Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георги Марков представя анкета на агенция "Витоша": Фандъкова печели на първи тур. Мая е по-червена от Нинова
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георги Марков представя анкета на агенция "Витоша": Фандъкова печели на първи тур. Мая е по-червена от Нинова
Дата
Дата
356266
Коментари
92
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Георги Марков представя анкета на агенция "Витоша": Фандъкова печели на първи тур. Мая е по-червена от Нинова

Уважаваните дами г-жа Фандъкова и г-жа Манолова все още не са обявили официално кандидатурите си, но и децата вече знаят, че натам върви двубоят. Това ще бъде мачът.

Затова червените и либерални политолози, които браха голям срам на евроизборите от "Алфа Рисърч" и Боряна Димитрова, се развихриха отново и публикуваха небивалици: Фандъкова губи от Манолова с 40 на 48% и с 1:3.

Затова от уважение към избирателите в София публикувам горещо проучване на социологическа агенция "Булевард Витоша", която е изключително компетентна, защото ОТДАВНА ДЕНЯТ НЕ ЗАПОЧВА НА "РУСКИ". Чудесната песен на Мишо Белчев и по текст на Миряна Башева, е страхотен шлагер, но не е актуален.

"И на "Руски" започва денят", се пееше в песента... 

Сега обаче започва на булевард "Витоша" и то започва и завършва на булеварда, като денонощна аптека - 24 часа. Лятото купонът на "Витошка" е като карнавала в Рио. Какво да правиш, докле е младост? Толкова популярен стана булевард "Витоша" благодарение на Бойко, който спря трамвая, на Фандъкова, която спря колите и го направи изцяло нов, и моя милост, който върна всички тези магазини по булеварда на собствениците им, които им бяха отнети принудително с постановление на министерския съвет 60 от 1975 г.

Така че булевард "Витоша" е и европейски булевард - на него идват и чужденците, за да виждат едни от най-хубавите момичета в Европа. 

Ето какво казват анкетираните 1100 софиянци на булевард "Витоша" (анкетата не е по телефона, а тет-а-тет, за да има пълна обмяна на мнения и свободно формиране на политическата воля, както изисква Конституцията):

1. 60% от софиянци считат, че Фандъкова ще спечели на първи тур (горе-долу това беше резултатът от последните кметски избори в София - 60% за Фандъкова, 8% за БСП). Софиянци са съгласни, че са свикнали с метрото, свикнали са със зала "Армеец" да гледат хубави концерти, нашия Григор, красавици като Ана Иванович и Каролине Вожняцки, изгряващи звезди като Симона Халеп и Гарбине Мугуруса, но свиквайки, не са дебили и не забравят.

Те помнят кой направи всичко това за София - да ходят с метро от "Люлин" до "Младост", до Централна гара, до аерогарата и т.н., и т.н. Така че за софиянци изборът е метрото на ГЕРБ или панелите на БСП, зала "Армеец" на ГЕРБ или мавзолея на Георги Димитров на БКП/БСП, което беше най-голямото им "архитектурно творение".

2. Софиянци - цели 2/3, подкрепят съюза на ГЕРБ със СДС за кметските избори. Те считат, че в това има голяма символика. Съюзът е знаков, защото на 13 октомври 1991 г. СДС нанесе първото кметско поражение на БСП в София, и то на първи тур, а в същия ден ги победи и на парламентарните избори. 

Бойко, както и Фандъкова, имат голяма заслуга, че ги оставиха 30 г. извън властта на София. Защото софиянци помнят каква София оставиха комунистите на българската демокрация: София се бореше за последно място като най-грозен град в Европа, заедно с Тирана от Албания. Албанците правеха бункери, нашите комунисти гора от панели. Тези панели в недалечно бъдеще ще трябва да се събарят и тогава БСП трябва да дойде да управлява, та да бере гайлето на собствениците.

Голяма част от тези собственици бяха изгонени от центъра на София, имотите им бяха отчуждени принудително, а земите им отчуждени с цена 10 ст/кв. м. - по-евтино от мокета! Маса софиянци бяха изселени по политически причини. 

