Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕКСКЛУЗИВНО: Борисов разби лъжите на опозицията: Нямат друг шанс, освен да направят "Костинброд" 2. Имам къща в Банкя - там съм роден и там ще умра! (ОБНОВЕНА)
ЕКСКЛУЗИВНО: Борисов разби лъжите на опозицията: Нямат друг шанс, освен да направят "Костинброд" 2. Имам къща в Банкя - там съм роден и там ще умра! (ОБНОВЕНА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
103864
Коментари
74
ЕКСКЛУЗИВНО: Борисов разби лъжите на опозицията: Нямат друг шанс, освен да направят "Костинброд" 2. Имам къща в Банкя - там съм роден и там ще умра! (ОБНОВЕНА)

Премиерът Бойко Борисов и лидер на партия ГЕРБ, заедно с водачът на листата Мария Габриел се изправят, за да представят приоритетите за евровота и бъдещето на България в Европа.

Борисов и водачът на листата на ГЕРБ сринаха всички опорки на опонентите.

Вчера пък ГЕРБ направи голямото събитие за евровота в зала "Арена Армеец", където се събраха над 14 хиляди симпатизанти. Пред препълнената зала Борисов държа реч, в която заяви, че срещу ГЕРБ се готви нова афера "Костинброд". "Мили мои, максимална концентрация, четвъртък и петък ще ни правят Костинброд. Нали помните лъжата? Пак същите кандидати са там и лъжат, че има автобуси с двойни дъна. Това се готвят да направят четвъртък и петък - да ни ударят с лъжа и да нямаме време да реагираме. И после, когато мине и се освестят, ще кажат, че са излъгали и не е за първи път, но пораженията ги има. Затова искам да се концентрирате", заяви Борисов на събитието, което бе уважено и от Манфред Вебер.

Борисов честити рождения ден на Мария Неделчева, който е днес и обясни защо я нарича така. "Изпратил съм я като Неделчева и ака е записана и в телефона ми. Това, че после се е омъжила за чужденец, за мен не я променя. Тя си е наше момиче", каза Борисов.

"Първата ми среща с Борисов беше през 2008 година, ГЕРБ е единствената партия, която не се беше явявала на избори, изградена от местно ниво. Във Франция изучавах структурирането на партии, а ГЕРБ ме впечатли именно с начина си на работа", припомни Габриел срещата си с Борисов.

На въпрос за скандалите у нас, Мария Габриел заяви, че не се притеснява, като злоупотреби има навсякъде и е важно държавата да не ги замазва, което у нас не се прави.

"Оставките са пречистване. Никой не се е родил премиер, министър или депутат. По-ненормално е да не се дават оставки. На другите партии не им ли изкарахте същото, но при нас се дават оставки. Нашият има една къща за гости, а отсреща госпожата има 3. А той даде и оставка, и гаранцията си плати", каза Борисов.

Премиерът обясни какво е имал предвид с припомнянето на аферата "Костинброд". "Помните какво беше и те нямат друг шанс. Затова казвам, че ще ползват такъв начин. В учебниците на КГБ, които са чели пише, че най-добре е да подбереш определени истини за човека и да ги смесиш с лъжи. Това очакваме и четвъртък-петък се готвим за реакция. Виждате, че опитаха със злоба и жлъч, но не успяват. Ние имаме подготвена листа и затова опитват по друг начин", обяви Борисов и припомни, че вчера и в Австрия са подадени оставки заради скандали. "Разликата е, че там партньорите на Себастиан Курц са се издънили и затова е развалена коалицията и подаде оставка. При нас няма такава необходимост", каза Борисов.

"Опит за измами и злоупотреби може да има навсякъде, но е важно да се поема отговорност. Миналата седмица излезе доклада на европейската сметна палата за измамите, България стои много добре. Когато вземем предвид общия брой на злоупотреби от еврофондовете, България отново е в златната среда. Решението е прозрачност по електронен път", заяви Мария Габриел и допълни, че това е на което трябва да се наблегне.

Тя припомни, че България е сред трите страни, които са инициирали избора на европейски прокурор, но явно малко хора у нас знаят за това.

"Те се опитват и това да си припишат. Ето сега има намеса в независимата съдебна власт. Аз няма да ги извикам за такива консултации за нов главен прокурор, защото това е намеса. БСП винаги са свикнали да държат цялата съдебна власт, да са съдниците и да въздават правосъдие, но тогава Белене е отеснява за политическите затворници. Вчера на нашата среща всички репресирани питаха защо ние не им отговорихме така.

