Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лиляна Павлова изригна: Болни мозъци съчиняват манипулации - никакви пенсии няма да намалявам! (СНИМКА)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лиляна Павлова изригна: Болни мозъци съчиняват манипулации - никакви пенсии няма да намалявам! (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
71781
Коментари
47
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Лиляна Павлова изригна: Болни мозъци съчиняват манипулации - никакви пенсии няма да намалявам! (СНИМКА)

Фалшивите новини, разпространявани от тролски страници на червените във фейсбук и социалните мрежи, вбесиха Лиляна Павлова, видя ПИК. Кандидатката за евродепутат от ГЕРБ не издържа на постоянната канонада от измислици по неин адрес, които платено се разпространяват в интернет и особено от една от последните такива, която гласи, че щяла да реже пенсии.

Павлова написа гневен пост, в който категорично отрича подобни твърдения, които нарича фалшива новина, а всичко, изписано по неин адрес - манипулация на болен мозък.

Ето какво казва още тя:

"За пореден път категорично опровергавам фалшивата новина, че искам да намаля или спра пенсиите. Няма грам истина в това и апелирам към българските пенсионери: не вярвайте на тази измишльотина!

Разбирам, че сме в предизборна кампания. Разбирам, че моите опоненти са вече максимално изнервени, но гръмкото преповтаряне и доукрасяване на тази безобразна изфабрикувана новина вече минава всякакви граници.

Още веднъж ясно подчертавам: никога, никъде, в никое интервю, на никоя среща, в никакъв формален или неформален разговор не съм казвала подобни неща за българските пенсионери. Всички цитати, които ми се приписват и внушения, които се вменяват, са долна и безскрупулна лъжа.

Възрастните хора на България, нашите родители са поколението, което вгради живота си в съвременна България. Те направиха всичко по силите си, за да можем ние, техните деца и внуци днес да живеем по-добре. Най-малкото, което им дължим са достойни доходи и спокойни старини, наред с цялата си любов и уважение.

Това е, което мисля.

Всичко останало, изписано по мой адрес, е манипулация на болен мозък, който е в състояние да си представи, че аз ще кажа всички онези гнусни неща, след което без проблем ще се прибера вкъщи и ще погледна родителите си в очите!

Искам да помоля всички почтени и мислещи хора да не споделят тази фалшива новина и да не вярват на нито една дума в нея. А на режисьорите й искам да кажа: имайте малко свян!"