Софиянците помнят празните и неугледни магазини на "Наркооп", "Булгарплод", "Риба и рибни продукти" и т.н. Софиянците помнят опашките за банани (един път в годишно); софиянците помнят блъсканиците по трамваите; софиянците помнят как им бе забранено да празнуват Коледа, а на Великден не им даваха да отидат на "Александър Невски"; софиянците помнят чудовището "Кремиковци", което ги тровеше всекидневно; софиянците помнят щуротията мавзолей на Георги Димитров, затова февруари 1990 г., след великото слово на проф. Чирков за обрулената държава на площад "Демокрация", се качиха на мавзолея и зареваха "Мумията вън!"; софиянците си спомнят, че София беше като светулка и в края на 80-те години го карахме като в средновековието на газови лампи; софиянците си спомнят комунистическите Ленински съботници и това как чакаха с часове да мине по Цариградско шосе било Хрушчов, било Брежнев, а накрая Подгорни и Черненко, като се чудеха дали са живи или са мумия; софиянците помнят, че маршируването на Октомврийската революция беше задължително; три пъти насилствено прекръстиха футболния отбор на Левски, а накрая и този на ЦСКА.

Затова софиянци на 14 декември 1989 г. излязоха на улицата, обградиха Народното събрание и свалиха член 1 на Конституцията.

Затова на другия ден отидоха пред националната телевизия, обградиха я и наложиха излъчването на митинга пред цяла България, за да се види, че комунизмът си отива, а през пролетта на 1990 г. 500 000 излязоха на Великденско бдение, за да кажат, че искат свободни Великден и Коледа.

3. Според анкетата на булевард "Витоша" 99% от софиянците считат Мая Манолова за по-червена от Корнелия Нинова. Обяснението им с две думи: Корнелия има и седесарско минало, по въпроса за Истанбулската конвенция, джендър идеологията и Пакта на ООН за миграция, беше с Вишеградската четворка, а не със социалистическия интернационал. Манолова подкрепи Истанбуската конвенция, която беше мечта на ПЕС.

Софиянци считат за обида да бъдат манипулирани до такава степен, че Манолова да е независим кандидат. Софиянци не приемат квалификацията на омбудсмана Манолова, дадена преди години, че правителството на Орешарски работело най-добре за България, като стъпка по стъпка правело реформи - затова и го измете. 

Софиянци също не приемат хвърченето от институция в институция: предсрочно прекратяваш мандат като депутат, за да станеш омбудсман; предсрочно мандата на омбудсман, за да станеш кмет. Те се питат: Ами като стане кмет дали наново няма да напусне, та да иска да стане президент? А ако стане президент, дали отново няма да напусне, за да иска да стане шеф на ЕК?

Фандъкова беше предлагана за президент от ГЕРБ от много хора, включително и от мен, но издържа на изкушението и изкара пълния си мандат, поет към софиянци. 

Отново според анкетата 80% от софиянци считат, че основният въпрос по време на предизборната кампания дори няма да е Костинбродската афера, а въпросът отново ще бъде КОЙ?. От ухо на ухо по булеварда вече се цитира следното изявление: "АКО С ТОВА ЩЕ СЕ УСПОКОИТЕ, ВИ ЗАЯВЯВАМ, ЧЕ АЗ ПРЕДЛОЖИХ ПЕЕВСКИ ЗА ШЕФ НА ДАНС".

КОЙ?, КОЙ?, се питат софиянци.

Тя!, Тя!, отговарят други от анкетираните.

Думите били на г-жа Манолова. Според анкетираните само по себе си това е въпрос на вкус. Проблемът е, че госпожата омбудсманка, която е юристка, е забравила да каже на другарите от БСП, че избирайки депутат за шеф на ДАНС, трябва да го освободят като народен представител. Така че горкият Пеевски отиде при главния прокурор в качеството си и на депутат, и на ярък член на изпълнителната власт. Такова смесване на трите власти българската демокрация не познава.

99% от анкетираните очакват с нетърпение какво ще кажат по въпроса любителите на въпроса КОЙ? от "Да, България", либералката Би Ти Ви и т.н.

Ползвам случая да обява, че булевард "Витоша" като агенция е станал стъргало на цяла България, да дам и горещи данни специално за агенция ПИК за някои градове в страната:

ГЕРБ ще разгроми БСП в ПЛОВДИВ;  ГЕРБ ще разгроми БСП във ВАРНА; ГЕРБ ще разгроми БСП в БУРГАС;  ГЕРБ ще разгроми БСП в Стара Загора;  ГЕРБ ще разгроми БСП във ВЕЛИКО ТЪРНОВО;  ГЕРБ ще разгроми БСП в БЛАГОЕВГРАД;  ГЕРБ ще разгроми БСП във ВРАЦА; ГЕРБ ще разгроми БСП в ГАБРОВО и другите големи градове.

За тези градове БСП не намери омбудсмани, защото той е само един в републиката и военни летци няма вече, че купихме изтребители и те са заети. Това е положението, другарки и другари.

