Pik.bg Lakomnik.bg izbori.pik.bg
»
»
Ева Майдел: Сливо поле и Ряхово са пример как с европейски средства се подобрява животът на хората
Ева Майдел: Сливо поле и Ряхово са пример как с европейски средства се подобрява животът на хората
Автор: ПИК
Дата
Дата
7213
Коментари
5
Ева Майдел: Сливо поле и Ряхово са пример как с европейски средства се подобрява животът на хората

На светли празници като Гергьовден всички искаме да сме с тези, които обичаме, със семейството си. Уви, почти всеки българин има роднина, който работи и живее в чужбина и по-често се виждаме през екраните, отколкото на живо. Затова ще продължа да работя европейските средства да създават възможности за по-добър живот и по-добро образование тук, в България, в нашите градове и села, където са нашите близки, приятели и семейства. Населени места като Сливо поле и Ряхово, в които градската среда е модернизирана с европейски средства са пример за инвестиции за подобряване на живота на хората. Това каза днес кандидатът за евродепутат от листата на ГЕРБ и СДС в изборите за Европейски парламент Ева Майдел, която заедно с кандидата за евродепутат Андрей Новаков посети град Сливо поле днес.

Те бяха придружени от Пламен Нунев – областен координатор на ГЕРБ – Русе и народен представител, неговите колеги Светлана Ангелова и Андриан Райков, а в срещата се включиха общински съветници, кметът на Община Сливо поле Валентин Атанасов, неговият екип, десетки местни жители.

„Сливо поле е пример как добре управлявани, малките населени места могат да са добро място за развиване на бизнес и добро място за живеене, което да задържи младите си хора“, заяви Андрей Новаков по време на срещите с граждани там.

„Градчето дава тон в благоустрояването на региона и всичко се постига с много труд. Този централен площад и градски парк е обновен благодарение отпуснатите половин милион лева с постановление на министерски съвет“, отбеляза кметът на Общината Валентин Атанасов. Той отбеляза, че благодарение активната работа на звеното за европейски проекти в Община Сливо поле ще се реализира в съвсем скоро време още една спортна площадка, а е факт и облагородяване и на малките населени места чрез преасфалтиране на улици, изграждане на нова водоснабдителна и канализационна система в селата Голямо Враново и Юделник и пр. Кметът показа на гостите новоизграден терен за минифутбол и други спортове, направена сега със средства от ПУДООС.

„Усеща се тенденция и обръщане на обществото към екипа ни през този мандат, което се дължи на добрата съвместна работа с депутатите ни и съществената Ваша помощ“, отбеляза Валентин Атанасов в обръщението си към кандидатите за евродепутати. Той отправи своята молба за продължаване тяхната активна дейност в подкрепа на всяка една община от Русенска област и през новия мандат.

Напиши коментар »
(5)
1
Този коментар съдържа нецензурно съдържание!
2
Какво направи за 5г в Брюксел за България?! Едно голямо НИЩО , но си прибра за 5г общо 860000лв заплата като евродепутат да стой на стола, за превозвачите ни нищо не можа да направи, но искаше да приемем Истанбулската конвенция и гласува за нея, да има джендър и Родител 1 и Родител 2, затова с номер 18 на 26.05 да изхвърлим ГЕРБ от управлението на държавата
3
На КОИ точно хора европейските средства подобряват живота. Не, че не ги знаем. Има ли евтини апартаменти с асансьор и недекларирани тераси, къщи за тъщи и снахи?
4
Ако имаше някаква перспектива в мутренската кочина,въпросната “дама”,нямаше да се омъжи за дъртия резак и да живее в Брюксел. Лесно се дава акъл с 20,000 евро заплата и дай ръчкаш овцете,пак да гласуват за теб.
5
Евчето има убава трътка , става за друсанье ! Ама Новаков по ми го дига ....
Вашето мнение
Код за сигурност:
Анкета
Коя партия ще подкрепите на евроизборите на 26 май?