Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Екатерина Захариева се среща с премиера на Долна Австрия
Екатерина Захариева се среща с премиера на Долна Австрия
Автор: ПИК
Дата
Дата
3569
Коментари
4
Екатерина Захариева се среща с премиера на Долна Австрия

Вицепремиерът Екатерина Захариева ще се срещне с премиера на провинция Долна Австрия Йоханна Микл-Лайтнер в МВнР. Това съобщиха от пресцентъра на Министерството на външните работи (МВнР).

Срещата на Екатерина Захариева с Йоханна Микл-Лайтнер ще се състои в 15,00 часа. След нея са предвидени изявления пред медиите.

Провинция Долна Австрия със столица Санкт Пьолтен е с население от 1,6 млн. души и е втора по населеност след Виена. Над 20 компании от провинцията развиват дейност в България – в областта на енергетиката, строителството, търговията, хранително-вкусовата промишленост. За 2018 г. размерът на износа на стоки от Долна Австрия за България възлиза на 127 млн. евро, а вносът - на 75 млн. евро.

Още по темата
Захариева се среща с външния министър на Палестина
Часовник
09:31
По покана на вицепремиера и министър на външните работи Екатерина Захариева на официално посещение в България в периода до 3 септември е министърът на външните работи на Палестина Рияд Малки. Това...
Напиши коментар »
(4)
1
На това недоразумение по би му подхождало да се среща с кмета на Долно Нанагорнище !!!
2
За всеки ге.йбераст е най-подходящо да се среща с Киро Жарта.
3
С разобличаването от министър Захариева на фалшивата изложба на кремълските тирани за освобождението на Европа, България не е имала по-достоен външен министър от нея и затова привържениците на крепостния комунизъм винаги ще бълват змии и гущери срещу нея. А Котето да е живо и здраво и Бог да го благослови. бг
4
ТАЯ ПАЗАРДЖИШКА СЕЛСКА ПРЪЧКА,КАКЪВ КОР НАБИ НА БАЙ ХОЙ САМО !!!!СЕГА БАТЕ ЩЕ ВИДИ ЕНЕРГИЙНИ ПРОЕКТИ И ДРУГО ОТ РУСИЯ ПРЕЗ КРИВА ТРЪБЪ ЗАРАДИ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ ТУРЕНО ДА РУШИ ВЪНШНИТЕ НИ ОТНОШЕНИЯ!!!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?