Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Корнелия хвърля кърпата в БСП: Вече не нося отговорност! (ОБНОВЕНА)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Корнелия хвърля кърпата в БСП: Вече не нося отговорност! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
147914
Коментари
69
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК: Корнелия хвърля кърпата в БСП: Вече не нося отговорност! (ОБНОВЕНА)

"Не нося отговорност вече". Това е заявила в края на пленума на БСП Корнелия Нинова пред водещите социалисти. Лидерката на червените, която бе бламирана от Националния съвет и нито едно нейно решение днес не бе прието, е хвърлила кърпата и е била категорична, че няма да отговаря при провал на столетницата на евровота на 26 май.

"При тази листа, не отговарям, ако БСП не постигне победа на евроизборите", казала Нинова и напуснала бясна пленума.  Социалистите са потресени от изказването й и ще настояват за оставката й. 

Георги Божинов потвърди ексклузивно пред камерата на ПИК TV, че Корнелия Нинова е заявила, че няма да носи отговорност. 

"На нас ни трябва лидер, който може да носи отговорност. Тази листа е на Националният съвет на БСП. Ако тя не носи отговорност, БСП няма нужда от такъв лидер", категоричен бе Божинов на въпрос на ПИК TV трябва ли Нинова да подаде оставка, след като бе бламирана от социалистите. 

Преди старта на пленума, който бе от 11 часа, Нинова шокира НС на БСП като предложи свои 17 предложения за листата и изненадващо вкара на 4-тото избираемо място шефа на кабинета на президента Румен Радев - Иво Христов. Тъй като той е от гражданската квота, неговото място нямаше как да бъде променено от социалистите при гласуването, какъвто е случаят и с първото място на обвинеямемата в пране на пари Елена Йончева, за което ПИК ви информира първо и подробно по-рано днес. 

Пленумът обаче не прие нейният вариант на листата, предложи нови номинации с 8 различни от нейния списък кандидати, сред които и Сергей Станишев. Те бяха гласувани тайно, а не явно, както искаше Корнелия Нинова. След вота, който започна около 15 часа, към 19 часа стана ясно, че Станишев е събрал достатъчно гласове за влизане в листата, както ПИК и ПИК TV ви информираха и показваха на живо от "Позитано" 20.

Последва балотаж с Иван Кръстев от списъка на Нинова, който трябваше да реши кой от двамата ще е на пето, и кой остава на шесто място. 

В крайна сметка в 21 часа след 11-часово инфарктно заседание на БСП, социалистите показаха, че са свалили доверието си от Корнелия Нинова и гласуваха срещу нея, подкрепяйки Сергей Станишев и поставяйки го на сигурното за влизане в европарламента 5-то място, както отново първо ПИК съобщи. 

Така на първо място в листата на БСП остава Елена Йончева, а след нея ще са Петър Витанов и Цветелина Пенкова. На 4-то е Иво Христов, който е от гражданската квота и щеше да бъде изместен, ако нямаше правило хората от тази квота да не бъдат гласувани от НС на БСП.

На седмо място е Деница Златева, а след нея Румен Гечев, Момчил Ненков, Велизар Енчев, Димитър Данчев и Янаки Стоилов, на когото Нинова бе обещала избираемо място. След като бе бламирана от пленума на БСП и стана ясно, че е загубила партията обаче, тя не успя да изпълни това. 

На 13-а позиция е Тодор Стоилков, а след него Валери Жаблянов, Антон Кутев, Мариела Модева, Емил Георгиев. 