Така, че престрелка няма, но ролята на президента е след избора на главен прокурор от ВСС, да одобри или да не одобри. Тогава идва неговата роля. Така огласени тези срещи, не ми се виждат правилно", каза Борисов и заяви, че Радев и БСП са едно и също, тъй като говорят еднакви неща.

"Видяхте ги миналата седмица как се бяха събрали в Асеновград и говореха едно и също", припомни премиерът. Според него президентът трябва да спазва конституцията да е президент на всички българи.

По повод проверките на всички офшорни фирма на политици, Борисов каза, че отдавна е поискал това и се прави. На въпрос на водещия за къща в Барселона, Борисов припомни, че в Банкя показват къща на Емил Кюлев и казват, че е негова. "В Барселона показват една къща на Сашо Чаушев и казва, че е моя. Какво да направя? Да го моля да я продаде ли?", заяви премиерът и припомни, че няма и бизнес, защото фирма "Ипон" не е взимала нови обекти и си работят хората, когато той я е продал.

Премиерът се наложи да обясни и че не поддържа отношения с братовчедите си от Банкя, като дори призна, че двама от тях ги е бил навремето.

"Избират познати хора отпреди 20 години, които живеят в Банкя и почват да съчиняват. Не поддържам от години отношения с братовчедите ми, а сега се налага да обяснявам имам ли братовчед, нямам ли. С единия дори не си говоря, другия го поздравявам отдалече" каза Борисов.

Той бе категоричен: "Имам една къща в Банкя - в нея съм роден, в нея съм живял и в нея ще умра".

На въпрос за съдебната власт, премиерът каза, че е трябва да покрием тези критерий преди приемането ни в ЕС, защото сега още чакаме приемане в Шенген, въпреки, че всички критерии сме изпълнили. "Ако влезем в Шенген, мигрантите от Гърция, която не се справя, ще минат през нас и ще отидат в Холандия. Затова тези държави чисто политически не искат и компромисът е засега по въздух и вода", каза премиерът и заяви, че юни или юли очаква да има решение, защото всички стрес тестове, на които сме поставени, минават отлично.

За мониторинговия доклад, Мария Габриел заяви, че в началото ни е помогнал, последните две години има много добър напредък, но продължаваме да настояваме да бъде премахнат. Коректното отношение е да има механизъм за целия ЕС, каза тя.

За еврозоната и влизането ни в чакалнята, водачът на листата на ГЕРБ заяви, че няма основание за двоен стандарт, като подчерта, че и сега сме в еврозоната, защото имаме валутен борд. "Кризата с мигрантите катализира процеси в Европа, но трябва да си извадим поуките, не случайно във фонд "Миграция" има четровно увеличение на бюджета. Популизмът е свързан със заиграване със страховете на хората", допълни още Мария Габриел.

На въпрос за обща европейска армия, премиерът заяви, че това няма как да стане. "За да има европейска солидарност, може да се помага на бюджета на отделните страни. Но аз съм и против "Фронтекс", защото 10 хиляди души са много за европейския бюджет. Ето ние показахме как става по нашата граница и всяка една държава може да го приложи сама към себе си", припомни премиерът. 

"Фондът за отбрана ще бъде с над 13 милиарда евро, като само 500 милиона ще бъде за научна дейност и 100 милиона евро за евродрон", заяви водачът на листата на ГЕРБ по повод общата европейска армия.

По повод енергийните проекти, Борисов заяви, че се работи усилено и по газов хъб "Балкан" и по структурирането на АЕЦ "Белене". Едновременно се стартират и интерконекторите с Гърция, както и се работи по "Балкански поток", както са се разбрали да наричат "Турски поток" лидерите на Балканите. 

На въпрос дали трябва да паднат санкциите за Русия, Мария Габриел заяви, че те носят вреда и за двете страни, но България е солидарна с всички страни членки на ЕС. Тя обаче припомни и при какви обстоятелства са приети тези санкции, като ситуацията в момента е съвсем различна.

По повод сакнциите срещу Русия, премиерът заяви, че ситуацията е лоша за района, но се надява новият украински президент да намери решение на въпроса. "Днес е там и нашата вицепремиерка Марияна Николова на встъпването му в длъжност", каза той и попита Хекимян защо е отворил само вестник "Дума" и това ли му е настолното четиво, както и защо при това положение не се е съгласила Елена Йончева на общ дебат с него и Габриел, а участват поотделно. Водещият обаче се оправда, че това е отворил на таблета си, за да го пита по техни публикации и зададе въпрос за обвиненията на Корнелия Нинова за харченето на бюджетния излишък. 

