Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Борисов изправи търновци на крака - цялата зала избухна в аплодисменти! Томислав Дончев разчувства електората - гледайте НА ЖИВО! (ОБНОВЕНА)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Борисов изправи търновци на крака - цялата зала избухна в аплодисменти! Томислав Дончев разчувства електората - гледайте НА ЖИВО! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
22819
Коментари
19
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Борисов изправи търновци на крака - цялата зала избухна в аплодисменти! Томислав Дончев разчувства електората - гледайте НА ЖИВО! (ОБНОВЕНА)

Започна срещата на председателя на ГЕРБ Бойко Борисов  с жители на Велико Търново. На срещата лидерът на най-голямата партия е придружен от вицепремиера в кабинета „Борисов“ Томислав Дончев.

Събитието се провежда в Музикално-драматичен театър „Константин Кисимов“ на бул. „Васил Левски“ 4, а гражданите на старата столица се събраха още преди посочения час, нетърпеливи да зададат въпросите си и да чуят важните тези на първите мъже в ГЕРБ. 

Още с пристигането си, Бойко Борисов изправи симпатизантите на ГЕРБ на крака. Докато лидерът на партията се качваше на сцената, залата избухна в бурни възгласи и аплодисменти, а изправените хора засвидетелстваха уважението си към Борисов. 

Срещата откри вицепремиера в кабинета „Борисов“ Томислав Дончев, който благодари на избирателите за присъствието им и сподели, че е прекарал 8 години от живота си във Велико Търново. Това е град с много специално място в сърцето ми, сподели Дончев, при което залата избухна в аплодисменти.

 Ако днес имаме една голяма задача, тя е надпартийна. Тя е да намерим пакет от цели, които да обединят българите. Има ли какво да делим и да спорим, когато говорим за образование, за национална сигурност, за здраве, допълни Дончев. 

Най-важното, когато говорим за бизнеса, е как държавата най-малко може да пречи, това е истината. Данъците тежат много - и като пари, и като време, и като усилия. Затова трябва да се проведе адмнистративна реформа, не може да превръщаме хората от бизнеса в чиновници, допълни Томислав Дончев. 

Още по темата
Борисов се среща с избиратели във Велико Търново
Часовник
08:23
Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов ще се срещне с жители на Велико Търново, съобщиха от пресцентъра на партията. Той ще бъде придружен от вицепремиера в кабинета „Борисов“...
Напиши коментар »
(19)
1
Първите бандюги строяват електората.Начело е Боко-тиквата.
2
Платени с по 15лв. Роми и Турци присъстват на тези срещи - задължително трябва да са по-прости от ТИКВАТА, което е доста трудно.
3
И с маршова стъпка към затвора .А ти ,,генерале" най отпредЕКа.
4
.... да не би да празнуват днес Halloween, че са ги строили всички ТИКВИ да излизат по улиците?
5
На срещата между Краднелия и Доган единствено за Пеевски не са се разбрали, защото Валери Симеонов като трети коалиционен партньор не бил съгласен Пеевски да участва в управлението.
6
Тиквата взе вече да нагарча с простотиите си на изборите резултата ще е-БорисOFF.
7
ни чакат нови 16 милиарда заеми и нови 3 милиона емигрирали българи в чужбина. Минималната заплата ще остане най-ниска в ЕС, защото Винету като съвременен Робин Худ,, взема от бедните и дава на богатите
8
Батапьона се строява за последен път.......
9
великия вожд Винету може да омая единствено неговия бял брат черния циганин Ташунко Сапа, срещу..... лева.....
10
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
11
Печалното е,че все още се намират примитивни хора със закърнели мозъци,които насадиха България на дъното...на кого ръкопляскат? Ами на един себеподобен.
12
Мене ме разплака,що така бе пиковци,олигавихте всичко,ай с,ктир!
13
"Събудил и стари любовни чувства у престарели лекички от общинската администрация на ГЕРБ...докарани под конвой,виждайки в Бойко същия чар,както женска вижда в мъжки орангутан биейки се в гърдите по време на размножителен период.
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Кой от местната администрация ще посмее да не отиде ?Ами ако все пак герб отново вземе властта?От другите надали се боят все пак са по интелигентни.
16
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
17
Е като видят тази мазна свиня няма как да не избухнат , толкова мазно и подмолно туловище. Господи моляте прибери си го възможно най бързо.
18
ЛЪЖА Е НЕ БЕШЕ ПЪЛНА ЗАЛАТА ЗАЩО НЕ ДАДАТ СНИМКА НА ХОРАТА ПОВЕЧЕТО ТЪРНОВЦИ ЩЕ ГЛАСУВАМЕ ЗА БСП И ПАТРИОТИ НИЕ НЯМАМЕ ТУРЦИ/МНОГО МАЛКО СА/ И ЦИГАНИ В ГРАДА В ТЪРНОВО СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩЕ Е ЧЕРВЕН
19
Борисов не спря да хвали сатрапина Дянков, който разнебити цялата икономика и финанси, доведе българския народ не до постна пица, а изобщо без пица. Как ще спечели Борисов като утре ден пак ще ни натресе някой параноик като Дянков?!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?