Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ева Майдел сравни със земята Нинова: БСП може да обещае това, което никой не може да изпълни (СНИМКА)
Ева Майдел сравни със земята Нинова: БСП може да обещае това, което никой не може да изпълни (СНИМКА)
Автор: ПИК
Дата
Дата
59699
Коментари
34
Ева Майдел сравни със земята Нинова: БСП може да обещае това, което никой не може да изпълни (СНИМКА)

Поредния популистки напън на видната соцлидерка Корнелия Нинова се сгромоляса с гръм и трясък. Кандидатката за евродепутат от ГЕРБ Ева Майдел публикува пост във Фейсбук, в който развенчава поредния популистки опит на приватизаторката да прилъже хората да гласуват за нея. 

На събиране с неколцина хора от Враца, надлежно облечени в партийни тениски, Нинова обещала, че ако дойде на власт ще даде по 6 хиляди лева за дете, щяла да вдигне пенсиите и да увеличи заплатите. 

"БСП може да обещае това, което никой не може да изпълни. Защо само 6 000 лв за дете? Нека са 10 000. Резултатите на БСП, обаче, са други: 1997 - фалит на банковата система, 2014 - банкрут на КТБ. БСП е синоним на фалит", написа в отговор на Нинова Ева Майдел - Паунова.

Евродепутатката допълва, че на България обещания не й трябват, а силна икономика, инвестиции и хора, които остават в страната да работят с нормални доходи. "Тогава идват и нормалните пенсии и децата", допълва Паунова. 