"Тези пари са отишли за държавата - военни училища, университети, църкви, манастири, медицинските сестри, учители. Ние сме ги събрали, за да има за такива непредвидени разходи", обясни Борисов и бе категоричен, че има контрол как се харчат. "Въпросът е защо при тях контрабандата е 34%, а при нас е 5% - оттам пълним бюджета. Защо при тях винаги има дефицит, а при нас винаги е излишък. Ние извадихме пари и да ремонтираме никога непипаните виадукти на магистралите, които са стояли така над 30 години", заяви премиерът и отговори, че може да има още оставки и рокади ще има, докогато трябва. 

"Сега съм сигурен, че няма да има никой, който да си купува апартаменти или къщи за гости", заяви Борисов и каза, че колкото е трябвало се е разграничил от Цветан Цветанов. На въпрос дали ще се опита да си върне партията от Цветанов, Борисов попита кой коментира това. Хекимян заяви, че е Андрей Райчев и премиерът го посъветва да цитира сериозни хора. 

"Аз няма да съм вечен. Ставам на 60 години. Подготвя се истинско ядро от интелигентни и знаещи хора, които са основата на партията. В ГЕРБ има много такива хора и има кой да ме наследи. Но е рано още, ако кажа някое име, ще се избият. Но след изборите започва прочистването. Цветанов е вършил много за партията и върши. Понесе пасиви, но има много знания и качества, които могат да се ползват. Това е като футболен тим - днес си звезда, утре е друг.

Ние сме доказали как работим. Видяхте Вебер вчера как ни оценява и какво обеща пред цялата зала. Поставихме му задачи конкретни, които да свърши. Поели сме и нашите отговорности. Вижда се истинското лидерство на България на Балканите", заяви Борисов.

На въпроса за Враца и почистването на "Химко", Борисов заяви, че е разпоредил да се прочисти. Не знаел чий е завода и дали е от ГЕРБ, защото имало в партията над 5000 високономенклатурни хора и нямало как да познава всички. "Важното е, че се намесваме и отстраняваме", категоричен бе той. 

Премиерът изрази съболезнования за загиналия алпинист Иван Томов.  

"Ние се концентрираме върху това колко депутати ще вкараме, говорим с това, което сме постигнали и това, което можем да направим. Активност трябва да има тези избори, за да покажем, че България може и ще продължи да задава дневния ред. Искаме Европа на сигурност и в полза на хората, затова бюлетината на 26-ти е номер 12", заяви Мария Габриел на финала.

"Искам да си гледаме работата и да бъдем по-добри. Затова им казвам на моите опоненти, че омразата изяжда отвътре. Ние толкова пъти сме ги побеждавали, но никога не сме казвали, че БСП изчезва. А те говорят, че ГЕРБ си заминава и я унищожават. Омразата е изписана на лицата им. Защо?", попита Борисов.

