Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Борисов в Дупница: След погрома на Орешарски, БСП е в опозиция, не виждам заради какво ще спечелят (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) (СНИМКИ)
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Борисов в Дупница: След погрома на Орешарски, БСП е в опозиция, не виждам заради какво ще спечелят (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) (СНИМКИ)
Автор: ПИК
Дата
Дата
34007
Коментари
26
ЕКСКЛУЗИВНО В ПИК! Борисов в Дупница: След погрома на Орешарски, БСП е в опозиция, не виждам заради какво ще спечелят (ВИДЕО/ОБНОВЕНА) (СНИМКИ)

Лидерът на ГЕРБ Бойсо Борисов е на поредната си предизборна среща с избиратели от Дупница. С викове "Бойко! Бойко" той бе посрещнат в спортната зала, където преди минути започна срещата.

"Благодаря ви, че сте тук! Опитахме се, направихме доста неща. Те са видими, няма нужда да ги изброявам. БСП след Орешарски не са направили нищо. Единственият отговор на въпроса е, че ние можем да сме по-добри. Били сме слаби на някои места, направили сме си изводите. И ще се коригираме през следващия мандат€ Като се започне от корупцията и най-вече това, което искат хората - справедливост. Цяла Дупница знае какво беше и какво е сега. Кои бяха лидерите на този град и къде са сега. Така че ще си довършим докрай започнатото", заяви Борисов.

Той подложи на критика управленията на БСП: "Два пъти идваха на власт. Два пъти заявяваха, че ще строят "Белене". Защо не го построиха? Данъкоплатците платиха 1 милиард и 200 милиона лева - наши пари. Разбрах се с президента Путин да ни опрости 90 милиона лихви! 90 милиона!", посочи Борисов. 

"По темата КТБ - 3 милиарда 700 милиона живи пари отидоха да се погасят вноските на вложителите. И като сумираш всичко, се получава - 6 милиарда и 200 милиона най-бедният народ в Европа е платил заради избора си, който е направил", коментира лидерът на ГЕРБ.

"Дойде ГЕРБ и това, което се сатанизира в момента - санирането. Да живеете в хубави блокове, които ще останат и за внуците ви. 50 години имат гаранционен период. И се вдига цената на имота с 30-40%. Кое е лошото, което сме направили?! В тези блокове живеят и бедни, и богати, и от БСП, и от ГЕРБ. Направихме магистралата. Какво лошо направихме?! Направихме ви центъра, направихме ви залата. Я те да се върнат на 39-я конгрес и да кажат какво са направили... Но преди да дойдат на власт, обещават много", заяви Борисов.

"4 милиарда и 700 милиона събрахме повече от контрабандата. И с тях давахме бонуси за пенсионерите. Само януари им оставихме 860 милиона лева излишък в бюджета. Само за януари!", заяви лидерът на ГЕРБ и подчерта, че сред програмата на партията е основната задача - грижа за младите хора, за образованието им.

Борисов се обърна към кмета на Дупница и посочи, че борбата с бюрокрацията също е сред основните акценти в програмата на ГЕРБ. Борисов се пошегува, че българинът имал навик за каквото и да е, да кори държавата, тя да му е виновна. "Гледам един клип в интернет. Един дебел, не може да се наведе да си върже връзките. И за това - държавата му виновна", пошегува се лидерът на ГЕРБ.

"И затова ни е нужен резултат - да носим по-голяма отговорност. Иначе пак ще се сърдим! Убеден съм, че ще победим! След погрома на Орешарски, БСП е в опозиция, не виждам заради какво ще спечелят", заяви Борисов.

"Ние сме единствената партия, която не прави коалиция с БСП, ДПС и ДОСТ", подчерта той и добави: "В понеделник трябва да имаме една спокойна държава. Да има национално спокойствие. Не бива да допускаме БСП на власт!".