Напиши коментар »
(34)
1
И обеща и на мен да ми купи нови козички след като се споминат всичките "незаразени" от червената чума!
2
Лъжем ударно м-атряла щото трябва да се докопаме до бюджета а после пенсиите и заплатите ще скочат драстично както през 97 г. при "истинския професор" Р. Гечев който даже е нашта гордост за депутат в ЕП !
3
Ала , Maydell / Майдел /,върни се в България и работи за нормални доходи ! Не говори празни приказки. Хората не са наивници и не ти вярват.
4
Другарката Л-ъжа се храни от лъжите си те са ежедневието в безполезното и съществуване, чакаме най скоро да я натикат там където и е мястото в сливенския затвор!
5
Аз съм родена през 1996г. и съм учила в частно средно училище и фалшиви вузове в Чужбина. Не помня добре кога БСП са фалирали България, защото майка ми е фирмаджийка има манги и винаги е имало кремвирши с кашкавал вкъщи. Но си мислех, че съм ударила жакпота със съпругът ми Клаус Майдел, който има замък в Тюрингия и ми сваляше звезди докато се опивах от шампанското на Ривиерата докато гледахме морето и ядяхме морски дарове вечер, а какво излезе? Преди няколко уикенда ме пуснаха да тичам в ливадите и стреляха по мене с полуавтоматично ловно оръжие с приятелите му, след като се овъргалях в калта цялата в синки, ме употребиха по противоестествения път! А ужким са католици и имат ценности и аз приех католицизъма, ах Боже прибери ме!
6
Партията на милионерите БСП трябва да върнат всичко,което са откраднали от държавата,за да могат да изпълнят част от обещанията си. Иначе всичко друго е "Мижи да те лажем".
7
...хубава си е жената, и финес си има ,и интелект! Къде може да се сравнява с крадливите бурсуци от Позасрано?
8
Ева, ГЕРБ отдавна изравниха България със земята. Накъде повече , мило девойче, което си нямаш на идея нито от заплати, нито от здравеопазване в БГ? Въобще знаеш ли нещо за БГ?
9
Майдел ли си, миндел ли си, но не ми казвай какво се случва на твриторията, щото идея си нямаш!
10
Тази жена лъже дори за името си: тя не може да се казва Ева Майдел-Паунова; може да се казва Ева Паунова-Майдел. Което пък показва, че освен лъжлива, е и непознаваща основни български закони. Така, както лъжливо е невярно си е написала името, човек трябва да си помисли, че се е родила с фамилно име Майдел, към което е прибавила името на съпруга си - Паунов/а. Ех, вярно, тя принадлежи към политическа партия, която не прави разлика между мъже и жени, но истинските българи правят. Разбира се, това, което написах за фамилното ѝ име, е състоятелно, само ако въпросната Ева наистина е запазила своята българска фамилия, като е прибавила и фамилията на своя съпруг. Защото може и да се е отказала съвсем от българското си име, както се е отказала от българските национални интереси.
11
Оти не си одиш на околовръстното ами се напъваш да се и-зсереш в сайта ,ти освен да надуваш к-авала за друго не ставаш!
13
Сигурно има в предвид детето на Кучката.С тази малка депутатска заплата на Мама е кучка, малкия сигурно гладува.
14
До 8 и 9 мързеливи мрънкалници. Работа му е майката. По официалната статистика стандарта в България за последните 10 години се е вдигнал двойно. Който е учил и му се работи винаги и навсякъде ще ок. Помним как беше 97 година.
15
До 8 и 9 мързеливи мрънкалници. Работа му е майката. По официалната статистика стандарта в България за последните 10 години се е вдигнал двойно. Който е учил и му се работи винаги и навсякъде ще ок. Помним как беше 97 година.
16
...ЗНАМ, НО ПАТРОНА ОТ БАНКЯ ЩЕ Е ГОЛЕМ ГЪЗ NO 1
17
Тая пък коя е? Лъже като скрипята Габриел.Обслужващи подмазвачки на ББ , само и само да си останат на големите евро заплати.Кучки!
18
за Орешарски другарите обещаваха по 5 хиляди лева, и сега обещават на 80те процента, но все пак не са уточнили кога точно счетоводителките на Офшория ще им ги преведат - може да се наложи да изчакат още едни 45 години за праправнучетата
19
защо си продаде името?! ЗАЩОТО СИ БЕЗРОДНИК! ВЪН!!!
20
А тази леконравна особа единственото , което може да изпълни е да изконсумира колкото може по вече бяло сладко от меки и дърти , но платежоспособни евро чепове.
21
Оня дългия габриел и този миндил са ми любимите. Хабер няма какво става тука, обаче громят, обещават, звезди свалят, само и само пак да се докопат до копанката. Смешни брюкселски зелки, които са си повярвали какви са умни, хубави и безценни. Тези ако ги опънеш да работят нормална работа 5 неденоминирани лева няма да изкарат.
22
отговор на коментар
Като си такъв защитник на имената ,защо не попиташ Нинова как се казва синът и !И какво лошо има жената се е омъжила за чужденец ,кое име да вземе ?И все пак Нинова е българка и съпругът и е българин ,знаеш ли синът и с какво име е ?
23
Ха, ха, ха, да си умреш от смях като видиш кой сравни със земята Нинова, ама тези"умни,самонадеяни и обичани"от хората суджуци са винаги ербап когато други им пишат постовете в мрежата, но наложи ли се да влезнат в пряка дискусия, започват едни засукани ,неразбираеми и заучени брюкселски мохабети и общи лафове и това се видя вчера, когато намерената, умна и уважавана журналистка отнесе като бръмбар сламка еврочиновничето!
24
Обещаваме всичко...това го знаем драги другаро Проблема е че след това става си еб...ало мама...та т.е на вас да ви. Е.Балъци в тая държава много. Щом гласуват за КОМУНИСТИ МОШЕННИЦИ.
25
Най-добрата оферта "", сега Google плаща между 250 и 350 евро на час, за да работи онлайн от дома си. Получих 35248 евро на първата си заплата през месеца за 3-4 часа работа на ден и исках да споделя това с вас, защото търсите нови хора, които да се присъединят към екипа ви сега и аз препоръчвам на всеки да направи искането. Просто като следвате инструкциите в този блог. Тук.................>>> w­w­w­.­T­r­a­d­e­4­6­.­c­o­m
26
Ангел Батаклиев е едно от знаковите лица на БСП в Югоизточна България. Той е бивш общински съветник на социалистическата партия в Пловдив, дългогодишен изпълнителен директор и приватизатор на градския транспорт. От негово име като кандидат-купувач на градския транспорт в града под тепетата се яви..полк. Ангел Тюфекчиев, което предизвика страхотен скандал преди 10 години. Тюфекчиев е шеф на Независимия национален съюз на офицерите. Зад КООСО обаче стои о.р. ген. Стоимен Стоименов, политофицер от БНА, работил в отдел „Военен“ на ЦК на БКП, зам.-директор на Разузнавателното управление на Министерство на отбраната-РУМНО. Преди това завършил Военно-политическата академия на СССР.
27
Евче , аз пък ти обещавам да ви въртя цяла нощ на шиша с онова австрийско джендърче мъжа ти !
28
Къде се слагаш бе, Майдел.Нинова ще те схруска на минутатаСтига с тези герберски клишета
29
Със агресивна простотия и без задръжки във лъжите ли ще я "схруска"?
30
Гледай само червените КАРАБАТАЦИ как една смислена дума не могат да вържат. Глупости - мъжът и какъв бил, фамилията каква била, дъра-бъра. Момичето Ева поне е родено в България, тъпаци - откъдето е майката, отам е детето. А Льоночка.....???
31
Питам импексовата Курабия, Румен Папката и СС Момата, как така крадливата кучка Йо има три къщи за гости, а аз нито една. Как така Импексовата курабия открадна два Импекса а аз нито един. Как така Румен Пъпката, си назначи любовницата на две държавни заплати, а аз не получавам нито една. Питам дали паразита Везира Енчев, има ли един ден нормален трудов стаж, без да е доносничел, че го изтъпанели начело в БСПдирадската си партия. Свършиха ли читавите в Импексовата партия, че допря до тоя Мерзавец, дебила Иво и крадливата кучка Йо. Ако Мавъра беше направил лустрация, а не да раздава Импекси на фльорците си, сега щяхме да сме Швейцария на балканите, и нямаше да хрантутим ДС разбойници, доносници и бивши партийни секретари и закапечета, като тия мерзавци, доносничели дори с кого са се плющели жените им!!
32
отговор на коментар
Що не се научиш да говориш само за себе си ...?
33
Така обещаваше и Луканов на еуфоричния митинг" Ние няма да ви подведем"!Е стана точно обратното!Партията на лъжата,още от основаването й ,наследника на БКП,преформатирана в БСП!И защо същите станаха " нови" лица от старото правителство?Къде е златния резерв?Лева беше обезпепен със златоНо те знаеха всички канали и банкови сметки в чужбина и за нула време всичко изчезна .И това им се видя малко,затова изведнъж външния дълг стана 10 млрд!Още го изплащаме,не е оставен толкова от Живков.Кога ще се провери тази кражба и разбули мъглата?Кога ще връщат откраднотото и потърси отговорност!След всички бедствия ,пак с празни обещания червените кратуни тръгнали за риба,без да споменават евроизбори каквито предстоят,нямат визия за развитието на ЕС,нито Брюксел ще увеличи пенсиите и даде пари за раждаемост!Заблуждават хората ,,разчитат на неразбирането за ЕС,че хората са " дебили" и не разбират на какви избори ще гласуват.Затова червените" обещават и обещават ,манипулират хората с безобразни лъжи за да получат доверие което ме им се полага!
34
отговор на коментар
Затова пък ние имаме.И всичко което е написано и ненаписано за комунягите е вярно!
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?