Напиши коментар »
(74)
1
На обществото му омръзна Радев корупциярта да вика дръжте корупцията.
2
Това ми е в природата да лъжа и крада а на кухия ни матрял им обещавам след 26 май че ще облеча черно-белия костюм и отивам там където ми е мястото в сливенския зандан!
3
Ще се разследва ли собствеността и произхода на парите за къщата в Барселона?
4
Спокоооо, на МИРИЗЛИВАТА и КРАДЛИВА ТИКВА времето е изтича.Чао ТИКВО, чао ПИПОН, чао КРАДЛИВ БОСТАН.
5
Брутален ШОУмен ! Интелект , чар , грандиозност и величие събрани в едно ! Къде другаде може да се види това чудо неземно ?
6
Как и ктого разбиват като току-що започнаха с лакардиите?!
7
'айде и Ти като ГЕЙберастките БОКЛУЦИ, 'почнА да говориш от името на обществото.ТЪП и EБAH ГЕЙбераст.
8
Борисов за пореден път стрестна и ошашави високопоставен гост с простотиите си и с байганьовщината си
9
Питам аз кога ти мухлясала перачко ще кажеш точната сума на откраднатите мангизи от КТБ-то , и се приготвяй за дълга почивка в затвора
10
такива глупости ги говорят само, че Каракачанов по Нова е направо Цицерон, прости, тъпи ,елементарни
11
Гледам по бТВ умствени халюцинации.Боже пази България и защо 10 години търпим тази простотия.
12
Плоската мома с вид на чапла ни говори на някакъв неразбран език , а охранения , надменен човек до нея е точно в другия полюс - на раговорно -махленско-хашлашки изказ. Гледаме розовата приказка на интелектуалкатА и простакаА ли ? Това пак е провокация , нали ?
13
кой та научи да драскаш такива мръсотии смръдлив гейзер,я ела да ти дам да ми оближеш миризливата слива и после ще ти се изходя на гнусната ти мутра!
14
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
15
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
16
Ще има разследване и за къщата в Барселона за 1,5 млн.евро.
17
КОГА КАКА КУРИ РАЗБРА , ЧЕ НОВОГОДИШНОТО ПОЖЕЛАНИЕ / 2017/ ,, ПРЕМИЕР БЪДИ " БИЛО Е ЛЪЖА ? КОГАТО РАЗБРА ЗА ДРУГА ,, ЕЗДАЧКА " / 05.12.2018/ ! ПРИПАДНА , ЧЕ ИЗПУСКА ,, ГОЛЕМИЯ ЛАПАЧКА " ! РАЗБРА , ЧЕ ,, ХИЧ НЕ СА ДВАМИНКА " ! ЗА САМОЛЕТА ЗАКЪСНЯ ! И ЛИСАБОН КОНГРЕСА НЕ ВИДЯ ! А ПОСЛЕ - КРИ СЕ КАТО МИШКА ! НОООО - ,, ГОРДО " ОБВИНИ СТАНИШКА ! / виновна й била истанбулска конвенция /. ПО ПЪТ И ПАЛАНКИ ПОДСКАЧАШЕ ЛЕКО ! ОТ ПОГЛЕДИ ХОРСКИ ДА БЪДЕ ДАЛЕКО ! УЖ ,, ВИЗИЯ НОВА " ЗА ТЯХ ТЯ РЕДЕШЕ ! А ХИТРО И ТАЙНО - ТЯ КОНЯ ,, ЕЗДЕШЕ " ! НА. ,, СПАТО" ЗАВЕДЕ ОГРОМНА ДРУЖИНКА ! УМЕЛО ДА СКРИЕ , ,, ЧЕ ТАМ СА ДВАМИНКА " ! НО НЕ С МЪЖА Й , УЖ КОЙТО ХАЛКА Й ПОДНЕСЕ ! А С ТОЗИ , НА КОГОТО ТЯ Е М _ _ _ _ _ А ! СОРИ,КУРИ! СОРИ,КУРИ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ЧО ДВА ПЪТИ НА ДЕН ! КОНЯ ДАДЕ ФИРА ! КАКА НИ КУРИ ЯКО СЕ РАЗБЕСНЯ ! А ТЯ - В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЛЮТИТЕ ЧУШКИ ЛЮБЕШЕ СТРАСТНО ! А СЕГА ГО ЗАКЪ,СА ! И НА ПАРЛАМЕНТА ТЕГЛИ ЧЕРТА ! СЕГА СЕ ОКАЗА САМА И ВМЕСТО КОНЯ ! ДО НЕЯ ПАК ЗАСТАНА МЪЖА ! ......ТАКА СЕ ПРЕСКАЧА С КРАКАТА И ДВАТА ! КОГАТО ПАРА,ТА ВЛАДЕЕ ДУШАТА !
18
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
19
Баце знае кой с трета жена кой с трети мъж
20
Баце знае кой с трета жена кой с трети мъж
21
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
22
Излизат офшорните сметки и подставените лица на главните мутри от шайката.
23
Краси фронтиера: "Мерси , Кори" - еха Кори много вътрешен човек - ще сменя системата ама как "Мерси Кори!"
24
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
25