Скандалите и начина, по който социалистите гласуваха на пленума днес са ясен знак, че Корнелия Нинова вече няма подкрепата на БСП и е тотално бламирана, тъй като нито едно от предложенията й не е прието. Отхвърлена бе листата й и партийните кандидати, които предложи. Отхвърлено бе предложението й за явно гласуване и най-ключовото - отхвърлено бе искането й лидерът на ПЕС Сергей Станишев да не влезе в листата (ВИЖТЕ В ОЩЕ ПО ТЕМАТА)

Корнелия Нинова не намери доблест да обяви публично позицията си пред обществото и медиите след края на пленума, както прави от няколко месеца насам, след като се огради с охранители и не може да бъде доближена. Припомняме, че тя изгони и екипът на ПИК от "Позитано" 20, защото не харесва въпросите, които й задаваме относно скандалите около Елена Йончева и войната в БСП. 

Час след края на пленума около 22 часа от пресцентъра на БСП изпратиха до отбрани медии позицията й, която ПИК ви разкри още в 21 часа. 

"Надявам се, че с това опровергаваме чужди и наши твърдения, че сме диктаторска и еднолична, вождистка партия.Националният съвет взе своето решение. Ние можем да победим на тези избори и съм сигурна, че ще го направим. Предложих пред вас листа от името на Изпълнителното бюро. Националният съвет реши друго.

Няколко пъти, на последните заседания на Националния съвет, другари очакват от мен да кажа, че поемам отговорността за тази листа и за тези избори. Щях да я нося с оставка, ако загубим. Това важеше до днес, до решението на Националния съвет, което уважавам.

Оттук нататък - за резултатите от изборите носи отговорност Националният съвет. Пожелавам ви успех и съм сигурна в победата“, каза още Корнелия Нинова.

Вижте разкритията на Георги Божинов пред ПИК TV в края на планума във видеото на живо на ПИК TV:

Още по темата
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК TV: Станишев захапа Корнелия Нинова след отстраняването му: Тази листа не е на БСП (ОБНОВЕНА)
Часовник
11:08
Ще се боря за победа на евроизборите. Тази листа не е на Изпълнителното бюро на БСП, нали разбирате. Листата на БСП, която виждам за евровота, ще бъде голям подарък за ГЕРБ. Това заяви пред...
Напиши коментар »
(69)
1
На 9.IX.1944г Финансираните от КРЕМЪЛ Терористи от БКП Взеха Властта и Парите с КРЪВ ! Само с КРЪВТА на Децата и Внуците си ЮДО Комунистите ще Дадат Властта и Парите! Спас-ението на БЪЛГАРИЯ е Прочистване Комунисти и Милиционери на ГЕНЕТИЧНО Ниво! Член на БКП-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! Член на МВР-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! Член на ДС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото ! Член на ДАНС-ИЗБИВА се Семейството,Отнема се Имуществото! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga
2
Споко...с преференциите всичко ще се оправи.СТАНИШЕВ НЯМА ДА Е ЕВРОДЕПУТАТ...
3
ДА СЕ ЗНАЕ ! Сергей ЯКОВ Станишев П-ЕДЕРАСТ, Създател на Гей Бардака ДАНС ! На Венци Йосифов П-роститутката (Секретарката) Моника Две Сурогатни К-опелета му И-ЗСРА. Разправят че Биологичния Баща Бил Рязания ПОМАК от Милиционерското в Пазарджик Старшина Асан Ибраимов Омеров, но Само Разправят. Златоградския М-АНАФ Велин Хаджолов и Той Редовно Участвал в ГАНГ БАНГА с Моника, та не се Знае Кой и Кога е бил Отгоре и кой Отдолу та да Сколаса да си Изхвърли Семето Помашко ! КАЗАХ ! www.bulgarya.ga/communism.html
4
ООООО, ВИЖ Я ТИ!!! НЕ НОСЕЛА ОТГОВОРНОСТ? ВЪХ, УПЛАШИХ СЕ, НИКОЙ НЕ ГО Е ЕНЯ ЗА ТЕБЕ ПРИВАТИЗАТОРКЕ ПОКАЗА КАКВО МОЖЕШ - ЕДНА ТОЛЯАААМА -0 НИКАКВА ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА НЯМА В ТЕБ И ТО СИ ПРОЛИЧА ПАРТИЯТА ТИ НЕ ТЕ ЩЕ
5
Утре ще видим...
6
отговор на коментар
Започва от днес
7
КУРзанело и твойте те усетиха къв бУклук си.
8
Оставка на Импексова веднага
9
Естествено,че няма да е! На неизбираемото пето място е.
10
Корнелия e правa да се ядосва. Но нещата ще си дойдат на мястото с преференциите. Избирателите не харесват СтаниШефф. Вреден е за БСП, но по- важното е, че е вреден за България.
11
Чудесна листа! На 3-та позиция така наречената " млада социалистка"- вечната стипендиантка на Сорос- ту в Унгария, ту в Италия и накрая -Великобритания, член на Клуба "Милениум" на княз Кирил и вече на избираемо място с паричките на татко, в суматохата- да не е този, да не е онзи- и вече бъдещ евродепутат. Честита листа загубенаци-социалисти!!! li
12
Чудесна листа! На 3-та позиция така наречената " млада социалистка"- вечната стипендиантка на Сорос- ту в Унгария, ту в Италия и накрая -Великобритания, член на Клуба "Милениум" на княз Кирил и вече на избираемо място с паричките на татко, в суматохата- да не е този, да не е онзи- и вече бъдещ евродепутат. Честита листа загубенаци-социалисти!!! li
13
НА 26май ЩЕ И БЪДЕ ПОСЛЕДЕН ДЕН НА КАКА КОРНИ В ПАРТИЯТА... ПОЖЕЛАВАМ И ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА,А ПАРИТЕ ОТ ТЕХНОИНПЕКС ДА НЕ ГИ ХАРЧИ ,ЗАЩОТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ГИ ВРЪЩА....
14