*Георги Марков е бивш депутат от Великото Народно събрание, бивш конституционен съдия и настоящ народен представител от ГЕРБ. Коментарът записа Ивайло Атанасов

Напиши коментар »
(92)
1
Мая и Кур са прости злобни червени говеда. А Мун..по работи ....тъпанар.
2
Георги Марков не обича да си прави илюзии , и не му харесва да се лАжем.
3
Като му гледам "начина на мислене"на подлогата изявяващт се в Сайта „ЧУР” разбирам, а и знам, че е от съвременните отрепки на безвремието в територята Булгаристан, роден без грам мозък и способност за някаква умствена дейност !!!
4
E, сега вече я втасахме.....
5
ПИК си пусна поредния л@йномет агента от Държавна сигурност Георги Марков - Николай, срещу дребни стотинки. Очакват се Тома Биков, Антон Тодоров, Антоанета Христова, Маструбаркова, Гърневски и други торни червеи.
6
ama tsche mrasnik e tozi agent ,,nikolai,,
7
Комунист ще стане кмет на София на 36-ти в шестък,т.е НИКОГА!!!! Още повече пък Мая-дър'тата болшевишка бран'тия!!!
8
ПИК,хубаво публикувате спомените и сегашните съждения на Марков-Николай, ама публикувайте и доносите му срещу колегите му студенти за ДС, публикувайте личните му резултати като кандидат президент от РЗС и и резултатите на същата РЗС като самостоятелна партия досега. Публикувайте и отказът му да подпише конституцията и с какъв плам я прилагаше като конституционен съдия ....и т.н. и т.н.
9
Абе, Жоре, безпартийната Мая може и да е червена, но пък Зам. Председателката на GЕРБ е партийна магарица на Боко. Софиянци са отвратени от Фандъкова и ще гласуват срещу нея. Ако не ги домързи, де...
10
Пак не сте в час вие от Пик.Както винаги пишете само това,което ви изнася.Отвсякъде сте клюкарник и това е.А за господина Марков да не говорим.Всички можем да четем и да гледаме за какво иде реч.Той достатъчно добре се показа в светлина ,за да го намразят хората.Така,че неговото мнение не ни е нужно.
11
Николай,мирни се бе човек,отиди на Балатон,Илдико ще ти направи някои неща,заслужил си го,снет си от отчед
12
Червен мръсник , без срупули и морал ! Все е тая какво е "измъдрувал" , винаги ще е САМО за лична изгода ! Драйфа ми се !
13
Ама какво става с Каролев,бе?Два дена не сте му вземали мнението,да не е излязъл в почивка ,та го заместихте с този модел...От трън ,та на глог.
14
SELYANIYA VSE TAYA
15
.............БАЦО А ЗИМА ОНАЯ УИРЗУЛА ФОН ЛАИНЕЦА А МАРКУФ А ФАШТА МАИЧО А ГУ ИБЕ !.......
16
DAVAI , DANCHE ! S TEB SME ! MACHKAI , DANI !
17
Подлец , вечно до големия кокал !
18
Днес тъпите Гошковци са впрегнати да ръсят нещо, което им липсва! А агент-комуниста трябва да брани семейството управляващи комунисти, начело с червенотиквеното величие, че иначе ще му окапе мустака! Глупакът Тръбар се изживява на забавен детектив с въпроса: "А вие какво работите, г-н Президент"???!!! Жалка картинка! А дали си е задавал въпроса той какво работи? Или е лесно да прибират откраднати от народа кървави пари и да се разпределят по квоти на принцип послушание активност на неграмотни паразити като него и "обективни" и "независими" медии като тази клоака? Всъщност това подобие на журналистиката не заслужава да бъде наричано на помощно средство като клоака, защото все по-често надминават и най-гнусните ни представи за мрачните дълбини на канализацията!
19
....................УРЗУЛА ФОНКА ИДЕ У БАНКЯ.....ША ГОТВИ И ГЛЕЦА БАЦО ДО КРАЯ НА СВЕТА !................ ..................КОИ ША ИБЕ УРЗУЛА Е ТЕШКИ ВААПРОС......НО......БАЦО ТУРИ ТАНТЕ МУТА У АУТ !........ ..........БАЦО С НОУВА ЛУБОФ !........УРЗУЛА ЛАИНЕН ША ИДЕ У БАНКЯ С ФОЛЦИВАГИН У ДВОРА !.......ША ПРААТ ЖИПКИ С БАЦО !...............МИ У ДВОРА..........КЪФ КРЕМИКОФЦИ БЕ.......