 

Напиши коментар »
(26)
1
С Галеви сте колеги.Пък и физически си приличате. Е ти си малко по-дебел.
2
Ами то цяла България знаеше, че Борисов е бил в СИК при бай Миле, ама сега вижте до къде стигна? Премиер на държава, където изчезнаха 30 милиарда заеми, и 1 милиард и 500 милиона здравни осигуровки.
3
Не вярвай на мутра,ще съжаляваш.
4
Горкия Батко, обикаля по села и паланки да закачи некой глас, да се подлъже някой да си даде гласа за него. Защо не каже колко пари взеха с Цецко да пуснат Галевите да избягат. Цифром и словом 5 милиона. Какво се прави на ущипан и лъготи хората. Добре, че все по-малко му се връзват.
5
Цяла Дупница помни как братята посрещнаха главния секретар тогава на МВР - Бойко Борисов. То не бяха целувки, прегръдки... ееех
6
Ние не искаме да живеем в тази България, където престъпният свят е свързан с управляващите ,а началници и директори са включени в схеми и въвеждат в държавни структури интересите на прeстъпния свят ! Ние не искаме да живеем в държава, в която доходите са най- ниски и не се дава предимство на хората със знания , а на послушни , които не пречат на внедряването на схеми . Ние искаме престъпленията да се доказват независимо дали са по служба или други и да няма подкупна съдебна система , както е в развитите страни от ЕС. Ние не искаме да има подкупни началници вкл. в схеми , които най- нагло заявяват ,че е БГ трудно се доказват престъпления ! Ние искаме достойни политици , началници и директори , които са почтени хора и се борят с мутренските групировки , а не да работят за тях и да се облагодетелстват по незаконен път. Ние искаме да спре корупцията, да не сме най- бедните в Европа по вина на подкупните управляващи , началници и директори. Така стават те богати , плашат служители и граждани и ги държат в страх и подчинение , заплашват ги ,че ще ги лишат и от мизерния доход . Не искаме началниците да ни казват ,че сме нямали кураж да се включим във финансовите потоци и това било ВАЖНО . НЕ, ВАЖНО Е ЧОВЕК ДА ЖИВЕЕ ДОСТОЙНО , ДА НЕ СЕ ПРОДАВА , ЗАЩОТО ТАКА ВРЕДИ НА ОБЩЕСТВОТО , КАТО ЦЯЛО И ГУБИ СВОЯТА ИДЕНТИЧНОСТ И ЧОВЕШКИ ЦЕННОСТИ , А ТЯХ ОТ НИКЪДЕ НЕ МОЖЕ ДА СИ ГИ КУПИ .
7
Да. Всички знаем кои са братя Галеви. Всички знаем, че те бяха най големите спонсори на Общината. Братя Галеви имат далеч по скромна биография от тази на Трътлестия чекиджия от с. Хераково. Галеви не са участвали никога в наркотрафик. Галеви ли убиха Тодор - Чакъра от Харманли ? Галеви ли крадоха от европарите и от нашите пари които Тулумджията от Хераково гласува за себе си, за Котараците, за Дебелаците , за Лилито и за Шишито ? Айде сиктир бе цървул !
8
Тиквата да обясни кВо стана с едни 16 милиарда,а не да разправя за нещо което в края на краищата не се случи Орешарски говореше за 1 милиард до колкото си спомням.
9
едната ръка в джоба, с другата дирижира, не може да избяга от БКП корените си! Лъжлив и мазен интригант! Големите му началници вече се смениха и тиквун иска да се добре до властта само и само да заличава следите от престъпното си управление, да изтегли още няколко милиарда, и както предните почти 30 да ги открадне!
10
Има едно друго проучване, но то никога няма да види бял свят по обясними причини. В момента БСП води на ГЕРБ с 8,7 процента. Плюс минус 1 % социологическа грешка. И именно то е реалната социологическа прогноза, защото: На хората им дойде до гуша от Борисов и неизпълнените му обещания. Дойде му до гуша от наглост и лъжи! От тупане в гърдите, където кънти на кухо. От метани и продажба на националните интереси и достойнство. Затова днес един лозунг обединява последните надежди на изстрадалите българи: Свобода или…ГЕРБ!
