Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО: Валери Симеонов с остър коментар за оставката на Порожанов, корупцията в земеделското министерство и намесата на президента Радев в предизборната битка
ЕКСКЛУЗИВНО: Валери Симеонов с остър коментар за оставката на Порожанов, корупцията в земеделското министерство и намесата на президента Радев в предизборната битка
Автор: ПИК
Дата
Дата
40235
Коментари
17
ЕКСКЛУЗИВНО: Валери Симеонов с остър коментар за оставката на Порожанов, корупцията в земеделското министерство и намесата на президента Радев в предизборната битка

В този случай има сериозно основание за искане и подаване на оставка. Министерството на земеделието допусна много грешки, аз също съм имал искания за оставка на Порожанов, защото бяха засегнати интересите на отделни браншове. Имаше опити за пряк лобизъм в училищния проект за плод и мляко. Това заяви за оставката на на земеделския министър Румен Порожанов лидерът на НФСБ Валери Симеонов, който е и водач на листатата "Патриоти за Валери Симеонов".

Той допълни, че това е много важно и отговорно министерство, в което има много корупционни практики, които продължават и сега. Той подчерта, че когато има конкертни факти и доказателства подава сигнали, както е правил и до сега.

"Нямам лични конфликти с хората, а с определени каузи и казуси, които искам да реша. Нещата в министерството на туризма са много зле, аз съм убеден, че в България не може да има туризъм при това ръководство на министерството", заяви Симеонов по повод оставката на Николина Ангелкова. Той сравни положението по родното Черноморие с мутренското време от 90-те години.

По повод изказването на президента Румен Радев за офшорките и корупцията, лидерът на НФСБ заяви, че когато има престъпление, трябва да се прилага твърдо законът. Той определи поведението на президента като кандидат за евродепутат, което принизява авторитета на президентството.

"Не виждам пряка връзка между евроизборите и изборите за парламент. Преди две години хората гласуваха. Предстоят местни избори, ако има разместване, следва ли да се абдикира от властта?! Тежестта на избора е различна, а и те са съвсем различни", допълни Симеонов.

Той допълни, че само три седмици след изборите всички ще са забравили, но е важно какво ще се свърши като действия.

В студиото на Нова телевизия Валери Симеонов покани г-н Тоцев, който е кандидат за евродепутат от листата на "Патриоти за Валери Симеонов".

Той засегна липсата на информираност и контрол, какъвто имат право да упражняват евродепутатите. Именно поради липсата на информираност у нас се създаде напрежение покрай Истанбулската конвенция, която е от 2011 г., пакета "Мобилност" и много други. Симеонов попита, къде са били нашите евродепутати, са е трябвола да чакат последния момент. Не виждаме и оценката на въздействието.

Венцислав Тоцев заяви, че е важно действието на евродепутатите, а не само добрата заплата. Кандидатът за евродепутат добави, че ако бъде избран, първата му работа е ще да повдигне въпроса за американците централи "Марица". Той допълни, че е важно и съфинансирането, което в Гърция е 5 процента, а в България е 15 процента.

На въпрос за минималната работна заплата, Тоцев беше категоричен, че е абсолютен популизъм обещанието за високи минимални заплати.

"Да гласуват за хората на действието, които са доказали, че с каквото се захванат, го правят, какот и за честните политици. Да гласуват с номер 1", заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

Напиши коментар »
(17)
1
Последен сезон за соросистките патриоти,които гласуват в ЕП за Истанбулската конвенция,Мигрантския пакт и поддържащи паспортната мафия.
2
ей мишоци искахте оставката на един Румен пък той подаде оставка друг Румен. Всички разбрахме, че цялото правителство е корупционно.. Чакаме още рязане на глави от Първия
3
Кой и пък eбава Винкела за слива, че да му се обръща внимание на простотиите?!!!
4
Грешиш, при тези резили с апартаменти, НФСБ се сплоти и има потенциал да прати двама евродепутати
5
Както и срещу цялото престъпно и много 'тъпно' управление. ВЪН!
6
кой ще гласува за Винкела никой не му вярва ех нормално е да още хора които да му вярват но те са един файтон Валерка гледай си смотаната кабеларка че и оттам губиш абонати
7
Ей канална мишко тъй ша та чукна че ша са пукнеш чак отзад мръсна твар!
8
До № 7 ти си като Валерко ДАЛАВЕРКО
9
Добре го каза Валери. Тънката ирония , която вкарва , когато говори за МОГЪЩАТА политика , която води премиера , често преминава в сарказъм и дори в ГАВРА. Всички малки тикви в бостана на управляващите си оказаха загнили и мухлясали , само главната цъфти и разцъфтява. Пародия и психопатия !
10
много си се наежил бе г-оведо безполезно ако ти з-абия два шамара и ще се надрискаш осрано миризливо м-агаре!
11
Валери Балемски -ВИНКЕЛО шъ влезе НАНАЙСИ......НФСБ-0 ДЕПУТАТИ ....малката шайка КИРЕЕЕЕЕЧ.....анадънму ве залупени шайкаджийски шебеци
12
Според последните социологически проучвания дори фризьорката Ив@н4ева събрала 3 пъти повече гласове от кафевия нещастен винкел
13
от Петър Пешев..зрител по СКАТ..виждам същите УЖ “ симпатизанти “ на НФСБ и тук във форума , които се държат по същия начин , както и при телефонните обаждания , а именно с подривна дейност и саботиране на ефирно време.....бреййй..сън не спят ..за да плюят по честни хора..
14
Демек увеличение на заплати не чакайте.......?!Ами и гласове не чакайте........!!!
15
Симеонов има само лични интереси, които до този момент реализира, защото е упорит селяндур и на външен вид е циганин, също като този до него, който му правеше френска, наричайки работодателят си г-н. Симеонов е изпълзял от дебрите на ДС и комсомола, като типичен мерзавец е забогатял първо незаконно, а после продавайки крадени телевизионни програми, така и до днес, въпреки, че днес има други интереси. Какъв човек е - синът му е наркоман, жена му умря, той е боклук и мръсник по женската част. О какво семейство произхожда - от селяндурско, а баща му е червен политофицер от селяндурската квота. Ако искате такива да ви педставляват в Европа, гласувайте за тях.
16
Най-добрата оферта "", сега Google плаща между 250 и 350 евро на час, за да работи онлайн от дома си. Получих 35248 евро на първата си заплата през месеца за 3-4 часа работа на ден и исках да споделя това с вас, защото търсите нови хора, които да се присъединят към екипа ви сега и аз препоръчвам на всеки да направи искането. Просто като следвате инструкциите в този блог. Тук.................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?