОРА, ОБИКНОВЕНИ СТРОИТЕЛИ ДАВАТ ПАРИ НА ЧИСТАЧКИТЕ В МИНИСТЕРСТВАТА, ЗА ДА СПЕЧЕЛЯТ ЕДНИ ФИРМИ ТЪРГОВЕТЕ? МАЙ ЛИЛЕТО ИЗПОВЯДВА МАКСИМАТА, ЧЕ КОРУПЦИЯ Е ВСЯКА ДАЛАВЕРА В КОЯТО НЕ УЧАСТВАМ АЗ? И СИГУРНО РАЗГОВОРИТЕ В СЛУЧАЯ "аЛО, вАнЬо" СА ВОДЕНИ ОТ ЧИСТАЧКАТА НА ТОАЛЕТНИТЕ В МС И ТАМ НЕ СЕ Е ОСЪЩЕСТВИЛА КОРУПЦИЯ В ОГРОМНИ РАЗМЕРИ? А ДАЛИ ПЕТЪР МОСКОВ Е ГЛЕДАЛ ГРАДИНАРЯ В МЗ КАК ПРАВИ ДАЛАВЕРА С ВАКСИНИТЕ ОТ ТУРЦИЯ? ДА НЕ ПИТАМ ПОВЕЧЕ, ЗАЩОТО ВСИЧКО Е ОТ ПОСЛЕДНИТЕ НЯКОЛКО ГОДИНИ ПОД ЕГИДАТА НА мУтрАтА И оПг геРб И НЯМА ДА МИ СТИГНЕ ВРЕМЕТО И МЯСТОТО.
17
С ТАЗИ СТАТИЯ ГЕРБ ЗАГУБИ ОЩЕ ЕДИН ГЛАСУВАЩ
18
Мен ме кефи как лъжкинята е декорирала с книга, чийто цвят на кориците е в унисон със саксията!!!!!ХАХАХХ, те от ГРОБ книжките само за декор ги ползват!!!!!
19
Всички жени от ГЕРБ които бяха министърки и кметицата на София се справиха много добре с работата си и доказаха че могат да работят за България,някой от горе пишещите просто са дървени професори и на вързано куче хляб не могат да дадат.
20
Лили, нищо не може да ви спаси! И вашият, с чувство за хумор, е виновен с неговата глупава самонадеяност, че може да прави с държавата и народа каквото си иска... Ето, тъпани се и с отговора на Елена Йончева.... Лили, мъжеството и морала са най-добрите качества на политика. Кажи му го на вашия. Ако не го кажеш ти, НАРОДЪТ на България ще му го каже на 26.03.2017 г. Казах!!!!????
21
През ресора на Лилява СВИНЯТА са ОТКРАДНАТИ най-много МИЛИАРДИ
22
Ох, братя форумци, само вие ми останахте. Всички ме напуснаха. Ето и кучето изчезна. Жената преди години избяга с един. Децата не се обаждат, а съседите ме заобикалят на 20 метра. В магазина ми взимат парите без да ме гледат в очите. БОГ да ви поживи СЪРАТНИЦИ мой! Разбирам ви хала и ви обичам. Да се обединим в партия всички мизерници, за да не висим във форумите, а да вземем местата на тези срещу които плюем!
23
сВИНЕТКА СТИРОПОРова действително се е взела много насериозно. Тая тлъста особа освен да лапа не я бива за нищо друго.
24
Свинетка е била забелязана от ТИКВАТА докато чака на отбивката на пътя при Горна Малина, когато ТОЙ спрял колата да пусне една вода и Тя се приближила и му предложила СФИРКА+ВИНЕТКА за 97 лв. На ПРИМОЦИЯ!
25
ЛИЛКЕ. СЛАДКА Е ЛАПАЧКАТА. МЕКИЯ ХЛЯБ Е МНОГЛ ПО ХУБАВ ОТ ПРЕМЕСЕНИЯ. ЗАТОВА ЩЕ СЕ СКЪСАШ ДА ЛЪЖЕШ ХОРАТА. И ФОНА НА КОЙТО СИ СЕ СНИМАЛА. НЕ Е ЗА ПРОСТОЛЮДИЕТО. АКО И ТОЯ ПЪТ ЧАСТ ОТ ХОРАТА ВИ ПОВЯРВАТ ЗНАЧИ СИ ЗАСЛУЖАВАТСЪДБАТА. ТО НЕ СА ЧАСТНИ САМОЛЕТИ ТО НЕ СА АРКТИКИ ТО НЕ СА ЧУДЕСА. ОТЧИТАШ ГРЕШКА ВЪВ ОБРАЗОВАНИЕТО И ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО. ТА В ДЪРЖАВАТА ВСИЧКИ ЛИ ДА СА ЛЕКАРИ И УЧИТЕЛИ. ЧУХТЕ ЛИ ЧЕ ЕС ИСКА ОБЩОЕВРОПЕЙСКА МИН РАБОТНА ЗАПЛАТА. В БЪЛГАРИЯ 230 ЕВРО. А В ЛЮКСЕМБУРГ 1000 ЕВРО. ИЗРАВНЕТЕ ГИ НАРОДА ДА СЕ ПОЧУСТВА ЕВРОПЕЕЦ. И ТОГАВА ЩЕ ГЛАСУВАТ ЗА ВАС. ИНАЧЕ НЕ НЕ
26
Защо подлизуркото не я попита къде е учила и какво е завършила.Кои е баща и,баба и и къде са работили.
27
"Ти не си ми шеф, ти си ми татако."
28
А Кирил Добрев и марките можа да я повториш помияр обратен, а на тая грозно санираната все едно от тяхна фирма трътла и спести неудобните въпроси. Помияри сте това от Нова и БТВ. Особено оная ето и се разлепват изкуствените мигли.
29
Възпълната Лили е сол - тaшакът на Борисов.
30
Абе бобане - защото много добре са се справили - за това ли София е напоследно място по качество на живот в ЕС? На това ли му казваш 'добро справяне'? Аз му казвам - зверско Крадене!
31
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
32
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
33
Някои казват на пакетирането саниране ....
34
НИЩО НЕ ПИШЕТЕ ЗА ОНЯ ГЕОРГ ГЕОРГИВ. ДЕТО БЕШЕ ТРЪГНАЛ С РОГАТА НАПРЕД. ПАК ЛИ ЧАКА ДА СТАНЕ ДЕПУТАТ ПО ЗАМЕСТВАНЕ. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ТАКИВА. МАМО МИЛА
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?