ЗАД КРАДЛИВАТА КУРНЕЛА МЯСТО ЗА ВСИЧКИ ИМА(все пак биволицата е огромна възрастна жена)
15
И с Фатмака и с Импексовата не сполучих,Путя ще ме дере!
16
много злоба лъха от физиономията на тази жена
17
Моля бдителните граждани, ако видят тази кучка, веднага да се обадят на 112 и ДВСК, ако е възможно и да я блокират с пръчки и подръчни средства до идването на екипа, като внимават, да ни ги ухапе, за да може те да я отстрелят със стреличка за припадане в Голямата Г-топка, а аз да й бия инжекция, против бяс !
18
Ах ти гн*сна дърта дебела комунистическа пача. Трябваше отдавна да търкаш наровете зад решетките
19
по женски.
20
Искам си победатаааааааа...
21
Сбогом Корни беше до тук...
22
СЪСИПА ТЕЯ 120годишните А СЕГА ХВЪРЛЯЛА КЪРПАТА НЕ КУРНЕЛО ДРЪЖ СИ Я КЪРПАТАТА (ще се отвратим от жените ако те видим без кърпа).хахаха КУРНЕЛО КУРНЕЛО-В БСП СЕ НОСИ СЛУХ ЧЕ НЕ БИЛИ ДВЕ ГРУПИ НА МЛАДИ И СТАРИ А БИЛИ ГРУПИ НА ПЛАТИЛИ НА ТЕБ И НЕ ПЛАТИЛИ НА ТЕБ
23
отговор на коментар
Бегай при антикомуниста Иван Костов да искаш втори Импекс!
24
еййй няма отърване от тия паразити Боко и Станишко
25
Колко пари плати Тиквата Станишев да е евродепутат ??????
26
Ха, ха, ха, как само им се иска на суджучените храненичета от сайтчето-кенефче ПИК да е така ,както те си мечтаят,въртят,сучат,без да вдянат"интелектуалчетата-умничета",че преференцийте са за това,за да могат осемте депутати, които определи Нинова,да заминат за Брюксел с наша помощ!
27
Тъй и не разбрах откъде се пръкна Корнелчето, откъде избуя в нея соц идеята. Има нещо гнило тук.
28
Всичко, което е разпоредил Банов, го има като документи в прокуратурата. Тя не е пожелала да започне досъдебно производство. Не само записът е важен. Важни са документите, които потвърждават стореното от Банов. Това е корупция. Това не е ”моделът Банов”, това е ”моделът Борисов”. Те го прикриват.
29
Той яко ще се орезили като не го изберат, нали има преференции, а БСП ще победи, това е демокрация така са решили, а при ГЕРБ Бойко и Цецо им слагат 17 имена и всичко се приема без гласуване като при БКП,в БСП има истински дискусии
30
С една дума, носят отговорността избирателите!Правилно и отговорно.
31
КОГА КАКА КУРИ РАЗБРА , ЧЕ ПОЖЕЛАНИЕТО ,, ПРЕМИЕР БЪДИ " ОСТАНА ,, БЛА БЛА " ? КОГАТО РАЗБРА ЗА ДРУГА ,, ЕЗДАЧКА " ! / 05.12.2018/ ! ПРИПАДНА , ЧЕ ИЗПУСКА ,, ГОЛЕМИЯ ЛАПАЧКА " ! РАЗБРА , ЧЕ ,, ХИЧ НЕ СА ДВАМИНКА " ! ЗА САМОЛЕТА ЗАКЪСНЯ ! И ЛИСАБОН КОНГРЕСА НЕ ВИДЯ ! А ПОСЛЕ - КРИ СЕ КАТО МИШКА ! НОООО- ,, ГОРДО" ОБВИНИ СТАНИШКА / уж заради истанбулска конвенция / ! ПО ПЪТ И ПАЛАНКИ ПОДСКАЧАШЕ ЛЕКО ! ОТ ПОГЛЕДИ ХОРСКИ ДА БЪДЕ ДАЛЕКО ! УЖ ,, ВИЗИЯ " НОВА ЗА ТЯХ ТЯ РЕДЕШЕ ! А ХИТРО И ТАЙНО - ТЯ КОНЯ ,, ЕЗДЕШЕ " ! НА ,, СПАТО" ЗАВЕДЕ ОГРОМНА ДРУЖИНКА ! УМЕЛО ДА СКРИЕ ,, ЧЕ ТАМ СА ДВАМИНКА " ! НО НЕ С МЪЖА Й , УЖ КОЙТО ХАЛКА Й ПОДНЕСЕ ! А С ТОЗИ , НА КОГОТО ТЯ Е М _ _ _ _ _ А ! СОРИ,КУРИ!СОРИ,КУРИ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! / прави го перфектно по два пъти на ден /
32
ОТ ДНЕС ВИЕ СЕ БОРИТЕ С ДПС КОЙ ЩЕ ВКАРА 3 ДЕПУТАТ ЗАТОВА ПЛЮЙТЕ ВЕЧЕ БИВШИТЕ ВИ ПАРТНЬОРИ ДПС ЩЕ ИМА ПО ГОЛЯМ ЕФЕКТ
33
колко пъти го писах тук? Нинова е Троянската кобила на Боко и шайката му
34