11
"Продаде си и душата"
12
Борисов не беше коректен партньор. Той продължава да е селяк и няма да се промени. Той предаде самия себе си. От такъв простак какво може да се очаква за напред. Да ме прощават избирателите , но този път Борисов ще се наложи да изживее страданието, т.е. ще яде xyя.
13
Мутрите управляват БГ , не БСП , не ГЕРБ преди. Те диктуват на всички правителства какво да се прави и се занимават с трафика на наркотици по границите. Политиците си пълнят сметките , нареждат на началници , директори в държавни структури да покровителстват фирмите на престъпните групировки. Лилов е с тях затова при всяко правителсрво него никой не го пипа . Валентин Златев наистина му е братовчед и той е една от мутрите и с Бойко приятел и с Местан и с всички. Тези хора стават все по нагли
14
Лилов / 31 08 1933 - 20 07 2013 /
15
Щом червените кхмери са наскачали във форума, значи ГЕРБ води поне с 7%!
16
БСП- 1$ =3000 лева (1996 го. )
17
Курления-никакъв шанс
18
Ей тикво винаги са ти виновни другите един път няма да си признаеш недостатъка си че нямаш потенциала да управляваш и не си за премиер само за саниране и магистрали ми говориш кажи колко комисионни прибираш,колко работни места са разкрити при престъпното ви управление да прав си понеделник ще е един спокоен без мутренско управление ден
19
Бойко където и да иде речта му я научихме наизуст. Навсякъде едно и също приказва.
20
Ние живеем днес а тиквата да не забравя В.И С.и С.И.К и гладните години защото лошо му се пише ПАШАТА го чака с гранатомета и не само той макар да му се пише приятел по думите на тиквата той се направи по голям и от тях затова ще пати те го чакат
21
Простата мутра се е насрал от страх ! Нали си спомняте как хленчеше,че ако не е във властта щели да го убият !?Всички престъпници рано или късно си отиват с куршум в главата.
22
Аз съм Бойко Борисов тиквеника също като моите платени герберски тролове съм със обратна резба и си падам по мъже не по жени
23
Тиква , сега като загубеш и на теб като на Иван Костов ( Циганина ) ще ти направят една Фоандация да насочваш мнението на останалите заблудени от пройзход - Банкя . между другото така направиха и с Горбачов , и с Барозоуоуоу, а такова очаква и Плевню , но дали ще го огрее е друг въпрос.
24
ЗАЩО КОМУНИСТА БОЙКО БОРИСОВ ТАКА СЕ ПРИТЕСНЯВА ЧЕ НЯМА ДА Е НА ВЛАСТ ВЕЧЕ НИКОГА. ТОЙ САМ ПОЖЕЛА ТАКА. НИКОЙ НЕ ГО ГОНЕШЕ САМ ПОДАДЕ ОСТАВКА. А СЕГА ДРУГИ ПЕСНИ ПЕЕ ИЛИ ОНИЯ НЕГОВИТЕ ШЕФЛВЕ ОТ Е Н П МУ ЗАПОВЯДАХА ПАК ДА ИСКА ДА УШРАВЛЯВАТ ЗА ДА МОЖЕ ДА ДОКАРАТ ХЕПТЕМ НАРОДА ДО НУЛАТА. И ВЧЕРА НЯКАКЪВ ПАРТИЕН СЕКРЕТАР АГИТИРА В ПОЛЗА НА ГЕРБ. ТОВА НЕ Е ЛИ ГРУБО ВМЕШАТЕЛСТВО ВЪВ ВЪТРЕШНАТА ПОЛИТИКА НА БЪЛГАРИЯ. КОГАТО ТУРЧИНА АГИТИРА. ОЛЕЛЕ А КОГАТО ОНЯ МАЗНИК БОСА НА Е Н П. АГИТИРА БРАВО ЛИ ДА МУ ВИКАМЕ. ЗБЪРКАН СВЯТ ЗБЪРКАНА ДЪРЖАВА. ОТВРАТ
25
Прав е Вожда ! Цъфнали сме , няма корупция , живота е песен , българите от чужбина се завръщат масово в родината си , монополите са навряни в ъгъла , не ни рекетират с надути цени , имаме ДОСТОЙНА външна политика , пенсионерите живеят ДОСТОЙНО след 40 години труд. Да даваш надежди на МАТРИЯЛА , а после да не правиш нищо и да ЗАПАЗВАШ СТАТУКВОТО , защото те устройва....КАК СЕ НАРИЧА ТОВА ?
26
" ПОГРОМЪТ" НА ОРЕШАРСКИ Е КАТО " ПОГРОМА" НА ЖАН ВИДЕНОВ. ДВАМАТА БЯХА СМЕНЕНИ С НЕЗАКОННИ ДЕЙСТВИЯ И ПОГРОМИ ,САМО СЛЕД ПО ЕДНА ГОДИНА УПРАВЛЕНИЕ. ЗАЩОТО : СДС БЕШЕ РАЗТУРИЛА ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ВИДЕНОВ , А ГЕРБ РАЗТУРИ ДЪРЖАВАТА ПРЕДИ ОРЕШАРСКИ.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?