Вопиюща простащина. Същото е при всички днешни управляващи партии и парламентарно представени. А състоянието на властта е отражение на състоянието на обществото. България изпростя и се опростачи с отлива на емигрантите. Властта винаги е занимание за eлита, а не за изродите, съжалявам, България е населена с хора, които загиват във фекални ями, защото са прости, глупави и обречени от теорията за еволюцията. Хората извън властта в лицето на Десните партии на Кънев са само здравата част в обществото, останалото е народ, който има огромни претенции и не си знае мястото, защото произхожда от грешно формираното по времето на тоталитаризма общество от простаци, селяндури и генетично обречени изроди.
26
В МИНАЛОТО ТЪМНО - КРАДЕШЕ БЕЗПРИСТРАСТНО ! ПРЕСКАЧАШЕ БЕЗ ЧУВСТВА ТУ В ЛЯВО - ТУ В ДЯСНО ! ДО МЕН СЕ ДОКОПА ,, ВЕЛИКА ЕЗДАЧКА " ! НА БУЗЛУДЖА МЕ ВОДИ /2017 / ! ЕГАТИ И ЗАКАЧКА ! В БЪДЕЩЕТО ТЪМНО - ТЯ ГЛЕДАШЕ ЯСНО ! ЩЕ ПРАВИ , ЩЕ СТРУВА ! ЩЕ МЕ ЛЮБИ СТРАСТНО ! НА КРАЯ СЕ ОКАЗА , ЧЕ ,, ЕЗДАЧКА " ДРУГА ! КАТУРНА ПРЕСТОЛА НА КАКА НИ КУРА ! СЕГА СЪМ С ЕДНАТА - БЕЗСПОРНА ,, ЕЗДАЧКА " ! А КАКА ВИ КУРИ - БЛИЖЕ РАНИ И ПЛАЧКА ! СОРИ,КУРИ! СОРИ,КУРИ ! В _ _ _ _ _ ЗНАЕ КАК ДА ТУРИ ! ПРАВИ ГО ПЕРФЕКТНО ПО ДВА ПЪТИ НА ДЕН ! ...
27
И все пак в Австрия си подаде човека и от партията ,а Цветанов не , значи нищо не се е променило ,каквото и да говорим ,и все пак и Бойко е наш министър председател, постоянно казва ние , във вашите редици има доста ченгета ,току що гледах вашите зрелища в Армеец ,харчите пари от субсидиите и не ви пука и говорите назидателно ,не може така ,не знам до кога ще търпим ,да харчите чужди пари и да командвате ,просто не става , и ве пак искаме от къде са парите на Цветанов , и тогава ще ви повярваме
28
Президента ще участва ли в Костинброд 2? С Нинова ? А най важния Елена , тя каква лъжа ще съобщи ?
29
Ха, ха, ха, весело започва седмицата, с майтапи и със смях от коментарите, породени от глупавия миш-маш на пратенопоръчковите, наведени "интелектуалчета -умничета от сайтчето-кенефче ПИК ,то писали глупости, писали та се забравили и кой ли умен човек ще седне да чете панагериците им! Съвсем ги отнесе ужаса и страха от предстоящото!
30
Вместо да каже на какви олимпиади се е явявал, какви магистърски степени има, владеене на езици, чувахме за филии с мас, мачове,побой над братчеди, време е за силен шут на този случайник!
31
Уникален дебил ще влезе в книгата на Гинес като нов вид двукопитно. А за Гаргамел няма ли да проверите дали е с двойно гражданство и деца ако има на какъв език говорят????
32
БОЙКО ГИ НАПРАВИ ЧЕРВЕНИТЕ ДЕБИЛИ НА ПЕТ КОПЕЙКИ. КОНТРАБАНДАТА ПРИ БСП Е 35%, ПРИ ГЕРБ 5% ? ПОВЕЧЕ ПАРИ В БЮДЖЕТА, ОТ ТАМ ЗА ПЕНСИИ И ЗАПЛАТИ И СТРОИТЕЛСТВО В ГРАДОВЕ И СЕЛА ЗА ПОДОБРЯВАНЕ НА ЖИВОТА НА ЖИВЕЕЩИТЕ НЕ САМО ПРИВЪРЖЕНИЦИ НО И НА ДЕБИЛИ И КОМУНЕТА ТАМ!
33
БОЙКООО, МЕСТНИТЕ ГЕРБЕРИ ОТВРАТИХА ХОРАТА ОТ ГЕРБ! ПРОСТИ И АЛЧНИ ХОРА ТЕ ПРЕДСТАВЛЯВАТ ПО МЕСТА! ТЕ СА ГОЛЕМИЯ ТИ ПРОБЛЕМ!!! ПРЕД ТЕБ СА МАЗНИ И УГОДНИЧАТ, ЗАД ГЪРБА ТИ ВИЛНЕЯТ И МАЧКАТ!!! ДЕЛЯТ СЕ И МАЧКАТ ТОЧНО ХОРА ОТ ГЕРБ! МНОГО ГЕРБАДЖИИ В МОЯ ГРАД СЕ ОТВРАТИХА ТОТАЛНО, СЛЕД КАТО ВИДЯХА КАКВО ПРАВЯТ ТВОИТЕ ПОДЛИЗУРКИ! ТОЧНО ТВОИТЕ ХОРА ТИ ЗАБИХА НОЖОВЕТЕ В ГЪРБА - КАТО ЗНАК -----ЗА ВЯРНОСТ И ЛОЯЛНОСТ КЪМ ЦВЕТАНОВ! ТЕ СА ЦВЕТАНОВИСТИ! И ДЕЙСТВАТ ПОДМОЛНО СРЕЩУ ТЕБ! АНАДЪНМУ????
34
I BEZRABOTICATA PRI GERB E PO MALKA ZA6TOTO XORATA IZBIAgaxa ot balgaria A ZA KA6TATA KAK 6TE E NEGOVA KOGATO VENETU E TOLKOVA BEDEN A DRUGITE OKOLO NEGO SE NAGU6IXA
35
Ма ти още не си разследвала ли, леле леле, ма много спите бе!
36
СЕГА, СЛЕД БОЙКО И МАРИЯ ИСКАМ ДА ЧУЯ ДВЕТЕ КЛЮКАРКИ КАКА КУРИ И МАМА Е КУЧКА И СРИЧАЩИЯ ДЕБИЛ - НА ГЕНЕРАЛ ДЕСИ МЪЖО, ДА ГИ ПОКАЖАТ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА, КОЛКО СА ЖАЛКИ!!!
37
Този краде и лъже. От 10 г управляв и все някой друг му е виновен. Окраде и от децата и от възрастните и е време не да се оттегли а да го изхвърлим от властта. После следстие съд и затвор. На всички от ГЕПИ груп без милост. И те нямаха милост към народа крадоха като за световно.
38