20
Прав си, гербераст №7! Много си прав! никога комунист няма да стане столичен кмет! Затова и нито един достоен столичанин и демократ няма да гласува за "хрисимата" внучка на партизани и активни борци, която Боко Тиквунов зорлем направи кмет на София! И която тотално обезобрази столицата с потресаващата си некадърност и простотия! И разбира се - със слугинското си послушание към началника й от Банкя!, За ремонтите на ремонтите и другите ремонти на ремонтите, както и за стотиците млиони, откраднати от столична община под "мъдрото" ръководство на внучката на активните борци, все някога ще дава обяснение пред някой следовател! Пълдинският покровител на грабежите и престъпленията на герберастката шайка си заминава, а ТОЗИ, когото е посочил за свой заместник ще пие една студена вода!
21
Г-Н МАРКОВ,ДОСТАТЪЧНО Е ДА СИ ПУСНАТ ЕДНО КЛИПЧЕ ОТ 90-те И ЩЕ РАЗБЕРАТ КАКВА ГРОЗНА СОФИЯ БЕШЕ.... СИВА, ТЪМНА И ОТЧАЯНА... ХОРАТА И ТЕ ТАКА СЕ ОБЛИЧАХА И КАТО ГИ ВИДИШ НА КОМПЮТЪРА ЩЕ СИ ПОМИСЛИШ,ЧЕ ПРЕДИ ДВА ДЕНА Е ИМАЛО БОМБАДИРОВКА....КОМУНИСТИТЕ РАЗРЕШИХА НА МУТРИТЕ ДА ОГЛОЗГАТ БЪЛГАРИЯ,НО И ВИЕ ОТ СДС СТЕ ВИНОВНИ НЕ ПО МАЛКО...
22
Жоро-Николай Марков има усет за някои неща и възелинена ирония спрямо други.
23
Браво! Право в десятката!
24
И този ли доносник на ДС ---Николай разбил стотици съдби със доносите си и то срещу заплащане стана Анал-ЛИЗАТОР на големия з-к на ББ Крайно време е да си ходи в любимата Унгария и да Ана-Лижи другия си любим политик Орбан
25
Браво на агент Николай, този виден у(О)рбанист!!!
26
Натресе им го на българомразите до манерките,та чак не могат да си мръднат вратлетата да кажат ох!!! Долу червените ,самозабравени лигочи,дето една осрана и полусъборена чиния на Бузлуджа не могат да отремонтират,а перят джуки да управляват милионна столица и държава!!
27
Пак ли това недоразумение - доносник се облещи? София да не би да е само бул . " Витоша".Много важно ме тоя живее там
28
АКО БЕШЕ ПРОВЕДЕНА ЛУСТРАЦИЯ ЗА БИВШИ АГЕНТИ НА ДС , СЕГА АГ. НИКОЛАЙ ЩЕШЕ ДА ЧЕШЕ ШКЕМБЕ НА БАЛАТОН , А НЕ ДА ЛАПА ТЛЪСТА ЗАПЛАТА ОТ НС И ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ДЪРЖИ , КАТО АГЕНТ ЗА ВЛИЯНИЕ!!!
29
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
30
Дърт,ръждясал кюнт,къде ще се завреш,ако резултата е в полза на опонентката на втръсналата на всички софиянци днешна кметица?Не разделяй софиянци,те могат да преценят какво ще предприемат на 27-ми октомври.Трябва да луд,за да пишеш простотии,когато дори даскалицата не е обявила какво ще избере.Спокойствието отказвайки се от борбата, или тоталната загуба, ако я приложи.
31
Дали ще е сестра Gалева или Fанdъчката ...разликата не е голяма - все са от комuнделско потекло,все за за миgрантите и dжеnдърите. Която и да изберат ще се правят rемонти на ремоnтите,асфалта ще е на вълни,а gейоvете и dжендъrите ще мяткат zаднiци на шествия. Zа съжаления в София е събрана цялата gняс на проgресестката svолоч - iибераст-dжеnдърска.
32
За сведение на колегата Марков Област София-град (Голяма софийска община) има над 1 милион избиратели и само една много малка част от тях живеят или се разхождат по "Витошка". Претенциите на автора за "обективност" са абсурдни.
33
markov pak na ambrazurata.glupak i polovina.abe pik i gerb izkaraite niakoi svesten koiti razbira,a ne nekadarni oligofreni kato tozi.
34