Позасрано няма да позасере Държавата на 26 май ! Мъка другари отивате си ! Курнела да ходи при Костов да и подари още един импекс Впрочем не може да и се отрече че свърши хубава работа като ги откомандирова от Парламента хо хо хо
35
С преференциите да подкрепим Нинова за да издухаме динозаврите от БСП
36
Че ще го духате спор няма,,,
37
Ибемви червено-герберастките продажни листи! Гласувам си за доц. Минчо Христов - ПРОВЕРЕНО!
38
Е тази жена е ТОТАЛИТАРНА комплексарка , щом не е нейното не носила отговорност ами тогава да подаде оставка и да си изберат лидер който ще носи отговорност за листата която националния съвет е гласувал честно ! Луда жена и стана за смях
39
отговор на коментар
Прав си че тя е много проста жена
40
Е ЧЕ НИЩО ЧЕКУРНЕЛА РАЗБИ БСПто,ВСЕ ПАК ЩЕ ИЗПЪЛНИ МЕЧТАТА НА ЕЛЕНА(ама не хубавата)ДА СЕ ДОБЕРЕ ДО БРЮКСЕЛ И ДА СИ ОТИДЕ В КВАРТАЛА НА АРАБЧЕТАТА МОЛЕН БЕК,И ДА И ПОДВИКВАТ ОТ ВСЕКИ ЪГЪЛ ОХ ЕЛЕНА,ЕЛЕНА ДЕТЕ НА ХАЛИФАТА АМУРРРР
41
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
42
Между другата Импексовата Барсала е права, как ще победи със СС Момата, пък и тая лъжлива кучка дето му лиза сладоледа, е нейна творба. Жалко е да видиш тая властно курабия, да не може да се справи със БСПдирастите в шайка си! Ха ха ха, само как Бойко им го навря със СС Момата, защото него го е бил 10 пъти а Импекса само веднъж!!
43
в листата след гласуването щеше да е победа и да докаже, че е уважаван и желан. Петото му място и то след балотаж е позор за него. Ако не се откаже ще стане по мразен дори и от Иван Костов
44
Сега по места БСП ще започне тотален разпад особено с трета в листата Цветелинка степендианката на Сорос Коалиция за България с професор Дуранкев ще има евродепутат и може повече
45
Бях се притеснил като гербер и официален член на Герб че ще бием само с 3-4% на тези избори ,но след днешния ден мисля че повече се притеснявям дали ще е хубаво времето в деня на изборите за да може да отпразнуваме смазващата победа на ГЕРБ със над 10% !!!!!! ! БОЙКО , ГЕРБ , БЪЛГАРИЯ!!!! Пооообедааа пооообедааа!!!!!
46
Идва края на курни крадливата и дебили те от антибългарската терористична организация бсп
47
Старата червена номенклатура пак направиха интригата и набутаха отрочето си станишко. Минаха толкова години, а не успяха да надскочат себе си.
48
На миналите евроизбори неизвестен 15/15 Момчил Неков измести Станишев и той стана 2ри, сега от 5 -ти Станишев може да е 8-9 и няма да го изберат нали има преференции какво толкова се тръшкате, важното е БСП да ПОБЕДИ и да СВАЛИМ ДИКТАТУРАТА на Бойко Борисов
49
Както ВСИЧКИ знаете, на Катюшка РЕДОВНО И ГО БЛЪСКАМ В ГЪ30, а ОТТАМ В MИPИ3ЛИВАТА ГЕЙберастка YCTA.
50
Тоя ПEДEPAC серГЕЙ направо трябва да го изхвърлят от БСП.След неговото управление БСП отидв в 9-та глуха.Същия ПEДEPAC номинира ДEБEЛЯH ПPACEEBCKИ, като каза, че бил минал през КАТАРЗИС!!!!!!! Същия БОКЛУК БУКВАЛНО EБA MAMATA HA БСП.......МРЪСЕН И СКАПАН ИЗРОД.
51
Една кучка като побеснее ...
52
Представяте ли си, колко е зле положението на госпожата, след като пак излъга вторият и третата, като при гласуването, нейните дихатели нарочно са подкрепили - още по-младите дихатели, само й само, да изхвърлят СерГея ? То па не стана баш така .. Ха ха !
