Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Еврокандидатите на ВМРО: Не трябва да чуваме „От Брюксел казаха“, а „От Брюксел казахме“
Еврокандидатите на ВМРО: Не трябва да чуваме „От Брюксел казаха“, а „От Брюксел казахме“
Автор: ПИК
Дата
Дата
8027
Коментари
2
Еврокандидатите на ВМРО: Не трябва да чуваме „От Брюксел казаха“, а „От Брюксел казахме“

Мотивът на ген. Шивиков да влезе в листата на ВМРО за предстоящите европейски избори, той обясни като негов личен избор. "Като всеки един нормален българин, който изживява тегобите през, които преминава българското общество, осъзнах, че имаме доста общо с политиката на ВМРО. След като бях поканен, с удоволствие приех да бъда част от гражданската квота в листата  на ВМРО", това каза в ефира на телевизия Европа ген. Димитър Шивиков.

"С момчетата от ВМРО мислим в една посока. Нямам условия какво да говоря, какво да казвам. За съжаление хората не знаят, че европейските избори са важни", това заяви и другият кандидат в листата на ВМРО Андрей Слабаков.

"Като гледам какви хора ходят в Европейския парламент, ние с генерала нямаме проблем да отидем там. Хората, които са в ЕП се интересуват само от собствените си партийни семейства. Те не се интересуват от собствените си държави и това е фундаменталната разлика, защото ние като част от гражданската квота се интересуваме само за благото на България", категоричен бе Слабаков.

"Интересът на България е да е равноправен член на ЕС, не само на хартия. Не трябва да чуваме „От Брюксел казаха“,а „От Брюксел казахме“, добави още Андрей Слабаков.

"Проблемът с циганската общност е от минимум последните 30 години, но през последната година от ВМРО не се уплашиха да поставят решението на циганския въпрос пред обществото", заяви ген. Шивиков.

Напиши коментар »
(2)
1
Тия и те се гласят да са на европейска яка хранилка , да стават "европейци" и те да казали нещо си от Брюксел ?! Ама какво , не е важно ! Нещо си !
2
Ще кажете от Брюксел вие, само че на куково лято
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?