А този нагъл Гошко, който всъщност е Николай е толкова червено мекере, че чак всеки момент ще се подпали, ама сега ми се прави на демократ, също като комунистическото божество, което брани, защото са от едно и също потекло - ДС на БКП и заблуждават дебилите, че живеят в демокрация и че някога изобщо са излизали от властта! А какви факти ръсеше навсякъде???!!! Как така, след като доказа по всички медии, че Вождът е престъпник, сега го произвежда в спасителя на робското ни племе? Чудна работа, лицемерна, нагла, лъжлива, абе, типично комунистическа, явно!
35
Бкп и мая никога няма да са на власт вече!Мая като "правеше" "новия" избирателен кодекс през 2013/14г каза, че:"'ГЕРБ никога вече няма да са на власт, и Борисов никога вече няма да е премиер"!Така ли стана?!?!???Не!!!Не стана така!!И сега пак ГЕРБ ще спечели!!!!!!
36
Абе Йорка, ти какъв цвят беше до 10-ти. Айде, знаем се, нема нужда. Еее, ако е да изкараш някой лев..... Ама иначе, никой не можеш да заблудиш, вервай ми!
37
отговор на коментар
Преди му се сърдеше нещо, заяде му учителският явно?
38
По лошо от партийната зависимост е, че сестра Галева е имала вземане и даване с престъпния ъндърграунд на прехода. Това, че е била обща на братя Галеви, е показателно за морала на тая щафрантия, и нейната зависимост от мутрите от прехода!! Дъщеря и навряна на държавна хранилка, зетя също лапа от държавата, и тя с 8 бона 8000лв. заплата на държавна хранилка, и пак Общата сестра Галева, рита срещу властта. Само как Мая Костинбродска оправда 100 хиляди евра, с които купила на дъщеря си адвокатска кантора ей така, със заем. Колко балъци в София, които не са лапали сладоледите на дъртите членове от политбюро, можеха да купят нещо което струва тройно повече! Но комуняците от Дай България дъртата мома Т. Дончева, както и Импексовата БСПдирастия си траят, като комуняк на разпит!!
39
Ох, Жоро, Жоро! Никога няма да гласувам за Мая Манолова, а за този нормалния човек - архитекта, даже името не му знам. А ти не забравяй, че върна не на софиянци магазините по Витошка, а на Софиянски, Бакърджиев и Антоан Николов! Нали така, все пак има хора, които помнят!!!
40
Само така другари ! Пълна мобилизация е нужна.Ако не насмогвате да се представяте за няколко човека обърнете се към приятели.Да мислят че сте много.Ша ни управлява някаква си учителка хайде де.Ние си искаме Майчето хем засукана хем не можеш да я наддумаш,а всичко може и разбира я компромат да ти спретне/Костинброд/ ,я протест да направи,добра е сакаме я.
41
БСП партията на "промяната" на "бъдещето в миналото" не може да получи народния вот защото греховете и са толкова много а ползите бяха насилствен социалистически живот на българите агитация и пропаганда за дружбата със СССР "както въздухът и слънцето за всяко живо същество а днес първа дружеска партия на партията на руските олигарси путинофили Единна Русия"
42
харизанов и марков - в поръчков стил.И двамата някак удобво пропускат,че на власт и днес са бившите комунисти,везависимо под каква абревиатура са маскирани.Жалко за нас,обикновените.....
43
Най -сетне някой да изложи НУЛЕВАТА същност на ММанолова. За мене тя е една нула, по-малко от нула. Пълен боклук. Аз постоянно се чудя как е възможно тази тъпа жена да е стигнала до положение на депутат и т.н. Много е тъпа, много.....
44
В ушите, крадливи другари на вълците , в ушите -- само там не ви го е подавал на избори Борисов и е решил този път да ви наблъска пожарникарския си дебел маркуч точно в червените ви уши !!
45
ПРОБЛЕМЪТ Е ЧЕ МНОГО БЪЛГАРИ ГИ ТРЕСЕ СТОКХОЛМСКИЯТ СИНДРОМ - ИЗНАСИЛЕНИТЕ (БЪЛГАРИЯ) СА СЕ ВЛЮБИЛИ В ИЗНАСИЛВАЧИТЕ СИ (РУСИЯ И БСП-БКП).
46