МАЛИЙЙЙЙ........ Костинбродскатаа измама на ГЕРБ Автор: Явор Дачков, в. Галерия http://www.glasove.com/categories/skandalyt/news/k... Работата е там, че пропагандаторите на „Костинбродската афера” не могат да отговорят на простия въпрос – защо са отпечатани близо 400 000 допълнителни бюлетини извън необходимите и в нарушение на официалната поръчка и всички изборни правила?“ ++++++++++
39
Топ кдадеца тиквун с тази олигофренка се чудят какви глупости да разтягат . Не е толкова тъп народа , няма кой да гласува за ОПГ ГЕРБ , шайката трябва да бъде изправена на съд и да плати за мизерията на хората . По зле България не е била . Хората мизерстват а тия тикви откраднаха милиарди . Съд и пандиз за шайката. !
40
Това интервю сутринта буквално ми спря часовника ... Ръководителят на една политическа партия разказва как се се били край някаква помпа двете му баби, като прави това с изнесен шопски диалект. Малко след това крадешком поглежда какво чете водещия и отправя забележки към него. И всичко това става в присъствието на европейския комисар М. Габриел. Що за безумен етюд, дявол да го вземе ...
41
Само НАКАЗАТЕЛНА АКЦИЯ ще го оправи тоя ПЕЗЕВЕНК.... Всеки глас, който не е за БСП е директно за ГЕРП!!!!!! За жалост само и единствено БСП в момента може да изхвърли ГЕРП!!!!!
42
Милиони години еволюция на Човека, и в резултат - Цар Тиква ? Неее... Не мога да го проумея !
43
Катюшо,ти не спиш ли? Нощна смяна ли беше.Дьомбелът и пластмасовата мумия сън не спят и те.Боко,на друг място ще живееш.
44
Бойко,БКП(БСП-болшевики)са генетично увредени в посока "злоба и жлъч"!!! Те мразят всички,включително помежду си,затова се избиват вътре в тяхната си партия Примери бол,последният разстрелян Луканов!!!
45
Жалки и посредствени опити за отклоняване на вниманието.... Само дето не разбирам защо са толкова притеснени, БСП е слаба, ,,сините, никакви ги няма....
46
Не-до-дял-ко и той ли е толкова пр'ост????
47
Герб в Благоевград е свърталище на подмазвачи и червени боклуци! Кмета насо е олицетворение на лицемер, подмазвач, секснатегач и корумпиран боклук! Промотиран от Цветанов заема поста с милиони задължения към държавата и фалирал бизнес!!??!! Сега го раздава богаташ и наглец! Сменете го, защото ще загубим изборите заради тоя!
48
Чаушев викаш е иконома значи, не го познаваш и не си го виждал, ама знаеш за една къщурка?
49
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
50
Нямах много време да гледам този разговор но селяндурина си пролича още като влиза. А за разказаните глупости, какви му били роднините, кск се били и т.н.можеш да се чудиш, деменцията ли го гони вече или самозабравата го направи изкукал напълно. А тази гарга до него го гледаше влюбено, аха да го цуне. Умните българи отдавна знаят защо сме най-зле от целия ЕС. Не може полумаймун като него да управлява държавата, резултатите са болезнени за 93% от населението. Днес се разбра, оставки няма да дава. Търси нов главен прокурор активно, да е като Цацата, иначе дойде ли нормален, цялата шайка под строй в ареста. Щяло да има нова проеокация Костинбрид???? Кой напечата тези 400 000 бюлетини и защо? БСП или Путин? Цвъко го направи но този път ги хванаха. И било провокация???? Изритването на този съвсем изкуфял Дедо е задължително, защото заради умствените му не способности и страхове, ще си остане с Мис Бикини в Испания, в малката къщичка която и купи. Ако успее да стигне до там!
51
