Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
»
Евродепутатът от ЮКИП Роджър Хелмър откри предизборната кампания на НФСБ в Стара Загора
Евродепутатът от ЮКИП Роджър Хелмър откри предизборната кампания на НФСБ в Стара Загора
Автор: ПИК
Дата
Дата
4608
Коментари
1
Евродепутатът от ЮКИП Роджър Хелмър откри предизборната кампания на НФСБ в Стара Загора

Евродепутатът от британската партия ЮКИП Роджър Хелмер бе специален гост на пресконференцията и изнесеното заседание на Патриотичния фронт НФСБ в Стара Загора. С пресконференцията обединените патриоти поставиха началото на предизборната битка в Старозагорска област. Валери Симеонов очерта основните приоритети за евродепутатите от Националния фронт за спасение на България.

По думите му един евродепутат не може да реши икономическите проблеми на страната ни, да намали безработицата или енергийните проблеми у нас. „Това са празни обещания. Задачата на нашите евродепутати е да следят зорко и да сигнализират пред европейските институции за злоупотребите в управлението на държавата и общините, масовата контрабанда и диктата на монополите. Целта е да изпратим борци, които да се отдадат самоутвержено и всеотдайно на каузата „България“, заяви съпредседателят на НФСБ Валери Симеонов. Като единствен пример сред българските евродепутати той даде Слави Бинев, които спаси шестимата български моряци, които щяха да гният в гръцки затвор, ако не беше намесата на НФСБ и Бинев. Той единствен реагира и срещу злоупотребите на Дънди Прешъс и предизвика уволнението на изпълнителния директор на канадската компания, заради екологични престъпления.

„Знам, че усилията на Слави Бинев и Валери Симеонов са насочени именно към това – българите да не напускат България. НФСБ е най-модерната и бързо разрастваща се политическа партия в страната. Техни приоритети са противопоставяне на лицемерието и двойните стандарти в ЕС, както и спазването на върховенството на закона.”- заяви Роджър Хелмер. Той подчерта важната роля на депутатите - евроскептици: „75% от законите се формират в Брюксел, а във вашата страна само се изпълняват. Затова е толкова важно да изберете истински патриоти за ваши представители в ЕП“. След пресконференцията срещата продължи с изнесеното заседание, на което се извърши и практичерското обединение на местните организации на партиите от Фронта. За председател на предизборния щаб бе избран Калоян Калчев, а офисът на щаба ще бъде на ул. „Княз Борис I“ 61.

Напиши коментар »
(1)
1
На какъв език ? Ромляните незнаят инглиш ?:)
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?