След тръбното недоразумение е ред разбира се на агент Николай - Дантелата мазен и гнусен доносник обяснява как се е пребоядисал от комунист на демократ. С тоя матрял Тиквата сам се закопава. А и към Гешев кога ще има преразглеждане на делото срещу Харизанов за да може и той да коментира, разбира се плочките в общата баня на софийския затвор. Питам аз?????????????????
47
Доноснико Николайчо, излъгали са те! Данка даскалицата, внучка на активни борци, няма одобрение и 12% Не си прост човек бе, доноснико Николайчо, не вярвай на откровени лъжи! Все пак, някога в ДС и особено в 6-то на Митю Гестапото си подбираха хората! И ти не беше КОЙ да е! Много умело подмамваше близки, колеги и приятели и пишеше доноси за тях! И да ти обадя, дори и обитателят в Банкя е наясно и трепери от страх! Чува се, че дори се е наПИКал!
48
ЖОРЕТО ,ОТНОВО Е БЕЗУМНО ПРАВ! МАЯ ГАЛЕВА ВМЕСТО СЕГА ДА ЛЕЖИ ЕФЕКТИВНО В ПАНДИЗА ЗА КОСТИНБРОДСКАТА АФЕРА С БАРЕКА И ЗАРАДИ ИСТАНБУСКАТА КОНВЕНЦИЯ/,ТЯ ПОДПИСА С БАНЕРВЕРН КАТО ОМБУСРАМ.ПРОСТИЯ МАТРИАЛ Я ИЗДИГА ЗА КМЕТИЦА!
49
Всичко социлози политолози и журналисти в България са гъзоблизци на българоубийците от гроб опс герб
50
Всички дебилни герберасти без никакъв мозък в главите си обичат гроб опс герб да ги лижат в задните им части
51
Голяма мизерия - агент на ДС да ни учи какво било преди и сега, когато личният частен /не от НСО/ бодигард на диктатора е баш бакан. Това е страшно - подмяната на истинските хора /изгонването им в чужбина, социалното или реалното им убийство/ с агенти на ДС и бодигардове и шофьори на комунистическата върхушка. И като говорим за Витошка - показателно е, че докато в един от офисите на Витошка се правеше българската търсачка, Фандъкова правеше ремонт след ремонт, все едно правеше шумова атака подобна на атаката в Куба, от която се оплакаха множество американски дипломати, че директно им бъркала в мозъка. След като опасността да има българска търсачка отмина и елитен екип се разпадна, извадихте този нафталинен агент да ни каже колко е хубаво на Витошка, вероятно много им е олекнало. Голяма мизерия, толкова голяма, че в предишните лоши години, за които говори агентът, такива като него разстрелваха. Цирковете на новия Червенков от Банкя, че ще продава изкуствен интелект звучат все по-кухо и няма да извадят държавата, язък за хубавите девойки по Витошка. Трябват хора, интелигентни хора, обаче ограничените не търпят интелект.
52
Уважавам Георги Марков,умен човек е!Но сега говори пълни глупости!Фандъкова водела.....Води ама друг път!Тя затова се прави на шушумига-обмисляла...имала много работа …..щяла да го обяви ама....друг път!Просто гледа социологията и вижда че НЯМА ШАНС! Но поне да излезе и да каже-отказвам се!
53
ДА ТЕ ДЪРЖАТ 45 ГОДИНИ В КОНЦЛАГЕР, ПОСЛЕ ДА СИ ПРИСВОЯТ "ЗАКОННО" "ОБЩОНАРОДНОТО ИМУЩЕСТВО", И ПОСЛЕ ТИ ПАК ДА ГЛАСУВАШ ЗА ТЯХ, Е ОТ ТОВА ПО-ГОЛЯМ ДЕБИЛИЗЪМ НЯМА.
54
От това по-голям дебилизъм е да гласуваш за прислугата на БКП-БСП и дори да не си даваш сметка какво правиш, защото не можеш да съобразиш, че не е хубаво хората от правителството да говорят, да разсъждават и да приличат на посетители на селска кръчма. Това е основният проблем на демокрацията - некачествените са много повече от качествените и гласуват за себеподобни...
55
отговор на коментар
Муахаха... Бойко да си я пусне така по обувките( голичка) Данчето по магисралката ни Варна- Златни и да джитка покрай нея на едно колело за гражданите и цялото им село на тая възраст за жалост наистина...
56
Razbrahte li,che gostenkata na ES dartata krivokraka germanka ia narichat ZLATA murzula lainianova, AMA CHE FAMILIA,DA I ZAVIDI CHOVEK !!! i boko I VIKAL -ZURLI LAINOTO!!!