И тая гнусна Импексова курабия, с бившата крадлива кучка на СС Момата, ни говорят за морал. Наистина двете крадливи и лъжливи импексови курабии, живеят в паралелната държава на Румен Пъпката, и неговия дебилен електорат! Затова ГЕРБ поведе на Импексовата БСПдирастия, защото хората не са глупави!! ............................................................................................................................................. Питам импексовата Курабия, Румен Пъпката Омбоцмана и СС Момата “защото са ЦОЦАГЛИСТИ“, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има и един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанеха начело в БСПдирадската им партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допряха до тоя мерзавец кокто и до, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели и с кого са изневерявали жените им!!
52
Няма по гнусно, крадливо и лъжливо нещо от Импексовия БСПдираст или кучка като Клепоухата Пъпка, Кучката Йо и Импексовата корвета. ха ха ха ха ха ха ха ха ах ха ха ха.Да!!!!!
53
boiko govori6 protiv prezidenta, za6toto ne moje da mu darpa6 uhoto kato na irlandskata pastirka.
54
Не знам кой разумен българин би гласувал за листа, в която фигурира старата муцуна Румен Гечев, който окраде спестяванията на българите и ги доведе до просешка тояга с 10 долара заплата и 5 долара пенсия, който закопа родината си и я върна с десетки години назад в своето развитие. Този ли е справедливостта? Този ли е алтернативата за България? Нека, когато идем пред урните да не забравяме, че има от лошо, по-лошо.
55
Браво другари ! Добре сте се потрудили във форума с плюенето срещу Борисов и ГЕРБ. На следващия пленум ще отличим ударниците с най-много коментари и пасквили. За всички останали - напомняме:.... !!! ----- Който не направи поне 50 коментара срещу ГЕРБ и Борисов ---> НЯМА ПЛАЩАНЕ ---------- !!!
56
Баце хвана измекярчето хекимян, че чете опорните точки на комуноидите във в-к дума.
57
Браво, г-н Борисов! Ще гласувам за вас! Дълго време се двоумях, но вие ме убедихте!
58
Тиквун, разби сам себе си с отговора на въпроса за КЪЩАТА В БЪРСЕЛОНА. Вие какво разбрахте,, лели, тетки, помпи, махаме си само,,, ама нищо като отговор. А колкото до социолозите, той обичат такива ренегат, като Глупавата Антоанета, Лоената Топка ХАРАЛАНИ, С опорните точки на ГРОБ. Направете си сметка какъв индивид ни управлява.
59
Поздравявам партията ГЕП с нейния ръководител. По-силен мотив да се гласува или избира всеки негов политически и всякакъв друг вид противник от простотията, наглостта и самозабравата няма! Как работят и живеят около този примат десетки и стотици хора ми е загадка? Както и да го погледнеш, съвременен Бай Ганьо, който си е внушил, че освен него, няма друг достоен да бъде премиер. Жал ми е за него и тези които де правят, че му вярват. При всяко положение има и умни хора, за които е обидно и унизително да се усмихват и ръкопляскат на плоските му шеги и поведение на пуберитет след първи запой. Това се вижда и разбира не само у нас и в ЕС. Търпят го защото изпълнява всичко което искат, независимо, че е във вреда на България. Тези избори са почти без знамение за нас. Отишлите там ще трупат пари и ще направят толкова колкото направиха предишните. Ако загуби, губи егото му. България губи при всяко полижение, зашото избраните там са просто статисти. Гледах го днес, колко е смешен и някак си жалък в опитите да се покаже, че не краде, бе лъже, не е изнесъл милиярди, нема острови и имения в САЩ. Отвратил е целия народ, особено умните и можещи българи, които искат нормален живот и стандарт, а не лъжи, лъжи и бедност. Трябва да се знае, докато този примат властва, забравете за детски домове и болници, за важно лекарства, за истинско здравеопазване, за градивно образование, за качествена полиция и независимо съдопроизводство! А за висока култура и начетеност, той не иска това, страх го е от умните, знаещите и можещите. Жалко за нас,,тези които страдат от просташките му изпълнения, пълни с показност и елементарност.
60
