Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
ЕВРОТРЕПЕТ: ГЕРБ започнаха нощни смени за изборите
ЕВРОТРЕПЕТ: ГЕРБ започнаха нощни смени за изборите
Автор: ПИК
Дата
Дата
13081
Коментари
24
ЕВРОТРЕПЕТ: ГЕРБ започнаха нощни смени за изборите

Младежите на ГЕРБ започнаха да дават нощен караул пред ЦИК. Причината е да регистрират партията първа за предстоящите евроизбори, научи ПИК. 

В денонощното дежурство са се включили административният секретар на партията Цветомир Паунов. По традиция младежите от организацията на ГЕРБ пазят ред за първото място за регистрация на партията в ЦИК. Младите хора ще останат на мястото до откриването на регистрацията, заричат се от партията на Бойко Борисов.

Напиши коментар »
(24)
1
Хора без работа и за това сме в това унизително състояние, до което ни докараха точно ГЕРБ! Нямат капка срам!
2
Първите ще станат последни!
3
Евроснахите Майдел и Габриел се отказаха от българските си имена и се превърнаха в бездушни чиновнички, пет пари не даващи за България. А до тях сега се нареди и Лиляна Павлова (внучка на партизанина и член на ЦК на БКП Георги Павлов), още една номенклатурна чиновничка, на която трябва да се намери добре платена служба. Г-н Цветанов, г-жа Цачева, г-н Пламен Георгиев и някои други пък се уредиха с огромни суперлукс апартаменти в центъра на София. А на тези, които им гласуват и за тях има - да се радват от старите си панелки на видимите успехи на висшето партийно и държавно ръководство.
4
И какво като са с номер едно? Честно, колко смешен и жалък трябва да си, за да си с този номер? И какво от това? А тези мишоци много да закъснели, корабът вече потъва, няма да имат време за баницата. Смехорията и глупостта на ГЕП придобива уникални размери.
5
Наградата за караула, гарсониера без асансьор.Гарантирано от ГЕРБ.
6
нощните смени се заплащат почасово. Нека си изкарат децата някой лев от шайката. който и номер да са ние си знаем как да ги уважим
7
Как може младата комунистка Цецка, вместо да обработна угърите в родното си село Драгана, общ. Угърчин (изпратена от Партията в работнически факултет, от който кадрите след 6-месечна подготовка са приемани за студенти без приемен изпит), да завърши задочно „Право“, да влезе гола като пушка в политиката преди 10 години, а сега изведнъж да се окаже собственик на огромен суперлукс 198,7 кв.м. апартамент в центъра на София плюс гараж 20,2 кв.м. с пазарна оценка около 1 млн. лв. (198,7+20,2=218,9 кв.м. х 2280 евро/кв.м.=499 092 евро)?!? ++ Как може милиционерът-физкултурник Цецо, завършил с отличие помощното училището (за бавноразвиващи се) в гр. Вършец, да придобие апартамент в луксозна сграда на последния шести етаж с площ от 240 кв.м., който върви заедно с двоен гараж и предверие с „ВИП асансьор“, като общата разгъната застроена площ на обекта е над 315 кв.м. Пазарната оценка на разкошния ексклузивен имот е около 1,5 млн. лв. ++ Как може шефът на КПКОНПИ Пламен Георгиев да си купи апартамент за 293 374 лв., след като съгласно оферта от продавачите имотът се продава за 265 000 евро, която е нормалната за района пазарна цена на подобни обекти?!?
8
Тия не учат ли , не работят ли , че висят там като прани гащи ?
9
Горките! От кой психодиспансер ги изкараха тези с малоумното си хилене, като идиоти?
10
Да обясня на тъпанар №7 че на времето изпитите се взимаха и се учеше за диплома а не са като теб купили си я(ако имаш (ако имаш изобщо такава) и специално за рабфага се държаха 4 изпита
11
Тия лумпени се бият после кой да го налапа първи на Тиквоча! Втория получава онождане от Цвъки-асансьора !
12
бандити. Позор и срам за България и българите.
13
EБATИ СМЕШНИТЕ И ЖАЛКИ ПОМИЯРИ.................Неотдавна изтриха профила на Кево, а сега гледам са заличили и този на Карбовски. Аз също имам два изтрити профила с по 5 000 фенове. Техните фенове са милиони… Тая свинщинане ми се вярва да е задокеанска. Мирише ми на български побеснели неграмотници, които ги е страх за крадените си апартаменти. Мирише ми на гнусна шайка и с наближаването на изборите вонята става нетърпима. Това е третият ми профил с 1 000 приятели- малко, но от сърце. Всеки ден се опитвам да казвам по някоя изстрадана истина. Правете го и вие! Така се чувстваме хора, напук на мизерията, в която живеем. Александър Хараланов
14
ГЕЙберастки ТЪП ПEДEPACИHO, всяка дума на пост 7 е абсолютно точна, НО НА EБAHИ ГЕЙберастки БОКЛУЦИ КАТО ТЕБ,НЕ ИМ ХАРЕСВА.....ГНУСЕН ГЕЙберастки МИРИЗЛИВ ПEДEPAC....И се пише рабфаК.....МАЛОУМНИК.
15
Познати лица от гей парада !
16
кандидати за евтини апартаменти се редят на опашка...! Няма да ви огрее балъци, бат ви Цецо ги взе!
17
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
18
Браво на тази снимка виждам цялата Редакция на ПИКлювците......???? А трябваше една със Бухалка или Брадва по ИЗБОР......????
19
Убитаци!
20
Егати у олигофрените.....
21
Идиотиите на Цецо,нямат край.Дори да се регистрирате далеч преди първият,на 26-ти май ще бъдете бити,е...и и още нещо. Мурафетите ви,този път няма да проработят,защото са обречени предварително.Този път,народа ще си каже думата,а тя ще е: Долу пп-герб,вън от управлението на държавата. Държава докарана до дереджето на африканска провинция,не може и не трябва да се управлява от меркантилни,ненаситни,жилищни рецидивисти.
22
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
23
Ха ха.... Всички за Елена ще гласуваме! ГЕРБ се сгромоляса,върви надолу.... Апартаментаджии,суджукаджии,крадци и лъжци... Анатема!!!
24
Младежкият ГЕРБ е напълно достойно за своя ПАТРОН Цецоу Асансьоро.....млади идиоти и олигофрени на баце си Боко Тиквата......80 %
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?