53
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
54
Koe necenzuriranoto be?Tova 4e Stani6ev se rakuval s mene v Manhatan i ne e pederas kakto go izkarvate zlobari.
55
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
56
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
57
До 48 !! Не забравяй че Ц.Ц ще брои бюлетините , така че Сергей е Евродепутат . ОПААА!!!
58
Станишев. Вън лъжата и обкръжението от БСП съсипаха партията. Всички видяха какво представлява .
59
ПИК, заслужено никой не ви е--ба--ва за медия. Ще стоите все пред вратите и никога вътре. Радвайте се, че не ви пращат да дебнете в кенефите.
60
ще бъде , ако БСП победи и вкара един депутат повече ! Тогава гербаджиите ще преПИКват !
61
На снимката Корнелия Нинова гледа като пръднала. Но не само пръднала , а гръмовно пръднала , че и силно размирисала.
62
КРАЙНО ВРЕМЕ Е И ТАЗИ ПАРТИЙНА КОТЕРИЯ ДА СЕ РАЗДЕЛИ НА ДВЕ ::-Б С П -1 и Б С П -2 ! ! !.....ТВЪРДО ЛЕВИ. И. МЕКИ ЛЕВИ ! ! !
63
БСП СЕ САМОУБИ. ОТНОВО серГЕЙ ПОЕ НЕЩАТА И ЩЕ ЛИКВИДИРА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПАРТИЯТА СИ! ХАХАХАХ ЖАЛКИ ДЪРВЕНИ НОМЕКЛАТУРЧИЦИ ДОКОГА МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ТЪРПЯТ ХОРАТА? ББ ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕ НАСРАНИТЕ ПАМПИРСИ!
64
БСП СЕ САМОУБИ. ОТНОВО серГЕЙ ПОЕ НЕЩАТА И ЩЕ ЛИКВИДИРА ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ ПАРТИЯТА СИ! ХАХАХАХ ЖАЛКИ ДЪРВЕНИ НОМЕКЛАТУРЧИЦИ ДОКОГА МИСЛИТЕ, ЧЕ ЩЕ ВИ ТЪРПЯТ ХОРАТА? ББ ЩЕ ВИ РАЗМАЖЕ НАСРАНИТЕ ПАМПИРСИ!
65
Помнете ми думата! Ще ѝ направим почетен паметник в село Крушково за заслуги към България! За преминаването на БСП в отвъдното при ДСиБ.
66
БРАВО КОРНИ , КАКТО ТИ БЯХ ПОРЪЧАЛ ТИ УСПЕШНО РАЗСИПА БЕСЕПЕТУ, КАКТО АЗ СЕДЕСЕТУ!!! СЕГА СЕ ВРЪЩАЙ ПРИ ТАТКО ДА МУ БЛИЖЕШ СЛАДОЛЕДЧЕТО,ЧЕ И ДРУГА РАБОТА НИ ЧАКА!
67
ВЛАСТИТУТКАТА, наСраният Гей, отново пропълзя. Свърши работата на поне 500 хиляди гласоподаватели за гробарите. .......... Отново Имплозия в столетницата.
68
Защо е този плач и вой за Корни, нали е унищожила БеСиПету, нали е бламиранс и отива в нищото? Много го е страх онзи папуняк от Б, който ви плаща да дращите простотии тук. Жената не наложи авторитарен режим в партията си, което отдавна е наложено в ГЕП. И ако сравним Корни с Монокнижника, който толкова е затъпял и закостенял, едно изречение не може да сглоби, заобиколил се с послушници и слуги, жално е да го гледаш толкова интелектуално безпомощен. И този издъхнал чичо доведе България до такава криза, в каквато и комунистите не можаха да ни вкарат! Бедност, тотална корупция, жестоко ограбване на българина, продажна външна политика, унищожено здравеопазване и образование. Кака Корни не е допринесла с нищо за разрухата и геноцида, търсете отговорността от този неграмотен чичо!
69
Google вече плаща $ 17000 до $ 22000 на месец за работа онлайн от дома си. Аз се присъединих към тази работа преди 2 месеца и съм спечелил $ 20544 в първия ми месец от тази работа. Мога да кажа, че животът ми е променен - напълно към по-добро! Разкажете какво правя Започнах...............>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?