Напиши коментар »
(47)
1
Моите родители са изкуфели комунисти болни мозъци, аз ще им намаля пенсиите до три долара месечно и на тях дори, да има повече за мене за сирене, домати лук пръжки а и чущките поскъпнаха и македонска наденица също. Толкова съм гладна, че вече не филия а цял хляб мога да глътна напреко, от този от фурните на Била дето излиза топъл на всеки половин час. За какво са им пенсии на тия червени бабички? Дайте ги на мен!
2
Не е нужно да се спират пенсиите, достатъчно е да се запазят в сегашния размер. При непрекъснатото поскъпване на стоките от първа необходимост, пенсионерите бързо ще дадат фира. И ще има за чантички, за обувки, за големи гащи, за големи сутиени, за много лапане... Ех, живот, здравей, здравей! Нали, Лили?
3
Те щото много високи,а ти пък коя си,че можеш да влияеш с нещо на бедните пенсионери?
4
Другата седмица пак ще напишат, че Горанов ще слага данък на пенсиите. Преди всички избори го правят в последните няколко дни преди изборите.
5
То ,децата и внуците на комунистите,като това прасе си живеят бейски.Тая шия не е от туршия.
6
Ти си избрана от народа който наричаш болни мозъци
7
KATO TVOIA MOZAK NEE BOLEN KAJI MI ZA6TO TI I B B MRAZITE BSP A NI6O LO6O NE GOVORITE ZA BKP
8
Средната пенсия е 150$ но дори и това не е дастатъчно за достигане на нужните темпове на измиране на населението.Дори и реформите в здравната система, престъпноста и отровните храни не помагат.По план през 2023 година тука трябваше да има само 3 милиона жители от които 2 милиона цигани и 1 българи, но не става.За това има тиха директива за крути мерки срещу пенсионерите и децата като най уязвими социални слоеве.И не са никакви лъжи а поръчение на колонизаторите с което Лили се е заела да изпълнява.
9
Е да де, ама не съм чул или прочел, че искаш да ги увелечиш, нали?
10
И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
11
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
12
Има ли некой кой още да верва на таа дебелосерка?!!!
13
Докога ще ни занимавате с тези провали се кадри на ГЕРБ?ТАЗИ къде ли не я слагаха и резултатите са налице! След нея следва разруха! Явно за нищо не става!Отвратени сме!
14
Тези,които са гласували за герб и за лилянчето наистина са болни мозъци.
15
ПОДЛОГИ.ПФУ
16
не случайно ваща професия я сравняват с най-древната
17
Болен мозък е мутрата вляво от грозната ти физиономия!
18
Няма се учудя ако тази нагла овсъ,не си пуска сама фалшивите новини,за да се показва по медиите с опровержения!
19
Влачат я по потомствена БКП линия и до ден днешен на тлъста хранилка , сега и към Европа се запътила ! Насит нямат !
20
Хотела е Испания, отрече ли?
21
Това е тя сладката лили-толума..
22
Лили, колко ти струваха чантата и последните три костюма?
23
Свинетке тебе така ще ти утива едно райе в сливенския затвор. Ти си знаеш защу.
24
Малей , представям си ако Лилето изригне отзад , пет дена не мое изчистите ....
25
Не-до-дял-ко разбра ли, че не е хуба'во да лъж' еш ма'жеш и мани' пулира!!!
26
Турция не е Европа и БСП не е България и Турция и БСП са Руски подлоги!
27
Болни мозъци са тези дето вярват и избират ГЕРБ.А ,вие госпожо , колко луксозни чантички си купихте с парите от санирането.? Народа мизерства,а вие не се накрадохте.
28
Тва дебело прасе има нужда от лекар.....ветеринарен лекар.....
29
Когато взимахте по 3 долара пенсия и по 8 долара заплата забравихте ли ?Така ви изнася!Гласувайте за червените пак?
30
Някой чул ли е ОБЛОТО Лили да се е отказала от облагите , които е ползвала като комунистическа внучка ? Или пък да е заклеймила лошите партизани , които са зачернили детството на нейния любим вожд ? Сега гледаме чисто и просто една мимикрия. Тотална и лицемерна хамелеонщина.
31
Дебелите жени са лесни за eбaнe. Лили е като каба-родопска гайда.
32
отговор на коментар
НИКОЙ евродепутат не може да променя пенсиите,гласувайте за Милиончева и тя ще ви ги направи по 5000 евро ама друг път.После ще каканиже,че не го е казвала,както лъжеше,че не познава Цветан Василев.
33
Областните координатори на ГЕРБ в тези региони са уведомили Борисов , че напускат партията му. Има податки , че и в Северозападна България ще направят същото. Сега сме в очакване и Heдялко да се завърне в семейната си партия - БСП.
34
Тази свинкя излъга така и за винетките. Нямало да скачат а ги вдигна почти тройно! От там и дойде името Свинетка.
35
тази как обижда и мрази пенсионерите Нито един пенсионер няма да гласува за ГЕРБ
36
Лиле, не ме интересува какво и чии ще Го крепиш в ЕС!!! От 2002 год съм пенсионер,който до настоящият момент НЕ получава изчислената сума,-само тавана??????? Успееш ли да разясниш КАДЕ отиват тези пари,ще получиш уважението ми! Но като мен са още около28-30 000 пенсиики???За 17 год при мен само "изчезват"ни повече ни по- малко от 67 000 БГ левчета??!????А по 30 000 КОЛКО стават????Кажете къде са НАШИТЕ отработени пари???А м/у другото тихомълком приехте "законче"позволяващо плесенясалите в НС 20 и повече год. да нямат Т АВ А Н на пенсията-ЗАЩО бе Лиле?? ЗАЩО????Как да ви се довери човек??? А тези с по 223лвпенсия-как оцеляват???
37
Тия на снимката са с болни мозъци. Искам ги за патологични проби - само мозъците им.
38
Не до дял ко,целият ти екип мирише на помия , защото като наближат избори а и не само,отваряте шахтата и хвърляте.Хвърляйте,хвърляйте защото ако спрете ще спрат и париците!!!
39
Едното прасе е хилаво, но двете са добре охранени. А до8тогава в Еуропата тва женското прасе ша дигне килограмите /и банковата сметка/.
40
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя Започнах...........>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
41
За Северизточна България не знам,но Северозападна със сигурност Герб ще загуби/ако не се подмени вота на хората/
42
Болният мозък е на Лиляна и съпартийците и, които на всеки няколко месеца си увеличават заплатите с по 2 минимални пенсии Това е невиждана наглост и гьонсуратлък и граници с геноцид
43
Искаш ли да се намери жена за една нощ? Добре дошли на >>>> www.Sexydrom.Com
44
Лилянке, не сме забравили, че и те си в апартаментгейт, но луксозния обширен апартамент е записан на родителите ти. Такива крадци на едро не сме имали до сега. Крадете от пенсии и заплати и обричате собствения си народ на затриване
45
освен на такива публикации може да съберете един файтон изпражнения о когато се публикува за тримата глупаци КАУНЯ ИМПЕКСОВА и МИЛИОНЧЕВА не можем да ви намерим люсчетата, драскайте пърдете още 10 дена и изчезвате от лицето на земята!
46
Лилинце!Вашата шайка така ограби България,че наистина няма как да бъдат намалени пенсийте на мизерстващите пенсионери. Лошото в случая е,че историята ще ви съди,защото ако ви съди този ограбен народ още утре щяхте да висите на въжетата!
47
Космическа онлайн стратегия .Ярка графика и завладяващ сюжет.Роботът печели пари за вас !Супер забавление !https://bit.ly/2JrOSes
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?