Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Еврокандидатите Ева Майдел, Лиляна Павлова, Николай Диков и Йоана Фильова представиха приоритетите си в Стара Загора
Еврокандидатите Ева Майдел, Лиляна Павлова, Николай Диков и Йоана Фильова представиха приоритетите си в Стара Загора
Автор: ПИК
Дата
Дата
3870
Коментари
5
Еврокандидатите Ева Майдел, Лиляна Павлова, Николай Диков и Йоана Фильова представиха приоритетите си в Стара Загора

Пред нас, като партийна структура, стои огромната отговорност – имаме двама представители на Стара Загора в листата на ГЕРБ за кандидати за представители в Европейския парламент – Николай Диков и Йоана Фильова, затова на 26 май трябва да бъдем една от водещите по резултат области. С тези думи се обърна към актива на партия ГЕРБ – Стара Загора областният координатор Пламен Йорданов.

„Заслужаваме този успех, защото сме пред вас всеки ден – честни и открити. Поемаме ангажименти, с които можем да се справим, работим за тях. Единственото нещо, което искам да помоля всеки един в тази зала, е да сподели с най-близките си, с приятелите си как се подобряват градовете ни, как Европа променя облика им, както и живота ни“, допълни Йорданов. Той подчерта, че ГЕРБ залага на позитивната кампания, както е било и досега. „Нашите опоненти се опитват чрез лъжи и очерняне на всичко добро, да свалят доверието от нас. Нужно е да се противопоставим – на всяка една неистина да се отвърне с факти и видими резултати“, категоричен бе Пламен Йорданов.

По време на областното събрание в Стара Загора, бяха представени част от кандидатите за представители в Европейския парламент от листата на ГЕРБ – Ева Майдел, Лиляна Павлова, Николай Диков и Йоана Фильова.

„Много е хубаво да си старозагорец, защото тук Европа може да се види, пипне, усети. Да, има още работа, но свършеното тук е за пример“, каза Ева Майдел, която бе евродепутатът, който първи отвори свой информационен офис под липите. „Нашата листа е екип от специалисти, със свои постижения в различни области – всеки от нас има своите каузи“, допълни тя. Майдел бе категорична, че Европа е без алтернатива. „Видели сме много солидарност, много подкрепа, много позитиви“, каза тя. „Продължаваме да работим в тази посока – по-добро образование, по-добри села и градове, повече услуги, възможности за бизнес, достигане на стандарт на живот, който е присъщ за много по-големи държави“, допълни още тя.

„Всяко едно населено място заслужава да има подкрепа и да я получава от ЕС, защото вече 12 години работим за това“, заяви Лиляна Павлова в Стара Загора. „Знаем как се работи, доказали сме го. Грешките сме ги отстранявали. Членството ни в ЕС ни е донесло само добри неща. Затова е важно да сме целенасочени, да сме полезни на всеки един дом, на всеки един регион“, допълни тя и апелира на агресията да не се отвръща с агресия, а с обединение около важните за целия народ каузи.

„След седмица се навършват точно 10 години откакто се прибрах окончателно в България. Заедно с моето семейство не съжаляваме“, каза Йоана Фильова. Две от основните теми, по които тя говори, бяха разрешаването на проблема с демографската криза и подобряване на туристическото лице на България.

„Влизам с огромен хъс, защото с отстояването на правилните идеи и каузите, в които вярваш, е много лесно да го направиш“, категоричен бе Николай Диков. „Европа е в Стара Загора – това е видимо. За мен е чест да бъда в листата на ГЕРБ и да продължа да работя за своя град“, каза още той. Диков определи като най-важната си кауза – защитата на енергийния комплекс „Марица изток“, защото това е от жизнено значение за икономиката, за сигурността, за страната като цяло. „Важно е да има европейски и национален дебат по темата“, заяви Диков. Той определи себе си като оптимист за европейското бъдеще на града си и за страната. „Виждам как за няколко години, благодарение на подкрепата от ЕС, всичко се променя към по-добро, ще работя със сърце и разум това да продължи, защото смятам, че е единствената правилна посока“, обобщи кандидатът за евродепутат от Стара Загора.

В партийното събитие се включиха още общинските ръководства на партията от цялата област, кметове и общински съветници, както и членове на ГЕРБ.

Напиши коментар »
(5)
1
Браво. Страхотни сте. Млади, интелигетни и опитни. Ще гласуваме за вас, кандидотите на ГЕРБ. Затвор за перачкота на пари Милиончева
2
ще предпочете Валери и Гергана с №1
3
Цяла България ще предпочете да гласува за кандидатите на ГЕРБ
4
Цяла България се срамува от тези калинки, снахи и приятелки. Гербаците се орезилиха. Какви български интереси ще защитават в Страсбург. Де ви е отговорността бе. Общи лафове.
5
Аз за Свинетки,Миндили и ГЕЙбриели нема да гласувам.....анадънму ве шайкаджии залупени
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?