В момента Бойко Борисов и ГЕРБ са единствените, които са застанали на пътя на бсп към заграбването на властта. Нашенските болшевики никога не ги е интересувала съдбата на българския народ. Те са отворили уста, като арабанашки порти за да налапат цялата власт и да грабят народа както винаги са го правили. Нека не им го позволим! N 12 в интегралната бюлетина, за да затворим зейналите арабанашки порти! Съд и затвор за червените престъпници- йончева, нинова, гечев!
61
Коги дойде демокрацията,брадчедите беа отвориле магазинче.Викам им:Плащайте рекет оти ,че ме дупат браточките.Они НЕ ! Така ли ! Бой,бой изплезио езиците.
62
Това е най-добрата работа, която Google плаща сега. Получих основния месец от € 27936 за работа по 3 часа на ден. Започнах четири месеца по-рано и бързо взех вкъщи, от 7645 евро до 9264 евро всяка седмица. Не мога да се доверя на това колко е просто веднъж се опитах. тук сега.............>>> w­w­w­.­W­e­b­j­o­b­3­3­.­c­o­m
63
Да беше жив Алеко, че да го опише. То това е чудо на чудесата - прост, без обноски, без елементарно възпитание, интригант, клюкарка и наглец. Няма нужда да ми казвате какви сте, кажете ми само, че поддържате опг-то и всичко е ясно - насреща си имам или умствено недоразвито същество или крадец.
64
ХЕКИМЯН ЧЕТЕ САМО ВЕСТНИК ДУМА. Водещият на социалистическата телевизия БТВ, чете само вестник Дума. Това е най-важната новина от интервюто. Аз предлагам БТВ да си смени името на ДУМА или БСП да си вземат техният агент в партийната си телевизия. Агент Хекимян
65
ДОКОГА БТВ ще държат агент Хекимян на служба. Вие не сте независима телевизия. Вие сте много зависима телевизия. Затова не ви гледам и не вярвам от години. Нека го кажа направо, според информацията която имам главно Заради БТВ като национална ТВ в доклада на ЕС пише че медиите в България не са напълно свободни. Нека го знаят всички и Бойко да спре да се чуди.
66
не знам дали съм патладжан или авокадо...но аре 0889697633..от София ли си ..давам ти преднина тогава ..кажи къде ..че не се траете вече...що заплашваш бе ...аа...кажи бе..аре страхлив ..ще говорим ..за морал и още нещо ..що не звъниш ..аре ..четеш ли..да от цигански произход съм но работя и съм в обществото ..а ти ..къде си бе ..аре ..що не звъниш..
67
Тиквата трябваше да си донесе една ябълка. В началото на интервюто да я пъхне деликатно в устана на Γюбpиел Неделчева да не го прекъсва, а като свърши, да я извади също тъй деликатно и да си я изяде с небрежен вид, докато тя си изприказва наизустеното. Пълна трагедия. Ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха, ДА!!!!!!
68
СУТРИНТА ПО БТВ НА НАШИЯ "ПРЕМИЕР" МЕ СТРЕСИРА,КАКЪВ ЧОВЕК НИ УПРАВЛЯВА!ПОБОЙНИК ИЛИ ,НЯМАМ ОПРЕДЕЛЕНИЕ ЗА ТОЯ.РЕЙТИНГЪТ НА ГЕРБ ПАДНА ПОНЕ С 20%
69
Уриците на историят требва да се помнят. Диващтината и примитивизъма на първобитния балкански лес ни е запазило като народ. МХМ.
70
На Курнела синът в САЩ храни Американските Пенсионери а на Йончева чавето в СУПЕР-Лукс детска градина - САМО = 2 000 такса на месец ??? ТЕ това са СОЦИАЛИСТКИТЕ ,,, НЕХАЯТ за - бедните социално слабите и Пенсионерите !
71
Г-Н БОРИСОВ ДА СТЕ ЖИВ И ЗДРАВ. АКО ИМАТЕ ЖЕЛАНИЕ И ДАЙ БОЖЕ СИЛИ ДА НЕ СИ ПОМИСЛЯТЕ ПРЕДИ 2025год. ДА СЕ ОТТЕГЛЯТЕ...ТОВА Е ЖЕЛАНИЕТО НА МНОГО ХОРА В БЪЛГАРИЯ.
72
Вместо да задаваш глупави въпроси на Нинова,отговори ,защо уволни 11 твои министъра,имал си една къща и ние ти повярвахме,90% от България е ваша,то не бяха апартаменти,къщи за гости и т.н.би няма един осъден,тогава за какво говорим.
73
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок. Наш сайт: https://lcokbhlw.bestseller-super.ru
74
«Папиловит» — быстро и безопасно избавит от любых папиллом и бородавок. Наш сайт: https://lcokbhlw.bestseller-super.ru
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?