57
Гну.с..гну.с, повди.га ми се от това леке нага ждач, дето навремето не са го приели в БСП, после клепал колеги, после СДС и сега Герб, все да е с властта.. където е келе.пирът..за пари и.майка си ще продаде! Жал.ка човешка креат.ура и ще дава акъл и той...ами тя София половинота е държавни чиновници на храни.лката- какво чудно има че ще е за Фъндъ.ъчка.та, ха..ха
58
При този коментар, Мая би трябвало да се откаже, ако има капка съвест и морал! Но къде ти съвест и морал у партийна "скрита лимонка"
59
ГУСПОДИН МАРКОВ НИКОЛАЙ ОТ ДС КАТО БЕШЕ ГЛАВЕН ЮРИС КОНСУЛ ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ КОЛКО АКТОВЕ ЗА ОДЪРЖАВЯВАНЕ ПОДПИСА ЗА ОДЪРЖАВЯВАНЕ НА ИМОТИ НА ХОРА ЗАСЕГНАТИ ОТ МЕРОПРИЯТИАТА НА НАРОДНАТА ВЛАСТ АКО НЕ ЗНАЕШ ИЛИ СЕ ПРАПИШ НА ТЪПАНАР МОГА ДА ГИ ПОБИКУВАВМ В ИНТЕРНЕТ-., ОТДЕЛНО СИ СЕ ПОДПИСАЛ ЧЕ ДРУГАРЧЕТАТА ОТ ПОЛИТ БЮРО СУЛЯНИ С ЦЪРВУЛИТЕ ДА СЕ НАСЕЛЯТ В ТЕХНИТЕ ИМОТИ , НЕ СЕ ПУДРИ ЗА ВИТОШКА ДОКУМЕНТИТЕЕ СА НА ЛИЦЕ НИКОЛАЙЙ ОТ Д С ОВО
60
И никой ли не каза, че на софиянци им омръзна тази скапана баба. Та за капак и втора баба пробутвате за кмет. Не е ли смешно това бе г-н дантеления от булевард Витоша, де живиее на "пъпа на Будапеща" и е "байрактара на двама велики държавници", за аванта, разбира се. За какво друго може да един слуга на държавна сигурност, на синя демокрация, на днешната власт па сигурно и на утрешната власт.
61
Доле МАЯ!
62
Мая ще отвее крадливата даскалица като пролетен вятър! Тук се пъне цялата редакция на ПишоАк да пише простотии за Мая, но много добре знае, че смотаната даскалица орезили града с тъпанарските си решения. При нейното управление се нагледахме на ремонти по година и половина, не може селяндури като нея да управляват град като София!!!
63
Hедялko, ма много те обичат българите бе, само любов се лее към теб и уродливите ти драскачки в долната ти, гнусна медия
64
отговор на коментар
Заради какво го уважаваш това гнус.но човече Марков- еманация та подлизурство и сметкаджийство с мръсна душа? Отврат, винаги е там, където има келепир..за него няма каузи, мисия, идеали..и е с вид на келнер от долнопробна кръчма!
65
Г Н МАРКОВ И ДРУГИ НЕЩО ДА НАПИШЕТЕ ЗА КОМЕНТАР 59 ИЛИ ДА ПРАЩАМ ДОКУМЕНТИ
66
Той се казва Николай-Стефан-Георги Марков. Служил е в 6-ти отдел в Шесто управление на ДС. Предал е съпругата си, бил готов да направи същото за майка си и баща си срещу 20 лева. Пишете всичко това, вярно е. Аз съм водещият му офицер - о.р. полк. от ДС Иван Василев.
67
Агент доносник Николай в ролята на рекламен агент на ГЕРБ.
68
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
69
мен не ме интересува кои е червен а кои ще спре застрояването мръсния въздух храна кучета каруци наркомани в люлин само с политика не се живее трябва и разум
70
Че то Рамадан е по-голяма пут'ка и от КУРзанела,пък демократичния ви кандидат кмет е пълна скръб.Тъй кат го гледам е сексуално неориентиран,демек траверса си пада....хахаха!
71
От всички изброени градове, победата наГЕРБ е сигурна в Бургас, Стара Загора, и евентуално Варна.В София (ако Манолова се кандидатира) и Пловдив ще е оспорвано- може ГЕРБ да спечели, но няма да е с "разгром" както тръби Марков.Търново направо си е на кантар- на евроизборите разликата между ГЕРБ и БСП беше 0.5 % (под сто гласа), горе долу и във Враца е така...
72
Има анкета погледнете я пък после обвинявайте в лъжа. Можете да броите вижте си минусите.
73
