Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Екатерина Захариева разкри конкретните планове на ГЕРБ в правосъдието
Екатерина Захариева разкри конкретните планове на ГЕРБ в правосъдието
Автор: ПИК
Дата
Дата
6560
Коментари
2
Екатерина Захариева разкри конкретните планове на ГЕРБ в правосъдието

Това, което е записано в програмата на ГЕРБ в сектор "Правосъдие", беше предвидено да бъде извършено от правителството за тази година. Част от партиите използват нашите предложения за реформа в съдебната власт. Лошо няма, дано поне постигнем съгласие за правосъдието. Това заяви пред Би Ти Ви бившият министър на правосъдието и кандидат-депутат от ГЕРБ Екатерина Захариева.

"В ГЕРБ не използваме и не употребяваме думата "доноси". Трябва да бъде направено всичко възможно да бъде защитен авторът на сигнала", коментира тя на въпрос за Антикорупционния закон и гаранциите за авторите на сигнали срещу корумпирани лица.

"Ако служителите по високите етажи на властта не могат да докажат имуществото си в съотношение с доходите, ще се взима тази разлика между двете", увери Екатерина Захариева на въпрос за корупцията по високите етажи на властта.

По думите й ГЕРБ предвижда да обедини всички разпокъсани органи, които се борят с корупцията.

Още по темата
ОТ ПОСЛЕДНИТЕ МИНУТИ! Борисов съобщи важна новина за ГЕРБ преди изборите (ВИДЕО)
Часовник
16:53
С ПП „Никола Петков” подписахме днес споразумение за продължаване на политическото ни сътрудничество. Съвместната ни работа ще е насочена към утвърждаване авторитета на център-дясното...
Напиши коментар »
(2)
1
Цветанка Ризова,вече е прекръстила Предаването Лице в Лице,в Да Живее ГЕРБ,и ако това е Обективна Журналистика,то Аз ще стана Трамвай
2
Ти си познал. Виждал си устичката ми , нали. Тя много прилича на пyтkaтa ми, нали ? Борисов не може да eбe , но харесва устичката ми, смуча го, това е. Същото като мен правят Недялko и Беновска.
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?