Хи,хи ! Като чета тук явно всочки червенушки имат стресници и червени сливици - очите са им изпъкнали от напъни да замажат някак предстоящата грандиозна изборна загуба и плюят ли плюят тук. Нооооо най-много да си докарат червени хемороиди ( то какво ли не е червено по комунистите) . Жалка червена сг.ан ! Полека-лека ги загробваме!
74
ОЩЕ ЛИ ПРАВИШ СВИРКИ, УРОДЕ?
75
ОЩЕ ЛИ ПРАВИШ СВИРКИ, УРОДЕ?
76
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
77
отговор на коментар
Кое му е нецензурното- че агент Николай е бил доброволен сътрудник на комунистическата Държавна сигурност. ? И е писал доноси ?
78
/_/ >>> Увaжаеми дами и джeндъpи Виe слyшате рaдио РIK - РАДИОТО НА МEКИТЕ КИTК/_/ >>> Увaжаеми дами и джeндъpи Виe слyшате рaдио РIK - РАДИОТО НА МEКИТЕ КИTКИ
79
Когато парашутистката от Белчин баня върне откраднатите милиарди на софиянци тогава може да има претенции за нов мандат. При нейното 10 годишно кметуване столичани видяха и усетиха какво е да се краде на ангро от всичко и всеки, корупцията процъфтя, напълни се и разду общината до безкрайност с некадърни герберски и шуробаджанашки калинки без квалификация и компетентност
80
Ха, ха, ха, ама действително работата е сериозна и тиквите са изплашени не на шега, щом нашия"любим"и "харесван"/съдя по коментарите след всяка негова въшня /"Дописник"с много имена почна през ден да се плюнчи в жълтото, платенопоръчковото, нанедено сайтче-кенефче ПИК! Да продължава така упорито да работи за успеха на обдусманката!
81
Ако си мислят,че сме забравили какви ги натвори сестра Галева Костинбродската пачавра,не сме "Ако това ще ви успокои, аз предложих Делян Пеевски за председател на Държавната агенция "Национална сигурност", заяви през септември 2013г. Мая Манолова в ефира на Нова телевизия, правейки се на Ахмед Доган в отговор на въпроса "Кой предложи Пеевски?".
82
Е бан Рошан,.остай комунягите и кажи как те нае баха двамата пияни руски тираджий на холандския тирпаркинг,,, ха ха ха ха ..Е БАНИЯ ЗАВИНАГИ !!
83
Искам ПРОМЯНА. Не може един човек да е ефективен толкова години като кмет. Нека дойдат нови хора с нови идеи и да имат и желание цялата столица да има нов облик. Крайните квартали, дори южните тънат в мръсотия, неосветени и без перспектива и финансиране.
84
...защо и никой НЕ ПОПИТА сестра ГАЛЕВА, защо е отворила алчен г@з и КУПУВА ЛИ КУПУВА ЗЕМИ в Кюстендилско, нека някой попита с пари от заплатата ли СЕ Е ЗАМОГНАЛА и знае ли евентуално, че катафалките за оня свят НЯМАТ РЕМАРКЕ, АЛЧНА, ЗЛОБНА , комунистка лъжлива, дружина на мафиоти..ПФУууууууу...да я е@а у мераците, света е голям и не можеш да го глътнеш целия, другаркееее...!
85
Непреривно Георги МАРКОВ , агент на ДС , или Мая МАНОЛОВА , кармъзъ - ама много червено., или ХАРИЗАНОВ- тръбар, или Спас ГЪРНЕВСКИ- новия Христо Радевски , или Тома БИКОВ-хамелеон , Нямате ли в репертоара си НОРМАЛНИ хора бе ?
86
Абе Фандъкова най-добре да учи някакъв чужд език, че поне консул да я прати Бочко! Ще направи метро я в Бангладеш я в Мадагаскар!
87
Голям буламач си съчинил.За това се иска време -имаш го,защото нищо не работиш.Защитаваш твоята аверка Фундукян,защото сте от едно котило -БКП.Може би и на тебе се падат трохички от нейната голя-я-яма софра,а?
88
ГЕРП ЩЕ СПЕЧЕЛИ И В ХАСКОВО И ДИМИТРОВГРАД!!! А Манолова няма никакъв шанс. Всички здраво мислещи хора са разбрали какво значи БСП на власт-кражби и връщане години назад!!!
89
АБЕ , ЗАЩО ИМА ПРАВИТЕЛСТВЕНА БОЛНИЦА , А НЯМА ПРАВИТЕЛСТВЕНА ЛУДНИЦА!!!?
90
ОЩЕ ЛИ СИ ЖИВ БЕ,ДОНОСНИК ДОЛЕН.ДА ТИ Е......А МАЙ АТА.
91
ПЕЕВСКИ ТАКОВАЛ ЛИ Е СЕСТРАТА НА БРАТЯТА ГАЛЕВИ И АКО Е ТАКА, КОЛКО ПАРИ Е ПЛАТИЛ НА СЕСТРАТА? ДАНЧЕТО КОЙ Я ИЗДИГНА И ЗАЩО?
92
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?